Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Szal kb 75 80 ezer forintert elado ez a gitar. Erdeklodni lehet telon, vagy mailen.( tel: 0630/4942923)
`Take a look to the sky just before you die`
`Take a look to the sky just before you die`
rémlik valami m10 vagy ilyesmi ami erõsítõvel meg tokkal volt, de szerintem az már egyenrangú 😊
jah és igazat adok hoyg a felirat nem sokat segít, de biztos ZZZZ is úgy értette hoyg azért a felirat hozza magával a minõséget.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
amugy a képen egy M-50-es LTD van ami a második legtrébb gityoja az ESP-nek... errol ennyit
másik... nem csak az ESP felirat tesz ESP-ve egy gitárt... csunya lenne..
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
az ltd legaljabb modelje.
A pedált nyugodtan bekötheted, nekem is simán megy a gt-6 a live-al.
- Jártam egyszer egy csákónál, aki abból él, hogy karaokealapokat jáûtszik fel, és line inra kötött egy kombót...
- az effektpedálomban is van egy kis elõersítõ, vagy micsoda, ha a pedállt bekötném, de tenne jót neki?
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Itthonra,felveszegetni,meg idõnként a basszeros barátommal együtt játszani tökéletes😊)Persze majd vmikor azért szeretnék egy jobbat,de valszeg az is Ibanez lesz,mert híve vagyok a márkának!
Egyébként pár napja vettem fel,meg vmelyiket a múlt héten,és simán a gépre volt kötve a gityó(line in),aztán utána adtam hozzá egy kis kórust,meg néhol flangert!Van egy Goldwave nevû progim,gondolom sokan ismerik,csak egy sávot tud,de tök egyszerû és gyors a használata,ezért gyor felvételre,vagy ha csak 1 sáv kell,akkor azt használom.Még az effektjei is elmennek😊)
Végre sikerült leszexuálnom valamit a szerverrõl. Tényleg királyak, majd leszedem a kottákat is. Getkey: milyen gitárod van? Mivel vetted fel, és hogy?
Gondolom enyhén büszke magára a csávó... 😄

->
"Fórum menü"(baloldalt)
->
"Beállítások"
A fõoldalon egyenlõre még nem találtam meg a linket,de keresem.
ugyhogy marad a régi egyenlõre! Amugy Getkey! Legszívesebben én is Guns-t próbálok játszani, mikor meg már nagyon azthiszem hogy tudok gitározni, kicsit lehûtöm magam Eric Johnson-nal...õ visszahoz a földre az egekbõl 😊
getkey a fõoldalon lehet valamelyik linkel (supergamez.hu) én is valahol ott állítottam be.
consono:[email protected]
felhasználónév:gitarozas
jelszó:gitar
Köszi a kottákat...szreintem a csendes éjt mindenképpen megtanulom, bár sztem menni fog az pengetõvel is 😊)) Éljen a lustaság 😊
Ha gondolod,tudok még ezenkívül "ujjpengetéses" tabot felrakni.Megvan a Titanic betétdala Guitarpro-ban!
Azon gyakorolhatsz😊)És szerintem gitáron k*rvára szépen szól!Még azoknak is tetszik,akik amúgy nem lelkesednek a mûfajért😊))
Ez 1 sávba van felvéve?
Gondolom ujjal pengetsz....nehéz pengetni?
Mert én kurvára nem tudok ujjal pengetni, de ez teccik.
A link nem fog sokáig élni, mert új cím van, új dizájnnal és a teljes album nem lesz letölthetõ. Természetesen ezek is többségében rontott hangminõségû fájlok.
Az új cím Aebsence.com

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Jó mikrofon kell, vagy mikrofon ? 😊
A Musician's Friend oldalon vannak olvasói értékelések a cuccok mellett, kis csillagok formájában.
Milyen linket ?