Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
eloszor is csak xp alatt muxik rendesen, masodszor nagyon eros 3d hangkartya kell neki, az en liveomon neha elfossa magat, de nagyon kirra😊)

Ok, mp3 ba atkonvertalom, es majd holnap kuldom, mer most alvas, mert holnap zht irok, egyebkent ugyanazokat a hangokat tobb hangcucc osszeallitasban is lenyomom, hogy hallani lehessen a kulombseget.

`Take a look to the sky just before you die`

her Valo
namar kivancsi voltam erre es letoltottem..
viszont ugynezki bena vagyok... hogy muxik? :-))

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

wavba van nem????
csinalj belole mp3at oszt kesz..
gergou
na ja, osszejott, csak azt nem tudom, hogy 9 megat hogyan kuldok el, valmi serverre fel kene toteni😊

lehet a progiban is felvenni..
Options -> Disk options -> Save to disk..
gergou
kuldenek is, csak a gaz az, hogy nem tudok felvenni, mert ez a progi kozvetlen kezeli a hangkartyat, es nem engedi azt, hogy kozben mas program is hasznalja, akkor azonnal leall, de ibanez pedalos hangmintat tudok kuldeni😊

gergou
na, ezzel a revalver progival mar egesz ugy szol a gitarom, min a franko metal zebnekben, eddig a szaros kis ibanez mt 10 el eleg fos hangja volt, de egy ilyen progi, ami az elo, kozep, meg tobbi erositot is emulalja, ,, hat finoman szolva egesz mas a hangja😊)

her Valo
szal triolak nm? :-))

gergou
Nem ez😊, a lenyeg az, hogy ugye a double picking azt jelenti, hogy az aktual hurt a pengetovel az ember oda vissza pengeti, tehat nem csak le, hanem le/fol periodikus mozgassal, ez eddig ok, de a triple mit jelent ezek utan( meg gyorsabb, ez biztos, csak a technikara lennek kivancsi.

revalver tenyleg nem olyan rosz.. ha nincs otthoni gyakorlo cucc akkor ez is megteszi.. csak kell ala vas rendesen.. foleg jo hangkartya kell neki
double = 2
triple = 3

vagy nem ez a kerdes?
gergou
Reg jartam itt, de mostanaban majd vissza vissza nezegetek😊, ez a revalver progi meg xp alatt valami kurvajol muxik, egy atlagos 10-20 rufo koruli distortion pedallt othagy, de rendesen.

Egy kerdesem volna, aki tud segiteni, az legyszi irjon: mi az a triple picking?( a double vilagos, csak a triplet nem ertem).

Satchfan
Ezen jobban látszik:
http://www.catamuse.com/bigstubguitp.html

www.satriani.com

Satchfan
http://www.bigcitystring.com/stubbby.htm

www.satriani.com

Satchfan
A közepén van egy kis recés mélyedés,hogy ne csússzon annyira + a széle le van vékonyítva, tehát csak a legvastagabb résznél 2 mm.

www.satriani.com

her Valo
---JHetfield:
honap vegen is jon cucc, akkor majd abba hozom :-)

ernie ball hurok pl 1100Ft/keszlet
esmeg sokminden....

Satchfan
Dunlop Big Stubby (2mm) - dö veri beszt of.
Egyszer nem volt sima 2mm-es dunlop és ilyet vettem.. azóta le se tudok róla szokni 😊)

www.satriani.com

12es hurhoz mit ajanlotok..???
Bar ez hulye kerdes 😊
es most planet waves 1.1 est hasznalok de marha vastag..tekereseknel kell az izom mert klonben lezsibbad a kezem 😊
probaltam meg daddario medium <0.36> al ami szerintem jo csak mar sznaszet van kopva a pengeto...
Nekem van péntek:

Nem lehet már beszúrni képeket, vagy nagyon péntek van nekem ?

Rég volt már dizájn center, de most találtam nektek a különösen gyomorforgatót:

Dean Púderpamacs (kizárólag szõke nõknek !)

her Valo
ismeros a tema... nekem a 0.7-es nylon jon be, de ugy kopik mint az allat...
1.5mm-es dunlopot hasznal a malmsteen is nm? igaz az szerintem meg egy 100Ft-ossal is ugy teker mint egy allat...

her Valo
gondolom green tortex :-)) (de vajon méris? :-)) )

her Valo
van tortex meg nylon is .88-ban
melyik kell?

her Valo
nyah... jovoheten jon egy adag cucc, ha valakinek kell dunlop pengeto, az szoljon. barmilyen van, 12-es csomagban. Egy csomag ara 1560 FT, ami azt jelenti hogy 130Ft egy pengeto...

Match
Most milyen koncertrõl beszéltek?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Coine, The A&O
irány a Lottozó iroda 😄

Coine, The A&O
te meg itt írogattad az mtv-s kacatokat pár napja 😊

her Valo
hat az a helyzet hogy fogalmam nincs... mondom ez csak ilyen gondolatkent jelent meg, asse tudom kethet mulva mit csinalok nm hogy nyaron...

her Valo
ha megyek akkor lesz szerintem ket hely, de ez nagyon távlati, es asszem most jobb helyre is tudnam rakni azt a 30e Ft-ot

JHetfield
noh... es van e ottan fero hely?😊 amugy 30ropi a belepo... de ebbe csomo minden benne van 2db camping szallo (mondjuk 1db is eleg lenne) 1 parkolas, wc, zuhanyzo + a koncerten barhol lehet, szek, kuzdoter, stb... es ugye 3nap...

her Valo
mennyi a belépõ?
én ha mennék, akkor kocsival.. erre jok a szolgalati autok... kocsi benzin ingyé....

JHetfield
yep, de ha valaki enne olcsobban tud akkor csak szoljon... aki erre is azt mondja hogy draga akkor no comment... busz 30ropinal kezdodik vonat meg 40ropinal... aki meg a belepobe kot bele azzal vmi nem stimmel es a szigeten nehogy felhozza valaki mert az mas skill:]

her Valo
a 25e /ember az csak az utikoltseg?

her Valo
egy ESP humbucker erdekel valakit?
nemsoka rendelem a Seymour Duncan Screamin Demon-t

JHetfield
ide is beirom

nos ha minden igaz akkor van egy tuti mikrobusz kolcsonzo soforrel meg mindennel ami ha minden igaz 25ropira jonki per koponya (azert meg meg lesz tutira erdeklodve mert eleg komoly rendeles ez... nem kis penzrol van szo)... 8 szemelyes a busz + a sofor... 4fo mar foglalt a buszba tehat van 4 folos hely... ha ossze jon a 8ember akkor megrendeljuk... de ezt minnel hamarabb kene jelezni (ez a nurmberg koncertre vonatkozik ... www.rock-im-park.com) aki jelentkezni akar az itt tegye [email protected]

her Valo
ehhe... hát ez 70 év csavargyár... na mind1.. majd szerzek valahogy! másvalakinek?

JHetfield
mar eladtam:]

her Valo
várom már a krájbébit nagyon...
mellesleg.. nincs valakinek elado tyúbszkrímere?

JHetfield
che

her Valo
200-250 kornyekere jott ki asszem az ar amibol csinaljak neki...
vintage csak a faanyagert elkert volna ennyit. Medgyesi 300-400 alatt nm csinal gitart, es tetu lassu

Match
tiszaujvárosban is van egy valaki aki nekem 100ból olyan gitárt cisnál amit akarom (persze a cuccokat nekem kell rá megcsinálni) viszont láttam a munkáit, azért hagy némi kívánnivalót maga mögött.
Sztem ha jó gitárt akar akkor inkább fizessen többet, mert annak semmi értelme hogy egyedi gitárja legyen, és közbe meg musima.
Amit a képekbõl látttam ugy a fibenare elég korrekt volt, náluk egy olyan 200-250 körül vannak a gitárok, amibe ha belegondolsz akkor nem is egy olyan rossz ár. Medgyesit nem is merem, a vintage-et szintén.

her Valo
hát érdekes dolog...
amugy feldobnek egy erdekes temat...
egyik haverom balkezes, es ugye hat nincs tulkinalat balkezes gitarban. Eljutott odaig hogy mar csinaljak a gitarjat, olyan lesz neki mint amilyet a Ken Lawrence készitett a Hetfieldnek ( mahagoni testu explorer). Erdeklodott a Vintage '52-ben, enyhen horribilis arat mondtak neki, Medgyesit alapbol kihagyta, vegul talalt egy nm bp-i hangszerkeszitot aki viszonylag turheto aron megcsinalja neki. Szoval szerntem hiper gáz ami idehaza folyik az ugynevezett "hangszerkeszito mesterek" koreben. Miert hiszik azert mert osszedobtak egyket jo gitart ismertebb gitarosoknak hogy õk az istenek?

Match
www.guitarwar.com -ról mi a véleményetek?
Sztem jó ötlet, meg olcsó is csak hát M.o-n nincs ilyen...

Match
nagyon haldoklik...

her Valo
asszem lassan temethetjuk ezt a forumot...

her Valo
oks, akkor lenyegtelen, azert koszi :-)

Match
csak nem akarom hogy a nyakamon maradjon valami, inkább aki megveszi az vigye az egészet

her Valo
igazabol csak a 16"-os allo tam hianyzik hogy fullos legyen a szerko, az allvanyok csak ugy pluszba kellenenek...