Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Engem ugyan így érdekelne az Icon!
`Take a look to the sky just before you die`

Amugy meg nem csak a végén gabalyodott bele 😊 volt olyan amelyiknek a közepén, de valamelyiknek az elejét nagyon elbaszta 😊
Soxor elb*szta, de leglaább így olyan feelingje volt mint régen 😊
A beállásai elsõ osztályúak 😊
Már ozzynál is tetszett a játékstílusa (na meg a BLS-nél).
Amugy isonyú technikáûs basszeros, elég csak megnézni mit csinál a dreamerben.
1ébként magamtól semmit nem tudok le kottázni úgyhogy kár lett volna 5 évig is próbálkoznom..
Hát nem lesz hallgathatatlan,ha rajtam múlik!Csak néha nem a legjobb a hangzás,ha bekötöm a gityót a gépbe.Valahogy "kiheréli" az egészet,pedig nem olyan szar a hangkártyám.De igyexem kihozni a legjobbat magamból:-)Ezt a másik verziót lécci magyarázd el újból,mert,lehet,hogy hülye vagyok,de nem vágom így elsõre.Ki,mit tesz,mihez?Úgy az egészet légyszi:-)
Getkey: szégyeld is magad 😊 A tudás nem számít, csak ne legyen halgathatatlan 😊 Én is remélem hogy sokan csatlakoznak.
www.satriani.com
Csinálunk egy kb egy perces alapot,úgy,hogy kijöjjön az egészséges ütemszám,stb... Ezt mindenki szépen letölti és rájátsza a saját kis szólóját.Ezt szépen saját néven felrakja a szerverre és amikor mindenkié kész,akkor hozzáfûzéssel egymásra másoljuk a fájlokat.Ez mp3-nál úgy mûködik,hogy összefûzi egy számként,amit összemásolunk.A végén megkapjuk a teljes impro-t és nem kell mindenkinek letöltenie a bazinagy 10perces alapot,amikor fel akarja játszani a szólóját.
www.satriani.com
www.satriani.com
Huhh,hát már elég rég óta nem írtam semmit,úgyhogy szégyellem is magam.:-)
Ez a gitárpárbaj dolog szerintem is király!Én is támogatom,és szívesen részt is vennék benne,persze csak amennyire hangszeres tudásom megengedi.:-)Remélem mások is így lesznek vele!Tök jó lenne,ha beindulna a dolog,és csatlakoznának még jópáran!Naszóval:Mindent bele Emberek!

www.satriani.com
Mondjuk a fejet sem hallottam még, de kinézetre szép
Satch: hát, ehhez se ártana egy pár ötlet 😊
elõször ugy gondoltam hogy egy hosszu loop (bass meg dob) menne egy mp3-ba. Viszont lehet hogy meg lehetne oldani máshogy.
Tehát lene teszemazt egy 10 perces mp3 (mondjuk 10 ember szólójával, de annyian ugyse leszünk 😊) és mindenki felvesz rá 1 percet, majd visszatömöríti mp3-ba, és feltölti ujra.
Van egy problémám erõsítõvásárlással kapcsolatban: Vajon egy Powerstate chorus-100-as kombót érdemes venni, vagy egy pg-100-as fejet? Van amúgy egy 100W-os ládám+fej hozzá, de a fej elég szar. Az egész cuccot el tudnám passzolni kb. 40 ezerért, de ha a fejet veszem meg, akkor a régi házikészítésû fejet már nem lehet eladni. A láda amúgy nem rossz, de 1 házi cucc azért csak nem az igazi...
Egyébként mit csinál a chorus effekt?
Elõre is kösz!
Amugy a gitárpárbaj nem verseny.
A lényege hogy egy egyszerû számot több gitáros játszik, aztán egymás után kialnak szólózgatni egyet. Mikor az egyik befejezi, akkor jön a másik.
A mult héten voltam egy ilyenen....elég profi emberek voltak ott 😊 Mindegyik játszott mágr legalább 15 éve 😊 A végén mind a 7 gitáros fent volt, és eljátszották a jonnye B. goode -ot, valamit amit nem ismerek meg a hey joe-t.
7 gitárossal maga volt a káosz 😊
Satchfan : Atlag nekem is elojon a kisvukk, aztan minden remek masnap, de tegnap ez nem jott ossze, nem tom miert( ill. nem volt kedvem az ujjammal a torkomat birizgalni😊)

Ki lenne benne?
Gergou: Az én agyam nem sípol,mert még este a kis vukk elvitte a gyomromból a felesleges alkoholt.1ébként sztem ha az ember tisztességesen berúg és forog a világ,jobb ha elmegy porcelánbuszt vezetni,mert a másnap akkor nem annyira más...
www.satriani.com
www.satriani.com
www.satriani.com
"Kossuth Lajos azt üzente
Elfogyott a regimentje
Ha mégegyszer azt üzeni
Mindnyájunknak el kell menni
Éljen a magyar szabadság
Éljen a haza"
Ha kell a tab,majd józanon leírom neked...
www.satriani.com
Amugy marhabonyolult, nyugodtan leszedheted fülre is.
Már tudok gitározni. Na ez jó poén volt, de azért akkor is.
Nem tudnátok hogy mi a címe annak a Kossuth rádiós szignálnak ami
" Éljen a magyar szabadság, éljen a haza " , ilyen régi zene megy alatta, és annak a TAB jára kiváncsi lennék, ha tudnátok segíteni..
www.satriani.com
Én inkább (az elmondottak alapján) egy reload szerû lemezt képzeltem el, olyan intenzitással, mint ami az aint my bitch-ben, vagy a Through the never-ben. Nem is gonoltam ara hogy a justice-os témákig visszamennek.
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...