Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JHetfield
az az igazsag hogy mostani summerockra hivhatnak tallicat is:]

JHetfield
asztakurva...sikits basszeg...ott a helyem mint masodhegedus😊

her Valo
hát.. csaknem kamu.. azer a pecsa az nm egy falusi kis névtelen kulturház...

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Coine, The A&O
Ha lesz akkor valszeg én is.

her Valo
kinn van az oldalon is..
még nincs jegyár.. csaknem kamu.. na én megyk az biztos :-)

Coine, The A&O
http://www.pecsa.hu/koncert/koncet.htm

her Valo
micsoda?

her Valo
jaja ez igaz..
mostmar csak el kene adni a chameleont, es akkor lenne lovem egy midi pedalra..

Coine, The A&O
Emberek !

Nem tudom ki mit tud errõl, de maj jött nekem PeCsa hírlevél benne ezzel.

március 23. Yngwie Malmsteen Petõfi Csarnok

JHetfield
alap... azoknal minden jobb:] de ha pl. 60ropi egy gityo attol meg lehet jo... folleg ha hasznalt akkor nagyobb az esely:]

her Valo
egy 40-60 e Ft közötti erteku strato utanzat...

JHetfield
Most neztem kepeket 2003 as koncirol es Kirk bacsi regi Jackson gitarja is elokerult 1-1 szam erejeig:] pl. sad but true😊

JHetfield
kerdes mi szamit gyenge gitarnak...

JHetfield
Lateralus: elvileg holnap kapom cash-t ha postas nem kesik:]

JHetfield
en is a 11es hurokra eskuszom😊 amugy hova vagytok hangolva? hallgattam az oldalon levo szamokat:]

JHetfield
11es hur imho meg eleglaza:] 13as mar fincsi... ott mar elofordulhat hogy valakinek nem birja az ujjai:]

her Valo
köszi!
kitartás az van, csak lesz egy ido amig megszokom... uhh.. 11? az mar kb olyan mint amin a sifelvonok mennek
képeket ma nyomatok, hangmintához még állítgatni kell a Voodu-t, mert most homlokegyenest máshogy szól a dolog, mint egy gyenge gitarral..
amugy a gityo edzesnek sm rossz... 12 kilo a tokkal egyutt.. szal ha sokat mászkálok vele, jobb leszek mint Arnold kománk fénykorában

Gratula a gitárhoz !

Aztán ütni, vágni, széthajtani, ahogy kell 😊))) Várjuk a hangmintákat, meg a képeket.

A 9-es húrokhoz kitartás ! Az enyémen 11-es húrkészlet van 😊

her Valo
ehhe... megfogok én még szenvedni ezzel a 9-es szettel.. 8-as után szétvágja az ujjam szólózásnál...

JHetfield
slayer, soulfly (ex-sepultura) is esp meg meg joparan:]

her Valo
nyah.. közben lejött egy 93 perces anyag a Black albumrol, valami eszméletlen... Classic albums... huhuuuuu na ez a dokumentáció!!! Nemtom ki mondta korábban hogy James hangja nincs beeffektezve.. nos.. nezze az meg ezt a videot :-)

akkor a gitárról... (képek csak holnap lesznek, mert ma meg nincs itthon a digit fenykepezo)

kezdjuk az elején..
megjelenésre tökéletes a gitár.. pici sérülések vannak, összesen öt, de nm komoly egyik sm. A festés lenyûgözõ, el lehet nézegetni hosszú percekig..
a felszerelésrõl: kemény tok, nagyon finom béleléssel, belsõ zsebbel. mintha a gitárra öntötték volna. Original FloydRose tremolo, ugy muxik mint az álom... ESP hangolokulcsok, nagyon stabilak, szerintem meg satu nelkul is nagyon tartanak a hangot. ESP hangszedõk, hídnál egy humbucker, nagyon harapós hanggal (ha van rá igény majd jönnek hangminták is), elõl egy szimpla hangszedõ, dupla tekercseléssel. Nagyon meleg, telt hangja van, mondhatni tökéletes. Háromállású kapcsolo van a gitáron, ami asszem megfelelõ a két pickuphoz. A nyak hatuljarol le van szedve a festes, ebbe egy cinikus belekotne biztos, mert lehet latni a fejnel es a testnel hogy utolag lett leszedve, de viszont olyan jo a fogasa a nyaknak, hogy szerintem tökéletes döntés volt.. végighúztam az ujjam a festett fejrészen, hát azon nm lenne kényelmes játszani. A nyaka, hmmm.. olyan mint az álom. Nem az ibanez féle, vesszen el a kézben a nyak, nem papírvékony, ez beleilleszkedik a tenyerembe. Nagyon jó rajta játszani. Eddig nyakra legjobban a Yamaha RGX-TT jött be, de ez még annál is jobban fexik a kezembe. A fogólap ebony, ami szintén nagyon jó játékérzetet nyújt, nagyon finom fa. Az érintõk Dunlop 6000 jumbo boundok, semmi kopás vagy ilyesmi, könnyu rajta jatszani nagyon. A pozíciókat kör alakú berakások jelölik, igényes munka (késõbb kép jön róla). A nyak szélén hosszukas fekete poziciojelzesek vannak, ez is pozitivum. Semmi zorges vagy hasonlo nincs, tökéletes a nyak.
Összegzésül annyit tudok mondani hogy EZ A GITÁR. Nagyon szép hanggal, nagyon harapós hanggal. Igazi minõség, ez nem egy tömeggyártott gitár, egy ibanez RG570 a nyomába sem ér. Ez enm hazabeszélés, próbáltam már azt a gitárt, ég és föld a különbség. Én úgy gondolom hogy nem véletlenül játszanak a 'Tallica srácok ESP-n. Igazi minõség, szép, precíz japán kivitel. Egyszóval tökéletes.

Match
ok, türelmes leszek....van 10 perced 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

her Valo
a kutya meg a macska rugja meg hogy ketszer rakta be

her Valo
ehhhe... malmsteent kihagynám...
Ugylatszik ez a Carmen mindenkinél volt? Akkor már törlöm is ki a számát.. mekkora rin.....
Meccs: ööö.. meglesz.. kis törelmet...

her Valo
ehhhe... malmsteent kihagynám...
Ugylatszik ez a Carmen mindenkinél volt? Akkor már törlöm is ki a számát.. mekkora rin.....
Meccs: ööö.. meglesz.. kis törelmet...

Match
valo: nekem nem kel hozzá nõ, csak részletes legyen 😊 Mondjuk ugy minden csavarról 😊 Komolyabban: minden lényeges részrõl...
Electra volt itt is, de nem akart termszetben fizetni (pl.: fûnyírás 😊) és elküldtem 😊

Egyébként tudom, hogy Carmen nem tud gitározni, de már tanítgatom !

Persze anyaszült meztelenül !

Jó, akkor tegyél fel képet Yngwie Malmsteenrõl, amint a gitárodon játszik és közben RÁD gondol !

her Valo
az egyetlen problema, hogy nem tud gitározni, amugy aszondja vállalná :-)

Nekem egy olyan képet tegyél fel, amelyen Carmen Electra meztelenül játszik a gitárodon, miközben rám gondol 😊

her Valo
nyah... elvittem a Samut a vámosokhoz (ismertebb nevén a bontókalapácsot ) es rabirtam oket hogy adjak oda a gityot vám nélkül...
viccet félre téve... sikerult elintezni hogy ne legyen vam, es mar itthon a gityo! most tesztelem, de gyönyörû, és úgy szól mint az állat!
További beszámoló hamarosan!
Meccs! Mond milyen képeket kérsz :-)

her Valo
már csak pár óra... fel kettore megyek a gityoert...

her Valo
nm rossz... gondolom repkednek az illetohoz a mailok, hogy ha elviszi az ESP explorert, vagy a gibsont, meg fizetnek is neki :-)

JHetfield
Az ev hirdetese: - Explorer gitárt keresek 40-50000 Ft értékben...

her Valo
mer mi kell hozza?
ezt otthon is meg tudod csinalni... egy bordarab, ket karabiner, meg toltenyek, es nemi ido amig elkeszul...

Match
Na ez a szíj sem olcsó 😊

Match
😊) Tõlem 😊

zakk wylde-ot itt ki szereti? (Illetve, ZAKK WYLDE-ot 😊)

her Valo
majd akkor megvizslatom :-)

Match
😊 annyira nem érdekel 😊 biztos vagyok benne hogy jól írtam le 😊

her Valo
nem neztem vegig.. toltsd le aztan nezegesd at :-)

Match
és jól írtam le? 😊

her Valo
csak az eleje... de az is jo, mert igy vele egyutt lehet szurni...

Match
Valo: az AFH szólója is benne van?

Satchfan
Na ez már jó...

www.satriani.com

Satchfan
Eeeebasztam a linket...
😊

www.satriani.com

Satchfan
Ahogy elnézem csak a tappinges rész hiányzik az elejérQl. Tanulságos.. 😊

Milyen suliba ?? ide

www.satriani.com

her Valo
jeah! itt fenn van az AFH.... elég jko kis oldal.. legalabb bovithetem a power tab gyujtemenyem..

her Valo
milyen suliba jarsz?
nekem vizsga meg akkor volt amikor altalanos iskolas voltam, es szocko allami zenesuliban pengettem a hurokat...

Satchfan
Megtaláltam a Nuno B. brazil szóló tabjának egy részletét
ITT

www.satriani.com