Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok, mp3 ba atkonvertalom, es majd holnap kuldom, mer most alvas, mert holnap zht irok, egyebkent ugyanazokat a hangokat tobb hangcucc osszeallitasban is lenyomom, hogy hallani lehessen a kulombseget.
`Take a look to the sky just before you die`
viszont ugynezki bena vagyok... hogy muxik? :-))
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
csinalj belole mp3at oszt kesz..
Options -> Disk options -> Save to disk..
triple = 3
vagy nem ez a kerdes?
Egy kerdesem volna, aki tud segiteni, az legyszi irjon: mi az a triple picking?( a double vilagos, csak a triplet nem ertem).
www.satriani.com
honap vegen is jon cucc, akkor majd abba hozom :-)
ernie ball hurok pl 1100Ft/keszlet
esmeg sokminden....
Egyszer nem volt sima 2mm-es dunlop és ilyet vettem.. azóta le se tudok róla szokni 😊)
www.satriani.com
Bar ez hulye kerdes 😊
es most planet waves 1.1 est hasznalok de marha vastag..tekereseknel kell az izom mert klonben lezsibbad a kezem 😊
probaltam meg daddario medium <0.36>0.36> al ami szerintem jo csak mar sznaszet van kopva a pengeto...

Dean Púderpamacs (kizárólag szõke nõknek !)
1.5mm-es dunlopot hasznal a malmsteen is nm? igaz az szerintem meg egy 100Ft-ossal is ugy teker mint egy allat...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
én ha mennék, akkor kocsival.. erre jok a szolgalati autok... kocsi benzin ingyé....
nemsoka rendelem a Seymour Duncan Screamin Demon-t
nos ha minden igaz akkor van egy tuti mikrobusz kolcsonzo soforrel meg mindennel ami ha minden igaz 25ropira jonki per koponya (azert meg meg lesz tutira erdeklodve mert eleg komoly rendeles ez... nem kis penzrol van szo)... 8 szemelyes a busz + a sofor... 4fo mar foglalt a buszba tehat van 4 folos hely... ha ossze jon a 8ember akkor megrendeljuk... de ezt minnel hamarabb kene jelezni (ez a nurmberg koncertre vonatkozik ... www.rock-im-park.com) aki jelentkezni akar az itt tegye [email protected]
mellesleg.. nincs valakinek elado tyúbszkrímere?
vintage csak a faanyagert elkert volna ennyit. Medgyesi 300-400 alatt nm csinal gitart, es tetu lassu
Sztem ha jó gitárt akar akkor inkább fizessen többet, mert annak semmi értelme hogy egyedi gitárja legyen, és közbe meg musima.
Amit a képekbõl látttam ugy a fibenare elég korrekt volt, náluk egy olyan 200-250 körül vannak a gitárok, amibe ha belegondolsz akkor nem is egy olyan rossz ár. Medgyesit nem is merem, a vintage-et szintén.
amugy feldobnek egy erdekes temat...
egyik haverom balkezes, es ugye hat nincs tulkinalat balkezes gitarban. Eljutott odaig hogy mar csinaljak a gitarjat, olyan lesz neki mint amilyet a Ken Lawrence készitett a Hetfieldnek ( mahagoni testu explorer). Erdeklodott a Vintage '52-ben, enyhen horribilis arat mondtak neki, Medgyesit alapbol kihagyta, vegul talalt egy nm bp-i hangszerkeszitot aki viszonylag turheto aron megcsinalja neki. Szoval szerntem hiper gáz ami idehaza folyik az ugynevezett "hangszerkeszito mesterek" koreben. Miert hiszik azert mert osszedobtak egyket jo gitart ismertebb gitarosoknak hogy õk az istenek?
Sztem jó ötlet, meg olcsó is csak hát M.o-n nincs ilyen...