Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellbevágó volt a Fender. Gratula a cégnek, hogy az új kollekciójában micsoda arctalan modellek sorát volt képes megalkotni !
Egész napomat itt tölthetem, ha vissza akarnám olvasni.
Az UTE-Fradi elõtti közönségizzító buli tényleg jól jönne, de ismerve a hazai trendeket, Dáridó különkiadás lenne Lajcsival, sztárzenész vendégként pedig Zámbó Árpy.
www.satriani.com
- - - - - - - - O - - - - - - - - - -
A nap találóskérdése:
Na melyik karakter a Metallica kamion???
www.satriani.com
BP parádén milyen jó lenne egy metallica kamion is gurulna.. asszem az kész lenne...
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
amugy spontan mint anno amikor egy krimoba leptek fel es jatszottak egy uj szamot:]
Sztem nem volt tervezett, meg nem is adtak elõ semmi újat, ami mondjuk érthetõ is 😊
De már indul a cucc, sztem egyre több lesz az, ilyen kisebb megjelenés.
ez a raiders meccs elõtti ez ilyen spontán volt, vagy már kezd izzani a gépezet?
Na itt fejezzül be, Satchnek igaza volt hogy a 2 kérdés nem ugyan az.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Aha értem, aki nem gitározik az már kapásból fasz, és nem ismeri a zenét. Értelmes vagy. <-- ebben a mondatban pedig a fasz szót vélhetjük felfedezni...
Legtöbben? sajnos én egyrõl se tudok....pedig sokat ismerek (bár lehet hogy rossz az ismeretségem)
"Nem tudom mi élvezet ebben a gitárban, azonkivûl, hogy full divat az egész. Nem akarok senkit megbántani, de szerintem elég sokan csak sznobságból nyomják." - #3592ben
Ha jól látom ez volt az elsQ beszólásod.
Aztán most meg "Kérdeztem, hogy mit élveztek benne" - hát a kettQ nem ua.
De mostmár tényleg fejezzük be, nekünk a gitár olyan mint neked a gomba, elszállunk tQle. Szállj el innen te is ! Csá
www.satriani.com
Nem azt mondtam, hogy nem ért a zenéhez, aki játszik hangszeren, hanem, hogy aki nem játszik a hangszeren, az is érthet legalább olyan jól a zenéhez.
Tegyükl felhogy te didzséj vagy, imádod csinálni, és én beszólok neked hoyg mi a faszt élvezel ebbe a rakás szar zajban?
Gondolom te igy válaszolnál: Kedves barátom, köszönöm kérdésedet.....
Sajnos a világ sem, ilyen, nem csak az internet, de ezt sztem te is jól tudod.
Felhívnám figyelmedet az értelmezési problémáidra!
Elsõsorban, ez "aki nem tud gitározni az nem ismeri a zenét".
Van egy ilyen csoport, hogy hangszerek. pl: fuvosok, billentyûsök (a zongorára gondolok nem a szintire ami dobhangot is kiad), vonósok, PENGETÕSÖK, ütõsök. Direkt kiemeltem neked a gitár csoportját. aki játszik valamilyen hangszeren az biztos ért valamennyire a zenéhez (nem gondolni a limp bizkitre, az nem játék 😊).
más kérdésem... van már 40 eve kispolák? :-)
ICRAM : bejöttél, leugattad az ittlévõ összes gitárost és a hangszeres zenét, mit vártál, hogyan fognak reagálni ?
minek flémet generálni ?
És ICRAM: a neveddel nem viccelõdök, csak nem jutott eszembe
Látom baszottúl nem esett le: autó=zene vezetés=hangszeren játszás, talán így már leesik a dolog.
www.satriani.com

Pont te vagy az IQ-tlan, mert erre egy másik példa: Szerinted a 90 éves Ilona néni, aki 40 éven át vezetett egy kispolákot, vagy egy profi autószereló, aki lehet, hogy max életében egyszer ült autóban, mégis jobban ért az autókhoz, és azok mechanikájához. TE kevered azzal, hogy aki 10 évet gitározik, az nyilvány jobban gitározik annál, aki még sosem tette ezt.
Hallottál már Kraftwerket? Na az pl kurvára nem "szkreccspad", de te olyan fasza vagy a zene terén, hogy a gépzene=Djbudai és társai ugye?
...szerencsétlen...
asszem a csajba en is benne lennek..
de a gitarrol necces lenne