Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JHetfield
Hohhohoho...zuzda vege...DE! most Slayer a vegere!:]

JHetfield
Mellesleg nagy Raider fanok a skacok es koncert utan a Raiders meg is nyerte a meccset:] szal total kaosz😉

Satchfan
Nem kéne nekem stadion, csak az a kevés cucc, ami James 'báék mellett van :-)

www.satriani.com

JHetfield

JHetfield
es igen es igen... Tallica fellepet a Raiders AFC meccs elott:] csekk a hivatalos site:]

her Valo
en tudok tobbrol is...
mellesleg az ESP-mnek sincs festve se lakkozva a nyaka.. az az igazi.. akkor erzed hogy nem egy seprunyelet fogsz a kezedbe...

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

JHetfield
na mindja zuzda... muhhhahaha:]

Match
jah, de én is utálom a festett nyakú gitárokat, de ha belegondolsz, akkor az csak design, mert a lakk ugyis ott van. Egyetlen gitárosról tudok aki lakkozatlan (és festetlen) nyakon játszik...na vajon ki az? (az én találós kérdésem, bár elég könnyû)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
Pedig az összes gibson festett! A floyd rose-os gibson szadizmus...
A nagyszerû testû gitár undorító 😊)
de ez a motoros nemrossz 😊) elfogadnám, de eladnéám és egy LP customra cserélném (term. fehérbe). Nunokát most töltöm, hátha megváltozik róla a véleményem.
Ez a highway 1 strato viszont nem rossz! Minden megvan benne, amit akkor hiányolok a stratobol, amikor komolyzenét játszok, vagy tremolózok! Ha nem lenne 3 pont a 2. oktávnál még teccene is. Viszont a floyd rose special strato sokkal szebb sztem, csak kár hogy nem recessed a tremolo

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

her Valo
utálom a festett nyaku gitárokat...

Satchfan
Pedig csak együtt lehet a kettööt :-)

www.satriani.com

Piftuka
Hú, a kedvenc motor márkám !
De a gittyó nem tetszik !
Satchfan
Jaja. Ha a potik mások lennének, meg a szarvak kcsit hegyesebbek, detto ibanez lenne. Dehát ez van. Fenderék is követik a divatot.
Mivel megint képtöltögetQs kedvemben vagyok:

Ez egy motor:

És ez volt a csomagtartóján :-)

www.satriani.com

Rattack
Elsõre azt hittem hogy valami nagyon beugratós kérdés lesz
Nem rossz egyébként a cucc.Vajon mennyibe kerülhet egy ilyen?Annyira nem értek a gitárokhoz, de ez elég komolynak tûnik
her Valo
na hát ez olyan mint egy ibanez test fender nyakkal.. a fender se tud már semmi jót kitalálni?

Satchfan
Na megnéztem ezt a Nuno videjót..
A kedvenc részem az benne, amikor a kb. 3:24-nél kezdöödöö szólórésznél a kamera a háttérfényt veszi :-) Egyébként ez van meg mp3-ban is, de így azért tényleg érdekesebb. A tapping részek sokkal könnyebbek, mint ahogy látszik - két éve tanultuk a Decadence Dance-t és dettó ilyen trükkök voltak benne - ettQl függetlenül qrva jól szólnak. A dobolás a delay miatt lehet nehéz, egyébként szerintem nem annyira gáz. Az érdekes rész 3:20 körül kezdöödik a fentebb említett "fényjátékkal", itt már tényleg fel kell kötni a nacit. Összességében viszont tartom magam a korábbiakhoz, miszerint Nino gyerek qrva jó, de nálam J.S.-ék elQrébb vannak.De ez csak személyes vélemény...

Ami a találós kérdésemet illeti, nem bírom tovább...
A képen szereplQöö példány egy 2003-as Fender modell, hivatalos nevén: Highway 1™ Showmaster HSS
Böövebb info itt: http://www.fender.com/misc/winternamm2003/1111800_391.html

Na meg az egész kép:

És ez járt volna a helyes megfejtöönek:
(Remélem fog animálódni :-)

www.satriani.com

Satchfan
fQleg ha formatokja lenne....

www.satriani.com

her Valo
na ez se egy eccerû gitár.....

Satchfan
Egyéb tipp?? A helyes megoldást este felé felrakom (az egész fényképet :-).
Rattack - rossz nyomon jársz..

www.satriani.com

Rattack
Satchfan!Bocs elírtam a neved.Ech!
Rattack
Most olvastam Stachfan találóskérdését.Lehet hogy nincs jelentõsége, de mintha 3 pont lenne az utolsó bundnál.Vagy véletlen, vagy valami elvetemült létrehozott egy 3 oktávos gityót. Mondjuk a téglatest alakú, meg a Celeb ESP után már semmi nem lep meg.
JHetfield
Na fokusz...:]

Satchfan
Többen kéne csinálni.Szerezni még pár embert, meg szponzort (az óránkénti gitárváltáshoz :-). Bennelennénk a fókuszba :-) hehe

www.satriani.com

her Valo
megallas nelkul? hááát... arr agyurni kell hogy birja a kezed, meg fejben is ott kell lenni.. akkor jo a dolog, ha nm ismetelsz semmit.. na akkor mar tudsz par dolgot :-) hehe

her Valo
igaz az proban volt.. itthon 7-8 oranal tobbet nm birok, hianyzik a dob...

Satchfan
Kéne csinálni egy guinnes rekordot.Mittomén 1 hétig egyfolytában gitározunk.Úgy tudom a csúcs 24 óra körül van - mondjuk ezt egy chaavoo csinálta és végig tekert :-)

www.satriani.com

Satchfan
Hol "tréningezel"?

www.satriani.com

her Valo
mi a rekord?
nalam cirka 12 ora..

Satchfan
Bárcsak én is rohaszthatnám az enyémet:-((

www.satriani.com

JHetfield
noh... bekk from training:] fincsi 5ora csuklo rohasztas utan kis pihi:] MP utan vissza training:] rekord dontesre keszulok😄

her Valo
tanaromnak van egy Washburn N2-je, igaz nem egy drága gitár, meg a Nuno N4-en játszott, de azért úgy szól mint állat

Satchfan
Töltöm, 2 óra múlva lejön :-)))

www.satriani.com

her Valo
bettencourtot videoban kell nézni, mp-ban nm látod mit csinál, pedig az a lényeg...

Satchfan
Mp3-ban van, de vmit tényleg baszakszik a gitáron... Rákerestem videóra is, de alig 1kb/s-el tölt és 70Mb. Holnapra így is meglesz :-)

www.satriani.com

her Valo
ha videó, és esti felvétel, akkor az...
dobol a gitáron? szerintem nagyon durva.. malmsteen álmában nm csinál ilyet... de még ébren sm :-)

Satchfan
Ez a brazil szóló '92-es felvétel és 7:41 perc?
Leszedtem egy ilyen nótát..

www.satriani.com

Satchfan
Ha lesz idQm, megnézem :-) Megcsinálom PowerTabban.
Most még sajnos mást kell tanulnom...

www.satriani.com

her Valo
szeggy le tõle koncertfelvételt... mondjuk a brazil szólóját.. majd jol osszeszarod magad.. nála épp az a lényeg, hogy nem arrol szol a jateka, hogy teker mint az allat, mint pl a malmsteen, hanem olyanokat csinal, amin beszarsz...

Satchfan
Találós kérdés.Mi látható a képen (azon kívül, hogy 1 gitár :-)?

www.satriani.com

Satchfan
Leszedtem néhány Bettencourt nótát. Ügyes fiú ez a Nuno, de Satriániékkal össze sem hasonlítanám...
Eleve a stílusa is sokkal másabb+nem játszik olyan eszeveszettül bonyolult dolgokat (pl. Malmsteenhez képest :-).Persze most nem fikázni akarom, tényleg nagyszerq gitáros.

www.satriani.com

Satchfan
Tényleg "érdekes" megoldás

www.satriani.com

her Valo
na ez az amit szerintem tiltani kéne.. nmtom.. aki ezt csinalta, annak nincs szive...

Satchfan
Felraktam ftp-re a SlowSpeed-et és az Amazing Slow Downer-t is, akit érdekelne....

http://www.tar.hu/petrot/AmazingSlowDowner.zip
http://www.tar.hu/petrot/SlowSpeed.zip

www.satriani.com

Satchfan
Ha feltelepítitek az 5000 db tabot :-), akkor az "L" betqnél lesz egy olyan elQadó, hogy Lob|o Paulo. Ezt írjátok át pl. Lobao-ra, mert 1ébként a winfos szkendiszk begázol és nem tud javítani :-)))

www.satriani.com

Satchfan
a tar.hu-s powertabos címekben az 5000tabs.xxx helyett 5000Tabs.xxx van. Tehát nagy "T".

www.satriani.com

Ktulu
Options/connect -nyomsz egy ADD-ot és beírod hogy irc.extra.hu, utána connect és utána joinolsz a #hgc-re.
Satchfan
Fennvagyok a hgc-n :-)
az elsQ 6 fájl fentvan.

www.satriani.com

Satchfan
Mond.Kösz

www.satriani.com

Piftuka
AZ EXTREME együttes mond valamit ?

Nos ott gitározott.
Satchfan
de joda hogy megyek fel (irc.extra.hu )??? full amatQr vagyok ehez?

www.satriani.com