Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Lateralus, beillesztenéd a fenderes linket, mert nekem nem jeleníti meg.
Kösz!
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
tenyleg kicsit csicsas az az aronyozott koptatolap.. de ahogy nezem, vagy cserelve volt a fogolap, vagy nem vittek tulzasba rajta a jatekot...
---H.Peti:
40-50-bol akarod kihozni az egeszet, vagy csak az erolkodot?
Mert pickupbol amit mar erdemes beletenni annak legalabb 20e darabja.. a blues hardrock az azt jelenti hogy blues hardrokk beutessel (avagy forditva), vagy hogy eztis aztis? Erostiobol a Kustomok az alacsonyabb kategoriakban jobban megerik az arukat, ugyanugy celection hangszorok vannak bennuk, csak nem az van rairva hogy marshall...
No. 0001 Stratocaster:
Aranyozott koptatólap, he-he. Kicsit túlzás. Amúgy állítólag nem ez a valódi legelsõnek gyártott Strat, csak ez viseli a 0001-es sorszámot. De az egyik elsõ példány, az biztos, 1954-bõl.
egészen pontosan mit takar a w/piezo, a w/ Matching Headstock, és az Inlay w/ Matching Headstock megjelölés?

továbbá fizetni kell vámot(8%), majd a teljes osszegre (tehát 108%) jon rá a 25% ÁFA. Ezenkivul a posta 950 Ft kezelesi koltseget szamol fel a vamkezelesert pluszba. Mas koltseg ha joltudom nincs. Milyen LTD-t akarsz hozatni? Nemkell egy LTD H-301?
Bazz arról nem lehet képet szerezni?
Az mondjuk jól látszik, hogy ezek a tradícionálisabb elõadók, inkább tradícionálisabb gitárokat használnak (vannak kivételek). Szóval Gibson-Fender mániások. Ezért ajánlottam, hogy valami olcsóbb gyártású Fender jó lehet. A Gibsonok általában drágábbak.
Az ES-175 meg kurvajó gitár, és lhetettkapni 999 dolcsiért...szerintem az nem egy nagy ár érte, kár hogy az ilyeneket magyarországon 1999ért mutatják fel.
Toto: gitár - MusicMan SL signature, erõsítõ - Rivera
Led Zeppelin: gitár - Gibson LP Standard, erõsítõ - Marshall SLP 1959
Pink Floyd: gitár - Fender Stratocaster, erõsítõ - Hiwatt
Yes: gitár - Gibson ES-175, erõsítõ - Fender Twin Reverb '65
Satriani: gitár - Ibanez JS, erõsítõ - Marshall 6100
250-bõl ezek nem igazán jönnek ki, de pl. egy használt japán Fender Stratoval már egész jó úton vagy. Erõsítõ meg otthoni gyakorlásra egy kis átlagos szobakombó bõven elég.
pl megveheted az en ESP LTD H-301-es gityomat 150-ert :-))
(Na ki ne nézzetek, eszem ágában sincs ilyet rendelni... majd terveznek egyet
)\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

A petrucci videókat már én is szedem...nagyon kiváncsi vagyok rá!
Szerintem a középsõ pickup tök felesleges....akármennyit is tesznek oda...nem szoktam használni, esetleg akkor ha nem tudom levenni a hangerõt annyira, hogy ne torzítson, akkor rákapcsolok a középsõre+az elsõre, és akkor lecsökken a kimeneti jelszint (Mert nekem a középsõ be van eresztve teljesen, tehát rohadt messze van a húroktól)
hehh... ööö... izé... bocs azoktól, akiknek lassú a net a képért... 😊
Egyébként is vannak még érdekes dolgok a Musicman oldalán.
Ez Például a Steve Morse Signature Model kapcsolási rajza...

Milyen "állatra" gondolsz ? 😊
Videók a mûhelybõl ahol a Musicman Petrucci Signature Modelt tervezték. Nagyon érdekes (Petrucci jammelget, vizsgálják a kezét, igazítják a kivágást), és nagyon jó minõségû.
Jp proto
egybenyaku ESP LTD H 301 gityo szép zõd színben elado.
EMG HZ hangszedok, fix hid, keménytok.
Ár: 150e Ft
Vagy ez hülyeség?

\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
olyan, mint valami depressziós nagymacska😄
www.satriani.com
=5============= |\
===6===3======= /O , | |
=====2========= == | |
=========1===== \O ' | |
===========1=== |/
www.satriani.com
=5============= |\
===6===3======= /O , | |
=====2========= == | |
=========1===== \O ' | |
===========1=== |/
Remélem érthetõ vagyok 😊))))))))))))))))))))
www.satriani.com
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu