Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Itt egy részlet abból, amit malmsteen a turnéra visz:

Soha nem is játszott klippekbe epiphone-al? \"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
bELINKELEK EGY KÉPET AMIKOR AZ ELSÕ LESPAUL customjával (gibson) kijön a boltból 😊
Csak sajnos nem találom, mert már nincs ott ahol eddig volt...szörcsingelek 😊
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Epiket azért használnak a klippekben mert azért akkor több jut a rendezõ zsebébe, ha a kellékeket olcsóbban kihozzák.
Az epi zakk szériáról azt mondta zakk hoyg szarhoz nem adja a nevét, minõségileg majdnem olyan mint egy gibson, csak a nyaka egy kicsit vékonyabb.
Hpeti: nekem kekll ez a klipp!!!!!!!!! 😊))))))))
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Kéne már egy uj gityó is de nincs money...
Boltba nem tudom hol lehetne kapni, én miskoolci vagyok, itt ha rendeltetek valamit akkor van...amúgyy az árat még régen néztem a musichello-nál.
Pec: Emberileg malsteenel? Hát kurva nagyképû (elismerem hoyg van mire de egy kicsit tulzásba viszi). Pl amiket koncerten csinál hoyg leüldi a zenekart, mert õ szólózik....szerintem a zenekar mindig is maradjon zenekar, legyenek együtt...mondjuk cask az interjúk alapján tudom értékelni a jellemét, lehet hoyg jó fej õ, csak jól titkolja....valszeg annyi gitárom lenne mint neki, úgy tudnék mint õ, és annyi pénzem lenne...én is olyan lennék 😄DDDDDDD
Ezt a metallica szindrómát nem értem...
Nem tudok ilyen hangszerkiállításról de engem is érdekelne.
Metallica-szindróma?😄
Egyébként nem tudtok valami jó kis hangszerkiállítást Mo.-n?
a BNV-n nem rendeznek?
Ahh...igen kirk bácsi....a legendás "legrondábbfejû" kh3-al.
George Benson - hát, szégyen szemre inkább csak névrõl (meg persze képekrõl) ismere...
Malmsteen? az egy köcsög 😊 Amúgy emberileg tényleg az...és sztem zeneszerzõnek sem egy elsõosztályú példány...de kurvajól játszik 😊))
Slash....szeressük a témáit...
Page.....szeressük a témáit...
Vaughan..RIP...The God is dead
Amúgy az AKG-nak van egy guitar bug nevû küytüje 75 ezer forintért, ami a legolcsóbbnak és véleményem szerint az olcsó kategóriába a legjobb UHF adóvevõnek számít.

Hendrix Les Paul-lal, ritka látvány volt, csak nem értem, ez jobbkezes és õ csak úgy natúr megfoditotta és ujrahurozta?
Hamett.
George Benson, tudott valamit...
Csak neked Match 😊
Szless, az én kicsikémmel 😊
Page duplázik
Vaughan.
Remélem látszik majd mind, merha nem!!!

H.Peti: Azért tanácsolom hoyg egyszer próbálj ki egy GHS Boomerst (nem sub zero-t), és utána is mondj véleményt az ernie ballról 😊 A stratomba eddig a nut lett cserélve, ha visszaolvasol akkor láthatod is képen...továbbá lett bele egy hipshot tremsetter, ami a tremolót fixálja bizonyos szintig (egy bizonyos húzásig.....ez annyit tesz hoyg a vastag E hurt akár le is tudom szedni, de a híd meg sem mozdul.). Teljes pickupcsere volt + elektronika csere is, de ez megint változtatva lesz (Fender Noisless set lett beletéve). Tervben van most megint electronika csre, hátsó pu csere, tremoló csere, kulcs csere, koptató csere 😊 Tömören ennyi (emiatt adom el a squierem).
Amúgy egy 11-es készletben elég stabilak a húrok, úgyhogy lehet rajtuk 3 hangot is nyújtani 😊 (mondjuk 11 hangot csak G-n tudok, csak jó neki kell rugaszkodni 😊)
Nightwing: 3 hangos nyújtás az már hihhetetlen, tán nem is lehetséges, hacsak nem damil az a "húrkészlet"

ha lenyomod a One szolojat hibatlanul akkor master vagy már...
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Natehát gitározás: Én kábé 4 éve kezdtem faterom okításában, elsõ számként megtanulva a felkelõ nap házát (megahyperultrabrutalmetal), majd rájöttem hoyg ez valahogy nem az én stílusom, úgyhogy a második szám már a Black Sabbath-tól az Electric Funeral volt (tul, képp ez az a szám ami miatt gitározok (mikor fatermom játszotta, és úgyanúgy mint a cd-n, megfogott a dolog). Azóta stílusilag bár változtam, azért a régi alapok megmaradtak...zenekarokat nem említenék, inkább zenészeket, akik hatnak rám: Malmsteen, Tony Ilommy, Steve Ray Vaughan (miatta van strato mániám), Zakk "Fuckin" Wylde, Beethoven+bach (ne nézzetek hülyének...komolyan😊))), természetesen Hendrix.....most más hirtelen nem jut eszembe 😊 Eleinte csak metallivcát tanulta szinte, és kirk szólóival kurvakönnyen el lehetett sajátítani a pentaton skálák rejtelmeit, majd késõbb jött ozzy és zakk és a többiek. Msot elhatároztam hoyg malmsteent tanulok, mert nekem valahoyg az a stílus fexik (nem a heavy metal, hanem a virgázás)....elõreláthatólaz az összes számot meg akarom tanulni, de majd úgyis feladom az elsõ 5 után 😊) Zenekar lenne csak nincs kedvem próbát összehívni 😊))
Cuccok: Fender American Standard Stratocaster (ezer modifikációval, ha valakit érdekel esetleg leírom). Laney ócska 60W-os csöves falbontó szerkezet, házilag készített ládákkal (600W mély, 1400W magas). Effekt: Boss GT-6.
Húrok: Elvileg 11-es GHS, de nem mindig lehet kapni, úgyhogy most Fender van rajta....az ernie ball számomra a legszarabb elektromos gitár húr amit valaha is használtam 😊))) (tudom sok ügyes ember használja, de szerintem úgy szar ahoy van). Pengetõ: Dunlop Sharp Tortex 1 milis. Pickup csere most lesz nekem is, hátra egy SD Pearly Gates (meg akkor koptató, teljes elektronikai átkötés stb..). Akusztikusnak van egy Yamaha F350 gityóm..a többi gityóm csak szobadísz, épp most szabadulok megtõlük.
Amúgy az hoyg az elsõ húr olyan rossz az nem biztos...mondjuk ha hangszerboltból van a cucc akkor lehet...az akusztikuson szar volt, pedig rendelve lett. A straton, ami szintén rendelve lett,azon viszont fasza volt, csak én akkor 8-assal játszottam, azonmeg kilences volt....megtetszett....aztán most 11-essel nyomom 😊
Na leget pofáztam márr, majd még kaptok 😊
Ragi: Gitárvásárlás után tanácsos azonnal lecserélni a húrokat, hiszen lehet, hogy másfél két évet is állt a raktárban az egyébként sem fényes minõségû húrkészlettel. Én D'Addario-t használok, de a tanár elvileg pénteken fog ajánlani egy ki*tt jó húrmárkát, ha elõkeresi a csomágolást. Sztem ne spórilj húrvásárlásnál, évente max. 2-3 alkalommal párszáz forinttal drágábban simán megéri egy jobb húr.
Énekerõsítés? Erõsítõt próbáltatok már?😄 Énekládát kell venni...
Ja Ragi, mindenképp cserélj húrt!! Én earni ballt javaslom, 2.300 egy készlet eldorádoba.
Ragi: Erölködõ=Gitárerõsítõ. Yeah. Amúgy multieffektet én nem tervezek vásárolni,mert ami jó és tetszik, az kurva drága nekem. Ja ha valami hülyeséget írok, akkor ugassatok le. 😊 Én majd karácsony után veszek erõsítõt, vagy marshall, vagy custom. Nightwing: inni jó 😊, bár ha tulzásba viszem, nagyon ratyi mód játszok és az gáz.😊
Byez
Egyébként fõleg Dreamet játszok (ill. tanulok 😊) És néhány Lte és Elp számot. Kedvenceim még a Transatlantic, és Gordian Knot. Klasszikus gitárt is tanulok, és majd egyszer szeretnék dzsesszt.
Ibanez RG 207dx, Korg ax100, Marshall mg100, mg A láda
Álmaim: szeretnék egy cédajó gitáros lenni cédajó bandával és cédajó cuccal.

Cucc: Epi lp100 sunburst szín, gagyi vermona erölködõ(új folyamatban), se pedál se effekt nincs egyenlõre 😞 volt egy boss, de eladtam, me' szar vót. ugyhogy amp-overdrive.(tré ezis) pengetõböl a puhább 1 milis dunlop, húr pedig earnie ball super slinky. piköp csere majd egyszer dimarzio paf pro,seymour ???.
Üdv!
Ezek a gitárok amiket vbelinkeltél....ez a mi nem jött be tényleg érdekes.
Ha normálisan magadhoz veszed, akkor a felsõ húrok nem is szólnak, mert valahogy hozzádérnek.
Bár lehet hoyg ez ilyen jimmy féle fog gitár 😊

még egy kis hányinger:
Érdekes...
És ami nekem sajna soha nem lesz...]

elsõ ránézésre nemgáz, de aztán jobban megnéztem. Egy hangszedõ,csavarozott nyak(sajna az enyém is) ez rögtön ami eszembe jutott, meg ezen ami pont alattam van, nemtom de kissé fura az egész test plusz mintha a hurok, vagy csak a nyak kurva vastag, nemtudom, de érdekes, a F.V. pedig szintén zenész, egyszó mint száz. Szarok. Ja Epi erölködõt még sose hallottam, igy véleményezni nemtom.
U.I.: jah, ezt ilyen power pack-ban adják? Akkor tényleg egy fos lehet.
Tudom hogy ezen csodamodellek már régóta a piacon vannak, de annyira viccesek hoyg miszály beajánlanom õkjet a design centerbe 😊
http://www.finermusic.com/classroom/exercise9/exercise9.html#Header6
Itt meg az elektromos gitár. Szintén kisiskolás stílusban, de tömören, ügyesen:
http://entertainment.howstuffworks.com/electric-guitar.htm