Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Satch:

Mellbevágó volt a Fender. Gratula a cégnek, hogy az új kollekciójában micsoda arctalan modellek sorát volt képes megalkotni !

Mecsoda pörgés van itt emberek !!!

Egész napomat itt tölthetem, ha vissza akarnám olvasni.

Az UTE-Fradi elõtti közönségizzító buli tényleg jól jönne, de ismerve a hazai trendeket, Dáridó különkiadás lenne Lajcsival, sztárzenész vendégként pedig Zámbó Árpy.

Satchfan
Az nekem is, + a kotta, de az egész film érdekelne

www.satriani.com

JHetfield
a parbaj meg van mpg/avi -ba:]

Satchfan
Vki nem tudja, hogy honnan lehetne letölteni a CROSSROADS c. filmet? Nem a britniszpirszeset, hanem a régit, amiben Vai bácsi párbajozik a karatekölyökkel..

www.satriani.com

Satchfan
Kb. Így nézne ki a konvoj:

- - - - - - - - O - - - - - - - - - -

A nap találóskérdése:
Na melyik karakter a Metallica kamion???

www.satriani.com

JHetfield
Asszem jol ra kene taposni a gaz pedalra, hogy a koncert staget minnel elobb elerjek... meg par embert oda frocsogjenek:]

Satchfan
Fööleg ilyen VV-s lányokkal...

...pórázon...

www.satriani.com

her Valo
remélem nyárra toppon lesznek a srácok.. mondjuk ez se volt túl zsírszegény.
BP parádén milyen jó lenne egy metallica kamion is gurulna.. asszem az kész lenne...

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

her Valo
öööö.. ehhhh szegény gitár :-)

Satchfan
A #3649-es szöszke megfordul, és

Jó,jó! Ez egy kicsit eröös volt

www.satriani.com

Satchfan
He ez itthon is így menne... 😞

www.satriani.com

JHetfield
a nyari turne eledezo fuvallatai:]
amugy spontan mint anno amikor egy krimoba leptek fel es jatszottak egy uj szamot:]

Coine, The A&O
Egy héttel a fellépés elõtt dõlt a dolog, James nagy álma volt 😊
Sztem nem volt tervezett, meg nem is adtak elõ semmi újat, ami mondjuk érthetõ is 😊
De már indul a cucc, sztem egyre több lesz az, ilyen kisebb megjelenés.

Satchfan
Tiszta a levegöö ??

www.satriani.com

her Valo
térjünk vissza a topikhoz..
ez a raiders meccs elõtti ez ilyen spontán volt, vagy már kezd izzani a gépezet?

I.C.ram
Te mindenkinek a szavát kiforgatod? Tedd azt te zeneguru.

Na csá.
Match
RAM: nem beszéltél még sakkozóval.
Na itt fejezzül be, Satchnek igaza volt hogy a 2 kérdés nem ugyan az.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
Mondtam is egy szóval, hogy a gitáros bandák FOSTALICSKÁK? (SOHA) Csak arra próbáltam célozni, hogy a gépzene nem egyenlõ a DISCO-val, vili? <--- ebben a mondatodban a szar eggyik asszociációja található

Aha értem, aki nem gitározik az már kapásból fasz, és nem ismeri a zenét. Értelmes vagy. <-- ebben a mondatban pedig a fasz szót vélhetjük felfedezni...
Legtöbben? sajnos én egyrõl se tudok....pedig sokat ismerek (bár lehet hogy rossz az ismeretségem)

I.C.ram
A Sakk az teljesen más, mert az nem annyira több ágból megközelíthetõ dolog, mint a zene.
Satchfan
Kedves InterCity-RAM. TQled idézek:
"Nem tudom mi élvezet ebben a gitárban, azonkivûl, hogy full divat az egész. Nem akarok senkit megbántani, de szerintem elég sokan csak sznobságból nyomják." - #3592ben
Ha jól látom ez volt az elsQ beszólásod.

Aztán most meg "Kérdeztem, hogy mit élveztek benne" - hát a kettQ nem ua.

De mostmár tényleg fejezzük be, nekünk a gitár olyan mint neked a gomba, elszállunk tQle. Szállj el innen te is ! Csá

www.satriani.com

I.C.ram
Az én kérdesemben semmi ilyen, hogy fasz, szar stb. nem volt, szóval nem kell eltúlozni, de amúgy odaírtam a végére, hogy a !!!legtöbben!!! divatból csinálják, de ez közel sem jelenti a mindenkit. Lehet, hogy kicsit félre fogalmaztam, de nekem nem az volt a szándékom, hogy leszóljam a gitárosokat.
Match
tudod, igy vannak a sakkozók is, tanul tanul tanul mégis ha nem játszik egyszerse, nem szerez tapastalatot, sosem lessz belõle világbajnok.

her Valo
anyás :-)))

Match
jah, ok, akkor biznisz: keresek az alábbi képhez hasonló gitárálványt! 😊) ócsó legyen mög jó 😊

I.C.ram
Látom megint nem sikerült értelmezni a dolgot.

Nem azt mondtam, hogy nem ért a zenéhez, aki játszik hangszeren, hanem, hogy aki nem játszik a hangszeren, az is érthet legalább olyan jól a zenéhez.
JHetfield
Noh menyjen mindenki bekeporaira es akkor nem lesz tovabb szar dobalas:] En asszem nem veszek reszt ebben az ertelmetlen vetelkedobe:] Asszem massal is meg lehet tomni ezt a topikot:]

her Valo
oks... köszi :-)
ma is okosodtam... hehe

Match
Valo: sztem is szép az explorer, de mindkettõt imádom 😊) csak explorerem nincs 😊

Match
nah, igen, valóban eléggé lekezelõen kérdezted.
Tegyükl felhogy te didzséj vagy, imádod csinálni, és én beszólok neked hoyg mi a faszt élvezel ebbe a rakás szar zajban?
Gondolom te igy válaszolnál: Kedves barátom, köszönöm kérdésedet.....

I.C.ram
Egyébként van már 65 éves is a Polski Fiat.
Coine, The A&O
Ha rosszul kezded el akkor nem várhatod el a jó reagálást.
Sajnos a világ sem, ilyen, nem csak az internet, de ezt sztem te is jól tudod.

Match
Kedves drága ICRAM!
Felhívnám figyelmedet az értelmezési problémáidra!
Elsõsorban, ez "aki nem tud gitározni az nem ismeri a zenét".
Van egy ilyen csoport, hogy hangszerek. pl: fuvosok, billentyûsök (a zongorára gondolok nem a szintire ami dobhangot is kiad), vonósok, PENGETÕSÖK, ütõsök. Direkt kiemeltem neked a gitár csoportját. aki játszik valamilyen hangszeren az biztos ért valamennyire a zenéhez (nem gondolni a limp bizkitre, az nem játék 😊).

I.C.ram
Van 90 éves Ilona néni, akit még volan mögé engednek?
I.C.ram
Kérdeztem, hogy mit élveztek benne, ert érdekel, lehet kicsit lekezelõen tettem meg, de akkor nem kell folytatni a többinek, hanem lehet értelmesen is reagálni, ahogy Jhetfield tette.
her Valo
IC ram falusi kiadásban :-)
más kérdésem... van már 40 eve kispolák? :-)

I.C.ram
Mondtam is egy szóval, hogy a gitáros bandák fostalicskák? (SOHA) Csak arra próbáltam célozni, hogy a gépzene nem egyenlõ a DISCO-val, vili?
Coine, The A&O
Na most már elég legyen, minek ezt már itt is ?

ICRAM : bejöttél, leugattad az ittlévõ összes gitárost és a hangszeres zenét, mit vártál, hogyan fognak reagálni ?
minek flémet generálni ?

Match
olvasni nem tudok, nem látok a divattól 😊
És ICRAM: a neveddel nem viccelõdök, csak nem jutott eszembe

I.C.ram
Aha értem, aki nem gitározik az már kapásból fasz, és nem ismeri a zenét. Értelmes vagy.

Látom baszottúl nem esett le: autó=zene vezetés=hangszeren játszás, talán így már leesik a dolog.
her Valo
mindig mondtam hogy az explorer szebb mint a strato.. ezt most is tartom (parban a nõvel :-) )

Match
Valo: ez az ájszkrím most I sream, vagy icecream ? 😊)

Satchfan
Kraftwerk? Nekem special kb. 20 albumuk van meg. Errööl ennyit. De ha már a régi zenéknél tartunk.. az Omega sem divatból müüködik a mai napig...

www.satriani.com

Match
jha, nem hallottam kraftakármit, sajnos a divattól duzzadt agyam csak olyan zenéket képes befogadni, amiben hangszerek is vannak

her Valo
ez már no comment...

---ájszíkrím:

Match
Én szerencsétlen? a 90 éves ilonanéni, aki azt se tudja mi az a henger, el tudja vezetni az autót, viszont az autószerelõ nem biztos, mivel még sosem csinálta...a kisgyerek sem tud elõször járni...

Match
Hogy ne legyen dilemma valakinek abból hogy gitár vagy nõ, kombinálom a kettõt:

I.C.ram
Nem tudom miért kell a nevekbõl viccet csinálni, mindenestre nagyon jókat kacagok rajta. Egy válasz erejére visszajöttem: "HOGY LeHET VALAKI ENNYIRE IDIÓTAAAAAAAAAAA hogy azt mondja, hoyg "nem biztos hogy többet tud az a zenérõl aki éveken át gitározik, mint akinek még sohasem votl a kezébe hangszer". Ez akkora intelligenciára vall....Egyuttal azt is mondhattad volna, hogy miért tudna jobban kocsitvezetni az aki 10 éve autóversenyzõ, mint a falusi kisparasztgyerek akinek a szekér a ferrari. Ezen elgondolkozhatsz..."

Pont te vagy az IQ-tlan, mert erre egy másik példa: Szerinted a 90 éves Ilona néni, aki 40 éven át vezetett egy kispolákot, vagy egy profi autószereló, aki lehet, hogy max életében egyszer ült autóban, mégis jobban ért az autókhoz, és azok mechanikájához. TE kevered azzal, hogy aki 10 évet gitározik, az nyilvány jobban gitározik annál, aki még sosem tette ezt.

Hallottál már Kraftwerket? Na az pl kurvára nem "szkreccspad", de te olyan fasza vagy a zene terén, hogy a gépzene=Djbudai és társai ugye?

...szerencsétlen...
her Valo
ehhhe :-))
asszem a csajba en is benne lennek..
de a gitarrol necces lenne

Satchfan
Match,ne erölködj... Dr. SD (okleveles zenetörténész) már lelépett. Legalább mi se kapunk "keszont"

www.satriani.com