Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
Ki ez a kisfijú? Vagy Kisjány? 😊 Hát yngwie névvel inkább fiú legyen 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

H. Peti
hogyha lecsiszoltad a squierét,akkor a stratoét miért nem mered? Full ugyanaz az anyag nem? Egyébként milyen a csiszolt nyak? Tapasztalat? Ja és akinek kölcsönadtad, az most már belevág saját erõbõl a zenélésbe, vagy már elõtte is zenélt, vagy akart, de rájött hogy nemkéne? 😊)

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Match
jah, amúgy zakk õszinte ember, megmondta hoyg se a gibson szériáját nem használja se az epiphone-t 😊)))))

Match
Nem, mindig gibsonokkal játszik....ezt a kellékest a divatolókra írtam (pl mint a vénusz).
Itt egy részlet abból, amit malmsteen a turnéra visz:

H. Peti
Match, fingom, nincs csak ugy szokták mondani hogyneki olyanja is van, meg azzal játszik, de nemtudom én nem ismerem õtet annyira, ezek szerint infórmációim tévesek. Nem tudom melyik klipbe, te irtad hogy olcsóbb kellékek stb és ebbõl erre következtettem. De seggfej vagyok akkor! Soha nem is játszott klippekbe epiphone-al?

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Match
visszakaptam a kölcsönadott squieremet....a csiszolt nyakút....azóta le akarom csiszolni a strato nyakát is 😊) de nem merem 😊))

Match
Zakk-et hol melyik klippbe láttad epiphone-al?

Match
Már bocsi ha geci vagyok de Zakk Epiphone-al????
bELINKELEK EGY KÉPET AMIKOR AZ ELSÕ LESPAUL customjával (gibson) kijön a boltból 😊
Csak sajnos nem találom, mert már nincs ott ahol eddig volt...szörcsingelek 😊

H. Peti
Hát, sztem, hamarosan megláthatod a Viván ha agyon szemfüles vagy😊), de a www.mellesleg.hu -ról is biztos le lehet majd tölteni. Mindjárt meg is nézem, a másik, most akkor Zakk azt mondta hogy jó ez a Epiphone is ugye jól értelmezem? És ezért veszi föl a klippbe playbackelni mert szarhoz nem adja a nevét. Jajj de jó eszmefuttatásom van 😊)

Match
Nah, Zakk custom gibsonokat használ, nem a gibson zakk wylde szériát. Amiket õshasznál az lényegében egy kicsit átalakáított les paul custom.
Epiket azért használnak a klippekben mert azért akkor több jut a rendezõ zsebébe, ha a kellékeket olcsóbban kihozzák.
Az epi zakk szériáról azt mondta zakk hoyg szarhoz nem adja a nevét, minõségileg majdnem olyan mint egy gibson, csak a nyaka egy kicsit vékonyabb.
Hpeti: nekem kekll ez a klipp!!!!!!!!! 😊))))))))

H. Peti
Én úgy tudom, hogy õ Epiphone-t használ. 90% hogy nem Gibson, de majd bizti hozzászólnak a többiek is, hogy miaz ábra.

p)ec
Zakk egyébként nem Gibsont használ? Én úgy tudom, hogy az Epiphone csak a Gibson kistestvére (és az Ep Leszpól is bûn rossz volt, amit próbáltam... ), mégis gyakran látok világsztárok nyakban Epiphone-t.

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

H. Peti
na baszki nézem a magyar viva-t( tiszta ciki mi?) erre mit látok, hamvaiból ujraalakuló Vénusz "zenekar" egy új énekesnõvel állt ki és a klippben természetesen ennek a picsának is ott lóg a nyakáan a kibaszott gitár, persze ahogy láttam, a csajtól egy ultrabrutál hárdkór E-Em válltás tellett, najó asszem egyszer fogott egy F-et is. Na de nem is ez a lényeg, a szarbüdösdivatmajomgitárosokra már kezdek immunis lenni. Hanem a lényeg az hogy a csaj nyakában egy Epiphone gityó volt, na milyen modell....na? na? Zakk Wylde...no comment.

Her Valo : Nem hajszálpontosan jáccom el a One szólóját (azérmég nem tökéletes), meg persze élõben Hamett barátunk gyorsabban jácca mint a felvételen de mp3ban nemannyira gyors, nincs benne annyira nehéz rész (mondjuk a szóló elején pengetõvel tappingolsz egyet amx azt kész) Ja és télleg az átkötések a nehezek igazán. Mondjuk a Creeping Death szólója mondjuk nagyságrendekkel nehezebb 😊 Egyébként csak a One utolsó elõtti szólója a nehéz viszonylag ( az uccsó amikor 2 gitár jácca már nemnagyszám) 😊 Akusztikus szolo nemnehéz sztem. Ha vki szolozni akar tanulni az Metallica szoloival elég hamar belejön sztem. Ja egyébként a felsõ E hurt már cseréltem (szolok miatt nem szakadt ugyan el demár a 12es bund környékén igencsak fals hangokat adott ki szegény. Ja másik dolog. Énekerõsítõ ahhoz hogy hallaccodjon a dob mellett mekkora kell legyen? Vki plz ha tud ajánlani vmit vagy tanácsot adni mit érdemes venni és mennyibe kerül azt nagyon megköszönném 😊
Kéne már egy uj gityó is de nincs money...
p)ec
Metallica szindróm alatt én is vmi hasonlót értettem. Nagyképûség, agyukra ment az elismertség. (off) Megértem, hogy védik a saját érdekeiket, de amit a Napsterrel csináltak az undorító volt. Kérdezem én, nincs meg nekik Napsterrel, Napster nélkül a cédasok pénzük? Nincs annyi, hogy már mindegy hány lemezt adnak el? (off)

Match
H.Peti: Megmondom hoyg játszik olyan magasan: SEHOGY 😊 Amúgy a blues gitárosok (naó, jimi nem feltétlenül blues gitáros, benne volt minden) általában nem nagyon mennek fel 15. bund felé...és ha megnézed akkor egy akusztikuson se tudsz a 15-ös felé nyúlni kényelmesen (de azért 17-ig megoldható).
Boltba nem tudom hol lehetne kapni, én miskoolci vagyok, itt ha rendeltetek valamit akkor van...amúgyy az árat még régen néztem a musichello-nál.
Pec: Emberileg malsteenel? Hát kurva nagyképû (elismerem hoyg van mire de egy kicsit tulzásba viszi). Pl amiket koncerten csinál hoyg leüldi a zenekart, mert õ szólózik....szerintem a zenekar mindig is maradjon zenekar, legyenek együtt...mondjuk cask az interjúk alapján tudom értékelni a jellemét, lehet hoyg jó fej õ, csak jól titkolja....valszeg annyi gitárom lenne mint neki, úgy tudnék mint õ, és annyi pénzem lenne...én is olyan lennék 😄DDDDDDD
Ezt a metallica szindrómát nem értem...
Nem tudok ilyen hangszerkiállításról de engem is érdekelne.

p)ec
Match: Nem ismerem Malmsteent játékát, de emberileg mi vele a gond?
Metallica-szindróma?😄

Egyébként nem tudtok valami jó kis hangszerkiállítást Mo.-n?
a BNV-n nem rendeznek?

H. Peti
ja és jobban belegondolva nem is alsóbbaon lehet kurva nehéz, hanem a felsõbbeken, alig lehet sztem elérni, illetve nagyon kényelmetlen és ez a futamok rovására mehetett, bár ki tudja. Õ (is) jól nyomta.

H. Peti
Match, köszi az infót, még annyit kérdeznék, hogy szerinted ilyet melyik boltba kapnék, ha egyszer majd akarnék? A Jimis képhez meg még annyit, hogy aztse tom hogy játszik pl az alsóbb húrokon, mondjuk a 18 19 20 21 22 -es érintõkön...

Match
Ez a jimis kép érdekes, mert a strap aksztók nincsennek átfúrva...elég kényelmetlen lehetett...
Ahh...igen kirk bácsi....a legendás "legrondábbfejû" kh3-al.
George Benson - hát, szégyen szemre inkább csak névrõl (meg persze képekrõl) ismere...
Malmsteen? az egy köcsög 😊 Amúgy emberileg tényleg az...és sztem zeneszerzõnek sem egy elsõosztályú példány...de kurvajól játszik 😊))
Slash....szeressük a témáit...
Page.....szeressük a témáit...
Vaughan..RIP...The God is dead

Amúgy az AKG-nak van egy guitar bug nevû küytüje 75 ezer forintért, ami a legolcsóbbnak és véleményem szerint az olcsó kategóriába a legjobb UHF adóvevõnek számít.

H. Peti
HÉ! Tünj el a képbõl!! A legjobb haverommal vagyok. 62-es, Fender Stratocaster, eredeti piköp, jávorfa nyak fordított húrozáss, személyreszólóan egy balkezes zseninek. Jimi Hendrixnek. Láttam a filme is, baszottul fenomenális, meg is van zsir minõségbe cd-n. 😊 Hét igen szegény a végén összetörik. Bocsáss meg Jimi! 😊

p)ec
Peti, azért kérdezd meg, de ha nem is ennyibe kerül sztem tuti nem ilyen mezei dolog, mert akkor tuti gyakrabban találkoznánk vele. Egyébként én így tudom, hogy Hendrixnek a a stratoja is jobbkezes volt. nem láttad a Ford Fairlane-t? "68-as stratocaster fordított húrozással egy balkezes zseninek" 😄 Csak a végén meghal szegény. A gitár...

H. Peti
yeah

H. Peti
Pec, sztem akkor nem veszek egyenlõre. Azért kösz. Most néhány pikcsör a zene világából.

Hendrix Les Paul-lal, ritka látvány volt, csak nem értem, ez jobbkezes és õ csak úgy natúr megfoditotta és ujrahurozta?

Hamett.

George Benson, tudott valamit...

Csak neked Match 😊

Szless, az én kicsikémmel 😊

Page duplázik

Vaughan.

Remélem látszik majd mind, merha nem!!!

p)ec
Peti: rádiós adóvevõ. Gondolom van két ilyen kábelvég vmi kis átalakítóval, amik egymásra vannak hangolva, mint a központi zár a slusszkulcsra. Nemtom mennyibe kerülnek, de az elõzõ gitártanárom több tízezret mondott, szóval én inkább maradok mezei a megoldásoknál, és begabalyodok... 😊

Gerzson
Green Day - Time of your life

könnyû eljátszani, és nagyon szépen szól
mintha profi lennél😊

Match
Amúgy metallicából a One szólója sztem annyira nem nagy cucc, én inkább szenvedtem az átkötésekkel az elején a ritmusba (a szöveg elõtt). Azt hiszem talán a creeping death.be van egy elég szép futam, + a dyers eve szólója is elég nehéz, meg ha jól emléxem a battery sem egyszerû.

Match
3 hangos nyújtás nem lehetséges? G húron nyujtottam én már 11 bundnyit is....lenne webkamerám felvenném....
H.Peti: Azért tanácsolom hoyg egyszer próbálj ki egy GHS Boomerst (nem sub zero-t), és utána is mondj véleményt az ernie ballról 😊 A stratomba eddig a nut lett cserélve, ha visszaolvasol akkor láthatod is képen...továbbá lett bele egy hipshot tremsetter, ami a tremolót fixálja bizonyos szintig (egy bizonyos húzásig.....ez annyit tesz hoyg a vastag E hurt akár le is tudom szedni, de a híd meg sem mozdul.). Teljes pickupcsere volt + elektronika csere is, de ez megint változtatva lesz (Fender Noisless set lett beletéve). Tervben van most megint electronika csre, hátsó pu csere, tremoló csere, kulcs csere, koptató csere 😊 Tömören ennyi (emiatt adom el a squierem).
Amúgy egy 11-es készletben elég stabilak a húrok, úgyhogy lehet rajtuk 3 hangot is nyújtani 😊 (mondjuk 11 hangot csak G-n tudok, csak jó neki kell rugaszkodni 😊)

H. Peti
Match, húrkérdésben megdönthetetlen vagyok, maradok earnie ballnál, de ízlése válogatja ezt is, mint a zenélésben mindent. Ja nekem is van akusztikusom, fémhúros. Roling's. yeah 😊) amugy nekem soha nem szakadt még el húrom, illetve egyszer E1. túlnyújtottam asszem. Match érdekelne ez a tuning Fenderes dolog. Amúgy az a baj velem pl. hogy csomó ismerõsöm mondja hogy tök sokat fejlõdtem, ahhoz képest hogy tanárhoz sose jártam. Meg hogy érzem ezt a gitárjátékstílust és ez tök jól esik, de kurvára kipróbálnám azt, hogy szólna ez kisérettel, mondjuk dob+ritmusgitár, ezzel az a baj, hogy egy ismerõsöm sincs, aki komolyabban dobol. Ritmusgitásost még csak tudnék szeretni, de a gyerek teljesen leragadt a kvinteknél és az egész Pankvonálnál. Lejátsza a Picsa számokat meg mondjuk Konfliktot, vagy CPG-t, de könyörgöm... szal nincs partner, de gondolom, elõbb utóbb lesz valami. Amúgy meg lenne egy kérdésem, látom koncerteken millióegy gitárostól, hogy nincs bedugva a kábel, csak valami kütyü van a gityóba és az továbbítja a jelet az erölködõbe, gondolom ez valami spéci adó vevõ dolog, tudtok errõl valamit hogy ezt miként kell szólitani és hogy mibe kerül egy ilyen õrület?
Nightwing: 3 hangos nyújtás az már hihhetetlen, tán nem is lehetséges, hacsak nem damil az a "húrkészlet"

her Valo
---Ragi:
ha lenyomod a One szolojat hibatlanul akkor master vagy már...

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Match
Amúgy hogy nem tudom hoyg hoyg maradhat egy húr 1 évig a gitáron....nekem mikor kezdtem, a napi átlag 8 óra gyakorlással, általába 4-5 nap utrán szakadt az E, ha nem vettem új készletet, akkor bírta max 2 hétig, de akkor már olyanok voltak, hogy lekopott az A húrról a tekerés....vagyis azért szekadt el, mert elkopott a fém, nem azért mert megnyúlt (amúgy az fasza mert nem pattan el, csk leesik 😊))

Match
Nah megpróbálok szólni mindenhez, mert elég sok téma vetõdött fel mostanában (végre...).
Natehát gitározás: Én kábé 4 éve kezdtem faterom okításában, elsõ számként megtanulva a felkelõ nap házát (megahyperultrabrutalmetal), majd rájöttem hoyg ez valahogy nem az én stílusom, úgyhogy a második szám már a Black Sabbath-tól az Electric Funeral volt (tul, képp ez az a szám ami miatt gitározok (mikor fatermom játszotta, és úgyanúgy mint a cd-n, megfogott a dolog). Azóta stílusilag bár változtam, azért a régi alapok megmaradtak...zenekarokat nem említenék, inkább zenészeket, akik hatnak rám: Malmsteen, Tony Ilommy, Steve Ray Vaughan (miatta van strato mániám), Zakk "Fuckin" Wylde, Beethoven+bach (ne nézzetek hülyének...komolyan😊))), természetesen Hendrix.....most más hirtelen nem jut eszembe 😊 Eleinte csak metallivcát tanulta szinte, és kirk szólóival kurvakönnyen el lehetett sajátítani a pentaton skálák rejtelmeit, majd késõbb jött ozzy és zakk és a többiek. Msot elhatároztam hoyg malmsteent tanulok, mert nekem valahoyg az a stílus fexik (nem a heavy metal, hanem a virgázás)....elõreláthatólaz az összes számot meg akarom tanulni, de majd úgyis feladom az elsõ 5 után 😊) Zenekar lenne csak nincs kedvem próbát összehívni 😊))

Cuccok: Fender American Standard Stratocaster (ezer modifikációval, ha valakit érdekel esetleg leírom). Laney ócska 60W-os csöves falbontó szerkezet, házilag készített ládákkal (600W mély, 1400W magas). Effekt: Boss GT-6.
Húrok: Elvileg 11-es GHS, de nem mindig lehet kapni, úgyhogy most Fender van rajta....az ernie ball számomra a legszarabb elektromos gitár húr amit valaha is használtam 😊))) (tudom sok ügyes ember használja, de szerintem úgy szar ahoy van). Pengetõ: Dunlop Sharp Tortex 1 milis. Pickup csere most lesz nekem is, hátra egy SD Pearly Gates (meg akkor koptató, teljes elektronikai átkötés stb..). Akusztikusnak van egy Yamaha F350 gityóm..a többi gityóm csak szobadísz, épp most szabadulok megtõlük.

Amúgy az hoyg az elsõ húr olyan rossz az nem biztos...mondjuk ha hangszerboltból van a cucc akkor lehet...az akusztikuson szar volt, pedig rendelve lett. A straton, ami szintén rendelve lett,azon viszont fasza volt, csak én akkor 8-assal játszottam, azonmeg kilences volt....megtetszett....aztán most 11-essel nyomom 😊
Na leget pofáztam márr, majd még kaptok 😊

p)ec
Peti: Jah, hogy nézzem meg, vannak-e csavarok? 😄DD Hát erre nem is gondoltam 😄DD
Ragi: Gitárvásárlás után tanácsos azonnal lecserélni a húrokat, hiszen lehet, hogy másfél két évet is állt a raktárban az egyébként sem fényes minõségû húrkészlettel. Én D'Addario-t használok, de a tanár elvileg pénteken fog ajánlani egy ki*tt jó húrmárkát, ha elõkeresi a csomágolást. Sztem ne spórilj húrvásárlásnál, évente max. 2-3 alkalommal párszáz forinttal drágábban simán megéri egy jobb húr.
Énekerõsítés? Erõsítõt próbáltatok már?😄 Énekládát kell venni...

H. Peti
Mondjuk sztem egy kicsit inni nem para, sõt valamennyire oldja a stresszt, én olyankor picit instrumentálisabb is vagyok, bár totál bebaszni para😊
Ja Ragi, mindenképp cserélj húrt!! Én earni ballt javaslom, 2.300 egy készlet eldorádoba.

H. Peti
Pec, nagyon egyszerû, ha a gitárt megfordítod, hogy ne a húrozott felét lásd, akkor ott látszik hogy csavarozott(pl a képek, amiket Match beszúrt mind csavaozott atyaúristen) vagy átmenõ(ragasztott) nyakú, utóbbi jobb, szebb hang stb. Hátránya: az átmenõnyakas gitárok drágábbak természetesen😊
Ragi: Erölködõ=Gitárerõsítõ. Yeah. Amúgy multieffektet én nem tervezek vásárolni,mert ami jó és tetszik, az kurva drága nekem. Ja ha valami hülyeséget írok, akkor ugassatok le. 😊 Én majd karácsony után veszek erõsítõt, vagy marshall, vagy custom. Nightwing: inni jó 😊, bár ha tulzásba viszem, nagyon ratyi mód játszok és az gáz.😊

Csá!!! Miazaz erõlködõ? Ja és bocsi a tudatlanságomért 😊 Egyébként nagyongáz az hogy ugyanaz a húr van rajta mint amit a gitár vételekor rajtavolt? 😊 Asszem pont 1 éve volt 😊 Mondjuk már érik a húrváltás ugyhogy vki tudna ajánlani valami jominõségû hurt? Persze nelegyen tul drága 😊 Ja hát Metallica az isten arról vita nincs. Jáccani is 'tudom' õket de hát ez enyhe túlzás 😊 Mondjuk úgy hogy utánozom õket valamilyen szinten ja és a szolok hát azokat még gyakorolni kell bár a One szoloja egész jol meg, Nothing elsel matters-é sem megy rosszul, Unforgiven sem olyan nehéz de a sok wahos szolo megörjít mer nemtudom eljáccani õket 😊 A cuccaim: Korg ax300 multieffekt, Create GX-60 combo, Craftsman UST-300 gityó. Eza Korg multieffekt egész jól bevált nemsemmi hangokat lehet belõle kihozni. Banda az van bár meglehetõsen ritkán próbálunk (nincs normális 'énekkierõsítésérealkalmaseszköz'). Télleg ti mit használtok próbateremben énekkierõsitésére? És mennyibe került? 😊 Na ennyi.
Byez
p)ec
Ja, és olyan 2 éve kezdtem komolyan tanulni, Nirvanás-Illéses akkordokon túl.

p)ec
Honnan ismerni fel a csavarozott nyakat, és mik a hátrányai? Ha nem csavarozott, akkor ragasztott?

Egyébként fõleg Dreamet játszok (ill. tanulok 😊) És néhány Lte és Elp számot. Kedvenceim még a Transatlantic, és Gordian Knot. Klasszikus gitárt is tanulok, és majd egyszer szeretnék dzsesszt.

Ibanez RG 207dx, Korg ax100, Marshall mg100, mg A láda

Álmaim: szeretnék egy cédajó gitáros lenni cédajó bandával és cédajó cuccal.

H. Peti
Na egy kérdés, mivel nem ismerlek titeket, ezért megkérdezném, hogy miket játszotok. Nem feltétlen full komplett szám, az is érdekel amiket már majdnem hogy tudtok, meg mióta nyomjátok, milyen a cuccotok és hogy mi a célotok, tehát egy frankó bandát is akartok e netán, vagy csak jammelés szinten ûzitek. Az is érdekelne hogy van e az egész gitárdologgal kapcsolatban, úgy unblock valami álmotok? Na én kezdem, Guns-t szeretek nagyrészt játszani, nem tudok még egy számot sem elejétõl végig sajna perfekt, mert nem könnyû szépen eljátszani és nekem fontos hogy a lehetõségekhez képest frankón dörrenjen, sajna sok wah pedál effektet használnak, nekem meg ugye nincs ilyen eszközöm... Az elsõ dolog amit a Guns-tól még akusztikus korombam megtanultam a sweet child o' mine intró, imádom és nem utolsó ujjgyakorlatnak sem. Azóta persze bõvült a keret, de nem vagyok még képes egy számot sem eljátszani végig, mer' nehéééz. 15 hónapja csinálom még csak, de imádom. sokszor azon veszem észre, minnél jobban elmélyedem benne, annál inkább rájövök, hogy még nagyon gyér a tudásom...na igen szeretnék majd egyszer eg jó kis hardrock csapatot is, az álmom pedig jó cuccosok és zenélni embereknek igazi koncerten, mindegy hogy 20 vagy 1000 ember elõtt, csak ne ragadjak le a "haverokkaliszunkaztánnymommindenkiamittudrészegenosztkész" szinten, bocs ha ezzel valakit bántok, nem áll szándékomban.
Cucc: Epi lp100 sunburst szín, gagyi vermona erölködõ(új folyamatban), se pedál se effekt nincs egyenlõre 😞 volt egy boss, de eladtam, me' szar vót. ugyhogy amp-overdrive.(tré ezis) pengetõböl a puhább 1 milis dunlop, húr pedig earnie ball super slinky. piköp csere majd egyszer dimarzio paf pro,seymour ???.
Üdv!

Gyerekeknek jó lehet. Az auchanos Simbanez-nél biztos jobb egy kisgyereknek, bár biztos nem "ezernyócba" kerül.

Match

csabawarchief

Match
Nem a nyak vastag, hanem a test olyan kicsi 😊
Ezek a gitárok amiket vbelinkeltél....ez a mi nem jött be tényleg érdekes.
Ha normálisan magadhoz veszed, akkor a felsõ húrok nem is szólnak, mert valahogy hozzádérnek.
Bár lehet hoyg ez ilyen jimmy féle fog gitár 😊

H. Peti
áhh szar. sorry

H. Peti
Az elõzö ami nem látszik.

H. Peti
eszem megáll.

még egy kis hányinger:

Érdekes...

És ami nekem sajna soha nem lesz...]

H. Peti
Hát nemtom mit mondjak.... elsõ ránézésre nemgáz, de aztán jobban megnéztem. Egy hangszedõ,csavarozott nyak(sajna az enyém is) ez rögtön ami eszembe jutott, meg ezen ami pont alattam van, nemtom de kissé fura az egész test plusz mintha a hurok, vagy csak a nyak kurva vastag, nemtudom, de érdekes, a F.V. pedig szintén zenész, egyszó mint száz. Szarok. Ja Epi erölködõt még sose hallottam, igy véleményezni nemtom.

U.I.: jah, ezt ilyen power pack-ban adják? Akkor tényleg egy fos lehet.

Match
Lol 😊

Tudom hogy ezen csodamodellek már régóta a piacon vannak, de annyira viccesek hoyg miszály beajánlanom õkjet a design centerbe 😊

Köszi.

Itt az akusztikus gitár mûködése, részei, egy kis történelem, ez meg az, dióhéjban:

http://www.finermusic.com/classroom/exercise9/exercise9.html#Header6

Itt meg az elektromos gitár. Szintén kisiskolás stílusban, de tömören, ügyesen:

http://entertainment.howstuffworks.com/electric-guitar.htm