Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted a hd500 miben nyujt tobbet szamodra a hd400-nal pl..?
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
tremoló nem kell..
Ilyenkor kell alkudozni...
Erdemes megnezni a tobbi videojat is, szerintem nagyon tehetseges a tag! <#worship>#worship>
Csak vicceltem! <#awink>#awink>
"Superstrat" stilusu az, nem "schecteres"! <#mf1>#mf1>
szerk: megeloztek <#nemtudom>#nemtudom>
Washburn Mercury II
http://facebook.com/musicleander
http://www.tenke.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
másik lenézett mûfajnak: Dubstep:
nah mikor mi ezt bedübbentettük 2 ezer wattnyi hangcuccon ott megállt az élet míg tartott a szám, valami hihetetlen élmény volt, pedig a hegedûn kívül ez is "mû"
majdnem minden zenében van mûvészi csak meg kell hallani benne, jó talán a lady gaga és társaiban nem sok, de õk kb a pénzre mennek rá vagy a hírnévre ki tudja
említettetek itt olyan elõadókat amiket nem nagyon ismer senki, na most felteszem a kérdést õket ismeri valaki:
csak azért mert az ismerõseim nem is hallottak ezekrõl a bandákról, pedig valami hihetetlen hangja van az énekeseknek és nagyon jó az egész zene szerintem legalábbis
A szintetikus disco, club zene, abban meg egy igazi hangszer nincs.
Nincs benne semmi skill, élõben nem lehet reprodukálni, akár egy egyszerû zeneszerkesztõvel is lehet készíteni ilyen zenéket, millió félét, amiben van piano roll.
De gitározni a gép nem fog megtanulni helyetted, és itt nem elég a hatalmas ego, meg a hatalmas arc mint a rapnél.
Sok népszerû populáris dolog amit a média nyomat ezerrel, igazából nem egy nagy mûvészi alkotás, abból áll sokszor a dolog, hogy van egy két ritmus variáció, sokszor két vagy három akkordot variálgatnak, loopban ismétlõdõ dobkiséret és rimtus gitár.. olyan szintem amit egy 5 éves is könnyen el tudna játszani elsõre..
igazából gépes unalmas ismétlõdõ taktusok, amire ráordibál valami menõ arc, és erre izgulnak a népek.. igen ám, de ha én akarnék zenét készíteni, nem tudnám elviselni hogy ilyen szar dolgokat csináljak, amiket a többi menõ arc a szakmában, akik el vannak ismerve mainstream szinten.
A másik meg, a zenei stílusom nem engedné hogy szenyvizet folyassak az embereknek, és csak olyan zenét tudnék csinálni, amiben én úgy érzem, hogy van érték. Viszont lehet, hogy ez már sok lenne az embereknek, és furcsálnák, mert nem ehez van idomítva a mainstream médián keresztül a hallásuk ( zenei ízlésük) és így eleve kudarcra van ítéltetve a dolog. Illetve csak nagyon nagyon kis része az embereknek értékelné a dolgot, de azok viszont igazán.
de a közvélemény alkotó többség határozza meg a mainstrame et
sok olyan zene amiket én szeretek, amiben sok újat is felmutatnak rengeteg érzelem meg szenvedély van benne, és a maga módján mûvészi alkotások, mégis az underground segge alatt vannak. Kimegyek a suliba megkérdezem, és senki nem hallott a pax ceciliáról, funeral diner, stb...
de a lady gagát mindenki kívülrõl dúdolja
én azt furcsán amikor egy ilyen lady gaga meg ilyen gangnam style lekörözi az igazi mûvészi alkotókat <#confused>#confused>
Ilyen a világunk értékítélete, ma ha olyan hülye meg gyökér vagy mint egy gyõzike, akkor te egy menõ csávó vagy, akire tapadnak a csajok.
Ha olyan seggbarom gyökér vagy mint egy krisztofeL akkor is über király vagy.
Ha okos vagy, és nagyon sok mindenhez hozzá tudsz szólni, van saját véleményed, akkor egy okoskodó gyökér vagy, aki teljesen értéktelen.
És az a véleményem, hogy nem véletlenül tartunk itt.
A média átmosta, kilúgozta, öblítette, és készre szárította az agyunkat.
Mindent kapásból megtudunk állapítani, hogy mi menõ és mi égõ.
És ez a fontos, ezt komolyan is vesszük, halálosan komolyan..
Ertelmetlen muveszeket rangsorolni. (Mondjuk a Mustaine vs Friedman/Petrucci-tol azert eldobtam az agyam...)
Olyan tremolo melle, amit nagyon lehet nyaggatni, altalaban raknak vagy ilyent, vagy locking hangolokulcsot. Ha jelenleg nincs ilyen a gitarodon, valoszinuleg nincs is ra szukseged, tekerd ra sokszor a hurt a hangolokulcsra, azt csa.
A progériás gyerekeknek (10x gyorsabban öregednek mint mi, 10 évesen meghallnak öregedésben) kétszeresére növeli az élethosszukat.
Olyan mellékhatások vannak, hogy csökkenti a ták kockázatát, javítja az alcheimer kórt, meg a parkinzon kór, meg egy csomó elõnye van.
Eredetileg immunsupresszáns gyógyszer, és a mellékhatása a megnövekedett élethossz.
Semmilyenen más szer nem képes erre a világon. Azért ez elég durva nem?