Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AtomHeart
Valoszinuleg 5k-t le tudsz alkudni, annal olcsobban meg egyhamar nem talalsz ilyent. Amugy a tag, akivel a pickupokat hozattad, ilyent is tud hozni, ha jol emlekszem 125-130k-ert ujan!

Szerinted a hd500 miben nyujt tobbet szamodra a hd400-nal pl..?

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Fehercsoki
Ha jó állapotban van akkor talán igen, de biztos tudsz belõle még alkudni.

Szerintetek ez a pod 500 as megér 115 ezret, vagy várjak egy jobb ajánlatra?

pod hd 500

fecska
mondtam már odaadom, kiveszed belõle a tremolót azt csá 😄

Valaki adjon már el nekem egy jackson dkmgt-t
tremoló nem kell..

joshua
Apropó...Fender Standard MIM pickup set vs Fender SCN pickup set? melyik miben jobb? Vagy igazából a SCN az olyan mint a MIM csak épp zajmentesebb?

Fehercsoki
Igen csak akkor jön a "vagy megveszed ennyiért vagy akkor inkább megtartom" szöveg.

AtomHeart
"csak majdnem annyiért mint az új"

Ilyenkor kell alkudozni...

Fehercsoki
Nem, újan vettem VT-20+-t, használtan sehol sem találtam csak majdnem annyiért mint az új...

AtomHeart
Aze' remelem nem azt az ad 30-at vetted meg 39kHUF-ert a gshoprol! <#idiota>

Fehercsoki
Igen Vox-ot.

AtomHeart
Vettel kombot?

Fehercsoki
Zenehallgatásra kellene valamilyen fejhallgató, mennyit érdemes kiadni rá és elsõsorban milyen fejhallgatót kell keresni, monitort vagy esetleg simát?

gecc, ez mekkora zoralság

ezt a szart már énis megtaláltam egyszer

Frequency

AtomHeart
Na, nem sikerult beagyazni..?

Szerk: ha nektek sem jelenik meg, itt a link: link

AtomHeart
Par perce leltem ra e gyongyszemre:

Erdemes megnezni a tobbi videojat is, szerintem nagyon tehetseges a tag! <#worship>

tenkenorman
én is <#awink>

http://www.tenke.hu

AtomHeart
En is. Szerencse, hogy ritkan fordul elo! <#hehe>

Csak vicceltem! <#awink>

tenkenorman
rohadtul utálom ám ha nincs igazam! <#boxer>

AtomHeart
Az sem a schecter sajatossaga. <#nezze>

tenkenorman
nem csak az alakra, a színre is gondoltam.

AtomHeart
Washburn Mercury II

"Superstrat" stilusu az, nem "schecteres"! <#mf1>

szerk: megeloztek <#nemtudom>

csokalaci
Nem ismerem a zenekart, de kis google után:
Washburn Mercury II

http://facebook.com/musicleander

tenkenorman
A Xandrában milyen gitárja van a sologitárosnak kb 0:31 nél? testre olyan schecteres. tetszik nagyon

csokalaci
Lindsey <#eljen>

http://facebook.com/musicleander

Count Adyn
Ja és Lindsey meg imádnivaló😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Ez a Xandria tisztára mint a régi Nightwish😊 Mostmár ismerjük ezeket is^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Fehercsoki
Ne a mainstreamnek akarj zenét csinálni, hanem magadnak.

Hecker007
nah azért a RAP nem csak errõl szól pl.:

másik lenézett mûfajnak: Dubstep:

nah mikor mi ezt bedübbentettük 2 ezer wattnyi hangcuccon ott megállt az élet míg tartott a szám, valami hihetetlen élmény volt, pedig a hegedûn kívül ez is "mû"

majdnem minden zenében van mûvészi csak meg kell hallani benne, jó talán a lady gaga és társaiban nem sok, de õk kb a pénzre mennek rá vagy a hírnévre ki tudja

említettetek itt olyan elõadókat amiket nem nagyon ismer senki, na most felteszem a kérdést õket ismeri valaki:

csak azért mert az ismerõseim nem is hallottak ezekrõl a bandákról, pedig valami hihetetlen hangja van az énekeseknek és nagyon jó az egész zene szerintem legalábbis

a RAP zene meg gyakorlatilag arról szól, hogy dobgépre odapofázol valamit mint amikor a cigányok szólogatnak be a magyaroknak, olyan stílusban.

A szintetikus disco, club zene, abban meg egy igazi hangszer nincs.
Nincs benne semmi skill, élõben nem lehet reprodukálni, akár egy egyszerû zeneszerkesztõvel is lehet készíteni ilyen zenéket, millió félét, amiben van piano roll.

De gitározni a gép nem fog megtanulni helyetted, és itt nem elég a hatalmas ego, meg a hatalmas arc mint a rapnél.

mondok valami érdekeset, ahogy én látom..
Sok népszerû populáris dolog amit a média nyomat ezerrel, igazából nem egy nagy mûvészi alkotás, abból áll sokszor a dolog, hogy van egy két ritmus variáció, sokszor két vagy három akkordot variálgatnak, loopban ismétlõdõ dobkiséret és rimtus gitár.. olyan szintem amit egy 5 éves is könnyen el tudna játszani elsõre..
igazából gépes unalmas ismétlõdõ taktusok, amire ráordibál valami menõ arc, és erre izgulnak a népek.. igen ám, de ha én akarnék zenét készíteni, nem tudnám elviselni hogy ilyen szar dolgokat csináljak, amiket a többi menõ arc a szakmában, akik el vannak ismerve mainstream szinten.

A másik meg, a zenei stílusom nem engedné hogy szenyvizet folyassak az embereknek, és csak olyan zenét tudnék csinálni, amiben én úgy érzem, hogy van érték. Viszont lehet, hogy ez már sok lenne az embereknek, és furcsálnák, mert nem ehez van idomítva a mainstream médián keresztül a hallásuk ( zenei ízlésük) és így eleve kudarcra van ítéltetve a dolog. Illetve csak nagyon nagyon kis része az embereknek értékelné a dolgot, de azok viszont igazán.

Fehercsoki
Ezekrõl pont én sem hallottam😄 Persze ilyet én is tudnék mondani amit rajtam kívül senki nem ismer akinek meséltem róla, az meg hogy mi a mainstream pont nem érdekel, aki mainstreamet hallgatva boldog az meg is érdemli, sokat hagy ki...attól meg nem lesz nekem rosszabb, hogy amit hallgatok az nem mainstream, a rendes bandák úgysem azért dobálják ki az albumokat hogy megszedjék magukat vele, a jó zene úgysem fog eltûnni.

tudom..
de a közvélemény alkotó többség határozza meg a mainstrame et
sok olyan zene amiket én szeretek, amiben sok újat is felmutatnak rengeteg érzelem meg szenvedély van benne, és a maga módján mûvészi alkotások, mégis az underground segge alatt vannak. Kimegyek a suliba megkérdezem, és senki nem hallott a pax ceciliáról, funeral diner, stb...
de a lady gagát mindenki kívülrõl dúdolja

Fehercsoki
Ha ennyire "agymosni" lehetne az embereket akkor mindenki azt a szart hallgatná ami a médiában megy, de mint látod nem ez a helyzet, azért még sokan igazi zenét hallgatnak, esetleg valamilyen hangszeren játszanak, szóval csak a buta emberek befolyásolhatók ilyen szinten.

én azt furcsán amikor egy ilyen lady gaga meg ilyen gangnam style lekörözi az igazi mûvészi alkotókat <#confused>

Ilyen a világunk értékítélete, ma ha olyan hülye meg gyökér vagy mint egy gyõzike, akkor te egy menõ csávó vagy, akire tapadnak a csajok.
Ha olyan seggbarom gyökér vagy mint egy krisztofeL akkor is über király vagy.
Ha okos vagy, és nagyon sok mindenhez hozzá tudsz szólni, van saját véleményed, akkor egy okoskodó gyökér vagy, aki teljesen értéktelen.

És az a véleményem, hogy nem véletlenül tartunk itt.
A média átmosta, kilúgozta, öblítette, és készre szárította az agyunkat.
Mindent kapásból megtudunk állapítani, hogy mi menõ és mi égõ.
És ez a fontos, ezt komolyan is vesszük, halálosan komolyan..

Fehercsoki
Tudom, hogy mi megy manapság, de az pl. nem sért senkit ha szar zene megy a TV-ben/rádióban, viszont az, hogy azt mondják hogy Dave Mustaine(de helyette mást is lehetett volna választani, nem csak õ van "rossz" helyen) jobb gitáros mint az egész G3 együtt, az már tényleg sértõ.

AtomHeart
Szoktal radiot hallgatni, vagy tevet nezi..? Felhaborito, hogy milyen gyatra musorok vannak es ratyi zeneket jatszanak. Na kb ugyanez a helyzet ezekkel a toplistakkal: a tobbseg szubjektiv velemenye alapjan allitjak fel...

Ertelmetlen muveszeket rangsorolni. (Mondjuk a Mustaine vs Friedman/Petrucci-tol azert eldobtam az agyam...)

Fehercsoki

AtomHeart
Nahat, hogy erre nem gondoltam, megyek is locking nut-ot rakatni a les paulomra! <#idiota>

Galy
re

Aria PE Gothic lett az Epiphone-ból 😊
Fehercsoki
Guitarworld új top 100 gitáros listáját láttátok? Felháborító hogy kik vannak rajta és milyen helyeken:S

Fehercsoki
Ja csak ha véletlen letörik a gitárom nyakának a vége akkor még ugyanúgy tudom használni amíg nem hangolódnak el a húrok mert ez a cucc hangolásban tartja.

AtomHeart
Schaler locking nut

Olyan tremolo melle, amit nagyon lehet nyaggatni, altalaban raknak vagy ilyent, vagy locking hangolokulcsot. Ha jelenleg nincs ilyen a gitarodon, valoszinuleg nincs is ra szukseged, tekerd ra sokszor a hurt a hangolokulcsra, azt csa.

Fehercsoki
"Locking nut"ot nem árulnak valahol? Nem nagyon találtam, egyébként mennyire éri meg ilyet venni? Jobban tartja a hangolást?(bár mivel ezért van gondolom igen)

Fehercsoki
Egyébként szerintem ez a gyógyszer nem úgy mûködik, hogy az élettartamodat növeli, hanem inkább a túlzott öregedést csökkenti, tehát egy "normál" ember nem feltétlenül élne tõle tovább.

AtomHeart
Ha ez ironia volt, akkor okes, de ha komolyan gondoltad, akkor szomoru.

Fehercsoki
De, a répa, csökkenti az öregedés "sebességét".

tudom hogy off de vazz.. ezt nem hiszitek el, találtam egy gyógyszert aminek az a mellékhatása hogy a felével meghosszabbítja az élethosszodat.
A progériás gyerekeknek (10x gyorsabban öregednek mint mi, 10 évesen meghallnak öregedésben) kétszeresére növeli az élethosszukat.
Olyan mellékhatások vannak, hogy csökkenti a ták kockázatát, javítja az alcheimer kórt, meg a parkinzon kór, meg egy csomó elõnye van.
Eredetileg immunsupresszáns gyógyszer, és a mellékhatása a megnövekedett élethossz.
Semmilyenen más szer nem képes erre a világon. Azért ez elég durva nem?