Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SB128-al ne nagyon próbálkozz, mert SB Live alatt normális hangfelvételre nincs jó kártya. Az én gépemben s egy õsöreg 1500-Ft-os Yamaha chipes kártya van. MP3-at hallgatni jó, de a múltkor megpróbáltam vele demót felvenni. Inkább nem írom le a végeredményt...
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
amúgy én már azt várom, hogy az új album jöjjön ki a Metal Factory-ból...
Tõlük annyit tudok csak technikai téren, hogy az IHM gitáros énekesének LTD SG-je van, a Convoy gitárosának meg Gibson SG-je. Szóval lehet hasonlítgatni, hogy melyik szól nagyobbat.
Ja, kösz !
Turnénak hívott klubjárás õsszel volt, mert úgy volt, hogy a lemez akkor jön ki. Ehhez képest nem jött ki csak év végére, a "turné" meg lefutott. Szóval besz...tuk egy kicsit.
Most tartunk egy pár álomásos bemutatót. Két hét múlva Gödöllõn lesz a lemezbemutató. Pest az elõzõ körbõl kimaradt, de most jobban rámozdulunk, mert távoli bulikat rizikós bevállalni. Szóval jövõ héten meg Pest(Rocktogon). Ha van kedved (kedvetek) gyere (gyertek) le, mert élõben sem lesz gyenge. Igazság szerint azért kéne a két hét határidõ az effekt eladásához, mert Gödöllõn még használni akarom utoljára, aztán búcsú.
Szóval febr 7-én fél 8-tól fél 11-ig lélegzetelállító 😊)) buli a Rocktogonban ! Lesz ingyen promolemez osztogatás, mézeskalács, zsákbafutás !
És, hogy ne legyek annyira offtopic itt a buli gitár tech-ridere:
- Yamaha SF500 gitár (Seymour Duncan Screamin Demon pickup)
- D'Addario (0.11 nickel) húrok
- Roland GP-8 effekt
- Peavey 5150 fej + 5150 láda
- Warwick Pro Line bass
- D'Addario húrok
- Gallien-Krueger RB400 fej + Soltész láda
na íme a berendezés... (nyugi.. nm készülök fotósnak
)

a többi a linkeken...
http://www.extra.hu/F1Racing/cuccos2.jpg
http://www.extra.hu/F1Racing/cuccos3.jpg
http://www.extra.hu/F1Racing/cuccos4.jpg
http://www.extra.hu/F1Racing/cuccos5.jpg
+még egy Kustom kombó.. egyenlõre ennyi

...amugy kivancsi vagyok mennyiert szamitjak meg az esp humbuckert itthon... biztos nem lattak meg😄
mondjuk majd ha lesz dellám, akkor ESP humbucker helyett berakatok egy EMG 81-et.
minnyá feltoltodnek az elemek, akkor nyomatok fel par kepet a full szerkorol

persze feliratoktol eltekintve
nem a legjobb minõség, sorry de nem vagyok fotós...
remélem azért a lényeg látszik... ha még valami kép kell akkor lehet kérni, aztán vagy megtudom csinalni vagy nem... 
hát nm jellemzõ.. (plane nm miskolcon :-) )mondjuk a Black star basszer részét el tunam nyomni az biztos... csak elaludnek kozben olyan valtozatos...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
DGCFAD
és
CGCFAD a hangolás nálunk, illetve a gitárosunknál, mert én nem gitározom 😊
szal nm 600 :-)) amugy valami kulonbseg biztos van.. ha másnem az hogy nem annyi ideig pihentetett fából csinálták, meg nm kapsz hozza Kirk által hitelesített eredetlevelet :-)
képeket hamarosan csinálom...
nm mondom.. igényed az van :-)
Képek: nyak, bundok, inlayek, pickupök, test, egész gitár, fej, test hátul, tremolo, locking nut, potik+kapcsoló, rugók közelrõl, nyak hátulról, oldalsról, test oldalról, alulról, mindenhonna, a nyak ugyan így, meg a fej is 😊 Kb ennyi 😊
Amugy mit szoltok ujjonnan megér egy ESP LTD M1000 600$? Boltban, garis, nem használt
a húr témáról annyit, hogy az éppen témában lévõ malmsteen meg 8-as hurokony jatszik :-) Tehat azt sem kell leszolni...
Valo: képeket + hangokat szeretettel várok 😊 Amugy maga a gitár hány kiló? mert az inkább számít mint a tokkal együtt, elvégre koncerten az nem lóg rajtad.
Malmsteen koncerten én is ott leszek akkor 😊
Húrok: Én 10-es GHS-t használok E-re hangolva, de most akarok fél hangal lejjebb hangolni, de akkor lehet hogy cserélem inkább 10/11 hibridre, vagy 11-re. Amugy kirk barátunk is 10-esen játszik. De ha megnézitek Steve Ray Vaughan-t, akkor az õ gitárján 13-as hurokat láttok, és annak a gitárnak aztán van hangja. Sokat számít a húr! Pl.: halgassátrok meg Tony Ilommy gitárját (8-as hurkészlet 1-el felpakolva, alulra +1 E és lehangolva egy hangal 😊) és zakk wylde gitárját (drótkötelek .011-.065 fél hangal lejjebb hangolva).