Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az lényegtelen... mindketto kellene...
plusz ha van 16"-os álló Tamod akkor az is
mondj árat :-)
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
nekem, azaz a dobosnak egy 16"-os kell. (mondhatod centiben is...)
ja es most akkor a ket cintanyer allvany az milyen allapotban van?
olyan standardek 😊 Viszont a két szélsõ ugyan akkora. Tehát a két magasabb az egyenlõ, a mélyebb meg nagyobb, de hoyg pontosan mekkorák azt nem tom, mond meg mit mérjek le neked.
3 db ADA MP-1
1 db Rocktron Gainiac
amugy ez erdekes.. nekem meg soha nm volt semmi gondom sem az utanvetes csomagok kifizetesevel... mondjuk azt leszamitva hogy a postan ertelmi fogyatekos embereket is alkalmaznak, es persze mindig kifogom oket amikor csomagot adok fel...
Kösz, nagyon megnyugtattatok !
Mehetek reklamálni...hogy a büdös, ku#&@....
epp most hetfon adtam fel egy csomagot, asszem kedden mar ott is volt Gyorben, max szerdan, es en mar csutortokon kaptam a postasbacsitol a penzt.
Mikor kaptad meg pontosan tõlem az effektet ? Már több, mint két hete feladtam és tudtommal két hete oda is ért, a pénz viszont vissza nem. Kezd az idegeimmel játszani ez a kurva Posta. Ennyi idõ alatt eddig vissza szokott érni az utánvét.
Valo:
Te szoktál ilyesmit gyakran intézni, ha jól sejtem. Mennyi szokott lenni a postafordulta?
gondolom ez is amolyan osztonzesfele hogy inkabb az emberek a boltban vegyek a lemezt ne a netrol toltsek le... mondjuk biztos le lehet majd tolteni a DVD-t is...
bar szerintem aki meg akarja venni az eredetit az ugyis megveszi, aki meg nm az meg ugyis lemasoltatja, ezert se ertem ezt a nagy netes mp3cserebere elleni kampányt...
(szereztem 1 koncertfelvételt, Eric Claptonnal együtt játszanak.... kell ennél többet mondani róla? :o) )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://www.wizard.net/~jtsinger/AXdocs.pdf
Acrobat reader kell hozza..

Egyszerûen nemtudom elmenteni azt az effektet amit csináltam.
kerhetsz kisebb csomagot is, de ugy termeszetesen dragabb /db
aki meg nm csekkelte a JITS-t az azonnal tegye meg, mert ez nm ecceru... LOL LOL LOL LOL
az effekteken most mondjuk meg csak gondolkodom, mert ahhoz meg kell majd megint gyujtogetni egy kis penzt.. most vettem jopar cuccot szoval kicsit megterhelte a dolog a keretet :-)
ja, akkor viszont hogy mar van probaterem, meg minden... szologitarost keresunk :-))) lehet jelentkezni bátran! :-)
Nem a pedálok száma a gáz szerintem, hanem, hogy ennyi mindenre nehéz figyelni egyszerre és még jó produkciót is nyújtani. Énekeffektet amúgy abban az esetben kéne nyomkodni, ha szám közben akarsz valamilyen extra dolgot is az alap effektek mellé. Mint a gitárnál, de ott pl. gyakrabban váltogat az ember. Szóval egy szám refrénje alá pl. tremolós éneket akarsz, akkor oda kell lépni. Amúgy az alap dolgok állandóan mehetnek és ezek fölött nem is kell nagyon semmi. Kevesen taposgatnak amúgy az énekesek között. Én is csak azért csináltam, mert gityós múltamból visszamaradt ez a multi és ki akartam használni, írtam én hyper resonatoros, meg random step filteres ufós énektémákat dögivel, aztán szépen letisztult. Mai fejjel már nem látom sok értelmét, max egy jó harmonizernek az alap effektek (kompresszor, zengetõ, egy kis visszhang) mellé és kész. Harmonizer is csak akkor kell, ha vokált akartok a zenébe és nincs senki a csapatban, akinek menne a tiszta vokálozás. Ha ló nincs, jó a szamár is ! Bár ha az alap énekes is hamis, akkor a harmonizer sem segít.
Persze hamisság ellen is van effekt, de ez innen már nem zenélésrõl szól, hanem stúdiótechnikáról.
Nmtom, tényleg macerás dolog az ének efektet is kapcsolgatni, de vegulis nm lehetetlen, mert ha egy pedalrol megy, akkor csak meg kell jegyezni mikor hova lep adott szamon belul az ember, aztan annyi. De eleinte ugyis effekt nelkul fogok enekelni, mert ugyis elobb jon meg a mic minthogy kivalasszam milyen cuccot akarok hozza meg, meg ugy nm visel meg az ha nincs beefektezve a hangom, mivel amikor gyakorlok sincs, enekoran sincs, szoval mar megszoktam :-)
csak ugye epitgetem a cuccot, ugyhogy gondolkodom mik kellenenek... (ma happy vagyok mert megjott vegre az osztondij!! abbol fizetem a cry babyt :-) )
A helyedben én nem vennék külön taposós effektet, ha te leszel a gitáros/énekes. Meg fogsz õrülni. Régebben gitároztam és énekeltem együtt, és csak a gitárra használtam effektet, énekre csak annyit, amit a keverõs rá tudott tenni, vagy semmit. Gondolj bele, hogy figyelsz a gitárra, kapcsolod a gitáreffektet, aztán mellette figyelsz a dallamra, a szövegre és még az énekeffektre is, ez nagyon durva így.
A mikrofon az oké lesz. A tervezett végfok elé viszont kell valami elõfok is. Azért mondtam a keverõerõsítõt, mert abban kompletten benne van az elõfok, végfok, valami kis effekt + sávonként állítgathatod és adott esetben a teljes zenekarnak jól jöhet egy kisebb buli hangosításához, mert néhány plusz mikrofonnal ki lehet tenni vele egy kis klubbulin a zenében jobban eltûnõ dolgokat (lábdob pl.)
Jim Dunlop wah crybaby GCB-95
SHURE SM 58 SM58 Microphone + 20' Cable NEW
jo vetel volt mindketto.
lassan fejlodik a cucc.. lassan, de biztosan...
www.freeweb.hu/metall/P1010018.JPG
www.freeweb.hu/metall/P1010019.JPG
a ride cinálvány meg rossz (a feje hiányzik), de használható.
Az egész 50k.
az erdekelne hogy az allo tam mekkora
es hogy a legkisebb tam mekkora
amugy az egeszet mennyié vesztegeted?
nyomass be ide rola egy kepet pls