Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

p)ec
Jah, hogy hagyományos...
de kiírni ki tudja, úgyhogy sztem azzal már bõven lehet operálni

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Match
A GP-ben nem lehet hagyományos kottát készíteni.
Ha nagyon vágod a kottaírást akkor szerintem bróbáld meg a sibiliust (asszem így kjell írni)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

p)ec
dreamlake: a gp-ben tudsz saját magadnak beírni, de sztem nem lehet a progik között variálni

Al Bundy23
nem tudom hoyg ez e az amit keresel, de probáld meg a Guitar Pro 4-et

IBANEZ UV777 Rulez

dreamlake
Bocsi, kétszer volt
dreamlake
Gitárosok! Kérdésem lenne, ha szabad:
Van egy nacerû program, a power tab. Ehhez hasonló programot keresek, ami kott készítésére (tab és hagyományos) is alkalmas. De nem tudok ilyet, Ti tudtok? Van, szóval hallottam róla, csak nevet nem tudok.
Másik kérdésem:
Ezen programok által készített fileok egymás számára kompatibilsek? Vagyis az egyik file-ját a másikkal tudom használni?
Köszönöm!
(Az a fender, hopp elnézést Fender a barnás sötétes színnel naggyon szép!)
dreamlake
Gitárosok! Kérdésem lenne, ha szabad:
Van egy nacerû program, a power tab. Ehhez hasonló programot keresek, ami kott készítésére (tab és hagyományos) is alkalmas. De nem tudok ilyet, Ti tudtok? Van, szóval hallottam róla, csak nevet nem tudok.
Másik kérdésem:
Ezen programok által készített fileok egymás számára kompatibilsek? Vagyis az egyik file-ját a másikkal tudom használni?
Köszönöm!
(Az a fender, hopp elnézést Fender a barnás sötétes színnel naggyon szép!)
Al Bundy23
én még mindig azt mondom hoyg a jelszó IBANEZ😊 persze ez csak személyes vélemény😊
federek közül nekem csak a vitrinbe kéne egy sambora model 😊természetesen dedikálva 😊 az jól mutatna

IBANEZ UV777 Rulez

Match
nem az a lényeg hogy mikori, hanem hoyg gyönyörûszép 😊
Lateralus: mi lesz mennyiért kinek hol? 😊

p)ec
"Ez az 54-es anniversary nagyon ott van!"
Éppen nem jó kedvem van, úgyhogy ha nem haragusztok, most kotekedni fogok, mert jól esik. Nekem.
A 40. évfordulóra gyártott emlékstrato is '54-es, tehát a helyes megnevezés az 50. évfodulóra gyártott strato. 😊 Köszönöm ennyi voltam.

Ja, és igen, mostmár sokkal jobban érzem magam. 😛

Ja.
Lesz egy 54-es Custom Shop Anniversary Strat, 5400 dolcsiért, egy American Deluxe Anniversary (ez van a képeken) 1714 dollárért, meg egy American Anniversary 1500 dollárért.

Ez az 54-es anniversary nagyon ott van !
Úgy tudom 3-féle készül, ami látszik is, mert pl a 3. képen a tremoló nem épp 1954-es modell.

A Vaughan Number One-on meg tényleg vintage kulcsok voltak. Erre tényleg figyelhettek volna ha már azt látjuk az utolsó képen, hogy az eredetirõl készült fotók alapján a karcolásokat is ugyanúgy próbálják leutánozni.

Match
Nem akarok nagyon kötekedni, de nem vintage kulcsok voltak Steve gitárján? Mert ezen szép deluxe kulcsokvannak, fasza gyöngyház tekerõkkel, de ehhez a gitárhoz egy régi, félig rozsdás vintage illene.

Match
Továbbá:
Elkészítettéák Steve Ray Vaughan mester No. 1 gitárjának replikáját (100 darabot).

Match
Satch: nemtudom, kb egyenértékû lehet egy deluxe plus-al, amiért nekem itt 330-at akartakk adni, de mivel van pár sérülése, szerintem olyan 360-400 körülis lehet (bár ez sokmindentõl függ).
Ha m ár fenderek, meg szépek, meg évfordulósok, akkor mutatok egyet:
Az idei, 50. évfordulóra készített remekmû:

Azt hiszem szerelmes vagyok 😊

gergou

ez egy elektro acustic behringer erositoje...kurvajol nez ki...

No ez az enyem😊

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
udv, a gityo meg megvan, beadtam zaciba a syncopa nevu hangszer uzletbe, amolyan bizomanyi formaban, 77 ezerert van kint, ebbol en 65 kapok, ha elmegy... szivacs.😞 Ha erdekel, majd megdumaljuk a dolgot. Ami az uj erositomet illeti? 😊 Kurvara elegedett vagyok, 90 ezer huf volt, ezert egy 60 wattos csoves elofoku kombot kaptam multi effekt procival, midizheto effektekkel ujan...nagyon jol szol, Behringer ac 112. Allittom a Marshallal verekszik erosen, csak ez fele annyiba kerul...😊 Tudom mit beszelek, tobb oran keresztul probalgattam oket a boltban, no meg a harmony centralon is csak dicserik ezt a tipust... Az pedig kulon +pont, hogy gyonyoru antik( vintage) kivitele van... Tipikusan oldschoolos feeling, a panelon meg az izzo csovet is lehet latni( kis szellozo nyilas van rajt, alatta a cso...sot meg egy piros leddel meg is van vilagitva, hogy megjobban latszodjon;D) szal nagyon cool😊

jah.. probat beszoptuk csaj nem jott el.. kicsit voltam am csak pipa.. teged meg nem akartalak hulyiteni hogy megint eladom megis... szal ezvan .. viszont ha sikerul eladnom az erositot lehet erdekelne a gityod, hacsak el nem adtad azota 😊
mellesleg milyen cuccot vettel?
gergou
Udv

Dashed, lattam vintage 52 forumon, meg mindig meg akarsz valni a kombostol...😊 En epp par napja szereztem be egy kurvajot, szal nekem mar nem kell😊 De jazert proszald meg eladni😊

Kérdezd meg a vintage52 fórumán! Ott biztosan tudják.
www.vintage52.hu

Satchfan
Srácok!
Mennyit érhet kb egy 40 éves jubileumra készült Fender Strato ('95-ös) lace sensor pickupokkal?

www.satriani.com

her Valo
én ami Nightwist láttam azon capafogas ibanez RG-n jatszott, persze lehet csak idoleges volt, vagy atszerzodott, mint a petrukki is az ibaneztol a music man-hez...

a legtöbb gitáros custom ESP-n játszik, kiveve ha megfizetik hogy reklamozza az LTD modellt (lásd James bácsi a metallicából), de akkor is max koncerten lenyom rajta egy számot aztán jóvan. Az LTD-k olyanok mint a fendernél a Squier, leányvállalat. A 300-as szériától már nagyon fasza cuccok, de persze ég és föld még egy signaturas LTD is egy customtol (most van nalam egy LTD K-500 szoval van osszehasonlitasi alap, de a kozelebe nem er a custom ESP-mnek...)

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

szacsi
én megyek,alig várom

:-O http://www.ashes.hu O-:

p)ec
Nem hiszem... annyitra nem vagyok oda az Opethtõl, ráadásul szerda.

Al Bundy23

IBANEZ UV777 Rulez

Pec!
Opeth-re jössz?
Asszem március 3-án lesz az E-klubban.

Jól mondja!

Al Bundy23
Gyerekek a Jelszó: IBANEZ 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Vanek: Ég és föld....
Asszem hamarosan fogunk a témával kapcsolatban egy szép esszét olvasni Valotól 😊

Vanek
és az lehet hogy Alexi (Bodom) gitárja 350$ ért? mert az esp árlistán az EX50 es ennyit ér... ??? Más mi a különbség esp és ltd közt?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

p)ec
Mittomén... gondolom a legjobb modellen, vagy custom, és nekik egyedileg csinálták.

Vanek
kössz amúgy pontosan min játszik Strömblad,Gelotte mert nézem az esp oldaltés kibaszott sok viper van meg EXP...

p)ec
Fizess meg egy bandát, hogy játsszák fel neked 😊

Vanek
kösz amúgy hogy tom megnézni mi a márkája a pickupomnak? a powertabot használom,de nekem eredeti dal kéne,csak gitár nélkül,mint a karaoke mondjuk....

p)ec
Unastkozom, úgyhogy keresgéltem még képeket:
In Flames

Egyébként szövegesen is megvan találva (megtaláltam).

"In Flames
Guitars: (Gelotte) ESP Eclipse and Viper; (Strömblad) ESP EXP
Amps: (both) 5150 amps, Marshall 4x12 cabinets"

p)ec
Mr. Emppu Nightwish

Tinxtu
Valo: Én úgy tudom, hogy a Nightwish Washburn-on nyomja, a többi stimmt. Depresszió:eccer láttam õket ezer éve, ha jól emléxem Ibanez RG.

p)ec
Véletlenül éppen találtam tcs képet, oszt ezt ide be is szúrom, hogy mindenki meglássa, mennyire jól igaza volt (van) Valonak.

Ron Ragm
Oké, kösz

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

her Valo
a hammer on, az olyan mintha kapapácsként használnád az ujjad, és egy már megpengetett húrra adott érintõnél úgymondva ráütöd. A pull off pedig ennek az ellenkezõje, lefogod a hangot, megpengeted, majd elveszed a hurrol az ujjad. (ennél jobban nemtudom leirni sajna)

Ron Ragm
Csak egy kérdés: Mi a hammer on/pull off?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

her Valo
TCS: ugytudom Gibson Les Paul
Nirvana: fenderek
Nightwish: ibanez

a másik kettõt nemtudom

guitar pro vagy powertab. ugyan ének nem lesz rajta, de kitudod szedni az adott gitár szólamot és ugy gyakorolni. hasznos mert a tempót is tudod változtatni, igy fokozatosan gyorsítva lehet pontosan megtanulni egy számot

Vanek
Nem tudjátok milyen gitáron játszott: Cseresznye(tcs), Cobain,In flames,nightwish,Depresszió?
Nincs olyan progi,mint a karaoke,csak a dalból nem a szöveg hiányzik,hanem a gitárjáték?

her Valo
röviden:
az elõfok hangszín szabályozásra való, a végfok pedig hangosításra...

a kombókban és az erõsítõfejekben ez együtt van, azonban vannak rackek amiknel kulon tudsz venni mindent, elofokot, vegfokot meg meg sok mást

p)ec
Kétlem, hogy nem tudnátok, mi az az elõ- és végfok, mivel kereskedelmi kontektusban álltok vele, mint az már kiderült, úgyhogy vkit naaagyooon nagggyooooon naagyoon szépen megkérnék, hogy magyarázza eeeeeeel. 😉

Al Bundy23
wehehe namégcsak az kéne 😊

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
Hol vannak ezek a kepek? Rakd fel a Satrisokat is, kivancsi vagyok, te hogy nyomod... En eleg gazul nezhetek ki😊

Match
Ok, értettem elsõre is 😊

Al Bundy23
üüü bazze de értelmetlen mondat volt. szal vannak gyilkosabb képek.....a többi érthetö volt 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
ehe 😊 amugy a kép egy koncerten készült😊
nagyon gyilkosabb képek miko éppen kenem a satrit (az volt a fö profilja a brigádnak, már feloszlotzt, illetve pihi van) de azokat nem tenném fel mert elképesztö burám van miko ráfeszültem egy egy satri solora 😊

IBANEZ UV777 Rulez