Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JHetfield
hat kb. egy atlagos sebesseg... az a lenyege, hogy tipikus klasszikus hangzasa legyen.
Mondjuk ebbol valszeg semmi nem fog leesni😄
A tre az hogy nemtom itthon feljatszani:]
Esetleg holnapi proban, ha lesz laptop:]

her Valo
egy a gáz... nm vágom hogy kellene szólnia.. esetleg valami mp3 vagy hasonloban fel tudod jatszani hogy legyen valami homályom arrol hogy is kéne?

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

her Valo
+jött... köcc, asszem még ma megnézem :-)))

JHetfield
lehet csinalok kis training videot...😄

JHetfield
mar ha jo a mailod amit sg regbe adtal...

JHetfield
Ment egy tema...

her Valo
---Match
hát jah, van ebben valami... csak ugye a rizikó...

---JHetfield
nem nagyon jon az a tema amit igertel...

Match
nem tudom, de soxor megfordult már a fejemben hogy onnan érdemesebb lenne....600 dolcsiért egy gibson explorer mint 1100-ért..

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

her Valo
nya.. gitár megrendelve, IBANEZ RG 520 QS. Ket humbucker, Dimarzio Steve vai evolutuion. Szal szolni fog mint állat...

her Valo
van benne rizikó... mér? mit akarsz venni?

Match
Ebay-en mennyire rizikós vásárolni?

her Valo
akkor direkt nm japant vettem, mivel nm volt japanra lovem... most mar van japan ibanezre lovem, igaz nm itthoni arviszonyban, de egy 470-tol felfele mar siman menni fog...

JHetfield
Amugy vegyel gitart meg ladat:] bar ez is legalabb 250-300k:]

JHetfield
Elado atvert?:] vagy direkt nem japant vettel?:]

her Valo
azt az ibanezt en elpasszoltam, mert abbol lett az ADA, stb, abbol inditottam be az uzletet... amugy az meg nm volt olyan fasza, mert nm japan volt...

Match
milyen ibanez?

JHetfield
Egy dolog kihagyunk... Valonak mar van egy Ibanez gityoja ami azert mar brutalul szol egy jo erositovel:]

Itt egy email: [email protected] ,de latom senki nem vagja, hogy klikk a logora es ott van az osszes adat, ahol az email is megtalalhat😊

Még szép, hogy a gitár !

Match
sztem is gitár, mivel az mindennek az alapja...tehát ha az szar, akkor lehet akármilyen effekted+erõsítõd, ugyse lesz jó hangja...nem is volt szebb érszés mikor a stratot effekt nélkül rákötöttem a 60-as laney-re, full hangerõn 😊) amugy milyen gitárt akarsz venni?
JHetfield: küldj egy emailt és elküldöm.

JHetfield
lehet... bar egy jo gitar es egy jo fej igazabol mar 1 arszintet kepviselnek... persze ahogy Valo irta kell meg egy lada is hozza:]

Coine, The A&O
az indokokat a végtelenségig lehetne sorolni, de sztem elõbb lesz pénze Valonak egy jobb gitárra, mint egy orbitáldurva (és -drága) erõsítõre, vagy nem ?

her Valo
hát jah.. ami gitárt nm találsz, az mondjuk az a steve vai amit belinkeltem nmrég... szal az ritka, de a legtobb gitart mindig lehet szervalni valahonnan...
de szerintem gitár lesz, mert erolkodobol mesa-t akarok, de ahhoz még láda is kell, és kettõ együtt ultra húzós ár, kulön meg nm érnek semmit..

JHetfield
A masik az az, hogy talalsz ua. gitart😊

JHetfield
khm... Ha pl. veszel egy brutal erositot nem feltetlen kell cserelgetned es azis kitart eleted vegeig...

Coine, The A&O
Sztem is gitár, mert az effekt ugyanúgy dobja meg a cuccokat, csak a szarabb gitárból nem tudja kihozni azt a hangot.
Továbbá egy jó gitár elvileg "életed végéig" jó, ha ügyelsz rá.
Effektet & erõlködõket cserélhetsz bármikor, gitárból nem biztos, h. találsz egy ua. olyat.

her Valo
mindenkinek a velemenyere adok, persze azert szamit a tapasztalat stb stb.. indoklas... mst nalam a gitar fele dol a dolog, mivel az effekteken van fejhallgato kimenet, igy tokeletes soundot lehet elerni...

Gladiator
énszentem gitár, bár gondolom nem sokat adsz a véleményemre, hiszen még gitárom sincs...

her Valo
melyik hasznosabb szerintetek? egy uberfasza gitar, vagy egy uberfasza erolkodo? nmtok donteni... mert jo erolkodo ugye nm olyan jo gitarral is jol szol, a nm olyan jo erolkodon meg jol szol a jo gitar, es meg a nyaka is sokkal faszabb a mostaninal...

JHetfield
En maradok a season in the abyss riffeknel:]
Solobol a tremos resz hianyzik csak:]

JHetfield
Match: ide meg nem kuldted:]

her Valo
AFH:=Arpeddzsóz From Hell
amugy csak holnap fogom megnezni, mert ma irtam pszichologiabol, aztan olvasni kellett egy par oldalnyi okossagot, meg tennap MP-1 programozo nap volt, mer a slayerhez ki kellett keverni egy dögös kis hangzást . South of heaven mennyire jon be nektek? Szerintem ez a lelassitott style ez nagyon cool...

JHetfield
AFH?:]

Match
ne haldokoljunk már 😊
Valo: az AFH hogy megy?

Micsoda pörgés van itt !!!

Az élet nagy dolgai, meg minden...

JHetfield
Noh megyek es nyomok egy NBA 2k3-at:]

JHetfield
Szinten!

Valo: arpeggios lassan ma fluidba megy... asszem kuldok majd par arpeggiost, hogy legyen min jol kigyurnod a csuklodat!:] ha azok mennek fluidba akkor nincs mar semmi fele akadaj:]

Coine, The A&O
sok sikert !

her Valo
nyah... meg egy ora gyakorlas aztan alvas.. reggel 8tol Zh-k.... byez

JHetfield
Az persze tre:]

Coine, The A&O
Tudom, de õk klasszikus Beethoven szimfóniákra pogóztak 😄

JHetfield
Beethoven jooo! foleg solo gitar atirat vagy Bach!:] (Yngwie-nek baromi hasonlo temai vannak):]

Coine, The A&O
Sokat gondolkozok rajta, csak nem akarok tanár lenni, amúgy viccen kívül vagy az lesz vagy jogi, mivel humán beállítotságú vagyok, más nincs.

JHetfield
Bolcsesz karra nem akarsz jelentkezni?😉
Mar csak azttom mondani, hogy hajra, de ne hagyd magad felorleni!:]

Coine, The A&O
Vhol el kell kezdeni.
De igazából én is erre utaltam, hogy ha a ZENÉVEL sikerül megfogni a közönséget, akkor nyerõ vagy.
Punkok még Beethovenre is tudnak pogózni, szal...

her Valo
jaja, az tényleg nmjo ha ugy van hogy "ki játszik?" "nem mind1? pia lesz..."... szal akkor kiallitanak ket kirakati babat kezebe gitarral, meg rugos nyakkal hogy bologasson, cd be, aztan hajra..
mi ha addigra faszan osszejon minden akkor kis pub szerusegben fogunk nyomulni... ismerosok regota akarnak zenekart, raadasul kemenyebb zenevel

Coine, The A&O
lázadás nem feltétlenül van meg ha képes vagy elfogadni a dolgokat és tudod, h. lehet rajta változtatni, akkor felesleges dolog lázadni.

JHetfield
Ezzel kapcsolatba aze tok mondani par dolgot... vannak olyan zenekarok akik nem kedvelik az ilyesfajta emberek barmint, hogy reszeg vagyok es nem erdekel a zene es pogozok mert az jooo:]
Es igazuk van:] Tehat itt az a gaz, hogy nem miattad erzik magukat jol... pedig pont ez a feladatod, hogy elismerest szerezz... lasd, hogy a konzonseg ra van hangolodva a temaidra akkor a kign:] Persze az elejen valszeg telleg csak reszegekkel fogsz talalkozni:] Jah valszeg jovo nyaron hazibuliba jatszunk:] amugy a szamok kicsit reload-garage hangzasuak, de megtalalhatoak a kill'em all elemei vagy a ride elemei is:] Ami aze kign!:]

her Valo
pontosan...
viszont ha azt mondanak: "Te leszel az uj tankcsapda" akkor arra nemet mondanek.. tinibalvany meg felvágós májerzene az nmjo.. amit tulsokan komaznak az vagy kamu vagy szar, vagy nm ertik az emberek mit akar az a zene.. ertem itt ezalatt hogy a sok seggarcu szimatszatyorra irogatja hogy PICSA, tankcsapda stb... meg rajzolja az anarhia jelet azt aszt se tudja mit jelent.. csak mert menõ... na ezektõl hányok

JHetfield
Imho ez a fajta lazadas mindenkiben megvan csak a rockerek jobban kimutatjak es hangot adnak:]

Coine, The A&O
azaz, ha már jól érzik magukat az emberek és még másnap is emlékezni fognak arra, h. tegnap volt egy állat koncert, akkor már megérte.