Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

her Valo
köszi..
dobossal dumaztuk hogy ha mar egy csapat reszeg allat pogozik majd a szinpad elott, akkor már megérte...

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

JHetfield
Elsore kenyelmetlen:] En hazibulin probaltam jatszani vmit anno, de kicsit tre volt se dob se erosito igy ment impro aztan feladtam mert semmi ertelme nem volt😄 De amugy kiraly:] Most van cucc meg dob is meg stb... most szamok osszerakasan faradozunk:]

Coine, The A&O
Csak ha rákérdeznek akkor úgyis kiderül, vagy hazudsz, de minek hazudnál saját magadnak.

Coine, The A&O
Csak mit jelent rockernek lenni ? Mert egyfajta lázadást is hordoz magában.
Én ma már inkább úgy szeretek fogalmazni, hogy "igen, szeretem a durvább muzsikát is, meg koncertekre is szoktam járni" 😉

JHetfield
Rolam meg nem tudjak megallapitani mit hallgatok😄
Es ez nemlieg nem elonyos mikor az iq harcos szokek mericskelnek, ha valaki lenez mert mas a stilus mint az oveke... sorry, de akkor mar mindent elarult magarol az illeto:]

Coine, The A&O
sok sikert, h. eljuss oda.

JHetfield
Erre csak azttom mondani - Rocker Vagyok S Vallalom!:]

her Valo
hát jah... engem nm tartanak semmiféle "er"-nek szerencsére... mert nm is vagyok... viszont a zenét csinálni jobban élvezem mint hallgatni, és kiváncsi vagyok milyen onnan fentrõl nézni a tömeget, és nm lentrõl fel azt a pár embert a szinpadon...

Coine, The A&O
Én sem lázadtam igazán soha, nem arcoskodtam, hogy "bõõ én vagyok itt a kemény rokker" mégis sokan megvetettek emiatt, hiába, kegyetlen is tud lenni a világ ha úgy fogod fel.

her Valo
ja, de ezalatt kielik magukat, mondjuk lovejuk nm lesz nagyon sok, mert ugye a managger lehuz mindent szinte, aztan mennek a sullyesztobe...

her Valo
lázadás? én nmtom.. én sosem lázadtam.. legalábbis ha azt vesszük lázadásnak hogy mindenképpen az ellenkezõjét csinálod mint amit mondanak meg elvárnak...

Coine, The A&O
csak vigyázni kell, mert az ilyen együttesek max 1,5-2 évig tartanak, de ha a média jobban löki a szekerüket, akkor akár tovább is 😛

her Valo
nekem most szepen bovul a cucc repertoar, most midi pedal meg egy uj gitar van soron... aztan majd talan nyarra osszejon egy fasza erolkodo is..

Coine, The A&O
rock az örök, nem hiszem, h. el fog tûnni az életembõl.
de általánosságban véve a lázadás elmúlt, kiléptem a körbõl, mindenki felett állok most már 😄

Coine, The A&O
értettem én mire gondoltál 😉

her Valo
ehh ehh

JHetfield
Egyetlen elonye, hogy barkit megdughatsz... a cickos lanyoktol akar a security-sekig😄

JHetfield
Vege a Pija,Sex&RockN'Roll felfogasnak?:]

her Valo
oks.. hát mindenkinek a saját útját kell járni!
lányokkal? eszemben nincs.. fiuzenekart ugy ertettem mint azok a nyal szarok, BSB, stb.. foleg hazai pop fos.. mar az se lenyeg hogy ki legyen gyurva, raadjak a kaktusz klón cuccot, a hangja még studio technikaval is rémes, de kaszálnak vele.. na ilyen egy fiuzenekar :-) ebbe semmit nm kell fektetni...

Coine, The A&O
Alapvetõen más lett a hozzáállásom az élethez, de ez egy hosszú sztori, a lényeg, h. mindenben megtalálom a jót és el tudom foglalni magam.
Fiúzenekar ? Mert te csupa lánnyal fox zenélni vagy mi ?

her Valo
hát jah.. igy is lehet nezni a dolgokat... es miben talaltad meg az uj elfoglaltsagot? alapitottal egy fiuzenekart? (ahhoz nm kell semmi)

Coine, The A&O
Azért, mert évtizedek kellenek és napi 3 óra gyakorlás, hogy igazán jó gitáros legyek, akinek a kisujjában van az improvizáció és nem kell magolnia számokat.
Lehet, .h majd megjön a kedvem vmikor...hosszú még az élet...elvileg 😊

her Valo
---Coine:
hát.. ezt nm hallom szivesen.. miert tettel le rola?
en most kezdek csak egyre jobban belelendulni... nyaron mar zuzda lesz

Coine, The A&O
a tartalom a lényeg, az meg megvan 😉

Coine, The A&O
Én meg szóltam egyik eladó srácnak, mire az elõszedett egy dobozból egy full originalt 😊

JHetfield
Meg egy utolso...😄 sajnalom, hogy ilyen oldscool cd cover van... barmint a felirat kiraly meg minden, de konyorgom... valami szint tegyenekra mert az isten se tudja letakaritani az ujj lenyomatokat:] Igaz enyimen nem lesz tobb mert ilyenkor direk figyelek, hogy ne ugy fogjam meg, de hat egyszer ketszer becsuszik... aztan latja az ember, hogy hogy nezki:]

JHetfield
Amugy meg meeee lassu ez a SG forum?:]

JHetfield
A masik az, hogy van egy olyan erzesem, hogy ez volt az uccso darab:] elegge fogyoeszkoznek latszik:] meg ilyen draga cuccokat nem tartanak nagy tetelbe... ha jol tom VHS Live Shit -bol csak az az egy db van ami a boltban lathato.
Mondjuk eltom kepzelni, hogy a kazit halalra csamcsogtak😊 ...de a dvd-nek pont az az elonye, hogy nem igazan megy tonkre... kiveve, ha nyolcasokat rajzolok pajszerral az elejere😄

JHetfield
Miutan kivettem a zacskobol:]
Polcon lattam egyet... gondoltam nem azt adja ide.
Most hallgatom 2-es audiot:]
Eddig minden remek:] Remelem meg heten tesztelem DVD-t..., amugy bizom benne, hogy nincs semmi baja... elvegre a headbanger hibas arut nem szokott adni:]

Coine, The A&O
Kösz nem kell, mostanában full letettem a gitározásról, nincs idõm meg el tudom foglalni magam mással.

Coine, The A&O
😄
HB-tõl ált.-ban én csak azt szoktam megvenni, amit nem lehet máshol kapni, pontosan ezek miatt.
amúgy nem értem miért vetted meg ha láttad, h. ki volt bontva.

her Valo
okes... addig elelvezkedek meg itt ugyis a pszichologia jegyzeteimmel...

JHetfield
Persze, csak most ezer dolgom van, de igerem hetvegere mar biztos lesz vmi:]

her Valo
ma hazahoztuk telekrol a dobot, szet ne faggyon... utkozben beugrottunk a dobossal a Hungaroring egyik parkolójába... hát.. kb 10 kocsi állt meg nézni mit ökörködünk a hóban .. eszmeletlen jo szorakozas
---JHetfield:
hajrá, zúzd le õket!!!
aszondtad keresel valami jo temat... jonni fog?

---Coine:
Malmsteen kell? Most vettem uj CD irot...

JHetfield
Mondjuk ami kicsit idegesit hogy az 1es dvd-n van egy karc ha jol latom, szal amint itt a dvd becsekkelem es ha valami baja van akkor felgyujtom az egesz kocerajt:]

JHetfield
Akkor legkozelebb darabokra epitem a kezuket a kis fasszopoknak:] Nem eleg hogy lehuznak, de nem kepesek maguknak rendelni kulon 1db peldanyt:]

Coine, The A&O
dehogy is.
full original volt, bontatlan fóliás.

JHetfield
Coine: neked nem ujlenyomatos a cd?:]
Lehet lekozelebb Headbangerbe headbangelni fogok kicsit:] Ugyebar Cunning-on volt celofan:]

JHetfield
Ihhihi... megvettem a Live Shit DVD-t:]
Kicsit filler lettem utana:]

her Valo
---Match:
nm jon z arpeggioz mail...

Legyen on is milliomos... [ James Hetfield ]

http://fun.drno.de/flash/napster2.swf
her Valo
nyah... mai biznic is meg volt.. gyõr oda vissza... akkorát rallyztam gyõrben mint állat bakker! szétbarmoltunk egy focipályaszerûséget

JHetfield
esetleg a.h.? bar az erdekes lenne:]

JHetfield
holnap nezek vmi cuccost:]

JHetfield
az uveg hang az stimm

JHetfield
match gyujet:]... lentebb van mail:] nemtom, de mintha a pengetot utana meg hozza erintene az e hurhoz mikozbe tremon nyomul:]

JHetfield
Metallica - One ... NOW! GO! GO! GO! ... Viva+

her Valo
---JHetfield:
kuldj mar valami jo kis cuccot, had elvezkedjek en is thnx

her Valo
jo nem? egyik kedvencem... imádom PG cuccait, nagyon joook! Elvileg az egyik "oktato" videojan ez az elso szam amit jatszik.. a speedet nmtom, ahogy jolesik. Koncerten láttam már tõle, ott valami master heavy speedben nyomta, nm is láttam az ujjait... na szal ahogy birod ugy nyomod, en mindenesetre ha a dallamat akarom akkor lassan jatszom, ha meg gyakorolni vele, akkor pedig ahogy birom...

JHetfield
noh... bezuztam ezt a kis PG mazsolat... gyorsan jatszva rulz:] telleg ezt milyen speeden kell nyomatni? hany bpm:] esetleg valahol fent van origiben?