Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Újat, vagy használtat akarsz ?
Erõsítõk körül nézelõdök, olyan 50-80w-os tranyós combora gondoltam, csövesre sajna úgy néz ki nem lesz lóvé. Ti mit javasoltok ilyen kategóriában?

BALLADEER
Model 1771 Specifications:
6-String Acoustic/Electric
Body Type: Mid-Depth Cutaway
Top: A Grade Spruce
Bracing: A Brace
Scale Length: 25 1/4
Scale:
Fretboard: Rosewood
Fret Inlay: Pearl Dots
Bridge: Walnut
Rosette: Hand-Inlaid
Pickup: Thinline Under Saddle
Nutwidth: 1 11/16
Machines: Chrome Ovation
Case: 8158-0
na ez már egy jóóó kis akusztikus... igaz az ára is..

a szilveszter esti gitarozasom nm jott sajnos ossze, mert elotte valo nap az elso pengetesnel elszakadt az E6, masnap meg minden bolt zarva.. szal sux volt, de mind1, zenelt helyettem par jo zenekar a hangfalbol :-)

Igazi azért a többi is, de tény, hogy ez az eredeti kinézete és színösszeállítása. Úgy is hívják, hogy "butterscotch blonde", azaz "tejkaramella szõke". Annyira egyszerû és csúnya gitár, hogy egyszerûségében óriási és csúnyaságában gyönyörû. Egy Ibanez JEM szériát pengetõ valaki ha kézbe veszi, biztos, hogy elröhögi magát, olyan mintha a szomszéd barkácsolta volna össze a garázsban, de röhögni csak addig fog, amíg meg nem pengeti. Szóval a szívem csücskei. Aki egy rossz szót szól bármelyik Telére azt voodoo rituáléval átkozom el Újév éjszakáján 😊)))
És ha már B-bendert akartok, meg musztángokat, meg countryt, akor itt egy Fender Strat+Tele páros, igazi ízléstelen Közép-Nyugati cowboy kivitelben a Fender Custom Shop-tól. Felhívnám mindenki figyelmét a valódi marhabõr (!!!) alkatrészekre.

nya ez az us vintage '52 az amire gondoltam.. ez az igazi telekaszter nekem! :-)
Kösz az infót, közben egy régebbi leírásban megtaláltam a U.S. Strat Plus szériát. Ez mikori gyártmány 90-es, vagy 99-es ?
Amúgy minek nektek B-bender ? Countryt akartok játszani ?
A Metallica videóban lévõ Telecaster egy U.S. Vintage '52-es modell és szériában nincs benne a H-nyújtó. A Hot Rodded Nashville-ben van gyárilag
U.S. Vintage '52:
U.S. Hot Rodded Nashville:

ebbõl (abból) az muszty-dobay gitár iskolából tanulok, és ha pl van a tab kotta, és mondjuk a G2 fölött ott van, hogy húzni kell pl. egy A moll-t, akkor a G2-t ki kell hagynom, vagy elõször az A moll, aztán G2, vagy hogy, mert errõl nem írnak.
Amugy, visszatérve volt egy olyan hogy a floyd rose-t, az originalt veri a lo-pro edge...viszont a lo-pro edge meg ugyan az mint a floyd rose 2 vagy a floyd rose pro (nem tudja valaki a ketõ közti külömbséget?)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
a telekaszter meg egy kulonleges hangszer, ha lesz ra lehetõségem egyet biztos beszerzek majd, persze egy olyat amit James bácsi bevillant a Nothing else matters klippjében...
annyira. DE a fekete nagyon bejön (Eric Clapton ,
Curt Cobain) . A sunbrust meg nagyon ocsmány
szerintem a fehér tapping boarddal.
De az csak a mostani vélaményem régebben nem
szerettem a Telecast-ot, most meg igen.
A másik az egész leresztése, hogy közelebb legyenek a húrok, egészen addig, amíg egy erõs pengetésnél épphogy nem zizeg be. Az enyémen a Vékony húrok közelebb vannak , mint vastagok, így könnyebb szólózni magas fekvésekben, és a mélyhúrok se zizegnek be.
Miért pon Custom?
Ha lúd, legyen kövér😊
Persze nem tudom mi a kül a Studio, és a Custom között, de nekem akkor is kell egy Custom!!