Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
még nincs jegyár.. csaknem kamu.. na én megyk az biztos :-)
mostmar csak el kene adni a chameleont, es akkor lenne lovem egy midi pedalra..
Nem tudom ki mit tud errõl, de maj jött nekem PeCsa hírlevél benne ezzel.
március 23. Yngwie Malmsteen Petõfi Csarnok
kitartás az van, csak lesz egy ido amig megszokom... uhh.. 11? az mar kb olyan mint amin a sifelvonok mennek
képeket ma nyomatok, hangmintához még állítgatni kell a Voodu-t, mert most homlokegyenest máshogy szól a dolog, mint egy gyenge gitarral..
amugy a gityo edzesnek sm rossz... 12 kilo a tokkal egyutt.. szal ha sokat mászkálok vele, jobb leszek mint Arnold kománk fénykorában

Aztán ütni, vágni, széthajtani, ahogy kell 😊))) Várjuk a hangmintákat, meg a képeket.
A 9-es húrokhoz kitartás ! Az enyémen 11-es húrkészlet van 😊

akkor a gitárról... (képek csak holnap lesznek, mert ma meg nincs itthon a digit fenykepezo)
kezdjuk az elején..
megjelenésre tökéletes a gitár.. pici sérülések vannak, összesen öt, de nm komoly egyik sm. A festés lenyûgözõ, el lehet nézegetni hosszú percekig..
a felszerelésrõl: kemény tok, nagyon finom béleléssel, belsõ zsebbel. mintha a gitárra öntötték volna. Original FloydRose tremolo, ugy muxik mint az álom... ESP hangolokulcsok, nagyon stabilak, szerintem meg satu nelkul is nagyon tartanak a hangot. ESP hangszedõk, hídnál egy humbucker, nagyon harapós hanggal (ha van rá igény majd jönnek hangminták is), elõl egy szimpla hangszedõ, dupla tekercseléssel. Nagyon meleg, telt hangja van, mondhatni tökéletes. Háromállású kapcsolo van a gitáron, ami asszem megfelelõ a két pickuphoz. A nyak hatuljarol le van szedve a festes, ebbe egy cinikus belekotne biztos, mert lehet latni a fejnel es a testnel hogy utolag lett leszedve, de viszont olyan jo a fogasa a nyaknak, hogy szerintem tökéletes döntés volt.. végighúztam az ujjam a festett fejrészen, hát azon nm lenne kényelmes játszani. A nyaka, hmmm.. olyan mint az álom. Nem az ibanez féle, vesszen el a kézben a nyak, nem papírvékony, ez beleilleszkedik a tenyerembe. Nagyon jó rajta játszani. Eddig nyakra legjobban a Yamaha RGX-TT jött be, de ez még annál is jobban fexik a kezembe. A fogólap ebony, ami szintén nagyon jó játékérzetet nyújt, nagyon finom fa. Az érintõk Dunlop 6000 jumbo boundok, semmi kopás vagy ilyesmi, könnyu rajta jatszani nagyon. A pozíciókat kör alakú berakások jelölik, igényes munka (késõbb kép jön róla). A nyak szélén hosszukas fekete poziciojelzesek vannak, ez is pozitivum. Semmi zorges vagy hasonlo nincs, tökéletes a nyak.
Összegzésül annyit tudok mondani hogy EZ A GITÁR. Nagyon szép hanggal, nagyon harapós hanggal. Igazi minõség, ez nem egy tömeggyártott gitár, egy ibanez RG570 a nyomába sem ér. Ez enm hazabeszélés, próbáltam már azt a gitárt, ég és föld a különbség. Én úgy gondolom hogy nem véletlenül játszanak a 'Tallica srácok ESP-n. Igazi minõség, szép, precíz japán kivitel. Egyszóval tökéletes.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ugylatszik ez a Carmen mindenkinél volt? Akkor már törlöm is ki a számát.. mekkora rin.....
Meccs: ööö.. meglesz.. kis törelmet...
Ugylatszik ez a Carmen mindenkinél volt? Akkor már törlöm is ki a számát.. mekkora rin.....
Meccs: ööö.. meglesz.. kis törelmet...
Electra volt itt is, de nem akart termszetben fizetni (pl.: fûnyírás 😊) és elküldtem 😊
) es rabirtam oket hogy adjak oda a gityot vám nélkül...
viccet félre téve... sikerult elintezni hogy ne legyen vam, es mar itthon a gityo! most tesztelem, de gyönyörû, és úgy szól mint az állat!
További beszámoló hamarosan!
Meccs! Mond milyen képeket kérsz :-)
ezt otthon is meg tudod csinalni... egy bordarab, ket karabiner, meg toltenyek, es nemi ido amig elkeszul...

zakk wylde-ot itt ki szereti? (Illetve, ZAKK WYLDE-ot 😊)
😊
www.satriani.com
www.satriani.com
nekem vizsga meg akkor volt amikor altalanos iskolas voltam, es szocko allami zenesuliban pengettem a hurokat...
ITT
www.satriani.com