Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az én gityómon is floyd rose van, az dob rajta?

megnézném egyszer az összes gitárjukat egymás mellé állitva 😊))

gergou
na meg ne Esp hez hasonlitsd, nekem is olyan kene, de hat arra mar nincs penz... Jah, es egy ltd 301 qm pl mennyibe kostalna hasznaltan?

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
bocsi, de en 130 ert akarok gitart venni, es egy jo tremolot nem kapsz te 30 rugoert, sztem 50-60 tol indulnak, ugyanis itt Magyarorszagon nagyon meg venni se lehet...

her Valo
barmikor leveri mindenben a 370-es ibanez tremolojat az ESP-m original floyd-ja... tavol van az a legjobb cimtol... plane hogy Te 80-90-bol akarsz gitart venni, egy jo tremolo pedig 30 korul kezdodik...

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

ne a nyakat öntözd, hanem a torkod 😛

Match
Gergou: Száradás a nyaknál? 😊))))
Milyen gitárt akarsz te venni amelyiknek szárad a nyaka? 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

p)ec
Ja közben nekem is feltûnt a képen, hogy a híd nem egészen olyan, de ha jobb az enyémnél, akkor tényleg csak ajánlani tudom(nem mintha akkora tapasztalattal rendelkeznék😄).

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

gergou
Lehet, de a double edge pro nekem epp eleg jo😊 Basszer, remelem hamar osszejon alove egy 370 dx re, mar nem birom sokaig nelkule😊) Uj lesz, remelem a nyaka szaradas kozben nem fog megcsavarodni...

Match
Gergou: azért egy lo-pro edge szerintem üti...

gergou
nem, tevedsz, a kulonmbseg az rg 370 es a 270 kozott, hogy a 270 en sima lisenced floyd rose tremolo van, a 370 en meg double lockingos, double edge pro 2 tremolo van, ami a legkorszerubb, es leg strapabirobb...

p)ec
A hardware-nek is csak a színe különbözik, szóval csak külsõségek... 😊

p)ec
Ez egy 270-es, ami tavaly ilyenkor 110 píz vót. Nekem dx-em van, ami tképpen ugyanez, csak inlay-ben és hardware-ben különbözik. Szerintem 80-90 ezret megér használtan, de attól függ, mennyi idõs, ill. mennyire strapáltad le.

mármint ez

http://www.ibanez.co.jp/world/guitar/gtr_pict/RG370BBK-1N-04.jpg ez a gitár.

Match
😊)) ok 😊))
Keep Shreddin' 😊

H. Peti
oké,köszi, de sztem azt már csak holnap 😞 hulla vagyok. sorry

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Match
Mentsd le képeket a vinyódra aztn tedd fel az ftp-re, és ionnan linkeld!

H. Peti
ns beszúrom õket, de elõre bocsájtom hányadékok. 😞

fejecske:

testecske:

nyak hátulról(shemmicsavar.)

és a felirat 😊)

Remélem sikerül...Na ezek módfelett szar képek, bocsi de a webkamerám a legszarabb sztem az egész piacon 😊

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Match
ZZZZ: gondjaim nincsennek a vastag húrokkal, mret ugyanúgy tudok rajta játszani mitn máson, meg számomra kényelmes...
Csak úgy éreztem mintha a 10-esen könnyebb lett volna....lehet hoyg lehangolok D-re...bár ahhoz inkább 12 kéne 😊)
Peti: A stratomat elõször én is webkamerán keresztül láttam amerikából....inkább fekete-fehér foltnak tûnt mint gitárnak, de a fílingje megvolt 😊

p)ec
Peti: Grat, nem lehet rossz... 😊
Vajdi: Milyen RG-d van?
Gergou: az rg 370 tavaly még 270 volt, én pedig 270dx-ot kaptam a Jézuskától. 😊 Szerintem is cédára megéri az árát, de még a dx is, annyival jobban néz ki. 😄 Egyébként egyszer láttam LGT koncerten 270-et a gitárosnál. 😄
A nyaka eszméletlenül kényelmes, és hangja is durva torzítva és szép tisztán.
Match: meghallgattam a 12 húros strato-t, és sztem kurvajó 😉

H. Peti
Match, megmondom õszinté, szinte reménytelen vállalkozás, nincs digitális fényképezõgépem, a telcsimen ugyan van fényképezés lehetõség, de nem tudom elküldeni az e-mail cimemre. Valahol van még egy webkamera, az kaki minõségbe csinál, de majd azzal megpróbáom, holnapra meglesz, de lehet már ma este. Igyekszem. Ja és köszi neked is Match a gratulációt. 😊 ma egéz nap játszottam szinte, leesnek az ujjaim. 😊
húr? hmm, erre 9-es ernie ball lesz rakva...nekem ez a márka jött be eddíg.

Match
Én is kicsit megrettentem mikor tegnap éjszakafelkaptam a strato plust, amin 10-es húr van, de már rozsdás 😊 E-re hangolva is valahogy könnyebb rajta játszani a tekeréseket....bár vékonyabb a nyaka mint a stratomnak, de nem hiszem hoyg annyira döntõen beleszólna.
Lehet hogy le kéne szokni a 11-es készletrõl....
Eccer rendelni fogok egy custom készletet (vagyis inkább sokat). Alul 10-es készlet, felül 13-as 😊 Annak örülnék 😊 Csak sajnos miskolcon ez csak ernie ballal lehetséges...ha meg már rendelek akkor GHS.

her Valo
Most raktam fel örniból hibrid hurkeszletet! Nagyon jol lehet rofogni a felso hurokon, alul meg tekerni! fasza cucc, csak allitgatni kellett hozza kicsit a gityot, de megerte..

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Match
gergou...én nem értelek 😊 Ibanezed volt, 4 hónappal ezelõtt nem tudtad hogy neked egy olyan gityó kell? 😊
H.Peti: fogadd õszinte gratulációmat...owner-e vagy a legszebb lespaulnak 😊Pár házi képet beszúrhatnál róla!! Kíváncsi vagyok rá!

gergou
de, 4 honapja, de nekem ibanez kell, meghozza rg 320, vagy egy Jackson Dkmg😊

aztan lehet hogy rosszul emlekszem
mellelsleg mer adod el ?? nem mostanaban vetted?
gergou
ok.

megtortent de ha nincs penzem akkor nincs penzem.
+ Jo most nekem az en kis kramer-em.
probald meg feldobni apronetre ha meg nem tetted volna meg
gergou
kuldtem priv at uzenertet, olvasd el😊

H. Peti
kösziköszi, nem nem lett semmi cserálve, gyári állapot. hát elment fater végre itthonról, jöhetett hangerõ+full overdrive, jajj nagyon harapós. egy új húrkészlet viszont nagyon kell rá, dehát az a legkevesebb.mostmár tényleg csak egy értelmes erölködõ kell.

erdekelni erdekel csak nincs penzem
gergou
dashed_ a gityom nem erdekel, az aria?😊

gergou
Inkabb mondjatok mar valamit az ibanez 370 dxrol, meg az ibanez 320 rol....

Na,akkor mégiscsak gratula!😊)

Gratulálok !
Sok örömed legyen benne !

Lettek cserélve a gitáron alkatrészek az elõzõ tulaj által ?

szép hang, karcmentes test 😛

hát, nagyon jó állapotban vette. azthiszem standard