Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IBANEZ UV777 Rulez
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
amugy igy van ilyen 2-3 száezer ft felett már igencsak minöség van.
IBANEZ UV777 Rulez
A gitárt nem akarom andikolni 😊
Utálom amikor lelaknak egy gitárt hoyg úgy nézzen ki mint egy régi 😊
Tudomh ogy a nagyokosok azt mondják hoyg nagyonis máshoogy szól, mert egy lespaul-on nem ugyan úgy szólnak az üveghangok mint egy exploreren....de szerintem ennek kicsi a valószínûsége...
😊))
Azt akarom hoyg olyan szép kopott legyen, de még csak meg sem látszik rajta 😊
Alboundy23: gyere fel a chatre, es toltsd le a tst, es real time eloadok neked egy kis Malmsteent😊
`Take a look to the sky just before you die`
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
IBANEZ UV777 Rulez
Tankcsapda
😊)

Egyebkent jolvanna, egy jo stratonak en is orulnek... Eladnam, osztan vennek egy jobb Ibanezt😄
IBANEZ UV777 Rulez

.......(de azért halkan ideböffenti hoyg :ibanez powah)
IBANEZ UV777 Rulez
Ibanes owners VS. Others 😊
Nem akarlak fikázni de röhejes amit írtál. A hulladék anyag elég jól ellenõrzött, edzett és válogatott faanyagokat takar. Az pedig hogy egy gibson nyakhoz 5x annyi anyag kell? Akkor 5x olyan vastag? Szívesen várok egy kifejtést a témával kapcsolatban, hátha tanulok valami újat.
Vanek: itt miskolcon lehet az egyik boltba (hangszer), ha érdekel adok tel számot.
Gergou: értsd meg hoyg a strato az strato, az rg meg rg...a kettõ akkor hozhatja ki a másik hangját, ha egy VG88-ba kötöd...de az is szar lesz mert digitálisan nem lehet egy gitár hangját leutánozni (tökéletesen).
Én nem akarom fikázni az ibanezeket, pl az rg 570 az egyik legjobb gitár amit eddig próbáltam (leszámítva a papírnyakat), de azért egy strato az strato.
IBANEZ UV777 Rulez
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Különben talán a Les Paul az, ami elég széles stílustartományra alkalmas, bár nyilván nincsen olyan karakteres hangja, mint ami meg van a stratonak. A stratot nagyon eltalálták, mert szinte hulladék anyagból lehet gyártani százezerszám és valahogy mégis abból lesz a no.1. 😊 (Egy Les Paul nyakhoz pl. 5-ször annyi anyag kell, mint egy stratohoz)
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Az a baj egyébként, hogy a Power tabban van a Dreamtheater: Trial of tears kottája azt hiszem, és 5 húros basszusgitárral lehet nyomni. A kottát viszont 7 húrra írták, amibõl ugye kettõt a felsõket nem használja... pl. mert nincs 7. húr... de nem lehet kivenni felsõ húrt, mert nem a felsõt távolítja el, hanem a legalsót, amit használ mint állat.... az olvasást viszont zavarja nagyon, hogy van felül még egy húr... ezért reménykedtem, hogy átjárhatók a szoftverek.
Köszi mégegyszer!

IBANEZ UV777 Rulez
Én nem fikázom az ibanezeket, mert kurvajógitárok (az egfy dolog hogy én utálom, fõleg a papírnyaka miatt).
nézzé má el a honlapjukra azt találsz ott jazz guitart is..
IBANEZ UV777 Rulez
Reszeles : egy adott munkadarabrol anyag levalasztasa egy alkalmas eszkozzel...
Mi koze ennek a gitar hangszedoihez, meg a nyakahoz???😊)
Na jo nem vagyok azer telljesen hulye😊 szal az Ibanez gityok sztem leginkab Satriani fele muzikra, es death metallra valok... Malmsteent jatszani eloben rg 370 dxel eleg gyanus lenne😊 Illetve Hendrixet is...😊 De ettol fuggetlen ha elo koncertet adok majdan Malmsteentol egyszer valahol a kornyeken, akkor egy Ibanezzel fogom megjatszani a dolgot😊 Mert Ibanez a kirra powa, floyd rozsival, capafogas inlayekkel... Az esp elhuzhat a picsaba, nekem akkor is jobban kene egy Vai modell...... .... .....😊
A 1919 eternal az év legzúzósabb lemeze lett 😊
IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
Zúzásra ibanez.....pl zakk wylde 😊
Effeknél a digitech nagyon jó szerintem, korgot scak 1-et próbáltam, az végülis nem tetszett (acvlami csúnya piros volt), és persze a bossok az istenek.
Na jolvan abban igazad van hogy ahhoz a mûfajhoz valoban hülyén nézne ki, meg szolna egy 7 huros ibanez 😊 Ugyhogy ebben valóban igaza van az uraságnak 😊de az ibaneznek sem csak zuzda kategoriás gitárjai vannak. Pl egy artist-al is elég szépen lehet mokázni, volt cseresznyém kiprobálni egyet. Igaz rusnya egy hangszer(saját vélemény) de elég kellemesen csalodtam benne..
IBANEZ UV777 Rulez
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E