Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Match: elárulnál olyan dolgokat, mint például varced body, mit higy összerakni, mivel mit kell még csinálni? 😄 Nagyon megköszönném ám. Az oldalon csak a festésnél találtam árakat... egy egész gitár kb. mennyivel jön ki olcsóbban, mintha boltban vennél egy hasonlót? Mondjuk az nem semmi, hogy megtervezheted magadnak... 24 bundos scalloped nincs? 24 bundos nyakat egyáltalán nem láttam...
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
+szerintem tulsagosan fennvagy a hegyen=kevesebb delay kellene rá...
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
User: gitarozas
pass: gitar
`Take a look to the sky just before you die`
Lehet hogy csak ferde a nyak, bár attól még tisztának kellene lennie.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Body: mahagony flat top body
Top wood: Carved(?)ez, akkor nem jo a flatra gondolom... maple
Neck:
Neck construction: 1-piece mahogany
Fingerboard wood: 22 fret ebony
Inlays: Pearl block
Binding: Single-ply white
Profile: Rounded
Scale length/Nut width: 24 3/4"; 1 11/16
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Szerintem ha tudsz jó faanyagot szerezni, akkor csak neck-thru-ban gondolkodj.
Ilyen a vintage pálca. Amint látható görbén kell bemarni, és elég mélyre. Nem eccerû megoldani, de ha megcswinálod, akkor minden elismerésem neked! Ha eccer rájövök hogy "Hogyan csináljunk gitárnyakat egyszerû háztartási eszközökkel" akkor én is nekiállok egynek 😊)
Gondolj bele. Kifaragod a nyakat, mindent ami kell rá, még a fejet is meg tudod hajlítottra csinálni. Aztán ketté kell vágni hozsszában (a fogólapot levágni), belemarni a pálcát (tehát egy kurvajó marógép is kell), aztán ha mindez faszául sikerül akkor visszaragasztani a fogólapot...ha még ez is megy akkor még bundozni is kell, amit minimum tizedmiliméterre, de inkább századmiliméter pontossággal érdemes betenni.
Szerinem látogasd meg a WARMOTH Lapját...vannak áraik rendesen de jók is. Szeirntem érdemesebb itt megrendelni a testet meg a nyakat mint megcsinálni (és még olcsóbb is mintha te csinálnád 😊)
Peti, pont mostanában volt róla szó; errõl volt szóû
errõl is
rohanok az elsõ nonstop guitar shop-ba! 😊\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Hogy mi történne? Jobb esetben csak kurvaszarul szól, rosszabb esetben leég a bemeneti erõsítõ a hangkártyában 😊
Jobban szól, ha mikrofonnal veszik fel, nem?
"nehogy rákösd az erõlködõt közvetlenül a gépre!!😊"
Egyébként akkor mi történne?😄
Elég nekem a mostannit fejlesztgetni. Elõreláthatólag csak új kulcsokat, hátsó pickup-öt, koptatólapot és tremolót akarok venni 😊)) 2 év mulva kész is lesz 😊
Amúgy a butított gitárok között is vannak elég durvák...
Legalább is én ezt használom..és úgy tudom satch is, bár õ lehet hogy azóta fejlõdött 😊 Ezt a torzításos valamit nem értem hoyg hogy gondolod.
Ti milyen programmal játszotok fel számokat? Olyan kellene, ami természetesen több audio-csatornás, és midit is lehet alákeverni. Magix? Quartz? Tudom, a windows hangrögzítõ a legjobb, de nekem egy kicsit bonyolult a kezelése. 😄
Kitartást a No boundaries-hez!😊)
Egyébként Jason-nak jók a "lassabb" számai is!
Speed kills!!!!!!

De most annyi mindenrõl volt szó,hogy muszály írnom!😊)
Michael Angelot én is ismerem😊Láttam már 1-2 oktató,és koncert videóját!Hát..... Nem semmi a csávó!Embertelen,ahogy teker!!!Király a sérója is😊)Viszont nagyon hiányolom a dallamokat a játékából.Nagyon-nagyon tehetséges,és technikás,Malmsteen télleg kezdõ hozzá képest,de nekem akkor is hiányzik belõle a dallam😊))
Match,ha megtanulod a No boundariest tényleg Te leszel az isten😊))És nagyon állat a gitárja!! 29 bund asszem😊) "Built for speed"Töltsétek le a "Speed kills" videót!Egyébként nem tudom ismeritek-e Jason Becker-t,de érdemes utánanézni!Hatalmas tehetség!Fantasztikus számai vannak😊)Van a neten egy Cacophony nevû videó róla,hát az eszméletlen!Az elején jobb kézzel jojózik és csak ballal játszik,utána pedig tekerés meg virga 1000.000-val!Érdemes tõle meghallgatni a Rain-t.Iszonyat szép szám!
Más:saját magam visszahallgatása:ugyanúgy vagyok vele,ahogy eddig Ti is írtátok!A legapróbb hibát is észreveszem benne,amit más még csak véletlenül sem vesz észre😊)Néha akár 10x is rögzítek valamit,mire elégedett vagyok vele és másnak is megmutatom😊)))
Csak azt utálom hogy a 2 kezes tappingnél van egy 23-as bund is....és nekem olyan nincs...utálom hoyg nem 2 okbtávos a strato..mundjuk úgy hülyén nézne ki.
Láttam olyayt hogy strato-ra 2 oktávos nyak, és az elsõ pickup-ök ki kell hozzá szedni 😊 Undorító...ha megtalálom belinkelem 😊
Én az elsõ zenekaromba egy haverom áltatl kerültem be, olyan egyszerûen hoyg beszélgettünk hoyg milyen lenne egy zenekar, aztán még aznap elmentünk egy szalagavatóra ahol ott volt az egész zenekar, és bemutattak mint "az új gitáros" 😊
----------------------------------
RAMONES nevûek a házba mennek

A dom. gondolom domináns, a 7 pedig az alaphangra épülõ hetedik hang az alap hármashangzathoz.
vadji: nem lehetne kevesebb, hosszabb üzenetet írni? 😉
, csak épp angol nyelvû köny (ha valaki félreértené, és azzal fordulna hozzám hogy hogy lehet angolkönyvbõl gitározni tanulni...)
nemtom mit jelentenek ezek hogy (vagyis hogy mi az akkor neve magyarul):
c(major)
c7(dom. 7th)
F(major)
Fm(minor) - hûû ebbe belefájdult a kezem