Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ebbol valszeg semmi nem fog leesni😄
A tre az hogy nemtom itthon feljatszani:]
Esetleg holnapi proban, ha lesz laptop:]
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
hát jah, van ebben valami... csak ugye a rizikó...
---JHetfield
nem nagyon jon az a tema amit igertel...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Itt egy email: [email protected] ,de latom senki nem vagja, hogy klikk a logora es ott van az osszes adat, ahol az email is megtalalhat😊
JHetfield: küldj egy emailt és elküldöm.
de szerintem gitár lesz, mert erolkodobol mesa-t akarok, de ahhoz még láda is kell, és kettõ együtt ultra húzós ár, kulön meg nm érnek semmit..
Továbbá egy jó gitár elvileg "életed végéig" jó, ha ügyelsz rá.
Effektet & erõlködõket cserélhetsz bármikor, gitárból nem biztos, h. találsz egy ua. olyat.
amugy csak holnap fogom megnezni, mert ma irtam pszichologiabol, aztan olvasni kellett egy par oldalnyi okossagot, meg tennap MP-1 programozo nap volt, mer a slayerhez ki kellett keverni egy dögös kis hangzást
. South of heaven mennyire jon be nektek? Szerintem ez a lelassitott style ez nagyon cool...Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Valo: az AFH hogy megy?
Az élet nagy dolgai, meg minden...
Valo: arpeggios lassan ma fluidba megy... asszem kuldok majd par arpeggiost, hogy legyen min jol kigyurnod a csuklodat!:] ha azok mennek fluidba akkor nincs mar semmi fele akadaj:]

Mar csak azttom mondani, hogy hajra, de ne hagyd magad felorleni!:]
De igazából én is erre utaltam, hogy ha a ZENÉVEL sikerül megfogni a közönséget, akkor nyerõ vagy.
Punkok még Beethovenre is tudnak pogózni, szal...
mi ha addigra faszan osszejon minden akkor kis pub szerusegben fogunk nyomulni... ismerosok regota akarnak zenekart, raadasul kemenyebb zenevel
Es igazuk van:] Tehat itt az a gaz, hogy nem miattad erzik magukat jol... pedig pont ez a feladatod, hogy elismerest szerezz... lasd, hogy a konzonseg ra van hangolodva a temaidra akkor a kign:] Persze az elejen valszeg telleg csak reszegekkel fogsz talalkozni:] Jah valszeg jovo nyaron hazibuliba jatszunk:] amugy a szamok kicsit reload-garage hangzasuak, de megtalalhatoak a kill'em all elemei vagy a ride elemei is:] Ami aze kign!:]
viszont ha azt mondanak: "Te leszel az uj tankcsapda" akkor arra nemet mondanek.. tinibalvany meg felvágós májerzene az nmjo.. amit tulsokan komaznak az vagy kamu vagy szar, vagy nm ertik az emberek mit akar az a zene.. ertem itt ezalatt hogy a sok seggarcu szimatszatyorra irogatja hogy PICSA, tankcsapda stb... meg rajzolja az anarhia jelet azt aszt se tudja mit jelent.. csak mert menõ... na ezektõl hányok