Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
A hivatalos megjelenés ehét csütörtök !
Bár tudom, hogy JHetfieldnek ez már régi hír 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
www.satriani.com
www.satriani.com
Nem Szekeres Tamáshoz jártál(jársz?) egyébként? 😊
A félreértés elkerülése végett:nem futtatni akarom magam,csak Dashed nótáját is alaposan elemezted,uh gondolom konyítasz vmit a dolgokhoz 😊
www.satriani.com
A dobok gondolom valamilyen progival lettek berakva. De azon kívül a dal úgy jó, ahogy van. A keverésnél mondd mire gondolsz? Nekem max annyi jut eszembe, hogy a dob halkabb, és tompább, de nyilván ez a program miatt van. A két gitárnak a hangereje egymáshoz képest is jó, nekem az Ibanez-es változat tezsik jobban, bár nemigazán van különbség, talán az ibanezesnek élesebb a hangzásan és ehhez a dalhoz az jobban illik. Bár ezt lehet, hogy csak én látom így.
Fõleg keverési téren...
www.satriani.com
www.satriani.com
az biztos, hogy ÚJ dolgot kapunk, de én nem félek.
www.satriani.com
amúgyaz az albumon hosszabb változat lesz, vmi 7 perc, nem ?
1. 0.22-nél, amikor elkezdõdik a pörgõsebb rész, akkor szerintem az kicsit korai. Elõtte még egy kiscit boncolhatnád négy vagy 8 ütemen keresztül a témát, egy kicsit másképpen.
2. 0.41nél, amikor a dob visszavesz, és csak mutatóban kísér egy kis ideig, akkor szerintem nagyon jól menne hozzá, ha lábdob azért menne alatta, és vinné, húzná magával a dalt.
...volt ! Azóta azért...
De ott tényleg nagyon szar. Egy pukkancs kis falusi gitárhõs volt. Teker eszetlenül, meg pózol 😊
Nekem kirk mindenhol teccik 😊 Azért a cliff em allon se rossz hammettke. Tényleg! A cliff em allon össze lehet hasonlítani mustainet és kirköt! Lehet hogy ezétr haragudni fognak rám de mustaine nagyonrossz. (Whiplash)
akkor inkabb nezem a lice shit-et, azon a legállatabb ahogy jáccik Körk atyánk!
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Még azt is szeretem nézni ahogy játszik, és az se zavar ha szar a szám. Mondjuk igy szóló nélkül rohadt egyhangú egy szám...
de remelem a tobbi jobb lesz. mindenesetre mostmár inkább letoltom majd ha lesz fent hiteles verzio, mert ha ilyen a tobbi szam is penzt nm adok ki erte, megha DVD is van hozza akkor sem...
Elõször azt hittem hogy rossz a gépem ,de aztán összehasonlítottam a hangzást a black label society - rose petalled gardennel, és rájöttem hoyg a gép jó....
sebaj, az a másik szám (talán a franatic) ami az allmetallican isvolt az tetszett, remélem a többi si olyan
Hát Szenténdzsör, szenténdzsör... szerintem elég unalmas szám lett, de hát ez az elsõ benyomás...

Úgyhogy JHetfield kérésére: I'm going to hell.
Tehat atlag hat huros hangolas a kov.:
e
b
g
d
a
e
ezek vannak a vonalak elejen... Aztan ami meg a lenyeg, hogy a szamok a vonalakon az aktualis hangokat jelolik, es persze fretnek megfeleloen. Ha van koztuk egy `p` betu vagy egy `h` betu, az pull off ot, vagy hammer ont jelol. ha egy `/`, vagy `\` ilyen van, az a slide down, vagy slide up. ~~~~~ ez pediglen a vibratot jeloli... A tanacsom viszont az, hogy hallgasd is azt a solot, amit eppen tanulsz, mert nem mindig lehet tokeletesen rajonni a dolgokra a tab alapjan...
"ne az legyen a rangolas szempontja hogy nincs szolo"
Meg az is érdekelne hogy a .tab okat hogy kell értelmezni. Van pár vonal azon x db y szám. Mit kell ezzel csinálni?