Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg az ESP-mnek sincs festve se lakkozva a nyaka.. az az igazi.. akkor erzed hogy nem egy seprunyelet fogsz a kezedbe...

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A nagyszerû testû gitár undorító 😊)
de ez a motoros nemrossz 😊) elfogadnám, de eladnéám és egy LP customra cserélném (term. fehérbe). Nunokát most töltöm, hátha megváltozik róla a véleményem.
Ez a highway 1 strato viszont nem rossz! Minden megvan benne, amit akkor hiányolok a stratobol, amikor komolyzenét játszok, vagy tremolózok! Ha nem lenne 3 pont a 2. oktávnál még teccene is. Viszont a floyd rose special strato sokkal szebb sztem, csak kár hogy nem recessed a tremolo
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Mivel megint képtöltögetQs kedvemben vagyok:
Ez egy motor:
És ez volt a csomagtartóján :-)

www.satriani.com
Nem rossz egyébként a cucc.Vajon mennyibe kerülhet egy ilyen?Annyira nem értek a gitárokhoz, de ez elég komolynak tûnik

A kedvenc részem az benne, amikor a kb. 3:24-nél kezdöödöö szólórésznél a kamera a háttérfényt veszi :-) Egyébként ez van meg mp3-ban is, de így azért tényleg érdekesebb. A tapping részek sokkal könnyebbek, mint ahogy látszik - két éve tanultuk a Decadence Dance-t és dettó ilyen trükkök voltak benne - ettQl függetlenül qrva jól szólnak. A dobolás a delay miatt lehet nehéz, egyébként szerintem nem annyira gáz. Az érdekes rész 3:20 körül kezdöödik a fentebb említett "fényjátékkal", itt már tényleg fel kell kötni a nacit. Összességében viszont tartom magam a korábbiakhoz, miszerint Nino gyerek qrva jó, de nálam J.S.-ék elQrébb vannak.De ez csak személyes vélemény...
Ami a találós kérdésemet illeti, nem bírom tovább...
A képen szereplQöö példány egy 2003-as Fender modell, hivatalos nevén: Highway 1™ Showmaster HSS
Böövebb info itt: http://www.fender.com/misc/winternamm2003/1111800_391.html
Na meg az egész kép:
És ez járt volna a helyes megfejtöönek:
(Remélem fog animálódni :-)

www.satriani.com
Rattack - rossz nyomon jársz..

www.satriani.com
www.satriani.com
www.satriani.com
www.satriani.com
dobol a gitáron? szerintem nagyon durva.. malmsteen álmában nm csinál ilyet... de még ébren sm :-)
Most még sajnos mást kell tanulnom...
www.satriani.com
Eleve a stílusa is sokkal másabb+nem játszik olyan eszeveszettül bonyolult dolgokat (pl. Malmsteenhez képest :-).Persze most nem fikázni akarom, tényleg nagyszerq gitáros.
www.satriani.com
http://www.tar.hu/petrot/AmazingSlowDowner.zip
http://www.tar.hu/petrot/SlowSpeed.zip
www.satriani.com
winfos szkendiszk begázol és nem tud javítani :-)))
www.satriani.com
www.satriani.com