Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine
na ám bekk...
Valo tudsz már Malmsteen CD-t írni ?

JHetfield : küldtem freemailedre levelet !

JHetfield
Nos az egy jo kis cucc...havernak volt ilyen cucca es volt benne eleg dog...bar o inkabb nu metalra hasznalta, de jo cucc csak erdemes melle venni egy marshall dontott ladat:] bar meg 1 kerdes lenne, hogy mennyiert veszed...csak viszonyitas alap miatt me kivancsi vagyok haver cuccahoz kepest draga vagy olcso:]

danesz
X3-ra ne tõccsetek fel semmit, mert hamar törölnek... mi már csak csucs.hu-ra esetleg extra.hu-ra töltünk
her Valo
yeeeeeeeeaaaaaahhh!
Ugynezki nmsoka meglesz az ADA MP-1-em...
Huuuuuuuu micsoda zuzas lesz itt...

Kill 'em aaaaaaaaaaaaallll!

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

JHetfield
broaffh...

Coine
figy James.
1enlõre szüneteltessük a dolgot, mert meghalt a táp1ségem és ezzel 1ütt a gépem is 1 idõre.
szal tegyük talonba a dolgot és ha visszatérek akkor adok majd tárhelyeket.

JHetfield
bekk from koncert...hmm kb 60mb ez a file ha jol szamolom szal kene vmit csinalni mert ugye ezt nemtom oda feldobni...

Coine
jHetfield dobd már fel lécci az új Babble vid-et az X3-ra, mert olyan szinten van leterhelve a site,. h nézhetetlen...

her Valo
7re megyek hazibuliba... az uccso kettot sm ismerem amugy :-)) azert jo koncertet!

Coine
vezetni m1ek aztán sörözni Misterbe, bocsesz

JHetfield
Jon ma vki koncertre? JokaiClub...fellepok Shamrok, Watch my dying (ezek szarok😊 es utanuk hybrid es insane ezek kignek:] 7kor kezdodik a buli de mint irtam az elso ketto szar szal azt ki lehet hagyni😊

her Valo
JAja, ritkasag, epp ezer kellene
Nah! Hetfon megveszem VALOszinuleg az irot, ha lesz ra idom, de kedden biztos, es akkor mar tudom irni a cuccokat.. majd nyomjatok be kinek mi kell... mostpedig jon egy fincsi programtervezes modszertan gyakorlat hmmm

JHetfield
imho dobot le lehet kovetni ... legalabbis nalunk mindenki leszedi a maga reszet:]

Ktulu
Dobot sajna nemtok 😞
Coine
Királyság.
Dobkotta meg boltban is ritkaság, nem is láttam még nagyon...

her Valo
koszi az utanajarast, de kimondottan erolkodofej erdekel ladaval, kombot kihagyom...

na asszem jovoheten mar meglesz a CD-irom...
szal tudok CD-t irni, malmsteent meg ami kell,
de valaki szerezze meg nekem a Black album dob
kottajat pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

JHetfield
Pénzhiány miatt nagyon olcsón ekadóMARSHALL 4010 JCM 800 Lead combó. FULL csöves 50 Wattos erõsítõ Celestion G- 12h 100W hangszóró. A készülék kifogástalan, eredti állapotú (nincs újratekercselt trafó, tungsram kondi. . . )50% hangerõnél leordítja az egész zenekart. . . Klasszikus Marshall sound, preamp és master volume, mid, tre, bass, pres. Hátlapon D. I. és 4x12 láda csatlakozó. Ár 140. 000 HUF. Laney csöves vagy marshall valvestate erölködõt beszámítok. Képek: www. extra. hu/ gotoh/ jcm. htm

Coine
kösz, jön le.
ebbõl majd még úgyis kijön 3 db részlet...

JHetfield
http://w3.enternet.hu/jhetfield/ ... bar nemsok mindent talalsz rajta:]

JHetfield
Kesz...

Hellotok!120.000 körül akarok mostanában bassgitárt venni!néztem már Hohnert,yamahát craftsmant,de mindenképpen valami aktív pick-upos kellene!Adjatok már écci ötleteket hogy szerintetek mit érdemes ennyi léért!Kössz
Coine
JHetfield : új videot (Q&A) fel tudnád, dobni X3-ra ?
töröld le a régit.

James! Mi az oldalad címe?

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

her Valo
en borozni voltam.. azaz boros kolazni :-)

her Valo
Hali!

Hm.. ugylatszik feltette a csavo az apro-ra a hirdetest.. nm vagtam, nekem mailban irta.. amugy nm tervezem megvenni :-)) Inkabb veszek akkor egy elofokcsoves laney fejet meg hozza egy ladat, az ujjonnan megvan 240-bol kompletten -ÁFA meg anyám kinnya, ugyse ko nekem most meg uberfasza hangzas, +atto mer van egy csoves fejem, meg kenhetem a hajamra a hangzast...

Koszi, de amugy a System kotta annyira nm egeto, inkabb a Metallica dob kotta kellene. Ha valaki megtudna szerezni a Black album kottajat, akkor az coool lenne...

JHetfield
...most jottem vissza sorozesbol (volt egy ket rovid reggel) ... most megyek es alszom:]

JHetfield
ja igen...meg annyi, hogy 100W valtozatot en 180e vettem anno...2-3eve...szal draga 160ert:]

JHetfield
tevedtem...felreneztem:] bar csak a 100wattos speckojat tom...
1959SLPX Head:
4 EL34s in the power stage
3 ECC83s in the pre-amp
True bypass series FX loop
3-band EQ
Presence control

nos nekem ilyen van superbass tipusba...csak az 100wattos...(majdnem ugyanaz a ket fej)

JHetfield
es csak az elofokozat csoves tudtommal...javits ki ha tevedek...szal igen tranyos tema:]

JHetfield
Valo: ugye nem ezt a super lead fejet nezted ki magadnak?

ELADÓ! MARSHALL Supr Lead 50 vintage fej 160E ft.

Vintage sux...csak tudatom veled ha errol lenne szo:]

JHetfield
Valo: ha gondolod utana nezhetek...vagy ha gondolod kijavithatom a net tabos szarsagot...

her Valo
nm nekem kell :-) cserebe egy cuccer.. de mind1 akkor...
metallica dob kotta esetleg?

JHetfield
ahhoz a szamhoz nem koll kotta...mellesleg megneztem egy netes tabot es abbol ossze lehet rakni...

her Valo
az lehet hogy sok fogyna belole, de bizo menne is hamarosan vissza a 70%, mint a suzukikbol a hasznaltauto telepre... :-)))

mellesleg.. nincs meg valakinek a System - Aerials kottaja? (nm netes tabra gondolok...)

Coine
😄D

JHetfield
ha ezzel a szlogennel arulnak akkor talan ebbol is fogyna annyi mint a suzukibol😄

Ktulu
Craftsman - "A mi gitárunk"

he-he...micsoda hasonlat ez a suzukis !

her Valo
---JHetfield:

koszi a videot, nagyon utos.. egyik delutanra enis bevallalnam ezt a jammingolast a Metallicaval

her Valo
jaja.. en sm adtam fel a szolozast, csak eltettem kesobbre, addig fejlodom ugyis hozza.. szolokat ugyanugy tanulok, csak olyat ami nm arrol szol hogy kell hasznalni a wah-wah pedalt... ma pl Malmsteen - Black star-t gyakoroltam, persze meg az is durva, de legalabb az elvezetes...
viszont elszakadt ma ket hurom hogy b*ssza meg... csodbe megyek ha igy megy tovabb :-)

Ktulu
Hát jó effektek nélkül sajna nem is... 😛
Én is azért gyúrok a solokra.. elõbb-utóbb menni fognak!
her Valo
a craftsman olyan mint autoban a suzuki... kb ennyi amit el kell rola mondani...

Ktulu:
en mar gyorsasagban kozelitek a szinthez, de mindez effektek nelkul kutya toket se eri... es ez a baj..

JHetfield
lehet csemegezni...37mb

http://free.x3.hu/coine/metallica/aug20_maw_300asf.asf

Ja,egész jól szólt,de még tapasztalatom nem nagyon volt velük!
JHetfield
no comment...gondolom megyo boltjaba lattad...

Hellotok!A craftsman gitárokról(bassgitárokról)mi a vélemyényetek?
Ktulu
A ritmusokkal nekem se lenne bajom, de sajna solozni még nemtok annyira, hogy menjenek a gyors solok...
JHetfield
ha minden igaz amugy az van benne ahogy jammeltek a sracokkal:] jo 16-17perces videjo...

JHetfield
lassan felteszem az uj tallica interjut...majd szolok ha kesz...

her Valo
yoreggelt vietnaaaaaaaaaaaam!
na en megyek aludni