Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cseret inkabb hagyuk.. sry
belegondoltam es total felesleges nekem a te kustomod , mert csak itthonra kell gyakorolni vmi kis motyo.. + a penz is kene. ugyhogy max kp..
Satchfan
Akkor annyi,mint a Kustom.. Annak idelyén volt valami hiba vele és elvittük szervízbe, és mivel 3 hónapig nem csinálta meg a szerelõ gyerek,Csermákék adtak egy zsír újat.Az még nem volt használva,csak szobába,szal gyakorlatilag érintetlen. A tiéd milyen idõs?+hangszóró meg ilyesmik milyen állapotúak?

www.satriani.com

jah es jar hoozza + labkapcsolo is
kulsore annyi hibaja van hogy 2-3 poti elejerol hianyzik a kis muanyag diszito ize vagy mi..
a potin megvan a gomb csak a gomb teteje hianyzik..ezenkivul szinte ujszeruen nez ki. kiprobalni kilehet budafokon de ha erdekel majd egyeztetunk..
az ara meg 85.000 Hun ft..
Satchfan
Ja egyébként mennyi lenne az az olcsó? Ha nem publikus,akkor [email protected] írj!

www.satriani.com

Satchfan
Attól függ..
Ki kéne ugye próbálni, + megnézni,hogy milyen állapotban van,stb.. A másik gityósunknak 1ébként ilyen H&K-ja van,csak õ ingyen kapta egy részeg faszitól 😊)

www.satriani.com

esetleg meg a kustom is erdekelne cserebe..
Hughes&Kettner Attax 100-as nem erdekel??
igaz elofokcsoves de gondolom ez nem gond 😊
+ olcson adom
Satchfan
Srácok! Milyen tranyós erölködõt ajánlanátok nekem 65W körül kb 120e-ig? (Csövesre nincs pízem ).Most van egy 65W-os Kustom-om,de 6-7en már gáz a hangja...

www.satriani.com

her Valo
---Meccs:
ird meg mennyiért kene, aztan kitalaljuk

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Satchfan
Na lenyomtam 192 Kb/s-rõl 128-ra a nótákat. Így már felfért mindkettõ 😊)

www.satriani.com

Satchfan
Hajaj.. nekem se nagyon akarja felengedni mindkét nótát.. Kevés a hely??

www.satriani.com

Satchfan
Csõ emberek! Back from Szeged 😊
Kicsit feltuningoltam a saját nótámat,fel lett hangosítva a dob + kicsit át lett keverve,így egy fokkal talán jobb lett... Felraktam az x3-ra + felraktam a Gibsonos verziót is - ez detto ugyanaz,csak a Nighthawkkal lett feljátszva.

Getkey: a minõség tényleg kicsit rossz, de ügyesek vagytok!

www.satriani.com

Köszi Dashed!
Így már sikerült a dolog!Remélem azért nem baj,hogy le kellett szedni egy pár cuccot.Egyébként a Nothing else matters-intro-t tettem fel.Sajnos nem a legjobb a minõség.A basszgitáros barátommal rakjuk össze az egészet,de még egy kis idõ,amíg elkészül,jobb minõségben.Ha megleszünk,majd felrakom. Köszi,mégegyszer!

toroltem par dolgot igy mar lesz hely..
vszinu hogy nincs mar hely azert nem engedi feltolteni
Match:Nem hiszem,hogy nagy,csak 2.3 Mb.Megnéztem,amik fentvannak,és van köztük sokkal nagyobb is,úgyhogy nem tudom,mi a gond. De azért még próbálkozom.

Match
Valo: meg! Már válaszoltam is.
Getkey: így nem tudom mi a gond, nem lehet hogy tul nagy a file amit fel akarsz tenni?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Van egy kis gond.Állandóan megszakad a feltöltés,és azt írja,hogy ellenõrizzem,hogy jogosult vagyok-e rá.Ilyenkor mi a teendõ?

her Valo
---Meccs:
mail megérkezett?

Match
vagy beírod a címet ugy ("kukacosan" 😊) ahogy dashed leírta, és akkor a sajátgépbõl simán felmásolod, vagy windows commanderbe az ftp kapcsolatokhoz beírod

Hálás köszönetem,Match!
Végre mûködik!
Egyébként az ftp-re hogy lehet feltölteni?
Mégegyszer köszi!

Match
Nézd meg hogy a midin van e hangerõ, +állítsd be a vezérlõpult/hangbeállításoknál a kimeneti midi vezérlõket: próbáld váltogatni õket és nézd hogy melyikkel szól.

Sziasztok!
Már végigolvastam az egész topic-ot.Letöltöttem a Power Tab-ot,és mûködik,de sajnos nincs hang:-(
Megköszönném,ha valaki tudna segíteni.
Ja,és hogyan lehet feltölteni az x3 ftp-re?

Cipõt a cipõboltból !
Amerikai gitárt, amerikai gyártótól !

A Japánok pracízebbek, de az amerikai gityókban lélek is van. 😊

her Valo
magan velemeny, de szerintem a japan jobb... de kb egy kategoria az USA-val, kinek melyik jon be... mailt kuldtem...

Match
amerikai nincs? az inkkább érdekelne, de ha pár infót, képet meg árat mondasz akkor meggondolom

her Valo
Meccs:
Fender Japan '72 reissue Strato érdekel? Most lesz egy elado nalam..

her Valo
oks, akkor vegulis kiderult hogy annyiban voltam képben hogy nem olyan mint a mai fenderek

Match
Valo: a syncronisedd tremolo a sima 6 csavaros vintage tremolót jelenti, még a régi stílusú saddle-ökkel (nem tom hogy hívják magyarul). A másik amit a fender használ a 2 point syncronised tremolo ami a mai fenderekben is van, ez már két csavars stb... A lényeg hogy ha megnézel egy régi 60-70-es stratót akkor arra is rá lesz írva hogy "With syncronised tremolo", és mivel malmsteen gitárja (mint ahogy az interjúkban lehet olvasni) egy 60-as fender strato, scalopped nyakkal.

Tudom, csak személy szerint kevésbé érdekel, hogy Malmsteen milyen tremolót aggat a gitárjára, mint, hogy valójában Györgynek hívják.

her Valo
ya.. gyuri malmsteen
(csak nm az volt ami miatt belinkeltem a kepet)

Milyen aláírás van a fejen ?

Gyuri ...... ???

😊)))))))))))))))

her Valo
---Meccs:
ha ebben olyan a tremolo mint a normal fenderekben akkor mer van ez a kis felirat a fejen apro betukkel feltuntetve?

her Valo
milyen ladat akarsz?

her Valo
pont ma jott meg egy rocktron gainiac...
es epp most vettem egy MXR Distorsion+ pedált...

her Valo
nem.. ugy 20 alkalommal rendeltem onnan...

her Valo
---dashed:
kb ugy 20 alkalommal...
ez az aukcio eszakamerikai szallitasu, tehat nem fogjak ide elkuldeni, max ha sikerul meggyozni az eladot arrol hogy megis...
azt hogy bele megy e azt nm tudom pontosan, mivel tobbfele vegu nyak van....

gergou
Hat sytem postan nem kuldik el... Esetleg egz sajat futarsyolgalat lehetne, de sytem syemelzesen kell elmenni, bar ki tudja...

`Take a look to the sky just before you die`

Match
mit?

léggitárt merre lehet kapni??? 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Match
anniért meg

JHetfield
meg!

gergou
Hat sztem ez nem eppen egz rossz gittyo, csak a kerdes az, hogy mennyiert😊

her Valo
minden gitár megéri, csak az a kérdés milyen áron :-)))

Match
hogy megéri e az ártól függ, de én ugy tudom hogy jó gitár, mint az ibanezek többsége.

JHetfield
rekord kiserlet?

Rather than taking the day off after St. Anger is released, the Four Horsemen will be pushing it to the extreme, playing 3 shows in one day!! Where is this historic set of events taking place you ask? PARIS, FRANCE! MetClub members can purchase tickets right now. Information about public sale date coming soon.

June 11th 2003: The first stop on this 3-trek-one-day tour is La Boule Noire. Show time is 1pm. The next stop is Le Bataclan at 6pm. And the third and final stop is Le Trabendo, which starts at 10pm.

megalol lenne ott lenni mind a 3 koncerten 1 nap alatt!😊

Satchfan
Van tõle egy 50 perces oktatóvideóm.Nem rossz...

www.satriani.com

gergou
Csak nem Symphony X volt itten a mi kis orszagunkban? Azt en is megneztem volna...😞

her Valo
par dolog amit keresgélek, ha valakinek van es el akarja adni szojjon:

ibanez tyúbszkrímer
marshall 2x12
ada vagy rocktron midi pedal