Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont visszakaptam 55 öt.. 5 ezret megtartott magának a fiú..mert gondolom, hogy ilyen béna vagyok .. ááááá =(
Nem te utaltal 40k helyett 100-at par hete..?
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
ne is mond.. most húzott le a diákhitel központ 1.6 millával..
el akarták venni a házunkat, meg a kis autómat..
ezért volt náluk a forgalmija.. végülis nagy nehezen kifizettem nekik.. ami eredetileg 1,2 millió volt..csak valahogy õk 1.6 ra emelték, úgy hogy klönbözõ bûvészmutatványokat végeztek..papírokat tologattak, és a sok illeték rátett még 400 ezret.. és még örülhetek, mert el akarták árverezni a családi házunkat amiben lakok.. ami kb 20x többet ér mint a diákhitel tartozásom..
szóval.. elegem van.
miért mindig engem bánt az élet...
ne vegyetek fel diákhitelt.. annyit nem ér a diploma... és még az a sok szívás a tanulással is..annyit végkép nem ér.. és még neked kell fizetned
nem baj, ha lejár a gari majd vágog a hátára egy lyukat aztán kap egy kapcsolót 😄
pedig nem..
ezt mondta a faszi is kecskeméten a mcdonalds parkolójában, hogy gyakorlatilag vettem egy újjat =(
de viszont nincs garancia már rá..
ááááááááá úúútálom a rendõröket.. még soha semmitõl nem védtek meg..viszont leszophatják
hogy lehet ezt kikapcsolni?
vagy ezentúl mindig ki be kell dugdosnom a tápot ha használni akarom?
mert cegléden két fiatal pisis hülye rendõr lemeszelt és megbüntetett 40 ezerre, mert nem volt nálam hirtelen a kocsi forgalmija.
úgyhogy jól elbaszták a napomat.. pedig nem bántok senkit.. mégis én vagyok a bûnözõ.. pár napja meg betõrtek két szomszédomhoz is.. elvittek ezt azt..
kijött a rendõrség.. körülnéztek, megírták a papírokat és ennyi..el is mentek, és le se szarták az egészet, nem is foglalkoztak vele..
modnom csak a doboz volt, a pod maga, meg a táp és semmi más..
mi hiányzik még?
papírok sem voltak.. semmi
amúgy tök mindegy milyen kábel, ha mûködik mûködik.
Nekem amúgy volt a dobozban 1 kb 2m-es kábel, ezek szerint akitõl vetted nem adott oda hozzá mindent, imbusz kulcs volt benne a pedálhoz?
addig használom a nyomtatóm rövid kábelét..
istenem, felfordul a gyomrom, olyan kosz van a kábelek körül..
Mást nem kell.
Van egy doboz, amiben van, a dobozban benne van a pod 500 as, elég súlyos darab.
Van hozzá egy táp csatlakozó és ennyi.
Nincs benne cd vagy könyvecske..
hogyan tovább?
de akkor majd segítened kell, hogy mit hogy tudok benne beállítani, meg hogy tudom a számgéprõl irányítani kényelmesen.. meg elmenteni a beállításaimat..
nem értek hozzá, szal segizel nekem?
Vastagabb huroknal anyagtol fuggetlenul meg kell tagitani rajta a furatokat...
kb 18 éves kor felett már nagyon nehéz cuki emonak lenni
holnap megyek érte kecskemétre.. megvenni
Szóval akkor..
hogy kell majd visszaállítani a gyári preseteket?
(En 9-et nem ismertem fel.)
ezek a kapuk, azért elég gyorsan vágják a hangot, és ezért nem tudnád arra használni amire szeretnéd.
az egyetlen megoldást az out of phase elrendezést tartom
viszont egy baj van..én nem tudok arról, hogy ilyen pedál létezne
Egy arpeggional van gondom a sustainnel, amikor megpenditem a kovetkezo hurt, az elozonek meg csengenie kell, szal itt nem alkalmazhato a javaslatod.
"Amúgy a legegyszerûbb talán ha a pickupokat minél közelebb hozod a húrokhoz, ez eléggé csökkentheti a hangkitartást."
Hat elvileg az erosebb magneses ter csokkenti a hur rezgeset, viszont a hur kozelsege miatt megno a jelszint, ami megint az ellenkezo iranyba hat. Korabban probaltam emelgetni a pukikat, szamomra elonyos hatasa nem volt...