Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
115-ért jó vétel szerintem nagyon, vegyed meg, max eladod 110-ért ha nem jön be amit kétlek

úgy látszik pár dolgot nem tudsz rólam..
nem úgy vagyok lusta...hanem hogy bizonyos emberek szemében annak tûnhetek.
Ami engem érdekel az mások számára teljesen hülyeség.. pl a zene, gitározás. Vannak a környezetemben akik azt gondolják, hogy ez hülyeség, mert ebbõl nem lehet pénzt csinálni, meg nincs semmi haszna.
Nem vagyok depis..pont ellenkezõleg. Nõ ügyeim nekem meg nincsenek.
Csak emberi kapcsolataim vannak... csak az bánt, hogy mások nem látják azt amit én látok, és esély sincs rá.. mert még én magam sem tudom elmondani azt amit érzek, vagy tudok a világról..
olyan ez mint pl.. hogy mondod el egy sötétbõrû kokerónak, hogy a lopás az rossz?
Nem tudod elmondani, nem tudsz érvelni, vagy logikusan elmagyarázni, mert nem lehet. Mert ha megpróbálnád, csak röhögne rajtad, mert õ alapjaiban máshogy látja a világot. Vannak dolgok amiket nem lehet elmondani, vagy megtanítani egymásnak, vagy alapból tudjuk, vagy magunk jövünk rá..de más úton nem szerezhetjük meg ezt a tudást..
na mindegy.. engem kikészít ez a pod, lehet meg sem lenne szabad vennem.
Meg sem érdemlem igazából =(

én is valami ilyesmit érzek..
most meg kell vennem, és max ha rájövök, hogy erre vagy arra jobban kell a pénz, egy hónap alatt el tudom adni 100 ezer körül nem? még így is..

sanzik
én ha nagyon akarok valamit akkor nem szarozok megveszem,
legfeljebb késõbb rájövök,hogy hülyeség volt és eladom...
de akkor abban a pillanatban örömet okoz,hogy amire vágyom azt meg tudom szerezni és meg is szerzem...
szóval szerintem ne gondolkozz, vedd meg!
tenkenorman
te sem tudod mit akarsz, nem küzdök semmiért / próbálok az lenni aki egyszer voltam.
nem mozgat semmi? ugyan már csak depis vagy valami miatt 100% hogy nõ is van a dologban, amúgy meg nem úgy szoktál ide írni mint egy életúnt.
ha nem akarsz küzdeni semmiért mert 'minek, akkor meg gondolkozz már ember, nem buli pengetni, csajozni, hétvégén inni, satöbbi? te sem gondoltad ezt át rendesen.

http://www.tenke.hu

írtam ide egy postot.
szerintetek én bolond vagyok, hogy ezt gondolom?
lehet hogy csak annyira akarom ezt a podot, hogy ilyen ömlengés jött ki belõlem.

joshua
én is elfogadnék egyet😄 amúgy 115ért szerintem nem rossz vétel, ha tökéletes állapotban van.
én személy szerint egy M9-esre hajtok...ha lesz rá pénzem, és valaki szeretne tõle megszabadulni

i want what i want..i want what i want..

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bazz...
gyrosan válaszoljatok már.. mi a véleményetek?
Vegyem meg most azonnal 115 ért az 500 as podot vagy ne?
Attól félek, hogy hónapokig nem találok ilyen olcsón?.. vagy nem is tudom..
A tulaj azt mondja a 3 napban 10 en jelentkeztek a podért...
mi legyen mi legyen, mi legyen? ... valaki mingyárt megveszi elõlem?
nekem meg kell egy pod..

hát.. én nem tudom, én megpróbálkoznék a nyaki és hídi hangszedõk, out of phase ben összekötni, úgy hogy amikor a kapcsolót középre állítod, akkor a két szedõ egymás hangját kioltják, és ilyen twangy féle hangzást eredményez, amit sokan használtak blues, jazz féle hangzásokhoz.

AtomHeart
Ha az LP-m hangkitartasat akarnam csokkenteni clean-en merre kutakodjak..? Probaltam mar mindegyik erositomodellt minimalis gainnel, probaltam letekerni a hangerot a gitaron, nem sok sikerrel...

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

AtomHeart
Garancia mennyi van meg ra? (Egyaltalan ervenyes marad, ha az eredeti tulaj eladja neked?)

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

beszéltem vele.. de a podból egy ötöst sem hajlandó elengedni, tehát marad a 115 ezer. Ennyiért megéri, vagy várjak amíg találok olcsóbban? És ha várok, szerintetek mennyit kéne várnom egy olcsóbbra?

fecska
vegyetek EB-t Slash is azt használ 😄
Flame: ON

Fehercsoki
Persze dunlop hivatalos oldala biztos hazudik😄

szerintem meg nem heavy core, akkor sem.

Fehercsoki
Leírtam elég egyértelmûen hogy ez is heavy core...Link. Designed around Dunlop's Heavy CoreŸ technology.

dunlop, de nem heavy core.. hanem custom wylde

Fehercsoki
Fehercsoki
Én csak 2 félérõl tudok ami ZW:

Description E B G D A E
Medium - NPS Electric Strings 10 13 17 26 36 46
Heavy - NPS Elecric Strings 10 13 17 36 52 60

Description E B G D A E B
HEAVY 10 13 17 28 38 48
HEAVY7 10 13 17 28 38 48 60
HEAVIER 11 14 18 28 38 50
HEAVIEST 12 16 20 32 42 54

4 féle húr létezik és csak a 7 húrosban van 60 as, amúgy a max 54, és az már jó drop B meg A hoz is.

Hecker007
majd kiderül, én pl sokáig 11-es húrt használtam, csak miután egy pár hónap kimaradt inkább maradtam a 10-esnél ha sokáig nem gitározok arra akkor is könyebben rá áll a kezem mint a 11-esre, pedig az a legjobb ritmusozásnál 😄

Fehercsoki
Igen de õ 10-60asat ha jól tudom.(ha már a 48as is annyira feszes akkor minek neki 60as?😄 valami itt nem stimmel)

Hecker007
Metalicskában nem vagyok biztos viszont Zakk Wylde egész biztosan dunlop-ot használ

Fehercsoki
Hova akarod lehangolni hogy ennyire feszes húrokat szeretnél? Egyébként Ernie Ball 10-52es szett is elég jó, van belõle cobalt változat is, bár az nem tudom mennyivel jobb.

#34796 Mindenki azt szeret amit akar, nem ez a bajom...

csokalaci
(Jim Breuer is Metallica rajongó mellesleg)

http://facebook.com/musicleander

Fehercsoki

Fehercsoki
Nem érdekel, a hamis solo után nem lep meg hogy ennyire szereted a metallicát😄 Egyébként egész kis listát tudnék írni arról, hogy ez miért van így, de abból csak még nagyobb flame lenne...

Nekem se tetszik ez a kijelentése..
ha nem lenne a metallica..ma egy csomó jó zenekar szarabbul szólna..iszonyat hatással volt a modern gitárzenére ez a banda.. élõ legendák kb

nem miattuk..utólag láttam, hogy õk is ezt használják, amikor ezt a húrt nézegettem, nekem azért jó ez a húr, mert én utálom a vastag húrokat, játszani rajta, viszont nem szeretem nagyon a vékony húrokban hogy lógnak a gitáromon, és szar a hangjuk emiatt.

Na ez a dunlop, ennek a 48 as húrja kb olyan mint egy 56 os slinky..
jó mi? kb olyan feszes.. haverom gépén kipróbáltam és nekem kell az a rohadt húr..nem a metallica miatt.. nem mondtam nekik hogy ezt használják..

csokalaci
Kezdenek nem tetszeni ezek a kijelentéseid...

elitehun
naaaa, csak azért mert valami nem tetszik nem okos dolog leszarozni...
Fehercsoki
Metallica szar, ne miattuk vegyél húrt...

Dunlop heavy core, 10-48, és drop C re is tökéletes, ne engedd hogy átverjen hogy milyen vékony..ez benne a jó
Ezt a húrt akarom megvenni, csak még nem tudtam, de kurva jó lesz, próbáljátok ki. Metallica is ezt használja úgy tudom.

Fehercsoki
Az hogy fáj a fülem tõle=/ Annyira furcsa az egész, nagy a káosz.

Hecker007
nah hát ugye 5 új modellt kapunk az új upgrade-el, a SLO Clean nagyon jó ez lesz szerintem a tiszta hangszíneim alapja, a Crunch csatornából egy torzító pedállal nagyon ütõs ritmus hangszínt lehet kitekerni ami szó szerint brutális, metál ritmusra talán a legjobb, az overdrive az meg valami hihetetlen, lead-re a legjobb kb.
A másik két modell ilyen Line6 akármik, azokat nem próbálgattam csak meghallgattam, de azokból is lehet jó dolgokat kihozni szerintem, habár nekem azoknak elég száraz a hangja

Túl dry.. nem elég folyékony talán... nekem nincs vele bajom

csokalaci
Mi a baj vele ? 😄

Fehercsoki
(ezzel persze nem téged kritizállak, ne értsd félre)

Fehercsoki
Na elsõ solo ami szó szerint bántja a fülem😄

és mi a véleményed a soldanoról.. elvileg ennek elég zúzós hangja van, sokan metálkodnak ezzel a fejjel..

ez fasza nagyon, én meg már írtam is, hogy megvenném azt az 500 as podot..
cimbi, nemsokára én is belépek a pod klubba

Hecker007
most jött ki az update 😄 megkaptuk a Soldano SLO modelleket 😄

csokalaci
El kezdtem gitártanárhoz járni, nem is máshoz mint Vörös Attilához.(Leander Rising, Nevermore)
Ennek örömére felvettem amit ma tanultam 😄

én is innen puskáztam cimbi

Hecker007
azért van ött különbség bõven, dual tone meg ha jól emlékszem van a hd400-ban is

itt az összehasonlítás: LINK

meg van benne dual tone is, még több féle bemenet, kb ennyi, a többi lényegtelen.

hát nem sok mindenben, ugyan azokat tudja kb, csak több kapcsolója van, és asszem 6 helyett 8 effektet tud egyszerre kezelni.
Árban mennyi a különbség ha használtan veszem?