Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de kiírni ki tudja, úgyhogy sztem azzal már bõven lehet operálni
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Ha nagyon vágod a kottaírást akkor szerintem bróbáld meg a sibiliust (asszem így kjell írni)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Van egy nacerû program, a power tab. Ehhez hasonló programot keresek, ami kott készítésére (tab és hagyományos) is alkalmas. De nem tudok ilyet, Ti tudtok? Van, szóval hallottam róla, csak nevet nem tudok.
Másik kérdésem:
Ezen programok által készített fileok egymás számára kompatibilsek? Vagyis az egyik file-ját a másikkal tudom használni?
Köszönöm!
(Az a fender, hopp elnézést Fender a barnás sötétes színnel naggyon szép!)

Van egy nacerû program, a power tab. Ehhez hasonló programot keresek, ami kott készítésére (tab és hagyományos) is alkalmas. De nem tudok ilyet, Ti tudtok? Van, szóval hallottam róla, csak nevet nem tudok.
Másik kérdésem:
Ezen programok által készített fileok egymás számára kompatibilsek? Vagyis az egyik file-ját a másikkal tudom használni?
Köszönöm!
(Az a fender, hopp elnézést Fender a barnás sötétes színnel naggyon szép!)
federek közül nekem csak a vitrinbe kéne egy sambora model 😊természetesen dedikálva 😊 az jól mutatna
IBANEZ UV777 Rulez
Lateralus: mi lesz mennyiért kinek hol? 😊
Éppen nem jó kedvem van, úgyhogy ha nem haragusztok, most kotekedni fogok, mert jól esik. Nekem.
A 40. évfordulóra gyártott emlékstrato is '54-es, tehát a helyes megnevezés az 50. évfodulóra gyártott strato. 😊 Köszönöm ennyi voltam.
Ja, és igen, mostmár sokkal jobban érzem magam. 😛
Lesz egy 54-es Custom Shop Anniversary Strat, 5400 dolcsiért, egy American Deluxe Anniversary (ez van a képeken) 1714 dollárért, meg egy American Anniversary 1500 dollárért.
Úgy tudom 3-féle készül, ami látszik is, mert pl a 3. képen a tremoló nem épp 1954-es modell.
A Vaughan Number One-on meg tényleg vintage kulcsok voltak. Erre tényleg figyelhettek volna ha már azt látjuk az utolsó képen, hogy az eredetirõl készült fotók alapján a karcolásokat is ugyanúgy próbálják leutánozni.
Elkészítettéák Steve Ray Vaughan mester No. 1 gitárjának replikáját (100 darabot).

Ha m ár fenderek, meg szépek, meg évfordulósok, akkor mutatok egyet:
Az idei, 50. évfordulóra készített remekmû:
Azt hiszem szerelmes vagyok 😊
ez egy elektro acustic behringer erositoje...kurvajol nez ki...
No ez az enyem😊
`Take a look to the sky just before you die`
mellesleg milyen cuccot vettel?
Dashed, lattam vintage 52 forumon, meg mindig meg akarsz valni a kombostol...😊 En epp par napja szereztem be egy kurvajot, szal nekem mar nem kell😊 De jazert proszald meg eladni😊
www.vintage52.hu
Mennyit érhet kb egy 40 éves jubileumra készült Fender Strato ('95-ös) lace sensor pickupokkal?
www.satriani.com
a legtöbb gitáros custom ESP-n játszik, kiveve ha megfizetik hogy reklamozza az LTD modellt (lásd James bácsi a metallicából), de akkor is max koncerten lenyom rajta egy számot aztán jóvan. Az LTD-k olyanok mint a fendernél a Squier, leányvállalat. A 300-as szériától már nagyon fasza cuccok, de persze ég és föld még egy signaturas LTD is egy customtol (most van nalam egy LTD K-500 szoval van osszehasonlitasi alap, de a kozelebe nem er a custom ESP-mnek...)
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Opeth-re jössz?
Asszem március 3-án lesz az E-klubban.

Asszem hamarosan fogunk a témával kapcsolatban egy szép esszét olvasni Valotól 😊
R U Ready?!?!? ...broken soul...
amúgy pontosan min játszik Strömblad,Gelotte mert nézem az esp oldaltés kibaszott sok viper van meg EXP...

amúgy hogy tom megnézni mi a márkája a pickupomnak? a powertabot használom,de nekem eredeti dal kéne,csak gitár nélkül,mint a karaoke mondjuk....R U Ready?!?!? ...broken soul...
In Flames
Egyébként szövegesen is megvan találva (megtaláltam).
"In Flames
Guitars: (Gelotte) ESP Eclipse and Viper; (Strömblad) ESP EXP
Amps: (both) 5150 amps, Marshall 4x12 cabinets"

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nirvana: fenderek
Nightwish: ibanez
a másik kettõt nemtudom
guitar pro vagy powertab. ugyan ének nem lesz rajta, de kitudod szedni az adott gitár szólamot és ugy gyakorolni. hasznos mert a tempót is tudod változtatni, igy fokozatosan gyorsítva lehet pontosan megtanulni egy számot
Nincs olyan progi,mint a karaoke,csak a dalból nem a szöveg hiányzik,hanem a gitárjáték?
az elõfok hangszín szabályozásra való, a végfok pedig hangosításra...
a kombókban és az erõsítõfejekben ez együtt van, azonban vannak rackek amiknel kulon tudsz venni mindent, elofokot, vegfokot meg meg sok mást
IBANEZ UV777 Rulez