Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecska
nem kell bekapcsolásnál se melegíteni csak 1-2 percig utána lehet hajtani is, én úgy szoktam, hogy kitekerem játszok vele pár ercet, aztán visszaállítom arra a hangerõre ami kényelmes.
és igen mindenképp kikapcsolás elõtt stby és meg kell várni amíg kihül.. (de ezt még a barátnõm is tudja 😄 )

Fehercsoki
Egyébként szerintem elektromos gitárnak kifejezetten jó hangja van tisztán is, szóval fémhúros nekem nem annyira kell mellé.

Fehercsoki
Ha a durvább zene alatt a power metalt érted akkor pont eltaláltad, viszont nekem nem arra kéne, hanem csak úgy mert szép hangja van.

tenkenorman
viszont a segítségetekre lenne szükségem! hagyom standby módban melegedni az erõlködõt 5-10 percig, majd még pár percig élesben alacsony hangerõn, ha úgy érzem bemelegedett tépem neki (persze azért nem fogom kinyírni a füleimet... szóval ha befejeztem a dolgot, akkor csak off, vagy szintén hagyjam hülni standbyban , majd off?

http://www.tenke.hu

tenkenorman
pt telecaster, most voltam kábelekért, azt kell hogy mondjam fasza!!! nagyon jókor jött ez a gitár. mert én kicsit metálosabb gyerek vagyok de az esetek 80% ban csak bluesosabb, könnyebb nótákat hallgatok (és szeretek játszani) azt kell hogy mondjam ez nagyon frankón harmonizál minden féle stílussal.

elitehun
Mi ez a szépség?<#szeret>
(a schecter)
AtomHeart
Jah, kicsit furcsalltam, hogy pont ez kell, durvabb zenekben sokkal nepszerubb a femhuros, de lehet, hogy tul sokat felteteleztem a zenei izlesedrol.

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Fehercsoki
Teljesen más a fémhúros meg nylon húros gitár, úgyhogy nem értem a kérdést. Egyébként csak azért mert ilyet szeretnék😄

V43 1105
Háhá te meleg :]

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Count Adyn
Meh dejó mikor az embernek szar napja és akkor még elszakad egy húr is a keze alatt...😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tenkenorman
72ropi, kaptam mellé egy ESP puha tokot. hatalmas köszönet az eladónak 😊

tenkenorman

AtomHeart
Miert nem akusztikusat veszel..?

Hecker007
nah igen, ez pont az a kategória amibõl ki kell fogni a jót, legalábbis szerintem, megnézni meg meghallgatni érdemes, de én inkább gyûjtenék még hozzá és valami jobbat vennék

Fehercsoki
MSA C21-et néztem ki.

Hecker007
attól függ mennyire olcsó 😄 azért ott is megvan az a tüzifa kategória amiért 2 forintot sem érdemes adni, meg persze ott is van olyan hogy ki lehet fogni a jót 😄

Fehercsoki
Klasszikus gitár vásárlásánál mennyire kell kerülni az olcsó gitárokat?😄

elitehun
Hát ez gecijó 😮
Sziasztok!

http://www.youtube.com/watch?v=19FFbmbZ3bc&feature=g-vrec

eszméletlen jó ez a szám.😊 a szólórésznél melyik skálában játszik Buckethead szerintetek??
Frequency

Fehercsoki
Rocksmith topicban már kitárgyaltuk a játék elõnyeit/hátrányait, ha gondolod oda leírhatod a véleményed😊

Frequency
Én is nyomatom vele,de nekem kicsit vegyesek az érzéseim.

Fehercsoki
Amúgy csak azért csináltam meg mert Rocksmith-ben az egyik húron nem érzékelte rendesen a 15. bundot, de gondolom mostmár jó lesz. Próbálta még valaki rajtam kívül a játékot? Nekem egészen tetszik, sokkal kevesebbet vártam tõle.

Fehercsoki
Na ma beállítottam a nyakat, húrmagasságot, valamint az intonációt, 6-ból 5 húr volt elcsúszva kisebb/nagyobb mértékben, de most minden jó, és így az intonáció állító kis izék a hídon szép szabályos alakzatot alkotnak😄

AtomHeart
Passz, de ha megveszed, kolcson kene add egy Youtube video erejeig! <#vigyor3>

tenkenorman
Sziasztok! Egy Schecter PT (2008-as) megéri 72-ezerért szerintetek?

Hecker007
állítsd vissza gyárira 😄
fender nevû bank nincs is benne xD

iszok egy sört..
már napok óta olyan szinten fáj a fejem, hogy még a kataflám sem segít..

fasza..
a fender nevû preset bankot, sikeresen átneveztem kenderre

ahogy olvasom.. állítólag még az is egy nagyon jó megoldás, hogy veszel egy di boxot, a pod és az erõsítõ közé, ami tud galvanikus leválasztást..
de olyat is olvastam, hogy valaki, fogja a tápcsatlakozó dugóját és leszigeteli a föld érintkezõjét rajta.. az a 3 dik érintkezõ a két villás érintkezõ mellett.
viszont ez veszélyes lehet akkor ha modjuk meg akar rázni az áram..

link

itt ezt az usb-s zúgást tárgyalják.. elvileg meg lehet oldani, usb-s földhurok leválasztóra lenne szükség, vagy laptopon kell csinálni a dolgot úgy hogy ki kell húzni a falból és csak elemrõl mehet, akkor elvileg megszûnik ez az idegesítõ szar geci zúgás

ez az usbs zúgás engem idegileg kikészít.. a vége tuti elmegyógy lenne
nem tudjátok, hogy létezik e valamilyen usb-s földhurok leválasztó?

Hecker007
jaja ez normális, a gépen nem fogod hallani a hangját csak a pod kimenetén, állítólag meglehet valahogy oldani azt amire te gondolsz, de én nem foglalkoztam vele, nekem jó így ahogy van

csokalaci
Nekem ez akkor van, ha az ölemben van a gitár, és görgetem az egeret.(De a multieffekt nincs a gépre dugva, és az erõsítõ is messze van a géptõl)

http://facebook.com/musicleander

ha rádugom az usb-t a podra.. hülye alapzúgást hallat magából..
de még azt is hallom, ha mondjuk az egérrel görgetem le az internetes lapokat..
ez normális?

Felraktam mindent a gépre..
line6 monkey..
pod hd 500 edit és driverek..
most ott vagyok, hogy bent vagyok az edit programban.. a gitár bedugva a podba..
a pod csatlakoztatva usb-n a pc hez..
most hogy tudom megoldani, hogy a számgépen halljam a gitárt?
.. usb-n keresztül

AtomHeart
Szerintetek idehaza tapasztalt hangszeresz mennyiert rak ossze egy stratot, ha en adok hozza minden alkatreszt..? <#miaz>

AtomHeart
Az elsore meg tortoize mintazatu koptatot raknek! <#szeret><#szeret><#szeret>

AtomHeart
Meg jobban nezne ki ilyen testekkel:

<#finom><#finom><#finom>

AtomHeart
Warmoth/wilkinson/dimarzio alkatreszekbol osszerakott strat:

Szerintem qrvajol nez ki az a wenge nyak, ha a kozeljovoben epittetek stratot, ilyent rakatok ra! <#hehe>

AtomHeart
Sok helyen vallalnak ilyent, pl. >>itt talalsz hozzaertot. Olyannal fesetsd, aki ert gitarokhoz, egy rossz festes/lakkozas sokat ronthat a hangzasan!

joshua
Tudtok valami helyet ahol vállalnak gitárfestést? Nem valami bonyolult mintát szeretnék, csak a fekete testet valami vajszínûre.

egyre okosabb vagyok a podhoz..
bazz.. elég durva cucc, hasznos kis jószág, minden gitáros pajtinak ajánlom, bár csak ne lenne ilyen drága

viszont.. bármikor eladhatom ha nagyon kell majd a pénz, úgy gondolom

még mindig a használati utasítást olvasgatom...
már tudom szerkeszteni az fx utat, elõhívni a preseteket.. meg átpakolgatni õket

AtomHeart
Ez mar nagyon off, es sajnalom, hogy ennyit szivsz, de hajtasi nelkul nem kellett volna vezetned. Haragudhatsz a vilagra, de ha tudatosan megszeged a szabalyait, viseld csendben a kovetkezmenyeket! <#nezze>

Hecker007
sajnos ez magyarisztán, szopás az egész..

V43 1105
Aki sokat szopik egyszer úgyis nyerõ helyzetbe kerül ^^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

=(
Azt utálom a világban, hogy mi emberek képtelenek vagyunk szeretni...
egymást, de még a szegény kis állatokkal is kibaszunk
hiányzik a részvét.. és csak kibaszunk egymással, hogy pénzt csináljunk mások kárából..
Engem már nem is érdekel túlzottan ez a világ.. megvannak már a kis szeretet kapcsolataim..csak mindig attól félek, hogy ez a rohadt világ megtalál és megint engem cseszeget.. mint tegnap..

az állam elõször elveszi a kocsi forgalmiját, és azzal zsarol, késõbb aztán maga az állam büntet meg, mert nincs nálam a forgalmi, amit elõzõleg õ vett el erõszakosan.. és nem hajlandó visszaadni sem, miután engedtem a zsarolásnak, és oda adtam mindenemet nekik..

V43 1105
Majd legközelebb több szerencséd lesz =(

vigyázz mert náluk gyorsan kamatozik a pénz.. az apróbetûs több száz oldalas részben van a lényeg elrejtve