Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

H. Peti
naja, de milyet?

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

unokatesom nyáron vett 43ezerért egy les pault 😛

H. Peti
Gyerekek!! Képzeljétek, ma mégis sikerült megvennem az álmaim gitárját(ma persze ami a pénztárcámhoz reális), úgy volt hogy nem tudok megegyezni a gyerekkel, de mégis sikerült. És marha boldog vagyok most. Itt egy link ha érdekel valakit. Annyi a különbség, hogy vajszínû a koptatólapom és krómozottak a szerelvények, trapéz berakások aranyszínû potik, ja meg limited edition 😊 még annyi hogy Gibson pick up-ök vannak benne és ragasztott nyaka van és istentelenül jól szól az árához képest. haszn. 155.000 volt. link : http://www.epiphone.com/default.asp?ProductID=47&CollectionID=6

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

szerintetek mennyiért tudnám eladni az ibanez rg-met? (amit már mutattam 😊)

gergou
Az ftp.x3.hu serveren talalhattok egy kis hanganyagot a gitarrol, user nev: gitarozas , pass: gitar ( Az aria pro 2 konyvtarban)

Szal kb 75 80 ezer forintert elado ez a gitar. Erdeklodni lehet telon, vagy mailen.( tel: 0630/4942923)

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
75 - 80 ezer kornyeken...

mennyiert adod???
gergou
Udv Emberek, eladnam az aria pro 2 es gityomat, az excel serieseset, ha valakit erdekel, jelezzen, es Velemeny tudna valaki mondnai az Ibanez 320, es a 370 dx rol? Ugy hallom mindenutt, hogy kurvajok😊

Match
Valo: Második??? van ennél rosszabb ltd? 😊)
rémlik valami m10 vagy ilyesmi ami erõsítõvel meg tokkal volt, de szerintem az már egyenrangú 😊
jah és igazat adok hoyg a felirat nem sokat segít, de biztos ZZZZ is úgy értette hoyg azért a felirat hozza magával a minõséget.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

her Valo
nemtom... nekem nem jon be ez a style...
amugy a képen egy M-50-es LTD van ami a második legtrébb gityoja az ESP-nek... errol ennyit

másik... nem csak az ESP felirat tesz ESP-ve egy gitárt... csunya lenne..

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

p)ec
Harp Guitar

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Match

Match
The Evil Twins:

Match
jobban megnézve elég szar gitár, de a festés nem rossz 😊
az ltd legaljabb modelje.

Match
Ez is szerény:

Match
Eléggé vad:

Match
Ha kicsi a kimenõ jel akkor nem bassza szét a kártyát.
A pedált nyugodtan bekötheted, nekem is simán megy a gt-6 a live-al.

p)ec
annak idején azt mondtátok, hogy ha rákötném az erõsítõt line in-re, megsülne a hangkártyám.
- Jártam egyszer egy csákónál, aki abból él, hogy karaokealapokat jáûtszik fel, és line inra kötött egy kombót...
- az effektpedálomban is van egy kis elõersítõ, vagy micsoda, ha a pedállt bekötném, de tenne jót neki?

Egy alsó kategóriás Ibanezem van😊))
Itthonra,felveszegetni,meg idõnként a basszeros barátommal együtt játszani tökéletes😊)Persze majd vmikor azért szeretnék egy jobbat,de valszeg az is Ibanez lesz,mert híve vagyok a márkának!

Egyébként pár napja vettem fel,meg vmelyiket a múlt héten,és simán a gépre volt kötve a gityó(line in),aztán utána adtam hozzá egy kis kórust,meg néhol flangert!Van egy Goldwave nevû progim,gondolom sokan ismerik,csak egy sávot tud,de tök egyszerû és gyors a használata,ezért gyor felvételre,vagy ha csak 1 sáv kell,akkor azt használom.Még az effektjei is elmennek😊)

p)ec
Ja, csak amikor belinkeltem ,akkor már örültem a videóknak, csak még nem jöttek le😄

Végre sikerült leszexuálnom valamit a szerverrõl. Tényleg királyak, majd leszedem a kottákat is. Getkey: milyen gitárod van? Mivel vetted fel, és hogy?

Match
Pec: ezt a gitárt láttam én is...mestermunka, bár a videók sztem nem sokat érnek, azt hittem a készítés pillanataiból lesznek, de csak a gitárt veszik...

p)ec
Ja persze: "A link"

p)ec
A lehetõ legmesszemenõbben illusztrálva, hogy hogy készül egy ilyen csoda (+videók!):

Gondolom enyhén büszke magára a csávó... 😄

Nekem a fórum menü-ben nincs ilyen!

"fórum"
->
"Fórum menü"(baloldalt)
->
"Beállítások"
De az hol van?

Satchfan
A beállításoknál van

www.satriani.com

Együttérzek veled a gityó miatt😊)Amúgy Eric Johnsont én is szeretem!
A fõoldalon egyenlõre még nem találtam meg a linket,de keresem.

H. Peti
köszi a gratulációt, de nem sikerült megvenni sajnos 😞((
ugyhogy marad a régi egyenlõre! Amugy Getkey! Legszívesebben én is Guns-t próbálok játszani, mikor meg már nagyon azthiszem hogy tudok gitározni, kicsit lehûtöm magam Eric Johnson-nal...õ visszahoz a földre az egekbõl 😊

getkey a fõoldalon lehet valamelyik linkel (supergamez.hu) én is valahol ott állítottam be.

Ezt az aláírás dolgot,hol lehet beállítani?

H.Peti:Köszi😊)csak sajnos akárhogy erõlködöm,nem nagyon tudok jobb minõséget elérni.Egyébként gratula a les paul-hoz😊)

consono:[email protected]
felhasználónév:gitarozas
jelszó:gitar

Srácok, hol van ez az ftp, amire pakoljátok a zenéket? Én is kiváncsi lennék rájuk...
H. Peti
Srácok, ha minden jól megy holnap egy les paul custom tulaja leszek! 😊)) remélem ööszejön a dolog, kurvára szeretném. Potom 155.000 (epi persze, de ez van, nincs dzsibzonra fél millám) . Na hjará, mindenkinke jó gityózást! getkey: a nov. rain nagyon sweet! 😊 kiru

Match
nekem tetszik,. bár a csendes éj jobban.
Köszi a kottákat...szreintem a csendes éjt mindenképpen megtanulom, bár sztem menni fog az pengetõvel is 😊)) Éljen a lustaság 😊

na erre a titanicra en is kivancsi lettem szedem is le 😊)
Na,felpöngöttem a Titanic-ot is😊)

Felraktam mind a kettõt az ftp-re😊)

Match:Igen,csak 1 sáv és ujjal van pengetve.Szeretek ujjal pengetni is😊)Egyébként nem bonyolult szerintem,ha gondolod felteszem Guitar pro-ban vagy powertab-ban,nem emlékszem pontosan,melyikben van meg.Ha ráteszel egy kis kórust,vagy echo-t,akkor még szebben szól,ráadásul ezt még a régi húrokkal vettem fel,azok pedig már egy cseppet fáradtak voltak😊)
Ha gondolod,tudok még ezenkívül "ujjpengetéses" tabot felrakni.Megvan a Titanic betétdala Guitarpro-ban!Azon gyakorolhatsz😊)És szerintem gitáron k*rvára szépen szól!Még azoknak is tetszik,akik amúgy nem lelkesednek a mûfajért😊))

Match
Getkey: Ez a csendes éj kurvajó!
Ez 1 sávba van felvéve?
Gondolom ujjal pengetsz....nehéz pengetni?
Mert én kurvára nem tudok ujjal pengetni, de ez teccik.

Match
Valo: én meg 38-ért az enyémet....megvolt kb 3-4 órán keresztül aztán becseréltem a gt6-ra...nem teccett...majd ha kurvasok lóvém lesz és tellik majd 2 hatalmas marshall toronyra+egy kispedálsorra akkor veszek egyet 😊

p)ec
Nem lehet utánvétellel fizetni... ?

p)ec
Ha megrendelem, kb. mennyi postaköltség ill. vám jön még az alapárra?

LINK

A link nem fog sokáig élni, mert új cím van, új dizájnnal és a teljes album nem lesz letölthetõ. Természetesen ezek is többségében rontott hangminõségû fájlok.

Az új cím Aebsence.com

her Valo
16ert vettem az enyemet ha jol emlexem, mondjuk az más tészta

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

p)ec
Persze, de azért nem veszem meg az elsõ mikrofont amit ajánlanak, ha se ár, se minõség tekintetében fogalmam sincs a mikrofonokról. 😊 Egyébként az együttesed linkéjt, ahol bele lehet hallgatni a számokba (#7146).

Ez stúdió-standard a hangszer felvételekhez és ahhoz képest nem magas az ára. Ár/minõség tekintetében nagyon jó.

Jó mikrofon kell, vagy mikrofon ? 😊

A Musician's Friend oldalon vannak olvasói értékelések a cuccok mellett, kis csillagok formájában.

Milyen linket ?

p)ec
Hát ennek igen borsos ára van... meggondolnék, még azért egy párat, de nem tud vki egy oldalt olvasói véleményekkel mikrofonokról?

p)ec
Ok, kösz utánanézek 😊De azt a linket nem raknád be?

Shure SM57