Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JH_Suli:

Tököt ????!!!
Hogy bírna el egy fecske egy fél kilós tököt ?

😄

Satchfan
Lenne szíved széttörni egy gitártokot? Cccc...
Vigyél magaddal inkább vmi segédeszközt, mondjuk egy 12 kilós "ajándék" kalapácsot. Azzal eredményesebb a munka 😊)

www.satriani.com

her Valo
nm vágom.. szerintem is ez lenne a normális.. gondolj bele.. valaki vesz neked egy ajándékot, elküldi, és akkor fizess 35e Ft-ot azért hogy megkaphasd az ajándékod... hát.. nevetséges..
mind1.. délben bemegyek a gityóért, ha nm adják ki csak 35e Ft-ért, akkor megfogom a tokot, kiveszem belole a gityot, es a kemenytokkal péppé verem az illetõ vámos okos, mûvelt, intelligens kis fejecskéjét. hehe

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

JHetfield
pontosan... amugy egy dolgot nem ertek... miert kotnek bele? megnezik a cimet latjak, hogy egy magan szemely kuldte... azt, hogy te fizettel erte vagy vmi annak mar semmi koze a dologhoz mert ugye AJANDEK😊

her Valo
öööö... lehet hogy kevesebb lesz a vám.. sõt valoszinu... most jottem ra, hogy a gitár úgy be lett csomagolva, hogy at a budos isten se nyitja ki, nem egy vamos, es az ertesito papirra nem az volt irva tartalomhoz hogy gitár, hanem hogy 12 kg sulyu ajandek. Na remenykedem nagyon!

her Valo
hmm.. ime a valasz:

----Standard Ex:

Body: Mahogany
Neck/Profile: Mahogany/Rounded
Fingerboard/Inlay: Rosewood/Dot
Scale/Nut Width: 243/4"/111/16"
Bridge/Tailpiece: Tune-o-matic/Stop bar
Hardware: Chrome (Gold on Natural)
Pickups :496R ceramic magnet humbucker
500T ceramic magnet humbucker
Controls: Two volume, one tone, three-way switch

kis info:
From 1958 to 1963 Gibson introduced a barrage of bold new guitar designs. In 2002 these angular, modernistic models are reborn as the X-Factor series.

Today's X-xplorer revives the first reissue of 1976 celebrated for its aggressive styling and powerful sound. The impressive appearance is complemented by two screaming ceramic pickups--the Gibson 496R "Hot Ceramic" in the neck position and the 500T "Super Ceramic" in the bass.

----Gothic Ex:
Body: Mahogany
Neck/Profile: Mahogany/1959 Rounded Les Paul
Fingerboard/Inlay: Ebony/Side markers; 12th fret moon and star
Scale/Nut Width: 243/4"/111/16"
Bridge/Tailpiece: Tune-o-matic/Stop bar
Hardware: Black chrome; Graphite nut; Grover kidney
Pickups: 496R ceramic magnet humbucker
500T ceramic magnet humbucker
Controls: Two volume, one tone, three-way switch

Gibson's Gothic series of guitars have a dark and foreboding persona and a sound that will steal your soul.

----------------------
Tehat minden azonos rajta, a fogolapot kivéve. A gothicnak ebony fogolapja van. Ha megvarod amig kihozom az ESP-m, akkor megtudom mondani mit tud az ebony, mert az enyemnek is olyan a fogolapja. Amugy a pickupok ugyanazok, szoval hangzasban nem lehet nagy kulonbseg. A nyak profil más, de most ezt igy nem vágom hogy melyik milyen vastag lehet, stb...
Szerintem azert olcsobb a gothic, mert a sima jobban nez ki, de persze ez megint magán vélemény, lehet hogy valaki erre van beizgulva, és neki ez jön be...

Match
amugy vajon minõségbeli eltérés van egy standard explorer meg egy gothic között?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
ez 700 dolcsi...sztem 600-ért ideadja..akkor sokkal jobban megéri

Match
jah, jól néz ki, de azért 1200 dolcsi nagyon sok...sima explorert ilyen állapotba lehet venni 550 dolcsiért, tökéleteset meg 6-700 körül.

her Valo
mondtam en hogy nm lesz olcso..
amugy tenyleg szep nagyon, mondjuk ilyen oreg gitarnal meg jol is nez ki ha kicsit itt-ott kopott.
nemtudok most neked mit ajanlani, mert nem nezelodom mostanaban nagyon komolyan a gitarokat, csak ugy infokent, mert nem tervezem egyhamar uj gityo vasarlasat. De majd megnezelodom...

Match
hu, a csávóó kicsit sokat akar érte 😊 1200 dolcsiért nagyon szép állapotba kéne lennie

Match
hat, egy az hogy explorerekben sztem ez a legszebb, legjobb...vagyis az E/2. Az hogy le van lakva, az mondjuk érhetõ, hisz 85-ben gyáártották, nem is sokáig. De amugy jobb meg nem nagyon van 😊 Bár szerintem, ha esetleg van valami ami szted megéri...

her Valo

her Valo
amugy miert lelakottat veszel?

her Valo
sok sikert, mind a vásárláshoz, mind a vám megúszásához... nekem most nem jött be! hogy b*sszák +!

Match
ez a gityó 1500 dolcsi boltban 😊

Match
ah, nekem behozzák, májusba, és elintézik hogy ne klegyen vám....de amugy annyit nem adok érte, mivel ha megnézed a nagyitott képeket, akkor eléggé le van lakva...a hátsó széle lent a jacknél, meg a hátsó bigyónál (az a szarv bigyó ami hátul van 😊) orr os meg van surolva, + a hid sem eredeti.

her Valo
boltbol nem nagyon.... ott is megkerik az arat...

her Valo
nem tudtam megnezni, mert nm volt publikus, de irtam egy levelet a csavonak, es ha valaszolt, akkor tudni fogom a mailjat, es forwardolom hozzád... amugy az a gityo az sokba fog fájni...
szerintem olyan 800-1000$ környékén áll meg egy olyan, és akkor még számolhatod rá azt a bizonyos 70e Ft-nyi egyeb koltsegeket....

Satchfan
Csak az ilyen aukciókról lehet ócsó gitárt szerezni, vagy a sima e-boltokból is?

www.satriani.com

Ktulu
Huh, azért ebbe a tegnapiba nem kellett volna ennyire belemenni...
Jah, a vámosoknak, meg az egész qrva kizsákmányoló rendszernek a QRVA, stb... **?%+%....
Match
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2502948652&category=33040 <--- itt

Match
Valo! Kéne egy kis help!
Itt kéne megnézni ennek a csávónak az emailjét, ha meg lehet, mert a gityót leüzletelném vele!

Match
szerintem is 😊

her Valo
ha sikerul osszekaparni, akkor holnap elhozom már... reménykedem...
de akkor is CAZZO DURRO DI CAVALLO NELLA BOCCA az osszes mocskos vámosnak!

her Valo
Meccs: elõbb ki kell csengetni a 35ezret....

Match
Valo: képet véleményt leírást 😊

her Valo
Nem vágom... Valami táblázat alapján csnálhatják.. majd megkérdem.. lényeg a lényeg, 34771 FT vámot kell fizetnem, és 900Ft kezelési költséget.
azé nem ecceru.. a gitar volt $600 ami 140.000Ft, es a plusz koltsegek mig kezhez kapom, 68.000Ft.
Rohadék annyát a vámosoknak!

Coine, The A&O
akkor már metalikázzunk.

Satchfan
Srácok! Hogy a rettenetesbe lehet beállítani, hogy tudjak hosszú "ö"-t és hosszú "ü"-t írni?
Ez a két betüüm nem tom miért, de nem akar megjelenni...
PLÍZ HELP!

www.satriani.com

Satchfan
Majd nyomj 1 képeta kicsikérQl:-))))

www.satriani.com

Satchfan
Milyen vám van most a gitáron? Százalékra nyomják, vagy hogy? Nem igazán vagyok képbe ebben a témában...

www.satriani.com

Biztos volt köztük gitáros. Múltkor mentünk ki játszani Szlovákiába és a szlovák határõr gyerek dobos volt. Rögtön elkezdett alkudni a cuccra, meg, hogy tudunk-e eladó dobszerkót. Ugyanígy lehet gitáros a vámosok között is.

her Valo
na megjott az ESP...
nm sikerult átverni a vámosokat... a gitárral tisztában vannak hogy rohadjanak meg, pedig minden trukkot bevetettem... :-(

ipszilon
???

Satchfan
A jövQ zenéje:
😊

www.satriani.com

Satchfan
Ezt is tökélyre vittem 😊)

www.satriani.com

Satchfan
Remélem így jó:

A kedvenc ibanez linkem. Itt könnyebb navigálni.

www.satriani.com

Satchfan
Másodszorra olyan volt!
Azért kösz!

www.satriani.com

Szóval a lezárás < /a > legyen !

Szóközök nélkül !!!!

Az "Ibanez" kiírás után ne felejtsd el kitenni a lezárást, mert különben az utána jövõ szöveged is kék link marad !

Satchfan
Ez a képt sztárvorszos gitár több mint túlzás..

ÜÜBERundorítóak

www.satriani.com

Satchfan
Hehehej!! Siker!
Kösz Lateralus!!

www.satriani.com

Satchfan

www.satriani.com

Satchfan
< a href="http://www.ibanez.com"> Ibanez

www.satriani.com

Mindjárt egy jó kis link !

Egy kissé túlzás azért:
Fernandes SW Darth Vader model
Fernandes SW Stormtrooper modell

Azé' mindennek van határa !

< a href="http://www.linkelendõdolog.hu" >ide írhatsz bármit, erre a szövegre kell majd kattintani< /a >

A "<" és a ">" jelek elõtt és után ne legyen szóköz, mint a képbeszúrásnál !

Satchfan
Hogy lehet linket beszúrni??

www.satriani.com

Ja, látom, de inkább nem kommentálnám. A topic amúgy felpörgött látogatottságban a 3.helyre. Még két "fika" és fent vagyunk a trónon.

Satchfan
Tegnap tényleg volt egy kis pörgés...
Volt egy látogatónk :-))

www.satriani.com