Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz!
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
A Nothing Else Matters már volt fenn de megint feltettem,a November Rain meg olyan,mintha a szólóból csak minden második,vagy harmadik hangot játszanék😊) Viszont így ünnepek elõtt nem sokkal elkapott a karácsonyi hangulat,úgyhogy játszottam még egy szösszenetet,és nagyon átszellemültem

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
amugy wah-bol a dunlop cry baby a legelterjedtebb, es jo is nagyon
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
De azért egy szép jacksonos festést el bírok képzelni 😊
Mondjuk egy fekete akzstukuson egy pile-o-skullt 😊
"Ha valaki tudja, hol akadni a lentebb leírt gitárra, legyen szíves ossza meg a jónappel, mert az (b)üntet rendesen... 😄"
Ezek után nwm nagyon értem mi van az ezer dolcsis gitárokkal, én csak egy giccsrõl beszéltem, ami elmegy dizajnszentörbe. 😄 Ja és eszem ágában sincs megvenni. 😊
Azért holnap fõpakolok vmi cuccost,bár valszeg nem lesz túl jó a hangminõség.A torzított dolgok gyíkul szólnak vmiért,vagy pedig széttorzítják a hangszórómat a gépen,úgyhogy általában acoustic veszem fel a dolgokat,de néha azon meg túl sok a mély😊)))
Egyébként télleg nemsokára elérjük a 7200-at,csak bele kell húzni egy picit😊)
Ez a 7200-adik hozzászólás....állat 😊
Még valami kornyikáló legény kell szerezni mert nekem nincs sok hangom a dologhoz, inkább ovkûlozok...de az már meglesz.
Játsz fel valamit az ftp-re, ha van kedved, és akkor megbezélhetjük a részleteket 😊
Emailt kell nekik írni, a standard méretek megvannak mind, viszonylag olcsók (hát, ghsben a legolcsóbbak 😊)
Nah, ha már miskolci vagy, akkor lenne pár kérdésem 😊
Mikortól is játszol? milyen cuccod van? Stílus? Van e baszgityós ismerõsöd? Van e kedved egy qrvazúzós zenekaban játszani? nagyjából ennyi 😊
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
getkey: az fantasztikus...akkor milyen vastagságba? mert 11-es (amilyet használok) sosincs...max 10-es.
Én is miskolci vagyok.Egyébként a Refo-ban vettem,most lehetett kapni,és az ára is kb. ugyanannyi,mint a többi GHS-nek.😊)
Rendelésre viszotn biztos hoznak...szerintem jó gitárok (minõségileg), mivel úgy emléxem 1000 dolcis felett vannak, és eddigi tapasztalataim szerint az 1000 dolcsi feletti gityók elég jó minõségûek.
Ha valaki tudja, hol akadni a lentebb leírt gitárra, legyen szíves ossza meg a jónappel, mert az üntet rendesen... 😄
Lat: Egyszer találtam egy linket, ahol az együttesed cuccából lehetett letölteni, der akkor nem tudtam, most pedig nem találom. Ugye tudod, mit kérek?😄
vagyis ha igazam van akkor az a sima C-dur hangmagasságában van (vgyis az A húron a 3. bund)...vagy valami ilyesmi.
Lat: királyak a képek. Nekem is vannak ám ötleteim, csak sajnos nincs senki, akinek ilyet vehetnék... 😊
(megnevezés: Jingle Bell Rock Ornaments

)
Emlékszem egszer láttam egy naogy undprító gitárszobrot a Yahoon, üvegszilánkokkal és drágakövekkel volt díszítve a teste, a berakás a nyakán pedig rubin volt, és kidomborodott... :/// 😄DD
Nem dícsérném most megint a húrokat....még senki nem mondta azt hoyg "játszottam már jobbon is". Nekem is slamo ajánlotta, de õ se tudta milyen 😊
Viszotn kérdés: Merre lax, és hol vetted és mennyiért? mert ha nem gond, és olcsó lehet h ogy kellene nekem pár darab, mivel nem nagyon lehet kapni itt miskolcon (vagis inkább nem lehet!)
Match kolléga tanácsára,aki jópár hozzászólással ezelõtt igen dícsérte a GHS boomerst,én is kipróbáltam az ominózus húrkészletet,és azt kell hogy mondjam,hogy nagyon megérte😊))
Eddig ez a legjobb,amit kipróbáltam!Nekem a többivel ellentétben ez nem hangolódik el állandóan,miután frissen lett felrakva,és a hangja is szépen cseng😊) Szóval köszi a tippet mégegyszer!
Behringer erõsítõkrõl mi a véleményetek?
Ugy hallottam jol szolnak es hat Marshalloknal jobal olcsobbak pl.:Behringer gx112 (Blue Devil)60 Watt • Virtube csõ szimuláció • 12" Jensen hangszóró • tiszta és overdrive csatorna • 31 24-bites programozható sztereo effekt (zengetõ, visszhang, Chorus, Flanger, Compressor, Wah, Tube Emulator, Speaker Simulator) 99 beállításba rendezve • Midi vezérelhetõség • sztereo vonal kimenet • aux in bemenet (pl.: CD játszó, dob komputer, stb.) • effekt sorbakötés • lábkapcsoló bemenet • hangfal kimenet
Szerintem jo cucc szerintetek?

"Mit kérjünk, vagy vegyünk magunknak karácsonyra ?"
Ami nélkül egyetlen rockzenész sem lehet, meg az természetesen maga a 25 dolláros csoda, A Cooltronix Laza Rocker Gitár
Röviden csak annyit róla, hogy 9 rock és 9 heavy metal beépített riffet tartalmaz. Nem kell veszõdnötök a jobbnál jobb riffek kiagyalásával. EZT MÁR GITÁR TUDJA !
Ezen kívül 5 féle szintetizátor dallamot, 5 heavy metal dalt, 3 rock dobfelszerelés hangot. Természetesen a Knight Rider futófényes szemüveg és egy fejmikrofon is jár hozzá.
A kézzel készült dogok külön értéket képviselnek. Igazán exkluzív ajándék lehet például egy drótból hajtogatott gitár. De ami a lényeg ! Marha jól néz ki !
Nincs gitártok, "Szexi Gitáros" feliratú matrica nélkül. Persze ezt elsõ ránézésre is mindenki tudja rólunk, de nem árt hirdetni is:
A szoba igazi ékessége lehet az életnagyságú fém Flying V gitár. Gyönyörûen kimunkált. Senki sem mondja meg, hogy nem eredeti és csak szobor. Csupán 125 dollár, tehát erre mondják, hogy a hülyének is megéri:
Gitárépítõknek jön jól a Gibson SG alakú falióra, ami némi átalakítás után saját készítésû SG-vé avanzsálhat és csak 40 dodót kell kicsengetni érte.
Persze nincs karácsony, fenyõfadísz nélkül. Egy gitáros pedig nem égetheti magát üveggömbökkel, meg angyalkákkal. Gitár karácsonyfadíszt tesz a fára. Ezt az eladója úgy hirdeti, mint "akusztikus gitár karácsonyfadísz".
? Ha õ mondja !?

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

nemtudom mi lehet az oka annak hogy nem látunk gitárosokat ilyeneken játszani.. Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Jajj, ha már itt tartunk; az ilyenre sima elektromos húrt tesznek?