Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy milyen gityo mennyiert???
az igazsag az hogy meg nincs a gityoba.. elol csak simpla hely van a gityon ,ugyhogy vagy helyet kell neki csinalni vagy emg85ot lecserelem valami duplatekercselt pura.. de amint meglesz irok rola...
Match
továbbá vannak single méretû humbuckerek is, bár tudom, az nem az igazi 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
jah, és az se feltétlen igaz hogy nem megy bele a 2 hum a single helyére...nekem a gityókba a strato HSH marásos, a legend HSS, a squierbe meg akár 3 hum is belemehet, és mindegyikbe jelenleg csak 3 single van...

Match
Dashed: arról írhatnál, mivel ha nem tudom eladni a gityómat akkor felszuperizálom egy kicsit és akkor olyan menne bele, de érdekelne hogy nem zavaró az hogy ha tiszta hangszínt akarsz belõle kicsikarni akkor le kell venni a hangerõt? ez egy hirtelenebb váltásnál elég nehézkes lehet.

Ragi: az baromság hogy zúzós zenéhez dual pu kell...az én stratomba (bár dupla tekercsesek, de az egyik csak fantom) is 3 single van, de akár mikor leköröz akármilyen les pault...ez mind effekt kérdése, mivel ma már egyre inkább minden effekt digitális. Az árakról meg boltban kell kérdezõsködni...én speciel utálom a seymour duncant, amire kurvasokan esküsznek, de mivel volt egy elég rossz tapasztalatom velük, ezért nem valószínû hogy azt fogok venni...inkább akkor dimarziot. De ezt neked kell inkább eldöntened, hisz a te gitárod hangjáról van szó.

apronet.hu

amugy en nemreg vettem emg 81\emg 85 parost hasznaltan 26ert..
Ja és tud valaki vmi jó helyet ahol lehet eladó gitárt hirdetni?
Na ezaz amit kérdeztem 😊 3 simpla pickupom van szal nem fog bemenni a 2 dupla 😊 Hát ez gáz. De ha bemenne mennyibe kerülne 2 dupla közép árkategóriába? kb?
vagy masik gityoba kene pickup?
ha 3 simpla pu-d van akkor hova akarod a ket duplat..??? mert ugye a simpla helyere nem fog beferni
Szal pár ezer lenne vagy mondjuk 2 dupla pickup 20ezer körül van?
Nem vágom annyira a pickup típusokat de az a lényeg hogy nekem 3 simpla pickupom van de ez ahogy hallottam nem éppen alkalmas a zúzósabb rockszámokhoz.(Pl a Red Hot gitáros használ ilyen pickupokat) A 2 dupla pickupot szokták a rockbandák használni pontosan nemtudom milyen pickupot akarok csak közelítõleg mennyiért lehet kicseréltetni. Ja és milyen tipusok vannak (pl mit használ a puddle of mudd vagy a Sum 41)
Match
Ragi: hát a pickup ára az attól függ, hogy milyet veszel...melyiknek a hangja tetszik.
és hogy megéri e? sztem ezen akkor kell elgondolkozni, ha olyan gitárod van, ami számodra abszolút kényelmes, de a hangjával nem vagy megelégedve (ezért cseréltem én is pu-t a straton)

Jó lehet hogy az 50ezer tulzás de ugyis lealkudják 😊
Na az lenne a kérdésem (látom nagy szakértõk vagytok) hogy lehetséges -e pickupot cserélni, ha igen mennyiért lehet, hol és megéri-e kicserélni? Lesz-e olyan hangzása mintha eredetileg az a pickup lett volna rajta vagy ez függ a gitártól? Na csak ennyi a kérdésem 😊 Elõre is köszi
her Valo
hehe.. akusztikuson nm szokas hajlitgatni... vannak akik megkoveznek erte.. mas kerdes hogy azert en is szoktam :-)

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Ktulu
Huh... na felraktam akkusztikgityóra próbaképp egy 13-58 készletet. Hát nem mondom, A-ban is bõven feszít nemhogy E-ben...Rohadt szépen szól, rohadt hangos, ember legyen a talpán aki ezen fél hangnál többet nyújt E-ben [#vigyor4.
Nyomtam rajt 1 kis trasht, esküszöm, jobb minta konditerem.
JHetfield
Akarsz jo holyagos gyakorlatot?:] Satriani - Midnight... egyik kedvenc:] tapping tekeres:] aztan rythm:] szigoruan pengeto nelkul😊

her Valo
jah... ma kigyakoroltam a nothing else mattert vegig... vizholyagos lett a pengeto kezem.. ennyit se jatszottam meg ujjal csak anno még klasszikus gitaros idoszakban

JHetfield
ha nem szakerto aki veszi arra siman rasozzak...

her Valo
lehet hogy be volt b*szva a munkas aki ezt a db-ot csinalta, es elfelejtette milyen nyak kell ra :-)) LOL

JHetfield
szerintem ez 3db ami a kepen lathato:] ebayes cuccok is epiphone?:]

Match
Ragi: tényleg nehéz lesz 50-ért eladni.
más: aki nem ismeri az epiphone zakk wylde modellt, az megtekintheti itt: http://www.elderly.com/new_instruments/items/EZWLP.htm

A kérdésem az, hogy elvileg, egy darabból van a nyaka, az ebayen található példányokon is egy darabban van, akik kipróbálták, azok szerint is egy darabból van, de ezen a linken látható hogy 3 darabból van. És ez egy áruház, tehát a cucc is uj. Tehát ha valaki tud valami bíztatót mondani azt örömmel fogadnám. Nem lehet rossz gityó, ahhoz képest hogy epiphone, mert még zakk wylde technikusa is azt mondta hogy csak "kozmetikai" külömbségek vannak, a gibson és az epiphone között. Mondjuk azt is írja hogy zakk nem azt hasnálja, amit a gibson kiadott a neve alatt,csak hasonlót.

her Valo
azt megjegyezném, hogy a Classic az nem sima MP-1, tehát nem fogja neked azt a brutlais hangzast adni... amugy jó vetel..

olcsobban???

akkor asszem szolok a sracnak hogy hozhatja.. Mekkora zuzda lesz
JHetfield
letezik:] de lehet olcsobban is;]

re.. szerintetek ez nem kam???
"Ada mp1 classic 55Ezer" azondja 78ert vette 1-2 honapja.. letezik hogy ilyen olcson hozza lehet jutni?
her Valo
gyakorlás megy nálam ezerrel

Ktulu
Elég halott a forum...
Satch, te meg válaszolj!
her Valo
yah... a krafccman gitárok értékvesztõ gitárok, mint az összes hasonlo kategoriajuk gitár...

JHetfield
35e korul meg jo talan:] de a felev eleg sokat nyom:] Amugy meg pl aproneten hirdesd mert itt szerintem nem nagy sikere lesz:]

her Valo
---Ragi
ha a boltban ujonnan 55, akkor nemhinnem hogy sikerulni fog 50-ert eladni. 1, hogy a magyar emberekben nagyon az van benne hogyha valamit hasznaltan el akarsz adni biztos azert mert szar (csak nemtudom akkor miert akarnak hasznalt cuccokat venni...), 2, az az 5e Ft az olyan hogy annyiert inkabb sporol meg az illeto es vesz egy ujat... Tudod az autoknal is megvan hogy abban a pillanatban hogy kihozod a szalonbol, sot mar amikor a nevedre irjak cirka 20%-ot veszit az ertekebol...

Na szóval az e-mail címem [email protected]. Nekem Crafstman UST-300-as gitárom van. Eladnám ezt a gitárt 55e-ért vettem vadiújan, most 5 hónapos még garancia is van rá. 50e-ért eladnám aki érdeklõdik iránta az írjon a fenti címen. Ja és írjál teis Match
Hogy milyen gitárod van és egy képet is (ha tudsz) küldjél. Köszi.
her Valo
nekem is van eladó gitárom..
ha nézelõdsz visszafele akkor látsz egy képet, amin van két gitár meg két rack. Abbola feher gitárról van szó :-)

Match
vagy esetleg megveheted az én gitáromat 😊
Ha érdekel írok róla, cska dobj egy mailt! Garantáltan jobb befektetés mint egy apollo, vagy egy craftsman.

Match
Ragi: attól függ, milyen gitárod van pl most, mert ha valami jolana szintû, akkor érdemes lecserélni egy apollora, vagy egy craftsmanra, de ha már valami ezekhez hasonló akkor már nem biztos. Próbáltam már mind a kettõt, mind a kettõ nagyjából egy kategória minden téren. Ha engem kérdezel kkor inkább nézz utána egy használt cuccnak, vagy esetleg nagyobb befektetéssel pl egy mexikói stratót éri meg megvenni (persze azt is jól ki kell fogni).

JHetfield
Csekkoljatok uj Apocalyptica albumot igen komolyra sikeredett:] komoly dob is van mar benne😄

Ktulu
ment1 mail
JHetfield
Irjatok ide minnel tobben ha tallicat akartok:]

http://www.metallicabb.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=11;t=000541

Satchfan
dejóneked

www.satriani.com

Ktulu
Bekk from síelés...
JHetfield
punnyadas ezerrel:] fuck yeah!

Match
hu, majdnem minden szériának van egy butított, meg egy fejlesztett verziója 😊

Match
wow, van pár uj LTD model az esp-nél.
Pl Viper deluxe, sunburs festéses EC-1000

Match
na mér nem megy

Match

JHetfield
egyetlen poen hogy most mar nem eleg hogy van 1-es, 2-es regio tallica dvd... en kifogtam a 4es regiot😄 persze ettol meg no problemo:]

JHetfield
Noh... megvettem metallica - s&m dvd... ami popec benne hogy 6rugo volt es ugye zsir original... mashol 8-9ropi:]

Satchfan
Tyüü srácok! Ti aztán termeltek...
Valo - Zsír a gityó, bár fotósnak tényleg ne menj el 😊)

www.satriani.com

JHetfield

JHetfield:

Olvastam, oké a dolog !

Mindent megmagyaráz ???! Mit ? 😊