Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
Eh, technikás 😊
A projectguitar-on van hoyg kell csinálni olyat....igazából azért tetszik mert nem kéne hozzá tok ha suliba akarnám vinni 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Al Bundy23
höhö 😊 na az a beugratõs kép 😊 az ugyanis nem UV 😊 Még. De sajna mint irtam kavarás van és kicsit macerás a dolgo és 3 honap mulva lesz bármi is. Na de szal a képen látható hangszer ehy rg470 ha jol tudom, egy kis utomunkával benne a Jam-es fogo 😊 igy vettem 😊 amugy isteni hangszer

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Nem nekem kell....csak ilyen lehetetlen üzleteket kérnek tõlem....elvileg 35-ért akar a gyerek de majd mondom neki hoyg annyiért lehetetlen.
Egyébként láttam a képedet....már megvan az UV? VAgy hogy lettél lekapva vele?

Al Bundy23
Hát szeritnem a multieffect-es Wah dolgok kurva szarok. Esetleg valami korg-ot keressél..

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Valaki nagy biznices nem tud nekem egy multieffektet olcsón? Wah legyen benne...ennyi kikötés...meg ha lehet akkor ne Zoom.

p)ec
Felteszem újra, artikuláltabban a kérdést; mi az az elõ-, ill. végfok?😊

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Al Bundy23
én ugy vagyok vele eleve hoyg az én hangszeremhezt senki se nyuljon, nem azert mert feltem, de azért jobb ha nem bánjta senki....imádom hogy jön ide vki azt "de jo gitárod van hadd pengessem"..... 😊 na ettol durran el az agyam..

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
Jah, nekem elofordult, hogy kellett😊

`Take a look to the sky just before you die`

Al Bundy23
zeneileg mindenképpen 😊
nekem hál isten nem volt ilyen😊 remélem nem is lesz, nem szeretek osztozkodni a hangszeremen 😊

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
en mar elore tudom, hogy gitarozik e vagy nem... Az esetek tobbsegeben igy volt😊 Egy biztos, ha egy csaj gitarozik, az mar jo jel😊

gergou
Behringer AC-112 , 91 rugo ulyan , van bent egy 12 ax7 es cso, es 99 programhely effekteknek( van vagy 20 bent) 65 wattos, mindenhol az egekbe magasztaljak... Eleg jo vetelnek tunik. Velemenyt irjatok!

her Valo
megnéznék egy csajt aki lenyom egy Satch nótát...

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Al Bundy23
hát én azt már 1. nap megtudakoltam volna hoyg getározik e 😊 azt majd forditva lesz 😊 romantice hangulatban nem te fogol neki gitározni hanem ö neked és te fox elolvadni eheheheheheheheheh

VÁÁÁÁÁ meg is halnék ha velem ilyen történne .) föleg ha pengébb lenne 😊 me hát fene nagy a büszkeségem .-)

IBANEZ UV777 Rulez

továbbra is mûködik ircneten a #gitar csati,
TS szerver is van az online gitározáshoz

hen-tes
jaja 😊))

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
hát.. szombat óta 😄D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

her Valo
ez azért nem egyszerû.... látom nem vagy valami jól informált, vagy elég rövid ideje a barátnõd :-))

Al Bundy23
nesze, akkor tanithat neked egyet s mást 😊

IBANEZ UV777 Rulez

hen-tes
most beszéltem barátnõmmel
kiderült hogy gitározik 😊))

her Valo
azért köszi a linket

her Valo
---

ec:
most hivjam petruccsinak? az uncsi.. a petrukki jobb

---Lateralus:
na ez az amihez nincs turelmem olyan hosszu...

http://www.legendarytones.com/Marshall_Shoppers_Guide.htm

Al Bundy23
nyalván szovicc😊

IBANEZ UV777 Rulez

p)ec
Valo: azt, hogy Petrukkinak ejted 😄

her Valo
ha érdekes akkor egy linket vagy akár a fordítást is szivesen fogadám

"Egyszerû de nagyszerû"

A legjobb dolgok ilyenek.

Na most találtam egy k..a jó leírást a Marshall plexi fejekrõl. Ráadásul egy magyar fickó írta, csak angol, de majd lefordítom, hogy kicsit képben legyek.

her Valo
jokis fej, egyszerû de nagyszerû
eddig mindenre jovolt amire akartam csak ugyesen kell jatszani a fej potijaival meg az elofokkal

her Valo
ja, igynezki

Franc se ismeri ki magát az ezernyi Marshall modellben.
Gondolom ilyen "plexi" fej. Ez 69-es Super Lead 100

her Valo
aztan lehet hogy nem pont 67-es, nincs rola datumozott papir, es nem en vagyok az elso tulaja... de oreg mint a disznó...

Akkor keverem a 69-essel.

her Valo
nem, ez fekete

her Valo
a triaxis az a mesa legjobb elõfoka

mit nem gondoltam a Petruskaval komolyan?

67-es Lead 50 ? Az milyen ?
Nem piros ? Mer az legendásan jó.

p)ec
Sztem minden gitárról lehet képet beszúrni, engem érdekel mind. 😊 Webhelyrõl szúrtok be, vagy lehet feltölteni a fórumra, csak én nem vettem észre?

Mi az a triaxis? Mi az elõ- ill. végfok? 😊 Lesz még mit okosítani rajtam, de már egészen jól haladtok. Csak így tovább! 😄

Valo: ugye a Petrukkit nem gondoltad komolyan?😊

Satchfan
egyébként szép állapotú, karcmentes

www.satriani.com

Satchfan
A gityó 1 éves, itthon asszem egyedi színû -magenta - (oroszlánéknál csak fekete van, asszem). 200-210e körül szándékozom elpasszolni.

www.satriani.com

gergou
Hat 5 - 8 ev mulva valszleg nekem is lesz penzem egy komplett mesa hangcuccra, de addig egy szimplas full csoves Laney fej, meg lada is megteszi😊 Csak hat meg arra is kell love...😊

her Valo
korábban én is akartam mert hogy "húúúú mesa". aztán rájöttem hogy total felesleges erte annyi penzt kiadni, mivel kb akkor hozna ki a tenyleges hangjat ha tényleg tudnék venni egy mesa tornyot (lásd a Petrukki rekk gírjét, alapbol ket triaxis...)

a másik meg hogy eddig még nem volt olyan metal sound amit ne tudtam volna kihozni a mostani cuccombol (jo ezse volt eppen olcso, de nem volt egy mesa ar). Ugyan jelenleg gondolkodom egy mesa vegfokon (mivel neha bezavar a fej elofok resze), de nem akarodzik eladni a marshall fejet ugyhogy szerintem nemlesz belole semmi. Egy honapja volt nalam egy LTD VB300-as baritone gityo seymour duncan custom5 hangszedokkel. Akkor gyozodtem meg rola hogy nem kell mesa dual fej még a numetal hangzashoz sem, mivel ugy rofogott a '67-es Lead50-es fej mint az allat...

szoval ennyit a mesa kultuszrol reszemrol :-)))

Al Bundy23
NA JO AZÉRT REMÉLEM NEM TESZEL A KIS FRIS MILLIOMOS KALIPUNK KATEGORIÁBA.hopp caps ki 😊 szal nekem azért kéner mert a hangja tetszik. semmiféle divat, semmiféle hasonlo majmolás nem játszik közre választzáskor. na de ne is beszéljünk rola me ennyi lovém nem lesz 😊

IBANEZ UV777 Rulez

A Mesa nagyon jó, de mint sok ilyen dolognál, nagyobb körülötte a hype, mint amit megérdemel.
Bármelyik 15 év átlagéletkorú, friss milliomos, kalipunk zenekar mögött ilyen cucc van. Jó reklám a cégnek, ami az árain is meglátszik. A mustani nu metal-punk divatok hangzását kétségtelenül ez határozza meg, aki ilyet akar az Mesa-t vesz.

Al Bundy23
A mesa Megéri bármikor ha meg tudja venni az ember, nekem a hangja nagyon bejön. És vérprofinak sem tartom magam...
Egyébként tök jó látni hoyg egy páran kenik itt a gitárt. én már már azt hittem hogy kihalóban van 😊 A MEsa-hoz visszatérve. Ha egy nyomorult preamp-je ennyibe kerül, akkor egy végfok meg láda mennyi lehet. Hát akkor szeritnem már millios árkategoria egy mesa megapack 😊1x akkor is lesz egy olyanom 😊ha kell, eladom apámat szibériába rabszolgának eheheheh

IBANEZ UV777 Rulez

kuldtem privit bar lehet nem fogsz orulni ;(
viszont kepet azert kuldhetnel kivancsi vagyok a gityora
gergou
akit erdekel a gitar kuldok rola fotot is...😊

her Valo
de tényleg nagyon költséges hobbi a zenélés, fõleg hogy mindig van hova fejleszetni...

gergou
Hat aki mesazni akar, az megerdemli, hogy ennyit fizet... Ha eltalalom az 5 szamot a lotton, en is beruhazok egy kb 60 millas hangtechbe😊

Na ha mar ilyen sokan vagyunk:
Elado egy Aria pro 2 es excel sreieses hxl dlx 3 tipusu jobb kezes solo gitar, 2 szimpla, egy dupla hangszedovel, 5 allasu pickup valtoval, floyd rose tremoloval., metal bordo szine van, dx es nyaka, es gyonyoru kopatlan budjai. Jackson formaban vannak elhelyezve a hangolo kulcsai. Az ar 75 ezer forint, de esetleg lehet belole alkudni.

her Valo
triaxist akkor éri meg venni ha már nemtudod mibe rakni a pénzed, vagy olyan szinted nyomod az ipart mint a vérprofik....

Al Bundy23
naebben igazad van 😊 épp most néztem egy kis elöfököt magamnak 😊 mesaboogie triaxis....2444euro 😞(
hát ezé egy egész jo autot is lehet venni

IBANEZ UV777 Rulez

Match
én próbáltam EMG-ket, de annyira nem fogott meg, viszton érdekelne hoyg hogy szólhat az én gitáromba.
Jah, most hoyg sok új ember van itt....biznisz: nem kell vanakinek egy squier strato fender elektronikával? Kép minden itt vagy emilben!

pec: aktív tud hangszínben emelni is, nem csak vágni. szóval míg passzívval elvehetsz belõle magasat vagy mélyet (néha közepet), addig az aktívval hozzá is tehetsz. aztán ezt lehet csicsázni a világba...

Én is gondolkodom valami aktívon, csak még nincsen meg rá a tõke... drága hobbi a zenélés, az a nagy helyzet.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E