Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://free.x3.hu/coine/metallica/Metallica - Jump In The Studio 3.asf
ez inkább viccesebbre sikerült, mint az elõzõ vid 😊
ez inkább viccesebbre sikerült, mint az elõzõ vid 😊
JHetfield : kijött új Jump in the studio vid, fel tudnád nyomni X3-ra ? csak szólj, mert megint le kell szednem a régit, mondjuk már úgyis mindenki leszedte, aki meg nem az nézze neten keresztül 😛P
Amúgy hogy tudod leszedni ?
Amúgy hogy tudod leszedni ?
Asszem láttam G Roby-ban Portoi Rumot, 1600 Ft körül van 1 üveg és 60%-os, nem az az ?
Napi 1 üveg abból ? alkoholizmus rulez csak honnan a pénz rá ? mellette még dolgozol is ? 😄
Napi 1 üveg abból ? alkoholizmus rulez csak honnan a pénz rá ? mellette még dolgozol is ? 😄
holnap lehet porto nap lesz megint...megyunk rudalni kocsog buffalosokat utana meg lehet beugrunk hybrid koncertre:]
jah, buli volt azt még most is alig élek, aludtam 2-3 órát, de qrva jó volt, készültek fényképek is, évadzáró rokkerparti és mivel kezdõdik még nekünk a suli nemsokára évnyitó 

Ide nekem az új Metallica videot!!!

De télleg legyen idelinkelve mire felkelek!
Telljesen befanatizálódtam az elõzõtõl.
Thanx!

De télleg legyen idelinkelve mire felkelek!
Telljesen befanatizálódtam az elõzõtõl.
Thanx!

nincs meg benne az a sulyos feszes hangzas ami alapveto dolog a zenebe...mondjuk nem kotelezo csovest venni...at lehet hidalni csoveshangzas emulalo pedallal bar assem egy olcsosag...szal kb olyan mintha egy harley motor duruzsolna:] , de ugyan akkor meg tisztabb a hangzas...stb...mondjuk errol meg tobbet lehetne mondani mert ezek ilyen alapdolgok...a lenyeg az hogy manapsag mar tranyos dolgokat csak gyakorlasra szoktak venni amugy meg gyujtenek csoves cuccra:]
hat hasznaltan van egy marshall lada amit tok...ismerosom adja el...2x12cab monoba 16ohm 2x75watt...sztereoba 8ohm 5watt...80ropiert adta legutobb ha jolemlekszem, de az verprofi lada...ha van hozza egy jobb fajta fejed akkor az eletbe nem kell lecserelned csak ha nagy loves vagy😊 jah es ezek persze mar koncert kepes eszkozok szal lehet irtani vele a nepet😊
lökd fel a témát az X3as tárhelyemre (adatok még megvannak ugye ? :]] ) és akkor ide is meg Melleslegre is belinkelem.
csinálni kellett helyet X3on szal' letöröltem másik 2 videot, mert max. 40 mega lehet fent és ha azt túlléped törölnek mindent, szal inkább legyen fent az új, a régieket már úgyis leszedte mindenki....ugye ? 8]]
JHetfield kijött új video Jump in the studio oldalon, fel tudnád dobni, oda az X3-as tárhelyemre, mert qrva szar így neten keresztül nézni :-/
Noh asszem mar ide is beirom, hogy dobos kerestetik...hat ha jar errefele egy dobos...a mi embereunk sajons elment katonanak...mar jo 1honapja es kene helyere ember szal lehet jelentkezni😊 (nem art a duplazo ismerete😊
Maniac, ha csak gyakorolni akarsz otthon, akkor tökéletesen megfelel bármilyen pickpcsere nélkül egy szimpla erõsítõvel egy kényelmes nyakú gitár.
ezzel csak azt akartam mondani javaslom keress meg egy kis penzt...megeri:] konnyu mondani...de van benne valami nem?