Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbacseresznye
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
piros x fóbiád van? :-))))))))))
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
(osszijáááán! ossszijááááán! ne énekejjé', ha be vagy b*va!)
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Nem akarlak fikázni de röhejes amit írtál. A hulladék anyag elég jól ellenõrzött, edzett és válogatott faanyagokat takar. Az pedig hogy egy gibson nyakhoz 5x annyi anyag kell? Akkor 5x olyan vastag? Szívesen várok egy kifejtést a témával kapcsolatban, hátha tanulok valami újat. "
Nem úgy értettem a hulladék anyagot, hogy szemétbe való fa lenne, hanem, hogy sokkal-sokkal kevesebb, maradék is elég hozzá, ez volt a Fender nagy trükkje, és ezzel tudta megoldani a tömeggyártást. A LesPaul nyakhoz azért kell sokkal több anyag, mert csapott a feje, és az nem ragasztva van (legalábbis eredetileg), hanem a rengeteg felesleg le van gyalulva belõle. Na így.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Blackmore nálam az absz. No.1! 😊
IBANEZ UV777 Rulez

de várjá mást nem is lehet nevezni ere a versenyre igazábol 😊 na azé a kobor akárki az az omegás faszi na azé annak is megvan ám a séroja 😊
IBANEZ UV777 Rulez
kinek van állatabbul kinézõ haja?
egyértelmû favorit: Balázs Pali

Azelõtt karácsonyra is ilyesmit kaptam, csak az jobb volt mer nem kellett hozzá tok. Volt neki felül egy fogantyúja. Könnyû volt vinni.
Az én gitárom itt van. Apu vette karácsonyra, állítólag jó, de még nem nagyon próbáltam, mert nem tudom hol kel bakpcsolni.

IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez
Kár !
😊
én 10est favorizálok,de ez is megszokás kérdése
világ életemben 10esen nyomtam 😊 igaz a legelején kurvaszar vot 😊
IBANEZ UV777 Rulez
`Take a look to the sky just before you die`
kegyetlen amit csinalnak, de ez inkabb erdekesseg szamba megy nekem.. akkor is a tradicionalis heavy metal a király (legalábbis nekem)
Halgasd meg tony illomy gitárját....8as készlet, egyel FELJEBB! téve, és vékony E-nek be van téve még egy 8-as é húr. tehát így megy (EHGDAE): 8;8;H;G;D;A
és mindezt D-re hangolva 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A gyárilag leharcolt gitárokat én sem szeretem, abban pont az a jó, hogy ötven éve a te gitárod és a te kezed alatt fáradt el.
Ja, ma megérkezett a Yamaha Dg-stomp, és hát nem akarom elkapkodni, de eddig kúvára teccik
Maj lehet, hogy feltolok vele egy-két dolgot hogy belehallgassatok, de még csak ismerkedünk..

annak olyan harapós hangja van....
13-asnak állat hangja van zúzásnál, cask szólózni kényelmetlen rajta.
IBANEZ UV777 Rulez
nem tudom hoyg csinálta de én félnék rárakni egy 11-est 😊
Van egy ismerõsöm, akinek kurvavastag újjai vannak (van mondjuk vagy 160 kiló) és úgy pörög a keze hoyg bszarnákl ha meglátnád 😊