Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

her Valo
hát jah... asszem akkor jarnek meccsre.. legalabbis elotte ott lennek, es csaponek :-)

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Match
sdram: hát hoyg itt kevesen tudnak értelmesen beszélgetni, az valahogy nem igaz. Mert itt 1 valaki nem tud értelmesen beszélgetni, és az te vagy. Elsõ beszólásod, hogy divat a gitár...ezt amugy mibõl gondolod? mert nem fejtetted ki...ebbõl a szempontból, divat a szkreccspad. Tehát ezt kifejthetnéd.
más: (stílusváltás) HOGY LeHET VALAKI ENNYIRE IDIÓTAAAAAAAAAAA hogy azt mondja, hoyg "nem biztos hogy többet tud az a zenérõl aki éveken át gitározik, mint akinek még sohasem votl a kezébe hangszer". Ez akkora intelligenciára vall....Egyuttal azt is mondhattad volna, hogy miért tudna jobban kocsitvezetni az aki 10 éve autóversenyzõ, mint a falusi kisparasztgyerek akinek a szekér a ferrari. Ezen elgondolkozhatsz...
más: a csajról lenyalogatnám a VV kiütést 😊) az élvezetesebb lenne mint a gitárról a festéket lenyalni 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Satchfan
Megnéztem én is ezt a Raiders-meccs elQtti mókát. Hát az én elemem is feltöltöödött. Itthon se lenne rossz néha egy ilyen mondjuk egy Fradi-Ute elQtt :-)))

www.satriani.com

her Valo
túl sok rajta a ruha :-)
ja meg a VV kiutes ...
de a nyakorv kiraly.. porazt is adnak hozza?

JHetfield
Hat a szoszke debasz

Satchfan
De ez is elég szexi:

www.satriani.com

Satchfan
MELLesleg azért nem minden szempomtból ítélem el pl. a BP parádét...

www.satriani.com

I.C.ram
HA-HA-HA Jajj de kis humoros itt valaki...

Na lépek sokak örömére, látom, hogy kevesen tudnak itt értelmesen beszélni, és nem leugatni a másikat.
Satchfan
Kedves SD-Ram!
a dupla "cs"-t nem css-nek, hanem ccs-nek írjuk.Feltételezem, hogy csak véletlenül gépelted el (lásd.:#3608)

www.satriani.com

Satchfan
Valóban nem vagyok széles körben tájékozott a gépzenékben, sQt jómagam is használok midit és sz.gépet (pl. ÉLÖÖ dob szimulációjához), csak azon ba*tam fel magam, hogy az összes keményen gyakorló gitárost ledivatmajmolod. Hidd el, aki csak sznobizmusból nyomja, hamar elveszti a lelkesedését a kezdeti nehézségek miatt (hál'istennek). Én is 1 ilyen sznob balfa*tól vettem kurva olcsón a jó gitáromat...ehehe

www.satriani.com

her Valo
emberek.. új életcél van! felvilágosodtam! ha valaki az egy szkreccscuccot, elviheti az egész cuccom.. ja de még kérek egy buffalot, meg egy agressor gatyat, energie izomtrikoval.. hu de állat lesz

I.C.ram
Nem értem, a többiek miért nem tudnak ilyen formában válaszolni...
Satchfan
Ajánlom figyelmedbe a 3605. beszólást. Rád is vonatkozik.

www.satriani.com

I.C.ram
Hehe nem olyan zenére gondoltam. Nem minden gépzene=techno... és én nem értek a zenéhez... 😄
Satchfan
Gondold el..... állsz a szkrecccspad elött, örjöngQ tömeg, és közben vki az asztal alatt, egy formás cicababa, éppen a lábad között bólogat....
Lehet,hogy tényleg jobban jár ezzel az ember..

www.satriani.com

I.C.ram
Te SZECSSFEN. Én kultúráltan jöttem, ide, de látom nem sikerült viszonozni. Attól, hogy valaki hangszeren játszik nem biztos, hogy többet tud a zenérõl, mint akinek még kezébe sem volt hangszer.
her Valo
nem si tudom miert gyujtottem masfel evig egy gitarra... lehet jobban jartam volna akkor ha izompolot veszek es elmegyek dízsének? hehehhe

JHetfield
Ezzel semmi gond en pl. tiszteletben tartom... csak akkor pl. tok felesleges itt vitatkoz... mint minden mufajban van divat... de nevezzuk siman trendnek... ez ellen nem lehet tenni semmit... de attol meg nem mindenki rogy terdre elotte:] NuMetal mint trend... itthon azert maskepp viselkedik ez a kultura... en sok ilyen tipusu honi zenekart ismerek es komolyan... le a kalappal amit muvelnek... mig kulfoldon sorra jonnek ki az ilyen fajta maszlagok addig itthon a tobbiek vert izzadnak, hogy legalabb egy demot felvegyenek es esetleg egy albumot is ki tudjanak adni ami nem is meglepo modon sokkal tobbet nyujt mint a kicsit elorebb emlitett pelda:] majd folyt kov:] Dreadlock kicsit regen jart itt, de o tobbet tudna meselni:]

Satchfan
MindenkitQl elnézést a fellángolásért, de ideges vagyok.Vizsgázni fogok...

www.satriani.com

Satchfan
Nem akartam felbaszni magam, de ez az ícéram gyerek, hát kész.

Öreg! Tudod te,hogy mi az a zene? Tudod, hangszerek, meg ilyesmik. Nem az a sz*r, amit bármelyik 8éves kiskölök összedob otthon sz.gépen...
Tisztelet persze a kivételnek, akik értenek hozzá.
De Te, aki szerint divat a gitár...

Vegyél magadnak egy Jolana-t (az egy gitár, tudod olyan sima 😊, ha két hétig félrerakod a bélyegre szánt pénzt meg is lesz.. Gyakorolj rajta legalább egy évig napi két órát, és akkor már járhatsz ott, hogy nem csak megszólaltatod, hanem esetleg zenélni is tudsz rajta. Na kisöcsi, onnantól megérthetsz minket, hibbantakat.
Hidd el, 15 éve csinálom ezt az értelmetlen divatot, tudom mirQl beszélek...

www.satriani.com

her Valo
akkor miért írsz ebbe a topikba? irány egy másik.. aki ide ír annak az élete a gitár.. szal asszem rossz helyet választottál magadnak az eszmefuttatásodhoz...

I.C.ram
Nekem nem jön be egyáltalán a gitár hangzása. Én jobban szeretem a gépzenét vagy a gépesített szimfonikus zenét.
I.C.ram
Aki nem ismeri a gitérokat az már kapásból zenei analphabeta?
Ktulu
Ehhez inkább nem szólok hozzá...
HOgy lehet letölteni a videjot hogy ne streameljen?
Match
A sok numetáls (pl limpbizkit) az gitározik dizájnból...nem értem miért lenne sznobságból, és hogy milyen a "sima" gitár. Aki szerint full divat az egész, az vagy diszkós, vagy repper, és kurvára nem ismeri mi az hogy zene, ebbõl kifolyólag nem is tudja mit lehet benne élvezni.

her Valo
amugy olyan van hogy divat egy gitár, pl mostanság már szinte minden nu metalos PRS gityon nyomul, nemreg meg meg szinte csak a Santana jatsott azon.. de ezt en inkabb a meneddzser fazonoknak tudom be...

JHetfield
az a baj, hogy te is csak a divatot latod ami nagyon elvakit es igy nem tudod, hogy igazan mi rejlik mogotte...

her Valo
de melyik? az ESP-k vagy a gibsonok? nem nyomattad oda hogy melyik uzenetre irtad...

her Valo
azér megöregedtek a srácok, de még mindig a legjobbak! most akkor Bob mégis nyomja veluk a turnét majd?

I.C.ram
Mindegyik fajta, de fõleg a sima.
her Valo
---JHetfield:
kossz hogy szoltal.. már nézem is :-)
eeeeeeeeeee mekkora álllat! naggyggoooon nagy!

-I.C.ram:
pontosan melyik gitárra gondolsz?

I.C.ram
Nem tudom mi élvezet ebben a gitárban, azonkivûl, hogy full divat az egész. Nem akarok senkit megbántani, de szerintem elég sokan csak sznobságból nyomják.
JHetfield
Csekk metallica site... van video a koncertrol:]

her Valo
JHetfield:
szerinted van olyan koncert ahol minden szol ami a szinpadon van?

Meccs:
amugy ha annyira kell a lakkozatlan nyak, szedesd le rola a lakkot.. meg a gitartestrol is le tudjak szedni...

JHetfield
Kar hogy a fele karton😄

her Valo
customban van csak lakkozatlan...

her Valo
Iron maiden koncerten volt nagyobb torony is...

Satchfan
Ellátogattam ESP-ékhez és felleltem néhány nagyon érdekes gitárt :-)

1. NATO-kompatibilis ESP 1:

2. NATO-kompatibilis ESP 2:

3. Hollywood-kompatibilis ESP:

4. Egy kedves ESP felhasználó látja a saját jövööjét a varázstükörben...

5. ...majd beteljesedik sorsa és megeszi egy cápa...(a gitárból megmaradt vmi):

6. Legvégül egy saját fénykép: barátnQm arca tükrözQdik az egyik gitáromon :-)

www.satriani.com

Match
annak szivesen nekimennék és ledönteném a szobámba 😊

Satchfan
...jobbra pedig, a szakállas úriember mögött, a hajdani WTC ikertornyai láthatóak...

www.satriani.com

Satchfan
Én is szeretek havatlapátolni :-)

www.satriani.com

Match

Ime egy példa a lakkozatlanra, bár et zakk wylde magának csiszolta le (interjukban van leirva).
És étt van a gyári:

Match
de amugy sztem is kurvjó lehet a lakkozatlan nyak

Match
Artistát mis mondhatsz, kivéve zakk wylde-ot, mert róla tudom

Match
Meghalgattam nuno-t. Nemroxx 😊))
más: lakkozatlan nyak az ESP-nél????? én nem tudok róla, tehát mondhatnál pár példát.

Satchfan
ja... :-)

www.satriani.com

her Valo
muanyag seprunyelre gondoltam .-)

Satchfan
tudtommal épp a seprüünyelek nincsenek festve és lakkozva..

www.satriani.com

Satchfan
Mindjárt elsírom magam.. olyan megható....
Kicsit utánanéztem a gityómnak, és most megtudtam a szülinapját :-) Eddig is tudtam, hogy 95-ös modell, de megnéztem a honlapjukat, ill. a szériaszámok pontos jelentését...
Az én kicsikém 1995.Jan.6.-án "született" :-))
Az utsó 3 számjegy (406) vagy az aznapi sorszám, vagy a hely... nemtom... olyan megható :-)))

www.satriani.com

her Valo
csúcs!