Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ragi: az baromság hogy zúzós zenéhez dual pu kell...az én stratomba (bár dupla tekercsesek, de az egyik csak fantom) is 3 single van, de akár mikor leköröz akármilyen les pault...ez mind effekt kérdése, mivel ma már egyre inkább minden effekt digitális. Az árakról meg boltban kell kérdezõsködni...én speciel utálom a seymour duncant, amire kurvasokan esküsznek, de mivel volt egy elég rossz tapasztalatom velük, ezért nem valószínû hogy azt fogok venni...inkább akkor dimarziot. De ezt neked kell inkább eldöntened, hisz a te gitárod hangjáról van szó.
amugy en nemreg vettem emg 81\emg 85 parost hasznaltan 26ert..
és hogy megéri e? sztem ezen akkor kell elgondolkozni, ha olyan gitárod van, ami számodra abszolút kényelmes, de a hangjával nem vagy megelégedve (ezért cseréltem én is pu-t a straton)
Na az lenne a kérdésem (látom nagy szakértõk vagytok) hogy lehetséges -e pickupot cserélni, ha igen mennyiért lehet, hol és megéri-e kicserélni? Lesz-e olyan hangzása mintha eredetileg az a pickup lett volna rajta vagy ez függ a gitártól? Na csak ennyi a kérdésem 😊 Elõre is köszi
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Rohadt szépen szól, rohadt hangos, ember legyen a talpán aki ezen fél hangnál többet nyújt E-ben [#vigyor4.
Nyomtam rajt 1 kis trasht, esküszöm, jobb minta konditerem.
más: aki nem ismeri az epiphone zakk wylde modellt, az megtekintheti itt: http://www.elderly.com/new_instruments/items/EZWLP.htm
A kérdésem az, hogy elvileg, egy darabból van a nyaka, az ebayen található példányokon is egy darabban van, akik kipróbálták, azok szerint is egy darabból van, de ezen a linken látható hogy 3 darabból van. És ez egy áruház, tehát a cucc is uj. Tehát ha valaki tud valami bíztatót mondani azt örömmel fogadnám. Nem lehet rossz gityó, ahhoz képest hogy epiphone, mert még zakk wylde technikusa is azt mondta hogy csak "kozmetikai" külömbségek vannak, a gibson és az epiphone között. Mondjuk azt is írja hogy zakk nem azt hasnálja, amit a gibson kiadott a neve alatt,csak hasonlót.
olcsobban???
akkor asszem szolok a sracnak hogy hozhatja.. Mekkora zuzda lesz

"Ada mp1 classic 55Ezer" azondja 78ert vette 1-2 honapja.. letezik hogy ilyen olcson hozza lehet jutni?
ha a boltban ujonnan 55, akkor nemhinnem hogy sikerulni fog 50-ert eladni. 1, hogy a magyar emberekben nagyon az van benne hogyha valamit hasznaltan el akarsz adni biztos azert mert szar (csak nemtudom akkor miert akarnak hasznalt cuccokat venni...), 2, az az 5e Ft az olyan hogy annyiert inkabb sporol meg az illeto es vesz egy ujat... Tudod az autoknal is megvan hogy abban a pillanatban hogy kihozod a szalonbol, sot mar amikor a nevedre irjak cirka 20%-ot veszit az ertekebol...
Hogy milyen gitárod van és egy képet is (ha tudsz) küldjél. Köszi.
ha nézelõdsz visszafele akkor látsz egy képet, amin van két gitár meg két rack. Abbola feher gitárról van szó :-)
Ha érdekel írok róla, cska dobj egy mailt! Garantáltan jobb befektetés mint egy apollo, vagy egy craftsman.
http://www.metallicabb.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=11;t=000541
Pl Viper deluxe, sunburs festéses EC-1000
Valo - Zsír a gityó, bár fotósnak tényleg ne menj el 😊)
www.satriani.com
Olvastam, oké a dolog !
Mindent megmagyaráz ???! Mit ? 😊