Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos az egy jo kis cucc...havernak volt ilyen cucca es volt benne eleg dog...bar o inkabb nu metalra hasznalta, de jo cucc csak erdemes melle venni egy marshall dontott ladat:] bar meg 1 kerdes lenne, hogy mennyiert veszed...csak viszonyitas alap miatt me kivancsi vagyok haver cuccahoz kepest draga vagy olcso:]
X3-ra ne tõccsetek fel semmit, mert hamar törölnek... mi már csak csucs.hu-ra esetleg extra.hu-ra töltünk
yeeeeeeeeaaaaaahhh!
Ugynezki nmsoka meglesz az ADA MP-1-em...
Huuuuuuuu micsoda zuzas lesz itt...
Kill 'em aaaaaaaaaaaaallll!

Ugynezki nmsoka meglesz az ADA MP-1-em...
Huuuuuuuu micsoda zuzas lesz itt...
Kill 'em aaaaaaaaaaaaallll!

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
figy James.
1enlõre szüneteltessük a dolgot, mert meghalt a táp1ségem és ezzel 1ütt a gépem is 1 idõre.
szal tegyük talonba a dolgot és ha visszatérek akkor adok majd tárhelyeket.
1enlõre szüneteltessük a dolgot, mert meghalt a táp1ségem és ezzel 1ütt a gépem is 1 idõre.
szal tegyük talonba a dolgot és ha visszatérek akkor adok majd tárhelyeket.
bekk from koncert...hmm kb 60mb ez a file ha jol szamolom szal kene vmit csinalni mert ugye ezt nemtom oda feldobni...
jHetfield dobd már fel lécci az új Babble vid-et az X3-ra, mert olyan szinten van leterhelve a site,. h nézhetetlen...
7re megyek hazibuliba... az uccso kettot sm ismerem amugy :-)) azert jo koncertet!
Jon ma vki koncertre? JokaiClub...fellepok Shamrok, Watch my dying (ezek szarok😊 es utanuk hybrid es insane ezek kignek:] 7kor kezdodik a buli de mint irtam az elso ketto szar szal azt ki lehet hagyni😊
JAja, ritkasag, epp ezer kellene
Nah! Hetfon megveszem VALOszinuleg az irot, ha lesz ra idom, de kedden biztos, es akkor mar tudom irni a cuccokat.. majd nyomjatok be kinek mi kell... mostpedig jon egy fincsi programtervezes modszertan gyakorlat hmmm
Nah! Hetfon megveszem VALOszinuleg az irot, ha lesz ra idom, de kedden biztos, es akkor mar tudom irni a cuccokat.. majd nyomjatok be kinek mi kell... mostpedig jon egy fincsi programtervezes modszertan gyakorlat hmmm

koszi az utanajarast, de kimondottan erolkodofej erdekel ladaval, kombot kihagyom...
na asszem jovoheten mar meglesz a CD-irom...
szal tudok CD-t irni, malmsteent meg ami kell,
de valaki szerezze meg nekem a Black album dob
kottajat pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
na asszem jovoheten mar meglesz a CD-irom...
szal tudok CD-t irni, malmsteent meg ami kell,
de valaki szerezze meg nekem a Black album dob
kottajat pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Pénzhiány miatt nagyon olcsón ekadóMARSHALL 4010 JCM 800 Lead combó. FULL csöves 50 Wattos erõsítõ Celestion G- 12h 100W hangszóró. A készülék kifogástalan, eredti állapotú (nincs újratekercselt trafó, tungsram kondi. . . )50% hangerõnél leordítja az egész zenekart. . . Klasszikus Marshall sound, preamp és master volume, mid, tre, bass, pres. Hátlapon D. I. és 4x12 láda csatlakozó. Ár 140. 000 HUF. Laney csöves vagy marshall valvestate erölködõt beszámítok. Képek: www. extra. hu/ gotoh/ jcm. htm
Hellotok!120.000 körül akarok mostanában bassgitárt venni!néztem már Hohnert,yamahát craftsmant,de mindenképpen valami aktív pick-upos kellene!Adjatok már écci ötleteket hogy szerintetek mit érdemes ennyi léért!Kössz
James! Mi az oldalad címe?
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Hali!
Hm.. ugylatszik feltette a csavo az apro-ra a hirdetest.. nm vagtam, nekem mailban irta.. amugy nm tervezem megvenni :-)) Inkabb veszek akkor egy elofokcsoves laney fejet meg hozza egy ladat, az ujjonnan megvan 240-bol kompletten -ÁFA meg anyám kinnya, ugyse ko nekem most meg uberfasza hangzas, +atto mer van egy csoves fejem, meg kenhetem a hajamra a hangzast...
Koszi, de amugy a System kotta annyira nm egeto, inkabb a Metallica dob kotta kellene. Ha valaki megtudna szerezni a Black album kottajat, akkor az coool lenne...
Hm.. ugylatszik feltette a csavo az apro-ra a hirdetest.. nm vagtam, nekem mailban irta.. amugy nm tervezem megvenni :-)) Inkabb veszek akkor egy elofokcsoves laney fejet meg hozza egy ladat, az ujjonnan megvan 240-bol kompletten -ÁFA meg anyám kinnya, ugyse ko nekem most meg uberfasza hangzas, +atto mer van egy csoves fejem, meg kenhetem a hajamra a hangzast...
Koszi, de amugy a System kotta annyira nm egeto, inkabb a Metallica dob kotta kellene. Ha valaki megtudna szerezni a Black album kottajat, akkor az coool lenne...
tevedtem...felreneztem:] bar csak a 100wattos speckojat tom...
1959SLPX Head:
4 EL34s in the power stage
3 ECC83s in the pre-amp
True bypass series FX loop
3-band EQ
Presence control
nos nekem ilyen van superbass tipusba...csak az 100wattos...(majdnem ugyanaz a ket fej)
1959SLPX Head:
4 EL34s in the power stage
3 ECC83s in the pre-amp
True bypass series FX loop
3-band EQ
Presence control
nos nekem ilyen van superbass tipusba...csak az 100wattos...(majdnem ugyanaz a ket fej)
Valo: ugye nem ezt a super lead fejet nezted ki magadnak?
ELADÓ! MARSHALL Supr Lead 50 vintage fej 160E ft.
Vintage sux...csak tudatom veled ha errol lenne szo:]
ELADÓ! MARSHALL Supr Lead 50 vintage fej 160E ft.
Vintage sux...csak tudatom veled ha errol lenne szo:]
nm nekem kell :-) cserebe egy cuccer.. de mind1 akkor...
metallica dob kotta esetleg?
metallica dob kotta esetleg?
ahhoz a szamhoz nem koll kotta...mellesleg megneztem egy netes tabot es abbol ossze lehet rakni...
az lehet hogy sok fogyna belole, de bizo menne is hamarosan vissza a 70%, mint a suzukikbol a hasznaltauto telepre... :-)))
mellesleg.. nincs meg valakinek a System - Aerials kottaja? (nm netes tabra gondolok...)
mellesleg.. nincs meg valakinek a System - Aerials kottaja? (nm netes tabra gondolok...)
Craftsman - "A mi gitárunk"
he-he...micsoda hasonlat ez a suzukis !
he-he...micsoda hasonlat ez a suzukis !
---JHetfield:
koszi a videot, nagyon utos.. egyik delutanra enis bevallalnam ezt a jammingolast a Metallicaval

koszi a videot, nagyon utos.. egyik delutanra enis bevallalnam ezt a jammingolast a Metallicaval

jaja.. en sm adtam fel a szolozast, csak eltettem kesobbre, addig fejlodom ugyis hozza.. szolokat ugyanugy tanulok, csak olyat ami nm arrol szol hogy kell hasznalni a wah-wah pedalt... ma pl Malmsteen - Black star-t gyakoroltam, persze meg az is durva, de legalabb az elvezetes...
viszont elszakadt ma ket hurom hogy b*ssza meg... csodbe megyek ha igy megy tovabb :-)
viszont elszakadt ma ket hurom hogy b*ssza meg... csodbe megyek ha igy megy tovabb :-)
Hát jó effektek nélkül sajna nem is... 😛
Én is azért gyúrok a solokra.. elõbb-utóbb menni fognak!
Én is azért gyúrok a solokra.. elõbb-utóbb menni fognak!
a craftsman olyan mint autoban a suzuki... kb ennyi amit el kell rola mondani...
Ktulu:
en mar gyorsasagban kozelitek a szinthez, de mindez effektek nelkul kutya toket se eri... es ez a baj..
Ktulu:
en mar gyorsasagban kozelitek a szinthez, de mindez effektek nelkul kutya toket se eri... es ez a baj..
Ja,egész jól szólt,de még tapasztalatom nem nagyon volt velük!
Hellotok!A craftsman gitárokról(bassgitárokról)mi a vélemyényetek?
A ritmusokkal nekem se lenne bajom, de sajna solozni még nemtok annyira, hogy menjenek a gyors solok...