Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.satriani.com
`Take a look to the sky just before you die`
Erre mondjatok, hogy Likicica? Ez utanzatnak is szar, de meg mennyire, Jamesbol minden vadsag, es termeszetesseg eltunt, olyan kocsog zenet jatszik, amire a nep javanak szuksege van,... Hol van ez a Wiplash elo koncertbeli hangulattol, hol van ez a Ride the lightiningtol, vagy az Aint ma` bitchtol? Sehol, a Metallica meghallt...Matchnek igaza van, ez egy szemet album... Azert adtak melle 2 cdt a regi szamokkal, hogy legyen , ki megvegye, mert en 1* hallottam az albumot, es tobbszor nem is fogom hallgatni, mert bantja a fulemet, semmi sem hangzik jol, a dob tenyleg repedt vodor hangu, a gitar meg midi gitarnak sem nevezheto( mint a kozeli szorakozohelyen a szintetizatoros gitar erffektek😊 szal a koronat James teszi fel, mert ilyen fost regen hallottam, az egesz ugy ahofy van szar...😞
www.satriani.com

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Az ugy a jó 😊
De amugy kíváncsi vagyok hogy játszák élõbe....
James Hetfield
)
Amugy a reloadnál nem 20 évesek voltak, a loadnál szintén nem...és az véleményem szerint sokkal jobb anyag....
Amugy az egy dolog hogy a zene szar ugy a hogy van, de a hanzás is olyan hogy bántja a fülemet. Az egész (az összes szám ) pedig maga olyan idegesítõen rendszertelenül szólal meg, hogy egyszerüen ha cd lenne széttörném és megenném.
A dob ugy szól mint valami szar fazekat ütne lars pergõ helyet...a gitár nagyon jó hoogy le van hangolva.....szép vékonyka hurokat faszául lehet hallani....minden hangszernek elmondható csak gitárnak nem.
James hangján rendesen csak azt hallom hogy MONEY MONEY MONEY. Semmi oylan érzés nincs benne mint eddig. Sõt! Eddig James bácsi énekelt...dallamok stb, de most? A legtöbb helyen inkább versel/beszél.
Emeli az összhangot az a pár éktelen ordítás.
Hogy nincs szóló, arról csak valamelyik linkinpark/limpbizkit/crazytown (nemtom melyik pontosan) interju jut eszembe, amibe azt mondták hogy gitárszólókra nem kíváncsi a nép, hanem lendületes zene kell csak nekik. Na mint látjuk ezt lars bácsiék is meghallották, hogy ez a trend, egye fene...kövessük.
Ezek után a tagok basztatását abbahagyom.
Azt szokták mondani hogy a disappear olyan amatõr szám, hogy egy egyszerû garázsban dekkolo banda 5 perc alatt összedobja (mondjuk én imádom).
És akor erre mit mondanak? Hogy akármelyik fél perce alakult csövesekbõl álló banda összedobja egy 25 éves magnóval, pár vödörrel (dob gyanánt) meg egy jól lehangolt jolánával?
Sajnos ez az igazság.
De végülis pisszelek ahogy valo mondta, és bólogatok a zenére 😊) (csak inkább akkor a Black Label Societyre)

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
ejszaka vagy 4x meghallgattam az albumot, es azt mondom tovabbra is hogy a stiluson belul jo anyag. Gitarszolokat nagyon hianyolom, marcsak azert is mert kivancsi vagyok Kirk papa merrefele fejlodik
. A Metallica nem halt meg, csak más zenét nyomnak. De gondolj bele.. nem 20 evesek, eleg furan nezne ki ha meg mindig ugyanazt csinalnak... Az egesz albumon ami nekem nem teccik, az Larsz eszetlen duplazasai, de az is biztos csak aze van mer megvicceltek a fiuk es aramot vezettek a szekebe 

és amikor 15h17 van, meg közbe egy másik hûron 13, akkor lefogom a 15 öt, a 13at a másikon, pengetem, majd felhúzom a 15öt 17 -re? Nektek gumiból van a kezetek, hogy lehet egyszerre 3 különbözõt lefogni?
Nem fake, viszont a letöltés nem garantált mert már sokan rámozdultak. Nekem lejött.
AZ EGÉSZ ALBUMON NINCS GITÁRSZÓLÓ !
ftp://wijzijn:[email protected]:58585

Hogy mire jó a jobb oldali? A lapát ötlet nem rossz 😊. Valami 3 méteres embernek csinálták valószínû, akinek még 20 centis ujjai is vannak hozzá.

Amugy a 6 huros bassusgitár sztem már hülyeség....én arra mondtam elõször hogy baseballütû van a nyaka helyén...merthogy olyan is

Amúgy valami basszusgitárfélének nézem, megalomániás basszistáknak. Ez sajnos egy betegség. Aszondom, amin 6-nál több húr van és gitár, az már perverz dolog...😊
ja es ki az aki ezen meg jatszani is tud?
ezmá szerintem fasság...
elefe forditva van 😊)
+ dragabb
+1 : mivel van megkülönböztetve hogy az egészet végigpengetem 1 mozdulattal, vagy csak egy húrt?
E------4---------------------
B------4---------------------
G------2---------------------
Tehat ez azt jelenti, hogy a felso 3 huron lefogod a 3 hangot, es mindharom hurt megpendited...
E------4-------------------
B---------2----------------
G-------------2------------
Ez azt jelenti, hogy egymas utan szepen lejattszod a hangokat, eloszor az elsot, aztan a masodikat...( az aktualis fretnel lefogva...)
Mi az a fret? A számokkal mit kell csinálni?
---------------------------------------------------------------------
---0h1-1-0h1-1-0h1-----0h1-1-0h1-1-0h1-------------------------------
Intro (Guitar 2)
--------13------13----13---------------------------------------------
---15b17----17----17-------------------------------------------------
Chorus
Igen ez kurvára látszik, de nem baj. Tehát modnjuk ehhez hogy kezdje hozzá?
Hallás után csak annyit hogy nincs semmi zenei érzékem. De küzdök 😊)
Meg azzal mit csináljak ami nincs meg tab ban, és nincs külön szóló, hanem csak zene közben játszanak vmit, azt ki lehet vhogy hallani belõle?
csak ennyi ..