Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Bundy23
nem is az lesz 😊 hanem satriani 😊 esetleg bon jovi, ha a joisten is ugy akarja 😊 2 zenekar lesz az 1ik only sátorjani a másik meg ilyen mindenféle dallamos hárdrokk 😊

IBANEZ UV777 Rulez

her Valo
az már az, csak nem malmsteent kell rajta jaccani :-))))

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Al Bundy23
az UV-m bittosan jo lesz 😊

IBANEZ UV777 Rulez

her Valo
szerintem amit itthon 2kilo kornyeken kapsz meg hasznaltan az már jó hangszer, a minõségi gitárok azok itthoni áron használtan 3kilonal kezdodnek

Match
jah, 1000 dolcsi felett minõségi gitárok vannak....bár Valo azt mondja hoyg az ltd erre rácáfol 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Al Bundy23
pedig szivesen földhöz verem párszor 😊))
amugy igy van ilyen 2-3 száezer ft felett már igencsak minöség van.

IBANEZ UV777 Rulez

Match
nem azt modom hoyg seprûbõl, de nem nagyon szól bele sztem...bár...azért beleszól de ilyen gibson fender ibanez esp magas szériáknál már nemigazán, mert mindegyik jó minõségû.
A gitárt nem akarom andikolni 😊
Utálom amikor lelaknak egy gitárt hoyg úgy nézzen ki mint egy régi 😊

Al Bundy23
fásszom jo lesz nekem az ibanez Uv is 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
ecsém egy seprübö is lehet jo gitoyt csinálni csak egy jo pickáp köll 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
te adjad ide nekem majd én meg antikolom báz: )))

IBANEZ UV777 Rulez

Match
mellesleg egy piskup akármit megoldhat szerintem, mert egy elektromos gitárnál nagyon kis %-ban szól bele maga a gitár test/nyak/alak...a hangba.
Tudomh ogy a nagyokosok azt mondják hoyg nagyonis máshoogy szól, mert egy lespaul-on nem ugyan úgy szólnak az üveghangok mint egy exploreren....de szerintem ennek kicsi a valószínûsége...

Match
A fenderbe egy szar van: NEM BÍROM ELKOPTATNI!!!
😊))
Azt akarom hoyg olyan szép kopott legyen, de még csak meg sem látszik rajta 😊

gergou
Pec: ha adsz 3 millat, en is hasznalok majd ilyeneket😊

Alboundy23: gyere fel a chatre, es toltsd le a tst, es real time eloadok neked egy kis Malmsteent😊

`Take a look to the sky just before you die`

p)ec
Én hallgatok annyi féle zenét, hogy egy jó Ibanezt, egy jó Fendert, egy jó Gibsont, és egy jó ESP-t is használnék, és soha nem tenném a vitrinbe. Meg még mindenfajtát. 😊

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Al Bundy23
ja mondjuk én is kiváncsi vok hoygan keni az uriember ha málmsztint nyomat 😊nekem sose jött be 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Ne legyél azért depressziós. Nem túl nehéz leszedni õket, de a neten egyet-kettõt találni sem:

Tankcsapda

😊)

Vanek
tcs tabokat honnan,depresszió?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

ettol fuggetlenul szivesen varjuk azt a bizonyos felvetelt
gergou
En hangosan ejtem el IBANEZ POWAH...😊

Egyebkent jolvanna, egy jo stratonak en is orulnek... Eladnam, osztan vennek egy jobb Ibanezt😄

Al Bundy23
mindazonáltal szivesen elfogadnék én is egy valami franko fendert. Igaz hoyg használni nem használnám, de a vitrinbe jól mutatna. te gergou hagyad má azt a röhejes málmsztint (saját vélemény), nem tom mér de nekem minden notája ugyan olyannak tünik....

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
tévedés 😊 én nem akarok itt hárborut szitani 😊 me hát lássuk be ezt az ibanez dolgot én kezdtem. Pusztán csak vicceböl 😊 meg hát én megrögzött ibanez fan vagyok ennyi. biztosan nagyon cool a start is meg az összes többi annak, akinek bejön. meg az is igaz hogy mire kell. szal ne vitázzatok máááán bááááz

.......(de azért halkan ideböffenti hoyg :ibanez powah)

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Neh, bandaháború lesz 😊
Ibanes owners VS. Others 😊

Match
Stain: láttál már te stratot meg gibsont?
Nem akarlak fikázni de röhejes amit írtál. A hulladék anyag elég jól ellenõrzött, edzett és válogatott faanyagokat takar. Az pedig hogy egy gibson nyakhoz 5x annyi anyag kell? Akkor 5x olyan vastag? Szívesen várok egy kifejtést a témával kapcsolatban, hátha tanulok valami újat.

Vanek: itt miskolcon lehet az egyik boltba (hangszer), ha érdekel adok tel számot.
Gergou: értsd meg hoyg a strato az strato, az rg meg rg...a kettõ akkor hozhatja ki a másik hangját, ha egy VG88-ba kötöd...de az is szar lesz mert digitálisan nem lehet egy gitár hangját leutánozni (tökéletesen).
Én nem akarom fikázni az ibanezeket, pl az rg 570 az egyik legjobb gitár amit eddig próbáltam (leszámítva a papírnyakat), de azért egy strato az strato.

Al Bundy23
hát spec nekem a málmsztin hangzás sem nagyon jön be ugyhogy 😊szeritnem sokkal jobb lesz mint az eredeti 😊

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
no, az rgmmel majd feljatszok egy Malmsteen szamot, kivancsi leszek mi a velemenyed a hangjarol...

Vanek
gitáros polot honnan lehet szerezni ami jó is néz ki? Vagy esetleg sima márkapólót?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Jazzre ott van pl. a PM sorozata az Ibaneznek, az nem semmi darab és nagyon szépen meg van csinálva.

Különben talán a Les Paul az, ami elég széles stílustartományra alkalmas, bár nyilván nincsen olyan karakteres hangja, mint ami meg van a stratonak. A stratot nagyon eltalálták, mert szinte hulladék anyagból lehet gyártani százezerszám és valahogy mégis abból lesz a no.1. 😊 (Egy Les Paul nyakhoz pl. 5-ször annyi anyag kell, mint egy stratohoz)

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

her Valo
és most ne érts félre, jó hangszernek tartom az ibanezt (egy bizonyos szinttõl) de ez olyan mintha straton kezdenek el gerimúrt jáccani... érdekes lenne.. mindenhez megvan a jó hangszer, semmi sem univerzális...

her Valo
megnézem azaz meghallgatom azt hogy mikor fog neked barmilyen hangszedovel egy rg ugy szolni mint egy strato...

gergou
Nos, akkor meselek. Hiaba rg, jo hangszedo, es megfelelo hangcucc, es ugy szol az rg-d mint Malmsteen bratyo gitarja... Manapsag lehet kutyabol szalonnat csinalni😊 Szal telljesen mind1, egyebkent en imadom a papir vekony nyakat..., de persze akinek ilyen torz agyongyepalt pottom ujjai vannak, az csak ilyen gagyi gyogy sztraton tud nyomni... Igaz Match?😊

dreamlake
Kösziköszi, a guita pro 4et megpróbálom.
Az a baj egyébként, hogy a Power tabban van a Dreamtheater: Trial of tears kottája azt hiszem, és 5 húros basszusgitárral lehet nyomni. A kottát viszont 7 húrra írták, amibõl ugye kettõt a felsõket nem használja... pl. mert nincs 7. húr... de nem lehet kivenni felsõ húrt, mert nem a felsõt távolítja el, hanem a legalsót, amit használ mint állat.... az olvasást viszont zavarja nagyon, hogy van felül még egy húr... ezért reménykedtem, hogy átjárhatók a szoftverek.
Köszi mégegyszer!
Al Bundy23
na jolvan nem vitázom. Én egy szóval sem mondtam hogy málmsztint vagy akár JAZZ-t játszom. Ugyhoyg tessék leszálni rolam!!

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Kíváncsi lennék egy oylan zenekarra amelyikben ibanezzel játszanak és olyan kaliberû mint a BLS.
Én nem fikázom az ibanezeket, mert kurvajógitárok (az egfy dolog hogy én utálom, fõleg a papírnyaka miatt).

Match
JÓ, de tulajdonképpen ibanez=rg 😊

her Valo
nem én akartam RG-vel malmsteent jatszani...

Al Bundy23
monfjuk nem vágon neked az ibanez addig terjed hogy rg ?
nézzé má el a honlapjukra azt találsz ott jazz guitart is..

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
simán... de persze iq fájtezerré nyugodtan

IBANEZ UV777 Rulez

her Valo
gondolom jazz-t is RG-n nyomnál IQ fájter...

Al Bundy23
nem érdekeltek akkro is IBANEZ POWAH 😊

IBANEZ UV777 Rulez

her Valo
a malmsteen sound aztan biztos jol jon egy rg-bõl....

Al Bundy23
😊

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
ZUzas: osszetoresdarabokra tores...

Reszeles : egy adott munkadarabrol anyag levalasztasa egy alkalmas eszkozzel...

Mi koze ennek a gitar hangszedoihez, meg a nyakahoz???😊)

Na jo nem vagyok azer telljesen hulye😊 szal az Ibanez gityok sztem leginkab Satriani fele muzikra, es death metallra valok... Malmsteent jatszani eloben rg 370 dxel eleg gyanus lenne😊 Illetve Hendrixet is...😊 De ettol fuggetlen ha elo koncertet adok majdan Malmsteentol egyszer valahol a kornyeken, akkor egy Ibanezzel fogom megjatszani a dolgot😊 Mert Ibanez a kirra powa, floyd rozsival, capafogas inlayekkel... Az esp elhuzhat a picsaba, nekem akkor is jobban kene egy Vai modell...... .... .....😊

Al Bundy23
jó hát relativ mi a zuzás.

IBANEZ UV777 Rulez

Match
ha zakk nem zúzás akkor mi az? 😊))
A 1919 eternal az év legzúzósabb lemeze lett 😊

Al Bundy23
basszátok meg ez a children of bodomos faszi elég jol keni 😊 nem gyözöm tanulni a rohadt szoloit 😊 nagyon kircso a faszi .)

IBANEZ UV777 Rulez

her Valo
minden tomor testu gitaron lehet zuzni, megfelelo hangszedok, elofokok meg erositok kerdese csak a dolog... nomeg a gitaros is szamit egy pirinyót :-))

Al Bundy23
na a zak wylde annyira nem zuzás 😊 akkor inkább dzson petruccsi 😊na az zuz, füleg a Liquid tensionbe. Match amugy igen ez a 2 ficko kifejezetten ibanez párti 😊))))))))

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Tekerésre ibanez....pl malmsteen 😊
Zúzásra ibanez.....pl zakk wylde 😊
Effeknél a digitech nagyon jó szerintem, korgot scak 1-et próbáltam, az végülis nem tetszett (acvlami csúnya piros volt), és persze a bossok az istenek.

Al Bundy23
nekem van egy korg ax30g-m és egész kellemes. De mielött megveszed ugyis ki fogod probálni. nem mondom hoyg világmegváltó a cucc 😊de ez már elég öreg, de azért használhato. én mindenképpen korgot javallok. 😊
Na jolvan abban igazad van hogy ahhoz a mûfajhoz valoban hülyén nézne ki, meg szolna egy 7 huros ibanez 😊 Ugyhogy ebben valóban igaza van az uraságnak 😊de az ibaneznek sem csak zuzda kategoriás gitárjai vannak. Pl egy artist-al is elég szépen lehet mokázni, volt cseresznyém kiprobálni egyet. Igaz rusnya egy hangszer(saját vélemény) de elég kellemesen csalodtam benne..

IBANEZ UV777 Rulez

AlBundy: persze, tekerésre Ibanez, de rythm&blues-hoz azért mégiscsak strato kell, mert semmi más nem szól úgy. Én is beszerzek rövid úton egyet, márciusban megyek két hétre az óceánon túlra, és most nem leszek pancser, bevásárolok szépen. Milyen multieffektet javasoltok? Valaki a múltkor lehúzta a Zoom-ot. Korg?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E