Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JHetfield
😄

gergou
Na figy emberek, sztetek egy fullos reboundolas a gityomon mennyibe kerulne? Mar csak azer, mer eleg kopottak, es nemely hang azer nem szol olyan hosszan, ahogy en szeretnem, kozben a hur hozzaer egy masik metal piece hez is, es ennek kovetkezteben nem szol eleg hosszan, bar annyira nem tragikus, de azere mennyibe kerulne?😊

`Take a look to the sky just before you die`

Elõrehozták a Metallica album megjelenését.
A hivatalos megjelenés ehét csütörtök !

Bár tudom, hogy JHetfieldnek ez már régi hír 😊

Match
32 sáv? az enyém 128-at enged...csak gyõzni kell memóriával 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Satchfan
Ki?

www.satriani.com

Satchfan
A soundforge csak egy sávos (sztereo) egyszerre,nem? Azért szeretem a CE-et,mert 32 sávot egymás mellé tudok venni..

www.satriani.com

dreamlake
Á, én nem járok/jártam hozzá, egyik haverom tanul nála. Én inkább rajongó vagyok 😊.
Satchfan
A nevedbõl ítélve neked is van valami közöd Tamáshoz 😊)

www.satriani.com

Satchfan
A dobhoz Fruityloops,a felvételhez CoolEdit pro 2.0. Próbálj meg rákeresni dc++-on,tele van zeneszerkesztõkkel!

www.satriani.com

dreamlake
Milyen programot használsz amúgy? Mert én már régóta keresek valami normálsi progit, de eddig jót nem találtam. Egyik ismerõsöm javasolta a CakeWalk (asszem ez vlt) nevû progit. Csak nem tudtam hozzájutni, mert rohadt drága, és neten nem volt túl gyakori 😊.
Nem Szekeres Tamáshoz jártál(jársz?) egyébként? 😊
JHetfield
amugy szerintem azert eleg eros a sok nu izehez hasonlitani😊 amugy a Clawfinger uj album telleg utos lett jobb mint az elozo... na az nagyon kula volt

Satchfan
Thanx a lot 😊
A félreértés elkerülése végett:nem futtatni akarom magam,csak Dashed nótáját is alaposan elemezted,uh gondolom konyítasz vmit a dolgokhoz 😊

www.satriani.com

dreamlake
Háát... ehhez én már nem tudok semmit hozzáfûzni 😊

A dobok gondolom valamilyen progival lettek berakva. De azon kívül a dal úgy jó, ahogy van. A keverésnél mondd mire gondolsz? Nekem max annyi jut eszembe, hogy a dob halkabb, és tompább, de nyilván ez a program miatt van. A két gitárnak a hangereje egymáshoz képest is jó, nekem az Ibanez-es változat tezsik jobban, bár nemigazán van különbség, talán az ibanezesnek élesebb a hangzásan és ehhez a dalhoz az jobban illik. Bár ezt lehet, hogy csak én látom így.
Satchfan
Dreamlake!Megtisztelnél,ha ezekrõl is nyomnál 1 építõ jellegû kritikát: http://free.x3.hu/satchfan/
Fõleg keverési téren...

www.satriani.com

Match
Új dolgot kapnk,. csak ne ilyíen linkin park kópiát 😊

Satchfan
Ha már az új dolgoknál járunk... Az új CLAWFINGER sem lett egy utsó album!Rohadt nagyot üt...

www.satriani.com

Coine, The A&O
lesz még 10 szám ezen kívül az albumon, nem kell még neked sem félned.
az biztos, hogy ÚJ dolgot kapunk, de én nem félek.

Satchfan
Szerintem rohadt gáz ez a nóta... NAgyon nem tetszik,de ez csak 1 személyes vélemény..

www.satriani.com

Coine, The A&O
Nincs az a tipikus kiállás, de Kirk játszogat alatta elcseszett hangzású dolgokat.
amúgyaz az albumon hosszabb változat lesz, vmi 7 perc, nem ?

dreamlake
Hej de jó kis téma ez! Hadd legyen két (remélhetõleg építõ-jellegû) észrevételem:
1. 0.22-nél, amikor elkezdõdik a pörgõsebb rész, akkor szerintem az kicsit korai. Elõtte még egy kiscit boncolhatnád négy vagy 8 ütemen keresztül a témát, egy kicsit másképpen.
2. 0.41nél, amikor a dob visszavesz, és csak mutatóban kísér egy kis ideig, akkor szerintem nagyon jól menne hozzá, ha lábdob azért menne alatta, és vinné, húzná magával a dalt.
Satchfan
A gitárhang tényleg gázos 1 picit,de a téma serály!

www.satriani.com

ja a gitarhang nem az igazi mert a hughes&kettner beepitett torzitoja van bekotve a hangkartyaba ugyhogy eleg furi a hangja..
ha erdekel vkit..
keszul az uj szamom 😊)

innen szedheto aztan lehet velemenyezni 😊
Satchfan
Hát Te még élsz ?? 😊))

www.satriani.com

JHetfield
nem is a jateka miatt dobtak ki anno... hanem ugye koztudott hogy mekkora drog fuggo volt... anno ugye az egyik megadeth koncert kellos kozepen be olt nyomva aztan szetesett es joideig komaba pihent:]

Match
igen, én is ugy értettem hogy akkor!

"mustaine nagyonrossz"

...volt ! Azóta azért...

De ott tényleg nagyon szar. Egy pukkancs kis falusi gitárhõs volt. Teker eszetlenül, meg pózol 😊

Match
szernt=szent

Match
ebbe a szernt szarba azért van egy jó rész: az elején, az intró (mikor csak gitár van) és a dublázás közötti rész (a duplázás már nem).
Nekem kirk mindenhol teccik 😊 Azért a cliff em allon se rossz hammettke. Tényleg! A cliff em allon össze lehet hasonlítani mustainet és kirköt! Lehet hogy ezétr haragudni fognak rám de mustaine nagyonrossz. (Whiplash)

JHetfield
alap meg cunning stunts is jo volt😊

her Valo
*live :-))))

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

her Valo
---Meccs:
akkor inkabb nezem a lice shit-et, azon a legállatabb ahogy jáccik Körk atyánk!

JHetfield
amugy imho ez a masodik track... az allitolagos album verzio kamunak tunik... nem hiszem hogy igy lett mixelve:] akkor mar inkabb az edit verzio az eredeti es a masodik a teszt:]

Match
A klippbe csak kirk teccik 😊 õ az örökös favorit.
Még azt is szeretem nézni ahogy játszik, és az se zavar ha szar a szám. Mondjuk igy szóló nélkül rohadt egyhangú egy szám...

her Valo
hát nekem is az a benyomasom igy sokadik hallgatas utan hogy numetal lett ebbol, es abbol se a jo... nem tudom hogy mi a jo pl a szam elejen elkovetett eszeveszett labgep porgetesben, aztan a szamba belehorges/orditasban, stb stb... azt meg nm is mondanam hogy tul hosszu a szam, meg a klipp nezese kozben is unom....
de remelem a tobbi jobb lesz. mindenesetre mostmár inkább letoltom majd ha lesz fent hiteles verzio, mert ha ilyen a tobbi szam is penzt nm adok ki erte, megha DVD is van hozza akkor sem...

gergou
Ez tenyleg szar, en mar kiabrandultam a Metallicabol, .... es semmi egyebet nem tok elmondani`😊

Match
Na jó, belátom,van egy pár rész (inkább csak egy) ami tetszik, de az is tul sokáig van huzva, ugy meg már unalmas...
Elõször azt hittem hogy rossz a gépem ,de aztán összehasonlítottam a hangzást a black label society - rose petalled gardennel, és rájöttem hoyg a gép jó....
sebaj, az a másik szám (talán a franatic) ami az allmetallican isvolt az tetszett, remélem a többi si olyan

Match
Akárki aki ismer, megmondja hogy nagy metallica mániás voltam/vagyok, de ez a st anger akkora szar, hoyg ugyan ilyen a limp bizkittõl is csak ritkán hallok....remélem a többi szám jó lesz, mert ebbe semmi olyat nem találtam ami jó lett volna (a dobtol kezdve a gitárig, az éneken át mind abszolut szar)

Ktulu
Ehh, hosszú idõ után visszatértem...
Hát Szenténdzsör, szenténdzsör... szerintem elég unalmas szám lett, de hát ez az elsõ benyomás...
Isten látja lelkemet, vagy 7 esélyt adtam ennek a St.Anger nótának, de a 7. hallgatás után sem jön be. Se a nóta, se a hangzás.
Úgyhogy JHetfield kérésére: I'm going to hell.

JHetfield
tema meghallgatasa nelkul telleg erdekes lenne megtanulni😄

gergou
na figyu a lenyeg az, hogy a vonalak elejen amit latsz szamokat, az a hurok hangja, ha lefogas nelkul pendited meg, es hangolastol fugg, hogy mik vannak ott...

Tehat atlag hat huros hangolas a kov.:
e
b
g
d
a
e

ezek vannak a vonalak elejen... Aztan ami meg a lenyeg, hogy a szamok a vonalakon az aktualis hangokat jelolik, es persze fretnek megfeleloen. Ha van koztuk egy `p` betu vagy egy `h` betu, az pull off ot, vagy hammer ont jelol. ha egy `/`, vagy `\` ilyen van, az a slide down, vagy slide up. ~~~~~ ez pediglen a vibratot jeloli... A tanacsom viszont az, hogy hallgasd is azt a solot, amit eppen tanulsz, mert nem mindig lehet tokeletesen rajonni a dolgokra a tab alapjan...

her Valo
hmmm... érdekes szám... rosszul egyatalan nmszol, csak kicsit még szokatlan :-))) kivancsian varom a tobbi számot...

her Valo
már töltöm... kivancsi vagyok akkor a körk bácsi mit csinal?.....

JHetfield
http://deception101.free.fr/M-St._Anger-theBaron-APV.zip

"ne az legyen a rangolas szempontja hogy nincs szolo"

JHetfield
nah odabasz az uj klipp😊 megvan es aki ugy gondolja nem szol ahogy kell az go to hell😊

Nem vagyok nagyon jártas a témában, tudsz írni linkeket?
Meg az is érdekelne hogy a .tab okat hogy kell értelmezni. Van pár vonal azon x db y szám. Mit kell ezzel csinálni?
her Valo
ha mar elkezdik nyomni a CD-ket talan kikerul egy ido elott :-)))

JHetfield
regi hir😄 de kossz... ha gondolod kiegeszitem azzal hogy holnaptol kezdik gyartani az albumot nemetorszagba es ezzel egyetembe adnak is a skacok egy lemezbemutato koncertet is... a hivatalos szajton go to metontour szekcio ahol vannak kepek a nemetbe valo megerkezesrol es a nemet mtv interjurol😊