Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Nos.. ezt nehez behatarolni.. a black albumrol nezegetunk mostanaban szamokat, a Werever I May Roam pl a szolo kivetelevel fullosan ossze van probalva... ertem ezalatt hogy a dob meg a ritmusgitar hibatlanul egyben van. Eredetileg szolozni akartam, de enekkel egyutt az tul durva, meg ahhoz hogy erdemben szolozni lehessen, meg rohadt sok cucc kellene.. szal Hetfield stilusban eneket + ritmus gitart nyomom.. a dobos srác eleg meggyozoen nyomja egy ketlabdobos cuccon.. szal haladunk szepen elore..
Az évet nem tudom pontosan(70-es évek eleje),ccsak a gyári szám,stb.van ráírva,de kifogástalanul mûködik!
Maniac:
Medgyesi hangszer nm rossz, csak szamits arra hogy ha kinezel valamit, annal egy ketszer dragabb dolgot akar majd radsozni a Medgyo, es ha nm vigyazol meg is veszed :-)))) Amugy kozepkateges cuccokbol fel vannak szerelve, de nm jelenti ez azt hogy jo a bolt...
amugy nm metallica hangzasra utazom, ami hangra teccik azt veszem meg.. a Masrhall JackHammer pedalt is aze vettem mer bejon a hangja, oszt nm mer marshall meg hogy kivel reklamozzak... Az erolkodofejet majd megkerdem pontosan milyen.. igazabol nekem erositofejben is csak a teljesitmeny a lenyeg, meg hogy csoves legyen.. a fej torzitojat nm is akarom hasznalni, mert vannak uberkiraly rackes torzitok... szal gondolkodom ezerrel hogy smint kellene...
ja amugy a dobosommal gitarost keresunk... ha valaki erez eleg elszantsagot, stb, irjon... iranyvonalat talaljatok ki.. :-)))
Persze, hogy erõsítõt kell elõbb venni, aztán effektet. De ha csak otthon akarsz gyakorolni a szobában, akkor tökéletesen jó egy multieffekt is magában. Ha zenekarosdiban gondolkodsz, akkor elõször találd meg a neked legjobban bejövõ erõsítõt. Ne az alapján válassz, hogy milyen zenekar hangzását szereted, mert olyan soha nem lesz. Még ha megveszed a Mesa Boogie cuccot, akkor sem fogsz "metallicán" szólni. Azt válaszd, amelyik neked a legjobban bejön hangzásilag.
Szerinted milyen sorrendben erdemes venni a dolgokat? Erositofej+lada es aztan egy jo (rack) multi, vagy forditva? nmtom hogy kis szobaerolkodon el lehet e jol rofogni egy jo multival.. valami ART vagy Rocktron cuccal...
De szerintem abból az 50Wattból sehogy se lesz 80, de azért hallani fogod,he-he !
50W-os elvileg, de 80W-ot ad le...
remek a mimikám, és kiváló a modorom
fulembe súgod hogy szebb vagyok mint valaha,
finom a bõröm mint a baba valaga... :-))))
ehh... Prosectura.. ultraprimitiv, de nagyon állat... bár a furgerokalabaktol a hárdkór se semmi... rákaptam a punk zenere :-))
CD-t égetni? hamarosan.. amint eljutok a boltba.. mert haveromnak visszaadtam az irojat, ugyhogy vennem kell egy sajatot.. igyexem azert :-))
igaz csak mer hetfon beiratkozas.... sux.. azaz annyira nm, de tudnek jobb programot is..
, sztem azér annyira nem jó, hogy eredetiben kéne megvenni
... De azér nagyon jó, de mégsem eléggé
.
JHetfield : Kirk injured 300K-s videot dobd már fel lécci X3-ra, tuti felfér másik mellé.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
szerintem ha a kezdeti nehézségeken túlteszi magát az ember ráérez hogy "hogy kényelmes" neki a gitár, és akkor sokkal lazábban tudja fogni a húrokat, akkordokat nem görcsösen.stb...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mert egyebkent tok jo lehet.
Ha most elkezdem, mire annyi idos leszek mint mondjuk most Zoran, akkor egesz jol fog menni.
Es mondjuk ha mast nem csinalok, csak ezt? (Azonkivul, hogy meghal a kezem)