Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

www.satriani.com
A harmadik egy Extreme Custom Designs prototípus, ugyan ott találod õket mint a iRadokat.
Valo:
Pedig gitárládák közül a VOX az még tán énekre is jól szólna. Elvileg a Rocktronnak monoban le kéne adnia a 2*55Wattot azon a ládán. A láda bír annyit amúgy ? Viszont, hogy neked, meg a zenekarnak elég lesz-e ennyi, az már más kérdés. Amúgy ha kevésnek tûnik, akkor próbáljatok az éneknek valamilyen zenekartól nagyon elütõ frekvenciatartományt találni, hogy kiszóljon mögüle. Lehet, hogy borzasztóan fog szólni az ének magában, de zenében már nem annyira.
Valo: beszámítod a squierem? 😊)))
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

jaja, egy VOX 2x12-es gitárládát használnék az énekre... csak azért érdeklõdtem hogy jóe meg iylenek, mert ha nem, akkor nem csereberélem el magamnak...
---Meccs:
ensem.. de en nm veszek ilyet az biztos.. legyilkolnának a húrok... amugy ilyenje van most szeriaban James bacsinak is... mondjuk azonkivul hogy az egyik JITS videon a kezebe vette hogy meglegyen a reklam nem hinnem hogy nagyon hasznalja...

Satch: a hangjuk nem tudom milyen, mindenesetre nagyon kell vigyázni vele hogy a nagy zóúzásba le ne szúrjál valakit 😊
Amugy ha az ebay-en rákeresel a nighthawkra, akkor találs egy olyat mint a tiéd csak pirosba (pontozott nyakkal)
Mikor gitározni kezdtem ez volt az,amelyik a legjobban tetszett.(Na meg persze az Explorer):-))
Azért elfogadnám õket,ha ingyé adnák 😊)
A hangjuk milyen lehet???
www.satriani.com

itt irja milyen vastag hurokkal szerelik gyarilag + a hangolast

Lenne egy kérdésem.
Mit tudtok a baritone gitárokról? Mer hogy saját ismereteim szerint (következtetések), 4 hangal lejjebb van hangolva, és hosszaba nyaka (27").
Nos, ez a kettõ eléggé üti egymást szerintem, mert ugyebár minél mélyebbre akarsz hangolni, annál vastagabb húrokat kell venni, hogy a kellõ húzása meglegyen. Nahát viszont ha erre így, ahogy én leírtam valaki húrokat is akar tenni, akkor oda már egy 6 huros basszusgitárkészlet kell, ami nem valószínû hogy lehetséges. Tehát valaki aki esetleg tudja felvilágosíthatna.

www.satriani.com
www.satriani.com
Getkey: Ja,a Nighthawk is az enyém.Olyan mint a #4787-es kép,csak feketében.(Soha nem láttam még másik feketét 😊
www.satriani.com
Satchfan:Nem vagyok nagyon képben,a Nighthawk,amivel feljátszottad a számot a tied?:-)
`Take a look to the sky just before you die`
Nyugodj meg, én se nagyon értek hozzá 😊)))
Jó lenne látni és kísérletezgetni vele. Így ez ilyen "telefonon bombát hatástalanítok dolog". "Vágd el a piros vezetéket ! Olyan nincs ?! Akkor a zõdet." 😊)))
Elvileg elég kell, hogy legyen. Mindenképp monoban használd, ha lehet kapcsolni.
Ha állítható az impedancia, akkor gondolom a láda valami gitárláda. Próbáld ki azt, hogy 4ohmra teszed. A végfokot meg monóra és 4ohmra, és mindkét bemenetrõl megpróbálsz rámenni.
` udv emberek, a szokasos serverre feltoltottem 2 uj filet, 3.9 es verzioszamu metalok tolem, ha valakit erdekel, nyugoDtan hallgassa meg😊)`
This single space little monster kicks out an amazing 40 watts per channel at 8 ohms (and an even more amazing 55 watts at 4 ohms) of blistering power.
Input Impedance: 10Kohms, Maximum Input: +20dBu, Maximum Gain: 26dB, Dynamic Range: over 100dB, Frequency Response: ±1dB, 20Hz - 20KHz, Output Power: 55 watts @ 4ohms, 40 watts @ 8ohms, 28 watts @ 16ohms, Power Consumption: 402 watts, 3.5A @ 115VAC CE Approved.
a sztereo vegfok az 2x50W-os... ha berakok egy elofokot ele akkor (szerintem) mar biztosan jo hangerot fog kinyomni?
Attól függ milyen hangosak vagytok együtt, meg te milyen hangosan énekelsz. 😊 Ezt így nem tudnám megmondani.
Az 50W sztereó végfok az 2x25Wattos ?
Azért elég vékonynak tûnik.
enekre egy 2x12-es láda és egy 50W-os stereo végfok elég?
Olyan 390 dodó környékén van. De az itthoni forgalmazó árlistáján nincs fent.
Amúgy kijött az énekes verziója is 😊
a Line6 a POD-nál alkalmazta már ezt az USB-s dolgot. Öszinten szolva nekem csak emiatt tetszik a POD, mert nem kell hozza ultrabrutal hangkartya meg mega izom gép hogy felvegyel valamit, viszont ennek a modellezzunk le mindent dolognak nem vagyok a hive, bar itthoni gyakorlasra nem lenne rossz, csak arra meg kicsit drága...
Digitech RPx400