Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

her Valo
de ugy nm kell...

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Match
egyben eladó 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

her Valo
aham..
az lényegtelen... mindketto kellene...
plusz ha van 16"-os álló Tamod akkor az is

mondj árat :-)

Match
a kísérõnek a feje hiányzik, a beütõ meg jó 😊 még fénylik is ha rásüt a nap 😊

her Valo
nem a lábcin, hanem amire beutot vagy kiserot lehet aggatni :-)

Match
melyik kettõ?

her Valo
az allo tam tetejenek az atmerojet.
nekem, azaz a dobosnak egy 16"-os kell. (mondhatod centiben is...)
ja es most akkor a ket cintanyer allvany az milyen allapotban van?

Match
tehénbõrös...mittomén 😊
olyan standardek 😊 Viszont a két szélsõ ugyan akkora. Tehát a két magasabb az egyenlõ, a mélyebb meg nagyobb, de hoyg pontosan mekkorák azt nem tom, mond meg mit mérjek le neked.

her Valo
Te Meccs!
az álló tam az hányas?

her Valo
ha valakit erdekelnek a kovetkezo cuccok, akkor eladok:

3 db ADA MP-1
1 db Rocktron Gainiac

her Valo
menny be reklamalni, mondanivalod nyomatekositasara vigyel magaddal egy 15 kilos bontokalapacsot :-)
amugy ez erdekes.. nekem meg soha nm volt semmi gondom sem az utanvetes csomagok kifizetesevel... mondjuk azt leszamitva hogy a postan ertelmi fogyatekos embereket is alkalmaznak, es persze mindig kifogom oket amikor csomagot adok fel...

Ez így is történt, azzal a szépséghibával, hogy a pénzt két hete nem kaptam meg, valamint értesítést se róla.
Kösz, nagyon megnyugtattatok !

Mehetek reklamálni...hogy a büdös, ku#&@....

JHetfield
Lateralus: ha jol emlekszem ugye csutortok attad fel es penteken erkezett meg es aznap a penz mar el lett kuldve... elvileg mar utana levo hetfon oda kellett volna ernie a penznek...

her Valo
--- Lateralus
epp most hetfon adtam fel egy csomagot, asszem kedden mar ott is volt Gyorben, max szerdan, es en mar csutortokon kaptam a postasbacsitol a penzt.

JHetfield:

Mikor kaptad meg pontosan tõlem az effektet ? Már több, mint két hete feladtam és tudtommal két hete oda is ért, a pénz viszont vissza nem. Kezd az idegeimmel játszani ez a kurva Posta. Ennyi idõ alatt eddig vissza szokott érni az utánvét.

Valo:
Te szoktál ilyesmit gyakran intézni, ha jól sejtem. Mennyi szokott lenni a postafordulta?

Coine, The A&O
Azért free bonus DVD baba dolog.

her Valo
amellett persze vagom hogy a zenekarok nagyreszben a lemezeladasokbol maradnak fent...

her Valo
sirály lesz..
gondolom ez is amolyan osztonzesfele hogy inkabb az emberek a boltban vegyek a lemezt ne a netrol toltsek le... mondjuk biztos le lehet majd tolteni a DVD-t is...
bar szerintem aki meg akarja venni az eredetit az ugyis megveszi, aki meg nm az meg ugyis lemasoltatja, ezert se ertem ezt a nagy netes mp3cserebere elleni kampányt...

JHetfield
noh st anger -hez bonus dvd (11db studioban felvett elo jamm) totalis kaosz😊

Dzsini
gitározik õ is... Mark Knopfler (Dire Straits) koncert Budapesten, május 14-én

(szereztem 1 koncertfelvételt, Eric Claptonnal együtt játszanak.... kell ennél többet mondani róla? :o) )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kösz Dashed 😊😊😊
JHetfield
kb. 2x volt videjoba...

JHetfield
mar csak a cliff'em all hianyzik a korongok kozul... elado egy Cliff'em All VHS kazi... 2500huf... akit erdekel jelentkezzen😊

JHetfield
igen...

itt van egy manual hozza
http://www.wizard.net/~jtsinger/AXdocs.pdf
Acrobat reader kell hozza..
nem tolem vetted ma veletlenul azt az effectet???
Coine, The A&O
Metallica - Metallica az a Classic albumos, hogy hogyan készült a Black album. Ez az amit még Jasonnal vettek fel 2000 végén ? vagy esetleg egy másik ?

Valaki help plz. Most szereztem meg a Korg ax300g effektemet de nemtoom rendesen használni, elég bonyolult kezelni. Valaki nemtudja honnan lehet kézikönyvet találni hozzá? (Pl gitárüzletben adnak?)
Egyszerûen nemtudom elmenteni azt az effektet amit csináltam.
her Valo
nemtom.. nezz korbe

Match
usában melyik (online) boltban lehet venni igy dunlopokat? Nekem Sharp tortex kellene de még sehol sem láttam

her Valo
JH: sok sikert :-))

JHetfield
bekked... noh megvettem metallica - metallica es a year and a half dvd... most megyek es rejszolok😊

her Valo
de tudok olcsobban sokminent.. hurokat + ami csak kellhet...

her Valo
monnyuk en magamnak hozok egybol 5 csomag (360db)green tortexet :-) az eltart majd egy jo darabig...

her Valo
mindenfele van :-)
kerhetsz kisebb csomagot is, de ugy termeszetesen dragabb /db

Satchfan
Milyenek? Csak 72-es csomagban?

www.satriani.com

her Valo
más... 72-es csomagban dunlop pengetõket tudok rohadék olcson szerválni... kell valakinek?

her Valo
hehe..
aki meg nm csekkelte a JITS-t az azonnal tegye meg, mert ez nm ecceru... LOL LOL LOL LOL

her Valo
jaja, csak azert ha van az embernek egy midi pedalja, es egymas utan okosan felepitett beallitasokat csinal, akkor nagyon konnyen meg lehet oldani az egeszet...

az effekteken most mondjuk meg csak gondolkodom, mert ahhoz meg kell majd megint gyujtogetni egy kis penzt.. most vettem jopar cuccot szoval kicsit megterhelte a dolog a keretet :-)

ja, akkor viszont hogy mar van probaterem, meg minden... szologitarost keresunk :-))) lehet jelentkezni bátran! :-)

Ha kettõrõl, vagy háromról megy, akkor is csak meg kell jegyezni hova lépj. 😊
Nem a pedálok száma a gáz szerintem, hanem, hogy ennyi mindenre nehéz figyelni egyszerre és még jó produkciót is nyújtani. Énekeffektet amúgy abban az esetben kéne nyomkodni, ha szám közben akarsz valamilyen extra dolgot is az alap effektek mellé. Mint a gitárnál, de ott pl. gyakrabban váltogat az ember. Szóval egy szám refrénje alá pl. tremolós éneket akarsz, akkor oda kell lépni. Amúgy az alap dolgok állandóan mehetnek és ezek fölött nem is kell nagyon semmi. Kevesen taposgatnak amúgy az énekesek között. Én is csak azért csináltam, mert gityós múltamból visszamaradt ez a multi és ki akartam használni, írtam én hyper resonatoros, meg random step filteres ufós énektémákat dögivel, aztán szépen letisztult. Mai fejjel már nem látom sok értelmét, max egy jó harmonizernek az alap effektek (kompresszor, zengetõ, egy kis visszhang) mellé és kész. Harmonizer is csak akkor kell, ha vokált akartok a zenébe és nincs senki a csapatban, akinek menne a tiszta vokálozás. Ha ló nincs, jó a szamár is ! Bár ha az alap énekes is hamis, akkor a harmonizer sem segít.

Persze hamisság ellen is van effekt, de ez innen már nem zenélésrõl szól, hanem stúdiótechnikáról.

her Valo
Aszittem igy abbol amit egy ideje irogatok kiderult hogy igen. Tobb mint egy eve kepzegetem a hangszalaim egy tanárnéninél :-) Ha nm nekem kellene a cucc, szerinted problemaznek ennyit miatta? :-))
Nmtom, tényleg macerás dolog az ének efektet is kapcsolgatni, de vegulis nm lehetetlen, mert ha egy pedalrol megy, akkor csak meg kell jegyezni mikor hova lep adott szamon belul az ember, aztan annyi. De eleinte ugyis effekt nelkul fogok enekelni, mert ugyis elobb jon meg a mic minthogy kivalasszam milyen cuccot akarok hozza meg, meg ugy nm visel meg az ha nincs beefektezve a hangom, mivel amikor gyakorlok sincs, enekoran sincs, szoval mar megszoktam :-)
csak ugye epitgetem a cuccot, ugyhogy gondolkodom mik kellenenek... (ma happy vagyok mert megjott vegre az osztondij!! abbol fizetem a cry babyt :-) )

Ja, hogy te lennél az énekes is ????!!!

A helyedben én nem vennék külön taposós effektet, ha te leszel a gitáros/énekes. Meg fogsz õrülni. Régebben gitároztam és énekeltem együtt, és csak a gitárra használtam effektet, énekre csak annyit, amit a keverõs rá tudott tenni, vagy semmit. Gondolj bele, hogy figyelsz a gitárra, kapcsolod a gitáreffektet, aztán mellette figyelsz a dallamra, a szövegre és még az énekeffektre is, ez nagyon durva így.
A mikrofon az oké lesz. A tervezett végfok elé viszont kell valami elõfok is. Azért mondtam a keverõerõsítõt, mert abban kompletten benne van az elõfok, végfok, valami kis effekt + sávonként állítgathatod és adott esetben a teljes zenekarnak jól jöhet egy kisebb buli hangosításához, mert néhány plusz mikrofonnal ki lehet tenni vele egy kis klubbulin a zenében jobban eltûnõ dolgokat (lábdob pl.)

her Valo
nyah.. épp most rendeltem par dolgot:
Jim Dunlop wah crybaby GCB-95
SHURE SM 58 SM58 Microphone + 20' Cable NEW
jo vetel volt mindketto.
lassan fejlodik a cucc.. lassan, de biztosan...

her Valo
amugy aranyos a minta rajtuk :-)))

her Valo
ugynezem a felso tamok tul nagyok, nekunk kicsi kellene, az allo az hányas?

Match
itt van két link:
www.freeweb.hu/metall/P1010018.JPG
www.freeweb.hu/metall/P1010019.JPG
a ride cinálvány meg rossz (a feje hiányzik), de használható.
Az egész 50k.

her Valo
a két cinállvány (nm a láb...)
az erdekelne hogy az allo tam mekkora
es hogy a legkisebb tam mekkora

amugy az egeszet mennyié vesztegeted?
nyomass be ide rola egy kepet pls

Match
ugy nem megy de ha jó árat fizetsz érte...mi kellene?

her Valo
az egész egybe nm erdekelne, csak reszei ha ugy megy a bolt...

Match
Valo: én!