Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fórum: A gitár még mindig kurva jól szól 😊)))
www.satriani.com
www.satriani.com
www.satriani.com
amugy a Powertab tényleg sokkal jobb...
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
www.powertab.net - asszem
www.satriani.com
Yngwie J Malmsteen with the Japan Philharmonic.... mekkora koncert... apáááááám!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Nem csak azért LTD mert sorozat és nem signature, mert pl olyan ESP-t nehéz találni ami koreában készül, márpedig ez az. Meg az ESP-k kézzel készülnek (azt mondják, persze ez nem igaz). Amugy egy a kézzel gyártott gitár vs. géppel gyártott gitár egy érdekes ellentét. Mert pl a stratom is géppel készült, de azért füldre kényszerített már pár másik gityót. Játszottam egy custom shopos gibson sg-n, ami a stratohoz képest elég szar volt, mondjuk nem is tudom hogy csinálták (kézzel vagy géppel).
Mindenesetre gondoljunk csak bele hogy a legtöbb precíz munkát napjainkban gépek végzik...
Há egy ilyet elfogadék
Na hát akár LTD akár nem de kurvaszép
itthon van a Marshall láda... 1960B, JCM900
még az elõfokkal magával is ugy szol mint allat.. kepzelem milyet tud végfokkal..
JHetfield:
neked milyen ládád van?
ird mar le azt a cimet ahol a cuccaidrol vannak kepek.. lusta vagyok visszakeresni
www.satriani.com
Satchfan: innen nézve olyan a nyaka mint egy baseball ütõ 😊) (bát mondjuk képrõl nézbve a legtöbb héthúrosnak olyan 😊)
lateralus: az nem igaz hogy a bandatagk szava szart sem ér, mert ha azt mondom hogy nem megyek átszani akkor bukik az egész, tehát a fõnök a banda. Csak mikor egy ilyen szitu kialakul, a gázsit megemelik és máris mindenki mosolyog 😊
www.satriani.com
Nem tom, hogy mi lehet vele a bibi, ugyanis qrva olcsó (100e). Kipróbáltam, a hangja szerintem türhetõ, kényelmes is (már amennyire egy hét húros elsõ játékra kényelmes lehet 😊, csak a tremolózáskor egy picit enged a hangja (kar nem volt benne, csak a húrlábat bazergáltam). 1ébként amcsi cucc, és a honlapon is 579$-nak van feltüntetve. Nem tudom ezt hova tenni... Mért ilyen olcsó??? Ha vki pici pénzbõl akar egy 7húrost, szerintem próbálja ki.. Najennyi
www.satriani.com
Bocs, hogy csak most jelentkezem, de Szegeden voltam és nem voltam gépközelben. Kb. május közepéig csak hétvégén leszek rendes net-közelben.

www.satriani.com
én csak annyit fuzok hozza roviden, hogy ha nem szereti valaki a Metallica elotti bandakat, akkor arra még ne menjen ki (mondjuk ha nm megy ki akkor messzirol nezelodhet csak..), ezt mindenki dontse el maga, fõleg aki olyan helyzetben van hogy kimehet, hiszen sajnos hozzánk nem jönnek...
Más dolog... ma asszem egy rohadtul nagy biznicen vagyok tul.. csereberéltem, és egy Rocktron Voodu Valve On-line és egy Kustom 16W-os komboert cserebe kaptam egy Marshall JCM 4x12-es ládát, és egy ADA MP-1-et. Szerintem jó üzlet volt nagyon, mivel a láda alig van féléves, és a tulaja a szobájában használta csak, ráadásul még ismerem is jol, ugyhogy nincs veszély hogy ki lenne tekerve a bele... most még nyárig gyujtok ezerrel, és akkor vagy egy dual fej vagy egy mesa végfok fog ráköltözni a Marshall láda tetejére...
ügyvédek kártyázzák ki, hogy mi lesz és mi nem.
Azt, hogy ez a turné ebben a felállásban lesz, nem a zenekarok találták ki az biztos. Ha jól tudom mind a három csapat tavasszal, vagy nyár elején lemezt ad ki. Na most azt a lemezt el is kell ám adni és ez nem a zenekarok érdeke, mert õk így is milliókat adnak el. Viszont a lemezbe nem is a zenekarok saját zsebbõl állták a milliós költségeket, hanem zeneipari multik, akiknek nem elég a milliós eladás, mert x millió meg még y millió lemezt akarnak eladni. Mind a három zenekar nagyjából egy idõben jelentet meg lemezt, ami lemezbemutató turnét jelent mind a három megasztár részérõl, tehát a szervezõknek kézenfekvõ volt az ötlet, hogy össze kéne mindezt kötni. Tehát itt nagy pénzek, multik mozdultak meg, hogy tetõ alá hozzák a dolgot és mire eljutnak addig, hogy megkérdezik a zenekart, "Mit szólnátok egy Limp-Linkin-Tallica közös turnéhoz, már ezernyi egyeztetésen és temérdek elköltött pénzen vannak túl." Ezen kívül pedig az sem szabad elfelejteni, hogy nem csak Metallica van itt. Lehet, hogy a koruknál, és mert összességében több lemezt adtak el, õk lesznek a headliner, de jelenleg egy Limp és a Linkin a 10 millió körüli lemezeladásukkal legalább akkora sztárok, mint õk. Úgyhogy ezen a szemétdombon három kakas kukorékol, úgyhogy a három kakas érdeke és fõleg mindhármuk hatalmas szervezõgépezetének érdeke mellett Jaymz szava kis szó 😊
Nyílt titok, hogy a bandán belül kinek mekkora szava van. Kisegítõ poszton Bob Rock ugye vélemény szempontjából nulla, kábé ugyanennyire számít, Kirk véleménye is, de szerintem meg se kérdezik. Jaymz már komolyabb kategória, de szerintem az évek során szedett fel annyi rutint, hogy nem akad le ilyen pitiánerségen, hogy kivel lesz a közös turné. A csapat magasabb érdeke azt kívánja, hogy rábólintson.
Ha Jaymz hõzöng ez ellen, max meg lesz hallgatva és aztán elmagyarázzák neki, hogy ezt nem így kéne gondolnia, mert a befektetõk, akik minderre a pénzt adják, azt szeretnék, hogy még többet keressenek a turnén és három ekkora névvel ez menni is fog. De a nyilatkozatait ismerve szerintem leszarja, hogy kik bazseválnak elõtte, hacsak nem valami haverjai azok, annak talán örül. Azon kívül 10 éve már volt egy , akkor nagy vitát kiváltó megaturné a Guns'n'Roses-al és akkor is leszarta. Nem állítottam egyébként, hogy nincs semmi beleszólásuk, mert van valami. De ez nagyobb részt Larsra korlátozódik, de hát mondani sem kell, hogy itt pénzrõl van szó Lars pedig biztosan a pénz javára dönt, tehát az õ szempontjából tuti az igen.
Azt meg, hogy aki szereti a Metallicát az útálja a Limp Bizkitet végképp szarja le mindenki, mert mind a három csapat rajongói jegyet vesznek egy-egy koncertre. Hogy ezen belül kicsoda melyik bandát szereti, vagy hogy eljött-e egyáltalán az mellékes. Fizetett, kész.
Na megint sokat írtam, bassza meg ! Mindegy Match, ne edd magad ezen, hanem este gyere inkább a Rocktogonba megnézni, hogy megy az ilyesmi a nagyon kis halaknál 😊))
Amugy szerintem ezzel a felallassal az osszes korosztalyt akarjak megcelozni... a mai fiatalsag(linkin), a kozep osztaly (limp) es a kiforrottsag (metallica)... es kb ilyen sorrendbe fognak fellepni:]... mondjuk jobban orultem volna a regi turne felallasnak (korn,soad,kid rock,coc):] most kb. ennyi:]
Ne mond hogy nincs más banda akit el tudnának vinni, aki illene hozzájuk.
Mivel ez egy metallica turné, valszeg olyan emberek fognak elmenni akik szeretik a metallicát, és ismerõseim közül aki szereti a metallicát, az utálja a linkin parkot meg a limp bizkitet, olyan nincs hogy nincs olyan sikeres banda amelyik illene az õ zenéjükhöz.
Az hogy nekik nincs beleszólásuk, az hülyeség.
Itt kurvanagy pénzeket akasztanak le a szervezõl, managerek stb...és hát ha hetfield bácsi azt mondja hogy márpedig akkor õ nem énekel a linkin parkal, akkor inkább ujraszerveznek a kedves elvtársak mindent, minthogy több százezer dolcsikat veszítsenek el.
A második meg sajnos tény.
Amúgy a Metallica tagjainak elég kevés beleszólásuk van ezen szinten szerintem. Itt dollármilliós üzleti vállalkozásról és multi szervezõcégek közti pénzes megálapodásról van szó. Ozzy sem a szarrágó kisbandákat viszi az Ozzfestre, hanem az éppen futó rockcsapatokat. Ezért sikeres a turnésorozat.
Állítólag a Linkin Parkék csupán gitár és doboktatásra fizettek be a Metallica legénységénél, csak mivel a 'Tallica turnézik, a leckéket így tudják megoldani esténként. Rájuk is fog férni. 😊
Már bocs minden Linkin rajongótól, de a zenekar a tipikus példája annak, hogy lehet világsztár valaki a legcsekélyebb hangszeres és énektudás híjján is.
her Valo:
Nürnberg-ig úgy tudom legalább eljutt a turné.
Dashed:
A doboknál az a leglényegesebb, ahogy Match írta, hogy a bõrfeszesség mindenütt egyforma legyen egy karimán belül. Ha alsó és fölsõ bõr is van, akkor azok hangja ne "oltsa" ki egymást. A hangmagasság, azaz a bõr feszessége a dobos ízlésén múlik nagyjából.
csekk out -> http://free.x3.hu/coine/
Coine: ha nem okes vmi az oldallal akkor moderald😊
Aztan had csemegezze a nep😉
amugy nem tudjatok mire kell hangolni a dobot???
tamok pergo stb????
Valo: errõl mi a véleményed?
Beszéltem a csávóval, ezt írta:
Hi,
Sorry the only pictures i have are on ebay, i borrowed a digital camera for
them so i am stuck with what i have. There are 3 nicks about 1/4" long, two
of them you can see the bare wood. they are on the side about where your arm
rests, and the 3rd one is on the tip of the lower horn. Other than that
there is only minor wear on the finish. The one picture of the guitar on its
side shows them, They are 2 little faint white marks on the side of the
guitar, but its really hard to see. There is some minor fretwear on the 1