Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
Kéne egy osama-s kép FENDER felirattal 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Al Bundy23
muhahahahah

IBANEZ UV777 Rulez

p)ec
Ez annyira szar, hogy be kell szúrnom. 😊

(bokorgyuri az ibanezesekel van)

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Al Bundy23
amuyg igaz, zenésszel ne kezdjen az ember 😊 érdekes egy állatfajta az egyszer biztos 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
amugy storno a dfolgo hoyg jön 2 ibanez.... 😞 ez a része szomorú 😞
viszont!! 1 biztosan jön majd 3 honap mulva, de akkro ha minden igaz, tutira eldurran majd az agyatok....az enyem mar eldurrant mikor megtudtam hoyg mi a helyzet 😊 de addig nem mondok semmit...viszont amint meglesz visszatérünk rá és képpekel beillusztrálom 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
UGY UGY 😊 éN BARTOLINI PÁRTI VOK 😊 AZ KETYEG AZ ÉN KICSIKÉMBEN MOST.... 😊 nagyon királyul harap 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Albundy: Tokot szerintem adnak hozzá, a stratomhoz is adtak.
Pec: Az aktívba van valamilyen aktív elem....tehhát pl egy erõsítõ, bonyolultabbaknél akár zajszûrõ is lehet, de általában cask egy kis preeampot építenek be (pl EMG), ezzel megnövelik a kimeneti jelszintet, aminek eredménye képpen kurvajól lehet overdrive-olni az erölködõt 😊

p)ec
Ja, egyébként ha valaki nagyon okosnak érzi magát, elmagyarázhatná, mi a különbség az aktív és a passzív elektronika között.

p)ec
Mottó: "Aki éjszaka legény, az legyen nappal is!"

Hjajj, csak zenészekkel ne kezdjen az ember... 😛 Bohém csirkefogók!

Hi!
p)ec, ezt elb*sztuk!
Pénteken nagyon berúgtunk Robival, én 12kor ébredtem, õ meg ...
Pedig õ szervezte volna.
Satchfan: Nem mintha komolyan érdekelne, de mennyiért adod a 7húrost? (milyen régi? pickup stb?)

p)ec
Öjnye no, csak én vagyok itten ilyen félmûvelt? Cudarmindönit...

gergou
Dashed:

Irtam privit, ha lehet akkor surgosen valaszolj, kosz.

`Take a look to the sky just before you die`

Al Bundy23
Ja 😊 És miylen jo lenne rokonságban állni vele 😊

IBANEZ UV777 Rulez

"Mióta hívják Satrianit Satchnek? :? 😊 "

Szerintem úgy minimum kisiskolás kora óta 😊

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Kottának hívják.
Erre gondolsz ? 😊

her Valo
tabulaturakat talalhatsz, az leirja hanyadik fekvesben es melyik huron kell eppen fogni a dolgokat

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

hen-tes
nincs vhol ien képecskék hogy mit hol kel lefogni monnyuk egy guns számhoz ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
nincs vmi jó kis gitárprogz ?
vmi gunsenes akordal ? 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Al Bundy23
hát már jo rég óta 😊 jut eszembe Satch Boogie senkinek nem gyere be? 😊 pedig hatalmas nota az is

IBANEZ UV777 Rulez

p)ec
Mióta hívják Satrianit Satchnek? :? 😊

Biztos már az összeset felvásárolták a gyûjtõk. Ha meg valaki használta, akkor oda van a krómozása, mert kb. 10 éve gyártották ezeket, ha jól tudom.

Különben szerintem jobbat csinálnának, mint a gyári 😊 Mondjuk az Ibanezek eléggé egyszerû gityók, de pl. a kézimunkás darabok (eredeti Les Paul) pl. nincsen szépen megcsinálva. Ok, a csoda berakásos biztosan meg van, de hát azt meg meg sem lehet fizeni.

Van egy ilyen link is itten

http://search.ebay.com/search/search.dll?query=ibanez+js&ht=1&sosortproperty=1&from=R10&BasicSearch=

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Al Bundy23
nekem nem kromozás kellene, hanem a bizonyos Ibanez JS10th "Chrome Guy" 😊kivancsi lennek vifilért mérik azt a hangszert

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
de most ha nekem az usa-bol jon a hangszer akkro egy valamirevalo tok is dukal hozza ?😊 mondjuk egy ibanez oroginal kemenytok?!? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Na úgy néz ki ez a márc.23 csak felröppentett hír volt a bp-i g3-ról, egy yngwie site-on azt írják, hogy satch csapata variálta át az idõpontot. yngwie pl. be van táblázva egész márciusra meg április elejére egy usa turnéra. mondjuk semmi kifogásom nem lenne az ellen, ha helyette mondjuk petrucci jönne 😊

Ha akarsz krómozott gitárt én tudok valakit, aki megcsinálja neked, de úgy 4 kiló körül lesz, vagy fölötte. Viszont teljesen kézimunka és olyan hw, amit szeretnél rá.

Pl. ennek a három hegedélõ nõci valamelyikének is lekrómoztak a múltkor egy hegedût.

Satchfan
Persze tisztelet a kivételnek

www.satriani.com

Satchfan
ibanez rg7420
A tokot itthon lenyúlják és külön adják el (pl oroszlánék)

www.satriani.com

Al Bundy23
lehet hülye kérdés, de milyen tokkal adják amugy az ilyen félmillás hangszereket? na csak mert jelenleg nicns keménytokom :9 aztan nem szivesen hurcolásznám a hansgzert ratyi szar tokba

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
akkor szoljál ha lesz 1 felesleges Chorme Guy-od 😊na az érdekelne 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
már folyamatban van a hangszer, de kivancsisagbol milyen a cucc?

IBANEZ UV777 Rulez

Satchfan
Ha kell még egy héthúros, nekem van egy eladó 😊 Ha érdekel emilezz, mert nem leszek jövõ hétvégéig netközelben (csak a suliban, néha 😊

www.satriani.com

Al Bundy23
akkor jo...Viszont a rosszhir (számomra) az az hogy sajna csak 1 gitár fog jönni. Egy Ibanez UV777 😊 na hat ez van 😊
ha megjön a cucc csinálok képeket azt felszurom ide

IBANEZ UV777 Rulez

Satchfan
Nem gondoltam én semmi rosszat rólad 😊)

www.satriani.com

Al Bundy23
amugy meg akkor minden eliosmerésem és tiszteletem a tied ha hangról hangra bevágtad. Én kicsit mindig belevariálok, mert miért ne 😊 kcisit magamat is beleadom 😊 persze lehet hoyg ez szentségtörés, ugyhoyg ne kövezzetek meg lécci 😊
az én célom most: Paul Gilbert (mr big) Daddy brother solo 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
oké remélem nem félre értettél, nem frutizni akartam, föleg nem egy SATRI FANT!!! oke?

IBANEZ UV777 Rulez

Satchfan
Én hangról hangra tanultam (tanították), és így azért voltak benne érdekes részek (1 ütemet fél óráig gyakoroltam, stb..).
A legújabb cél: Eric Johnson S.R.V.

www.satriani.com

Match

Al Bundy23
Hát nem tudom nekem nem esett nehezemre semmi benne. De szeritnem azért mert fanatikusan imádom azt a dalt 😊 Mondjuk kicsit megvariáltam én a soloját.

IBANEZ UV777 Rulez

p)ec
Nem tudom, mi értelme van húrozás kivételével, de amennyibe kerülhet, inkább csavargatok. Match, linket nem szúrnál be?

Satchfan
Azért a Summer Songban is van egy kis virga 😊 Volt szerencsém játszani, két éve ez volt az egyik vizsganótám. A közepe felé azért megmelegíti a húrokat az öreg

www.satriani.com

Al Bundy23
hehe

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Csodahír:
Feltalálták az autómata hangolot! Egy kábellel csatlakoztatod a hangolóba a gitárt, a a hangolót meg rá kell tenni a kulcsra, megpendíted a húrt, és behangolja magától! Állítólag kitûnõen alkalmas a húr le és feltekerésére (újrahúrozásnál). Több "nagyonneves" elõadómûvész (akikrõl én még sosem hallottam) nagyon elismerõesn nyilatkozott róla. Publikáltak róla a guitar one és a Guitar Player magazinbn, bár azt nem merték leírni hogy mit.
Használható akusztikus gitárohoz is egy speciális adapterrel (gondolom nagyon speciális lehet).
Véleményem szeirnt baromság....lehet hogy a viccekhez kellett volna betenni 😊)))

Al Bundy23
Muuuhahah. Ez jo volt 😊 Nem tagadom virga a gyerek, de valahogy unalmas egy idö után hogy szinte ugyanazokat használja....bezzek a Satri mester
na szóval Sarti bátyánk na ö valahogy mégha nem is csinál nagy dolgot egy nótában (lásd Summer Song) akkor elképesztõen feelinges az amit játszik...számomra õ jelenti azt a szót hogy GITÁROS 😊 bocsesz ha puding voltam 😊

IBANEZ UV777 Rulez

p)ec
Malmsteen nekem sem jön be. Igaz két számot hallottam csak tõle, de az a két szám akkora közhelykupac volt, és koncerten úgy viselkedik mint egy majom. Ja és ha megkérhetem ne pörgessen hevederen fender stratokat, vagy ne hívja magát zenésznek...

architect(:lol😊; Mikor, hol, kivel, miért, mit?😊 Mondjuk már mindegy, ma már nem lenne túl sok értelme összeülni. 😊

Al Bundy23
de ha zavarok akkor nem irok ide többet 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
relative 😊 csak most vettem észre nem rég hoyg van itt ilyEN IS 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Satchfan
Te ugye új vagy itt a topicban?

www.satriani.com

Al Bundy23
amugy tényleg jo látni, hoyg valaki végre itt nem a málmsztint futtatja hoyg mekkora gitáros (spec nekem nem gyere be az amit az a svéd csuhér müvel) 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Satchfan
Visszaolvastam és én is szavaznék a legjobb Satch nótára 😊)

Rubina's Blue Sky Happiness (The Extremist)

www.satriani.com

Al Bundy23
;-) ne mérgelödjél, ha a jóisten is ugy akarja egyszer lesz neked olyanod!

IBANEZ UV777 Rulez