Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

her Valo
hasznos dolog egy visa kártya... netes áruházból se tudsz rendelni anélkül..

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Match
gondolTAM 😊)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

her Valo
egyszeruen.. nekem van

Match
amugy hogy regeltél az ebay-re? mert nekem hitelkártyát kért és nincs 😊

Match
ezért kell les pault venni, azon biztos jó a floyd rose

Match
na igen, jobb üzlet használtan!

her Valo
plusz ugye szállítási költség (márha kiszállítják ide...) plusz a vám+áfa.. elég szép árat fogsz így kapni.. szerintem 350e Ft alatt ne gondolkodj uj M-II-ben...

her Valo
ugyanugy lehet ferde nyaka, elcseszett tremoloja.. gyári hiba is elõfordul.. na mind1.. Te dolgod.. csak igy meg várhatsz amig ilyen gitarod lesz, mert a botok eleg borsosan adják õket...

Match
mert annak biztos nincs: semmi hibája, szétkopott bundjai, elcseszett floyd rose-a

Match
köszi, csak itt igencsak listaáron vannak 😊

her Valo
de minek kõ neked mindenáron új?

her Valo
parancsolj:
http://ww2.infoxpress.com/mfi/mt/buyersguides/bg1/listing54.asp?l=15143

her Valo
ma nmtom.. valahol lattam a neten.. keresgelj.. tudod.. google meg ilyenek...

Match
nekem azt mond meg hol lehet ujjonnan m-2-t kapni 😊

her Valo

na ezek tok aranyosak.. csak 10e Ft kicsit sok potmeter gombokra...

Match
hol? akkor én veszek!

her Valo
van még.. lehet kapni újonnan mert még gyártják.. és tényleg fele annyi, mert nem EMG 81-esek figyelnek benne, meg nincs ráirva a nyakára hogy KH2.. amugy nem biztos hogy ugyanaz a nyaka az M-II-nek mint annak ami nekem lesz, mert az szeria, ez custom...

Match
tudom, de a nyaka ugyis ugyanaz. kár hogy nem találni régi eclipse-t, ami 2 oktávos + floyd rose-os...az tetszett. Amugy az esp-nek régen a lapján még volt 2 esp széria, köztük az M-II delxe, ami ugyan az volt mint a kh-2, és fele annyiért...legalább azt igazán meghagyhatták volna

her Valo
olyanon játszott a queensryche szóló gityósa, úgyhogy annál már nem nagyon kell jobb...

her Valo
az M-II az jo kis gityo.. mondjuk ez horizon :-) majd 17-e kornyeken.. igy is 25rugo volt a szallitas.. nm volt kedvem tobbet fizetni azert hogy hamarabb ideerjen.. majd irok rola..

Match
kilóra 😊

Match
a gitárod mikorra érkezik meg? egy szép elemzést irhatnál róla, mert lehet hogy én is szerzek egy M-II-t ha jó.

her Valo
ehhe hhe :-) hogyé adod?

Match
szerencséd van, pp itt van mellettem! 😊) Jó áron eladó 😊

her Valo
nincs véletlenül egy hidroakusztikai quadrofobiai multivizibuzerátorral ellátott afgán harci gõtepetéd lengõlokátoros helyzetstabilizátorral a hátán? mert olyat keresek de még ebayon sincs

Match
igen, a feje az elég béna, de a gitár maga szebb

Match
téleg, egy kis biznisz!
eladó egy squier stratocaster (nem strat!! 😊) fender american strato elekrtonikával.
Meg ha neetán valaki dobolni akar akkor eladó dobszerkóm is van 😊

her Valo
kh3? les paul forma.. amugy szerintem annak olyan nyomi a feje...

Match
de a kh3 jobban tetszik 😊

Match
mert asddigra lesz annyi pénzem.
mondjuk ha az ebayen venném, és a squiert eladnám akkor májusba itt lehetne

her Valo
mer csak husz?
en jovore akarok mar egy ilyet... csak elobb egy mezabugit nyáron

Match
Valo: hát nem is most fényképeztem😊)
talán 20 év mulva veszek egyet 😊)

Match
akit érdekel egy durva gutár az látogasson el ide: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=935104011&category=33038

her Valo
ESP KH2
innen szedted:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=935466411&category=33038

Match
Üdvözöljük az ertéelklub legujjab játékában! Elsõ kérésünk, melyik hangszer látható a képen:

her Valo
vágom..
jaja hiba lett volna.. meg szerencse hogy mashogy alakult. azert akartam vele csinaltatni gitart, mondvan hogy olcsobban kijon mint egy esp kh-2, de kozel azonos minoseg. mostmeg ket harmadaert megveszem a kh-2-t barmikor...

JHetfield
Az alja mar nem oda tartozik:]

JHetfield
latod, latod... anno nala akartal vasarolni...😊
Amugy mint Lateralus irta lejebb Peavey Bandit ... ilyen kategoriaba telleg az az utos:]
Es konyorgom... ujjonan ne akarj venni Marshall-t:] Mert ott is ki lehet fogni egy ket brutal peldanyt, jah es termeszetesen regebbi peldanyokat keress:]

her Valo
a kustomot en hallottam illetve hasznaltam is, eleg eroteljes hangja van, es a belso torzitoja is nagyon kemény, de persze a Peavey az veri akárhogy is nézzük. Abból én egy Bandit 80W-osat probaltam, illetve hasznalok mert a tanaromnal olyan van. Egyszer kétszer ki is tekertuk hogy had szoljon, elég meggyõzõ volt. Mondta hogy amikor megvette, kiprobalta mit bir, es a falu másik végén is hallották. :-) Az MG szériát én nem venném, mivel inkább jobb mindig egy olcsobbol venni a magasabb szeriat, mint egy dragabbol a belepot, mert itt tenyleg azt fizetned meg hogy ra van irva hogy Marshall, es asszem attol meg semminek sem lesz jobb hangja, max a hozza nm ertok koreben lehet vele fesziteni...
A magyar kereskedõkrõl meg inkább nem mondok véleményt, mert az nem lenne túl jó. A Medgyesi buszke arra hogy kulfoldi cegek felvasarlasabol olcson ad el hangszereket. Mihez képest... a kulfoldi árhoz képest rohadtul nem, még ha vámot meg mindent nézel akkor is legalább 50%-os haszonkulccsal dolgozik. Szal az osszes elmehet a..... szal oda!

Sajna ezt az új Marshall tranyós sorozatot nem ismerem, de ahogy nézem az árakat az 50 wattos itthon 150ezer újonnan. Biztos nagyon jók egyébként, de nekem az a tapasztalatom a régebbi szériákkal kapcsolatban, hogy a csöves cuccokban éri meg Marshallt venni, mert abban tényleg kiemelkedõ. A tranyós, meg félcsöves megoldásai lehet, hogy jók, de a név miatt drágák is, annyit nem érnek. A "Bandita" meg 134 itthon és amúgy az is rohadt drága lenne, valahol 200 ezer fölött, de a Peavey magyar forgalmazója van annyira "gerinces", ellentétben a legtöbb hangszerforgalmazóval, hogy a 230 forint körülire süllyedt dollárárfolyamnak utánamegy az áraiban is és csökkent. Minden Peavey cucc lejjebb ment itthon. A többi forgalmazó és hangszerbolt meg kaszál, mert ugyanannyi náluk minden, mint a 300 forintos dollárárfolyamnál másfél éve (tisztelet a kivételnek, de ilyet nem nagyon tudok mondani a netes árakat szemlélve). K..va nagy gyalázat mondjuk, hogy megnézed egy itthoni hangszerüzlet weboldalát és oda van írva, hogy "áraink a dollár árfolyamának függvényében változhatnak", és amikor feljebb megy az árfolyam akkor emelnek is, most meg, hogy elég kedvezõ a dolog, ugyanazokat a magas árakat látod, mint 2 éve. Szóval változnak is az áraik, de csak felfelé. A Peavey-k meg nagyjából annyiba kerülnek, mint Ausztriában.

Visszatérve a különbséghez. Ha szép tiszta, csengõ hangot akarsz, akkor talán a Marshall (bár meg kéne hallgatni), de ha a hangerõ/teljesítmény/túrás a cél, akkor persze, hogy a Peavey. Van még sok más különbség is, de ez a leglényegesebb.

Ktulu
Ezekben én is gondolkodom, ha tudok külföldrõl szerválni, természetesen vámmentesen.
Majd meg kell hallgatnom õket, de látom te ismered õket, milyenek mondjuk egy MG50-es marshallhoz képest?
Mondjuk azt is számít, hogy milyen zenéhez kell. De nehogy azt mond, hogy a Beatlestõl a Metallicáig mindenre, mert akkor vegyél 3-mat !

Azért ajánlom ezeket, mert elég jól ismerem ezt a sorozatot és tényleg jó. A Kustomrõl csak azt tudom, hogy van, bár attól még lehet jó is.

Ktulu:

A 100 az sajna minimum ebben a kategóriában újonnan. Szerintem próbálkozz meg a külföldi behozatallal, azzal járnál a legjobban, fõleg, ha a vám valahogy "elfelejtõdne".

A használtak között nem nagyon válogathatsz, vagy van éppen valami jó ajánlat, vagy nincs, viszont tényleg ezekkel nyerhetsz a legtöbbet.

Ha egy új erõlködõre rászánnál 100-at, akkor Peavey Transtube Studio Pro II-t ajánlom. Hivatalos forgalmazónál 98 ezer. 65 Watt (RMS, nem zenei !), 3 féle torzítási hangszín, effekt loop, csõszimulátor (ami elég kellemesen mûködik), ja és szól, mint az állat. Ha új erõsítõben gondolkodsz és esetleg hozzágyûjtenél még 35-öt (tudom, hogy nagyon húzós ilyeneket mondani), akkor 134 körül van a Peavey Transtube Bandit II. 80/100 Watt, igazán ezt ajánlanám, mert ez már bivaly módon szól és Sheffield hangszóróval szerelik.

her Valo
---ktulu
kustombol a 60w-os boven kijon 100bol ujonnan. ha hasznaltban is gondolkodsz akkor en meg egy 80w-os marshallt is megprobalnek keresni a helyedben

---meccs
cunning stunts

---bakka
kazaa-n probalkozz...

Joe Satriani lemezek kinek vannak, vagy honnan lehet letölteni???
Fontos lenne!!!
thx

Match
her valo: melyik?

Ktulu
Olyan max. 100 körül gondolkozom, elõfordulhat, hogy külföldrõl is meg tudom oldani, csak hát úgy elég gáz használtat venni. Milyen tipusokat ajánlanátok amikkel pozitív tapasztalataitok vannak?
her Valo
ujabb metallica dvd jott le..

her Valo
kevés dolog van amit megéri ujonnan megvenni...