Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belegondoltam es total felesleges nekem a te kustomod , mert csak itthonra kell gyakorolni vmi kis motyo.. + a penz is kene. ugyhogy max kp..
www.satriani.com
a potin megvan a gomb csak a gomb teteje hianyzik..ezenkivul szinte ujszeruen nez ki. kiprobalni kilehet budafokon de ha erdekel majd egyeztetunk..
az ara meg 85.000 Hun ft..
www.satriani.com
Ki kéne ugye próbálni, + megnézni,hogy milyen állapotban van,stb.. A másik gityósunknak 1ébként ilyen H&K-ja van,csak õ ingyen kapta egy részeg faszitól 😊)
www.satriani.com
igaz elofokcsoves de gondolom ez nem gond 😊
+ olcson adom
).Most van egy 65W-os Kustom-om,de 6-7en már gáz a hangja...www.satriani.com
Kicsit feltuningoltam a saját nótámat,fel lett hangosítva a dob + kicsit át lett keverve,így egy fokkal talán jobb lett... Felraktam az x3-ra + felraktam a Gibsonos verziót is - ez detto ugyanaz,csak a Nighthawkkal lett feljátszva.
Getkey: a minõség tényleg kicsit rossz, de ügyesek vagytok!
www.satriani.com
Így már sikerült a dolog!Remélem azért nem baj,hogy le kellett szedni egy pár cuccot.Egyébként a Nothing else matters-intro-t tettem fel.Sajnos nem a legjobb a minõség.A basszgitáros barátommal rakjuk össze az egészet,de még egy kis idõ,amíg elkészül,jobb minõségben.Ha megleszünk,majd felrakom. Köszi,mégegyszer!
Getkey: így nem tudom mi a gond, nem lehet hogy tul nagy a file amit fel akarsz tenni?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Végre mûködik!
Egyébként az ftp-re hogy lehet feltölteni?
Mégegyszer köszi!
Már végigolvastam az egész topic-ot.Letöltöttem a Power Tab-ot,és mûködik,de sajnos nincs hang:-(
Megköszönném,ha valaki tudna segíteni.
Ja,és hogyan lehet feltölteni az x3 ftp-re?

Amerikai gitárt, amerikai gyártótól !
A Japánok pracízebbek, de az amerikai gityókban lélek is van. 😊
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Fender Japan '72 reissue Strato érdekel? Most lesz egy elado nalam..

(csak nm az volt ami miatt belinkeltem a kepet)
Gyuri ...... ???
😊)))))))))))))))
ha ebben olyan a tremolo mint a normal fenderekben akkor mer van ez a kis felirat a fejen apro betukkel feltuntetve?
es epp most vettem egy MXR Distorsion+ pedált...
kb ugy 20 alkalommal...
ez az aukcio eszakamerikai szallitasu, tehat nem fogjak ide elkuldeni, max ha sikerul meggyozni az eladot arrol hogy megis...
azt hogy bele megy e azt nm tudom pontosan, mivel tobbfele vegu nyak van....
`Take a look to the sky just before you die`
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Rather than taking the day off after St. Anger is released, the Four Horsemen will be pushing it to the extreme, playing 3 shows in one day!! Where is this historic set of events taking place you ask? PARIS, FRANCE! MetClub members can purchase tickets right now. Information about public sale date coming soon.
June 11th 2003: The first stop on this 3-trek-one-day tour is La Boule Noire. Show time is 1pm. The next stop is Le Bataclan at 6pm. And the third and final stop is Le Trabendo, which starts at 10pm.
megalol lenne ott lenni mind a 3 koncerten 1 nap alatt!😊