Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

her Valo
az jo kis video... majd figyeld hogy tornázik az elején :-)

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

gergou
Ez milyen film? Engem is erdekelne...es Segitenek a forditasban, ha angol nyelvu.

`Take a look to the sky just before you die`

her Valo
másik... 10-es hurok voltak rajta... 8-as szett ráment, nyakbeállítás megvolt 5p alatt... japán hájtekk :-)

her Valo
hát kb... LOL

JHetfield
hozza se kell erned es mar le is ment egy szolo😄

her Valo
Ja amugy malmsteen bacsirol annyit, hogy multheten jott meg a fender amit rendeltem (sajnos nem magamnak..), es hat nemcsodalom hogy ugy jatszik.. az valami irdatlan az a gitar... kagylozas, boundok, stb.. eszmeletlen.. es ez csak siman egy 60-as evekbeli japan strato, nm a malmsteen signature...

hat nagyon kiraly lenne ha leforditanad...
persze csak ha van ra idod kedved stb...
JHetfield
meg hogy kicsit kesik a hang a felvetelbe:]

JHetfield
hat le fordithatom... bar eleg unalmas😄 de szerintem eleg egyszeruen es erthetoen magyaraz... engem amugy a kamera allas idegesit neha:]

JHetfield
de koncerteken voltal es ott aze vago hogy milyen fullaszto ido szokott lenni... raadasul a szinpadon meg 2x akkora fulladas😊

her Valo
Dashed: nekem asszem japán feliratos a Full shred. Az nmjo? tanulj meg japánul :-)

her Valo
nem volt még erõsítõfejem, aztán jo biztosra menni...

lenne nekem egy eleg fura kerdesem...
szal kene nekem forditas [ felirat ]
Petrucci ill. Malmsteen "oktato" dvdjehez..
Azert vagom nagyabol hogy mit mondanak de jo lenne mindent erteni..
Aki esetleg le tudna forditani annak ha kell eljuttatom a 2 filmet is...
na lehet tolongani
JHetfield
ez jo poen volt😄 amugy nem... meg a napalmot is birja😄

her Valo
vágtam :-)

her Valo
oks.. mégvalami.. nyáron nm melegszik túl? vagy ventillátort rakjam majd mögé?

JHetfield
ha csak nem fociznak vele akart lenni😊

JHetfield
ugyan... minnel regebbi annal jobb😊 ha csak fociztak vele:] pedal,multi,rack... a lenyeget vagod:] 75 egesz jo ar:] persze probald ki:]

her Valo
ha nincs sok idõd ne kezdj el gitározni... ez ilyen egyszerû :-)

her Valo
nekem nem pedál lenne hozzá hanem egy Chameleon 2000, es egy MP-1. Meg veszek akkor egy Tube Screemert is..
amugy 75e Ft-ért adjak nekem. Szobaban volt ez is hasznalva... mondjuk amit nmtudok az az hogy nm gáz e hogy 65-ben gyártották? szal ugye ketyeg az óra minden felett...

gergou
`edited`:hogy ne rosszul induljak el bizonyos esetekben...

gergou
A helyzet az, hogy maguktol jottek ra dolgokra, de nem nagyon tudnak gitarozni😊 Szoval ha valaki erez eleg erot magaban, es szivesen segitene nekem, akkor emilben majd megkerdeznek tole par dolgot, es leirhatna nekem az alap dolgokat, hogy nem rosszul induljak el bizonyos esetekben... Na joejt!

JHetfield
maguktol tanultak meg, de ettol meg miert nem tanithatnak?:] hehhe:] a tanmenet es a tananyagot nem kotelezo konyvbol tanitani, tanulni:]

JHetfield
persze az oldschool tallica hangzas garantalt:] tapasztalat:]

JHetfield
ugye ezekben sajna nincs ds/od... de viszont mellette ott van a jo kis marshall oldschool guvnor... nem ez az uj selejt;] (elotte volt boss ds1 az is cool volt azelott meg marshall shredmaster - ez volt igazan brutalis)... szal jo pedalokkal szerintem brutko:] amugy mennyit kernek erte?:]

JHetfield
na ez enyim is majdnem ugyan ilyen😊 csak 100Watt😊

gergou
Ok, koszonom a valaszt, esetleg egy olyan oldalt nem tudtok, ahol a gitarozas alapjait leirjak? Mondjuk amit a tanarnal is hallanek, de igy egyszerubb lenne( ha valahol le lenne irva, esetleg meg ilusztralva is lenn egy par animmal😊

fxbox ot felejtsd el..
amugy nyugodtan rakotheted semmi baja nem lesz .persze nem lesz olyan hangja az egesznek mint egy gityo erositon de eleinte megteszi az is
gergou
Termeszetesen hasznalt, ujan kb 100-110 ezer huf, de van mas fajta gityo is, nem tom meg melyiket valasszam... Meg egy kerdes: veszek meg egy distortion pedalt is, ami nem helyettesiti ugyan az effekt procit, de a kerdes az, hogy szimplan rakothetem e egy atlagos hangjelerositore a destortion pedal+gitar egyuttest, vagy szerezzek kulon gitarerositot? Na meg van egy fxbox nevu progi, es mar beszereztem. Allitolag csodakra kepes😊 Majd meglatjuk. Szoval a helyzet az, hogy nincs sok idom eljarkalni tanarhoz, van par ismerosom, aki gitarozik, de azt mondjak ok is mindent maguktol tanultak, szal sokat nem tudnak segiteni😞 Szoval egy kis segitseg jo volna😊

her Valo
a tanárt mi nm tudjuk kiváltani, mert a tanár mutatja meg ha nem megy valami, õ tudja milyen ütemben tudsz haladni stb stb stb...
amugy a gitar uj vagy hasznalt?

gergou
Udv Emberek, visszaolvastam a regi irasaitokat( 2001-bol), es eppen most keszulok vasarolni egy ibanez electric guitart, 71 ezer forintot kostal, van rajt ket double, es egy single coil hangszedo... Gitarozni meg nem nagyon tudok, es most hogy mar profin gitaroztok, elarulhatnatok, hogy a tanar mennyire hasznos? Mert ha segitetek nekem, akkor nem pazarlom vele feleslegesen az idomet!

her Valo
ja hozzátéve hogy az erolkodofej öreg mint a ház.... csövek nmrég voltak cserélve, de maga a cucc az öreg mint a disznaj

her Valo
http://www.marshallamps.com/images/products/vintage/1987x.html

egy ilyen fejre kaptam ajánlatot, és elég csábító...

her Valo
Laney az jó... anno egy volt a Marshallal, csak a két fejes összebalhézott, mert mr Marshall a csöveket erõltette, mr Laney pedig a tranyos dolgokban látott többet... így szétváltak.. a Marshall nagyon be lett reklámozva, a Laney nem, így feleannyiért megkapod kb ugyanazt a hangok Laneyben (de csak kb...)...
konkrétan azt a tipust még nm hallottam....

ja es nem kell valakinek egy H&k Attax 100as combo??? Elofokcsoves.. kb 80ert de ebbol meg lehet picit alkudni..
hy. Tudtok valamit a Laney PA60 Fejrol????
Most egy korg ax300gert + 25 ropiert enyem lehetne egy 2x12es 100as ladaval..
her Valo
---JHetfield:
ird mar le nekem letszi hogy mik a tapasztalataid az erolkodofejeddel.. mert van aki erosen a vegfokot tartja jobbnak, stb stb.. szoval velemeny es tapasztalat erdekelne.

her Valo
nem kell valakinek egy MP-1?
kinalnak egy 50W-os csoves marshallt jo aron... csak el kene adni az MP-1et hozza...

her Valo
Jah.. biztos politikusnak készülnek a srácok.. mindenrõl beszélnek, csak arról nem amirõl kérdezték õket :-)

Match
szant nem érdemes netrõl nézegetni..látam több olyan lapot is ahol adott egy gityó, és géppel ráteszik a szineket (photoshop forever )

Amugy jó gityó lehet, kipróbálod úgy, hogy +1 magasabb hurt teszel rá?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Ktulu
Ez überalles faszagityó! Ha minden jól alakul lesz még 1 nálam, elvileg eldó.
her Valo
hát igy kepen elég gáz a szine.. de ha aszondod eloben jobb :-)
ibanezeknel a koltsegvetesbe mar ket pickupcover nm fert bele ugylatom :-))

Ktulu
A képen télleg szar de látnád elõben vazzer! Ááááááááááááááááááááááááááááá
Ktulu
Na szal Satch új gitárja:

koszi Satchfan igy mar lejott..
Satchfan
Na megnéztem a fájlokat:
001-tõl 015-ig + a crc. Aztán sima WinCmd fájlegyesítés.

Na srácok én el is mászok Szegedre. Hétvégén jelentkezem. Csõ mindenkinek!!
(vassza! meggyógyultak az ékezetes betûim 😊)

www.satriani.com

Satchfan
Fényképet kérj Ktulutól 😊)

www.satriani.com

Satchfan
A cím jó, csak 5000Tabs.001 ... darabolva van és nagy "T" a névben. Valahol az is le van írva, hogy hány db file + a crc-je. Ezek a linkek mükszenek.
A gityó 1 Ibanez 7420 (By Ktulu)

www.satriani.com

ez a kis gyujtemeny engem is erdekelne de arrol a cimrol mar nem jon le😞 nem tudna valaki felrakni megint??
amugy ez volt a cim http://tar.hu/petrot/5000tabs.zip
her Valo
milyen gityo?
fényképet ide... az az aria amit nmreg beraktal?