Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

p)ec
Úgy látszik, gergounél bejön, de nálam sem. gergou: és a rikitó berakások a fogólapon? 😊

próbacseresznye

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

gergou
En elfogadnek egy ilyet.......Atfestenem es kesz!😉

`Take a look to the sky just before you die`

her Valo
ehhh.. na hát ezek se semmik...

piros x fóbiád van? :-))))))))))

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

p)ec
Csak én vagyok rosszul ilyen gitároktól?

p)ec
De eeeeez mindent üt 😊

p)ec
A legröhejesebb hajzat contest csapatverseny kategóriába jelölném az egész jópár évvel ezelõtti Ossiant 😄DD

(osszijáááán! ossszijááááán! ne énekejjé', ha be vagy b*va!)

"Stain: láttál már te stratot meg gibsont?
Nem akarlak fikázni de röhejes amit írtál. A hulladék anyag elég jól ellenõrzött, edzett és válogatott faanyagokat takar. Az pedig hogy egy gibson nyakhoz 5x annyi anyag kell? Akkor 5x olyan vastag? Szívesen várok egy kifejtést a témával kapcsolatban, hátha tanulok valami újat. "

Nem úgy értettem a hulladék anyagot, hogy szemétbe való fa lenne, hanem, hogy sokkal-sokkal kevesebb, maradék is elég hozzá, ez volt a Fender nagy trükkje, és ezzel tudta megoldani a tömeggyártást. A LesPaul nyakhoz azért kell sokkal több anyag, mert csapott a feje, és az nem ragasztva van (legalábbis eredetileg), hanem a rengeteg felesleg le van gyalulva belõle. Na így.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Vagy Rainbow-t!!
Blackmore nálam az absz. No.1! 😊
Jaja,instrumentálisan és hangzásilag is nagyon minõségi,de hiába,azért nem egy jó Zep-et nem adnék érte! 😊))
Al Bundy23
😊 NEKEM TÉNYLEG NAGYON BEJÖN MERT VÉRPROFI ZENE LENNE, HA ÉNEK LENNE hopp bocsi a caps-é

IBANEZ UV777 Rulez

Végre!Ezt szajkózom már 1éve a Children-õrülteknek! 😊
Al Bundy23
ijjj báááz azé ez is elég "messzire merész" 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Zakk Wylde ifjúkori önmagával mondjuk nevezhetne:

Satrianival mondjuk ezen a téren versenyezhetnék.

Al Bundy23
ehehehehh hát ja balázs pali az elég über 😊)))))
de várjá mást nem is lehet nevezni ere a versenyre igazábol 😊 na azé a kobor akárki az az omegás faszi na azé annak is megvan ám a séroja 😊

IBANEZ UV777 Rulez

her Valo
satriani mestert sajna nem tudjátok nevezni

her Valo
ha annak a vitának vége, jöhet az új!
kinek van állatabbul kinézõ haja?
egyértelmû favorit: Balázs Pali

Al Bundy23
😊

IBANEZ UV777 Rulez

Nem hiszed el ?! Akkor ne hidd !

Azelõtt karácsonyra is ilyesmit kaptam, csak az jobb volt mer nem kellett hozzá tok. Volt neki felül egy fogantyúja. Könnyû volt vinni.

Al Bundy23
eheh hülye.

IBANEZ UV777 Rulez

Pedig de megnéztem volna, hogy ilyen kicsinységeken egymás torkának ugrotok ! 😊

Az én gitárom itt van. Apu vette karácsonyra, állítólag jó, de még nem nagyon próbáltam, mert nem tudom hol kel bakpcsolni.

Al Bundy23
bázz a Children of bodom anyira kurva jo zene lenne ha nem basznák el ezt egy ilyen üvöltünk és semmi énekkel 😞(((

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
arrol nem votl szo hoyg kinek a gitárja a legjobb 😊biuztosan nem az enyém 😊 de egy ilyen brahi majd jöhetne mindenki képpel ilusztrálhatná a hangszerét! igérem amint megjön az uv-m telepikcsörözöm a topicot 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Na vége, az "én gitárom úgyis jobb, mint a tied" csatának ?
Kár !
😊

Al Bundy23
heeheh
én 10est favorizálok,de ez is megszokás kérdése
világ életemben 10esen nyomtam 😊 igaz a legelején kurvaszar vot 😊

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
olyanok min nekem, 9 hurkeszleten 3-4 hangot nyujtok barmikor akarmelyik hangon...😊 szinte kemenyebb az ujhegyem a sarkamnal😄

Al Bundy23
biztos jo erös ujjai vannak ehehheh

IBANEZ UV777 Rulez

her Valo
épp most nézek egy G3 koncertet...
kegyetlen amit csinalnak, de ez inkabb erdekesseg szamba megy nekem.. akkor is a tradicionalis heavy metal a király (legalábbis nekem)

Match
Nyomjál hangmintát 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Tinxtu
nyah talán most

Match
ok 😊
Halgasd meg tony illomy gitárját....8as készlet, egyel FELJEBB! téve, és vékony E-nek be van téve még egy 8-as é húr. tehát így megy (EHGDAE): 8;8;H;G;D;A
és mindezt D-re hangolva 😊

Al Bundy23
bázz az viccnek ment nehogymá azt hidd hoyg komoylan mondtam báááz 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Tinxtu
Hát a Symphony X-es Michael Romeo is 160 kiló meg szafaládéujjai vannak, oszt hallgass bele egy albumba...
A gyárilag leharcolt gitárokat én sem szeretem, abban pont az a jó, hogy ötven éve a te gitárod és a te kezed alatt fáradt el.
Ja, ma megérkezett a Yamaha Dg-stomp, és hát nem akarom elkapkodni, de eddig kúvára teccik Maj lehet, hogy feltolok vele egy-két dolgot hogy belehallgassatok, de még csak ismerkedünk..

Match
cérnahúr? 😊
annak olyan harapós hangja van....
13-asnak állat hangja van zúzásnál, cask szólózni kényelmetlen rajta.

Al Bundy23
az szar ügy 😊szerencse hoyg 10-est hazsnálok 😊 bár ha belegondolok a 8-as az igazi jo harapos a hangja eheheheheheheh

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Haveromnak elrepedt az rg nyaka 9es húrral 😊))
nem tudom hoyg csinálta de én félnék rárakni egy 11-est 😊

Al Bundy23
vagy konyak 😊

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
Ne tagadd a 200 kilodat, te vagy Miskolc egyik legkoverebbje...😊 na jo, csak poen😊 De akkoris a benakezueknek kell strato nyak, az igazan jo ujjakhoz supervizzard neck kell😄

Al Bundy23
akkor nem lehet hogy ö a motolla? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Match
érdekesen néznék ki 172/57kg-al dagadt újjakkal 😊
Van egy ismerõsöm, akinek kurvavastag újjai vannak (van mondjuk vagy 160 kiló) és úgy pörög a keze hoyg bszarnákl ha meglátnád 😊

gergou
Match, nem az a gondd, hogy hulye vagy😊 az meg elmegy, de az ujjaid... na hat azok eleg...furcsak... egy haver meselte, aki ismer teged, hogy ilyen nagyon rovid dagadt ujjaid vannak, es meg a gityo nyakanak felet sem ered at😄 Szal hat erdekes lehet ilyen ujjakkal szimpadon stagelni, oszt tekerni min az atom a vastagnyaku stratodon😊 En aszondom Labujjakkal kene nekiallnod gitarzani, hatha azzal jobban menne😊

Al Bundy23
na jo de én csak azé mondtam me jo volt a duma 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Match
érdekes, mostanáboan sokmindenkitõl hallom ezt 😊

Al Bundy23
ehehehehehehh de hülye vagy

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Példaképnek tekintjük malmsteent....én most épp az arcomat próbálom megnöveszteni akkorára, mint az övé 😊

Al Bundy23
ahelyett hoyg gyakorolnátok

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Jah, ez a hobbink 😊

Al Bundy23
ugylátom itt bevett szokás egymást lehülyézni meg lemarházni...

IBANEZ UV777 Rulez

azert erdemes megnezni steve vai live at astoria koncertjet... van ket kisegito csoka... szal az egyiket dave weiner -nek hijjat es o 7huroson jatszott ez meg annyira nem is erdekes... de volt egy kis instrumental resze amig oreg steve pihent😊 szal' csoka nem egyszeruen tepte a hurokat beleszamitva a 7. et is😊 es nyilvanul meg hogy nem csak zuzmarara van kitalalva (ugye jo kis tevhit ez a dolog... de bevallt es sok marha nem gondolkozik)
Al Bundy23
na meg hoyg ugye kihazsnáljam má a 7. hurt is végre nyomhatom jo kis zuzos témákat

IBANEZ UV777 Rulez