Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

her Valo
---© Lateralus
hehe! yaya! ahogy mondod!

most jottem amugy haza a postarol, megerkezett a Rocktron Voodu Valve On-line, hát olyat szól mint az állat. Akkora meleg hangja van, és olyan mélyeket tud kinyomni, hogy a kis kustomommal úgy szólt, meg egy olcso gitarral, mint az állat. Szerintem ezzel falat lehetne bontani.. már alig várom hogy ideérjen az ESP, azzal mi lesz itt.. huhuuuu

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Tényleg, DASHED !

Kell még az effektem ?

Ez egy spec. túlélõfej, ala George Lynch Signature:

- jobb oldala hangolásra való
- az eleje lándzsa, a színpadmászó rajongók "megzabolázására"
- a bal fele meg fûrész 😊)

her Valo
basssssszaaaaaaaaaaa meg!
JHetfield!!! 1400$-ért volt fenn ebayon egy Diamond Plate testû ESP explórer... ehhe.. egybõ megvették hogy rohadjanak ki...

her Valo
na hát ha már, akkor:

mondjuk nekem a feje nem tetszik.. olyan mint egy karácsonyfa...

Ezeket látva se jött meg a kedved a gitározáshoz ?

Coine, The A&O
Komolyak ezek a kis dobozok 😄

Miért pont a Hetfieldet kellett volna odamontírozni ? Az erõsítõt sokkal könnyebb volt. 😊)

her Valo
az tok mind1.. akkor is rulez

Ktulu
Jaymzt nem csak bevágták oda?
her Valo

Senkinek !!!

Nem tudtad, hogy aki kicsit is ad magára az manapság csak ilyet használ. A Mesa az már múlt idõ !

her Valo
nagyon durva... kinek kell ilyen mellett a mesa boogie dual fej? :-))))

Itt van egy másik kinézetû, kinek hogy tetszik:

Még a zárjegy is rajta maradt 😊))

A legjobb a felirat rajta:

"A Smokey erõsítõk gyártója nem tagja, szponzoráltja, vagy felhatalmazottja egyik cigaretta gyártónak sem. Ráadásul a Smokey erõsítõk nem okoznak rákot, tüdõtágulást, vagy súlyos egészségkárosodást. Csak egyszerûen viccesek."

Nem nagyon találtam leírást erre, még a hivatalos oldalán sem. Valaki kiszámolta, hogy max. 0,4 Wattot adhat le a beépített hangszóróval. Amúgy 9 voltos elemmel megy és nincs rajta semmi kapcsoló, vagy tekerõ, csak egy bemenet alul, mellette egy kimenet és elõl ez a hangszóró izé. A gyártó szerint a kimenetérõl képes meghajtani egy 4*12-es ládát. Ezen mindenki röhög (én is), de sok leírás szerint ez tényleg így van. Füldugó mondjuk nem kell hozzá szerintem.

Képzeld el, hogy felmész a színpadra, ahol már vár egy 1960-as Marshall láda. Elõhúzod a zsebedbõl a cigisdobozodat, majd elegáns mozdulattal rádugod a gitárodat, másik a végét a ládába, aztán belecsapsz egy szólóba. Garantált siker !!!

her Valo
hehehehhehehehhe... na ez kész...
épp most nézem a Z+ nem leadott beszólásait (cenzúrázatlan verzio másként) amin szétröhögtem magam, erre ide benézek, és cigisdobozban erõsítõ... nm rossz :-))ez milyen teljesítményû?

Ja igen, a "LIGHTS" megjelölés nem jelenti azt, hogy az erõsítõ kisebb teljesítményû lenne !!! 😊))

Erõsítõ "dizájn centerem" eheti abszolut nyertese a

SMOKEY AMP

Igen, mindenki jól látja. Ez egy cigisdoboz, mégpedig valódi. Az amerikai cég elhasznált cigarettásdobozokba építi erösítöit. Van, vagy 100-féle. Belül mind azonos erösítö, kívül pedig különbzö cigarettamárka. Cameltól a Westig minden kapható. Annyira népszerü, hogy világszerte kapható. Itthon nem nagyon, mert az nem "világszerte", de Bécsben pl. igen 7000-Ft-nak megfelelö Euroért.

her Valo

na ez se egy rossz gityó, bár én még soha nm láttam Kirk-öt ilyenen játszani.. valahol azt olvastam hogy túl nehéz lett és ezért nem játszik vele élõben.. de nmtom.. azért pofás kis darab.. meg elõlapos, és az elõlapos gitároknak szép hangjuk van...

her Valo
na írni azt továbbra sm tudok... hehe

her Valo
na hát azon a weblapon aztan semmi info nincs amit el lehetne olvasni... amugy meg eleg benan nez ki

Coine:
egyszer en is abbahagytam a gitarozast, mondjuk az azert volt mert kezster egymasutan eltort pár ujjam, és ugye akkor még a nagy szockó rendszerben féléves vizsgák voltak, aztán azt nem sikerult letenni, es igy elegem lett belole. De a mai napig bánom hogy akkor veletettem a gitárt a tokba és betámasztottam a sarokba porosodni.

Coine, The A&O
van még idõm, hisz alig éltem még 😛

JHetfield
Igazabol semmit nem irnak:]

JHetfield
az ido becsulendo:]

Coine, The A&O
minek szépítsem.
nem
de megvan még a gear és még van bõven idõm.

her Valo
hubazze... szetmentek az ujjaim.. reggel ota nyomtam az ipart, tanulgattam uj szamokat..

coine:
már egyátalán nm gityózol?

Coine, The A&O
ehhe ehhe 8)

her Valo
hmmm.. megint akadt a hálóba két jó kis metallica video.. "vh1 fanclub" és "reload, rehearse and request"

JHetfield
sorry... de szarakodik az sg forum szal dupla uzenet rox:]

JHetfield
ja... termeszetesen mind2 original ...szal nem zsakbamacska:]

JHetfield
ja... termeszetesen mind2 original ...szal nem zsakbamacska:]

JHetfield
Akinek kell...:]

2rugo: cliff
3rugo: s&m (2VHS)

Mindegyik kazi kb. 2x volt megnezve merthogy csak kolcson videon tudtam megnezi:] Ez mondjuk az egyik oka amiert DVD-n meg akarom venni a tobbit:]

JHetfield
mondjuk ha vki megvenne a kazikat akkor megtudnam venni talan mind a 3-at ebbe a honapba:]

JHetfield
Mint irtam mind1ik meg van csak az emlitett 3db nincs meg DVD-n:] es nemtom, hogy dvdn melyiket vegyem:]

Ktulu
Huh de szép termésünk volt ma!
Na maj 1x lenyúlom valamelyikõtöktõl ezt a sok videot, mer nekem csak kliffemólom van kazón.
her Valo
amugy most ujat akarsz vagy hasznaltat? mert ha ujat, es a bolt egyenesen ide kuldi, ugy fizetheted az afat is...

her Valo
probáld ki.. jó pofára esés lesz... van vámos ismerõs, úgyhogy tudom hogy nem mûxik...

Coine, The A&O
Cliff 'Em All-t láttam, nem rossz, nosztalgiának jó, a minõsége elég gáz volt kazin, és nem a kazi miatt, hanem mert alapból kalóz felvétel.

S&M nagyon király.

Nekem meg már csak Year&A Half hibánycikk.

Ha koncert kell frankó, de rövid dokumentumfilmmel akkor S&M, ha dok. & háttér akkor Year&A Hal in the life of Talicska.
Amúgy én Year& a half-ot csak Headbangerben láttam, ott is árlistán. Van 1általán ?

JHetfield
amugy itten mar csak 3dvd hianyzik cliff'em all, year a half nomeg s&m... a tobbi itt fityeg... dvd-n meg kazin:] csak nemtom melyiket vegyem meg lekozeleb:] mert ugye egy 8e-10e/dvd:]

JHetfield
mellesleg mint hasznalt termekre nem nagyon merhetnek afat:]

JHetfield
termeszetesen vam es afa mentesen kell behozatni...:] a trukk annyi hogy ajandekent kell feladni es no comment:]

her Valo
ha jól számolom úgy 600e Ft szállítással együtt, de akkor még nincs rajta vám+áfa... háááát... jó gyûjtögetést...

her Valo
JHetfield:
persze.. dvd rip
es milyen tempoban dagad a kassza a ekszpórerre?
szép kis gitár.. ha nagyleszek én is szerválok egyet, persze csak ha lesz mibõl

Meccs:
kazaa

JHetfield
arra gyujtok en😄 anno valo meg nekem dobtabe:]

Match
Valo: a linken amit küldtél lehet veni diamond plate-es explorert (JH-2)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
mindegy, azt 😊

JHetfield
inkabb dvdrip nemde?:]

Match
honnan a francbol szeded a dvd-ket?
amugy erre gondoltam, szép kiállat nem? 😊

her Valo

amugy erre gondoltal?

her Valo
hmm... egész szépen csörgedezik lefele a "Year and a half" dvd... kivancsi leszek rá