Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ez van, gondotlam nem én nyitom a sort egy 23 perces change of season-el 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Végre találtam a neten képet a nighthawkról.
Réges-régen mutattam egy Paint-tel feketére mázolt nighthawkot.Most itt egy eredeti kép 😊 (Az enyémben nincs középsõ pickup):
Nighthawk
Réges-régen mutattam egy Paint-tel feketére mázolt nighthawkot.Most itt egy eredeti kép 😊 (Az enyémben nincs középsõ pickup):
Nighthawk
www.satriani.com
amugy meg sose szoktam magam verni semmire. msot az hogy igy uyg elkenem az universal mindot nem jelent semmit.
IBANEZ UV777 Rulez
és csak neked csak most ismét irok egy KÜLÖN üzenetet 😊reggel 7 Óra ÉBRESZTÕ FICSÚROK!!!! Gyakorolni!!!
IBANEZ UV777 Rulez
Hát sajnos azért a gitározás is olyan mint az összes többi dolog amit tabnulni kell, és itt is érvényesül a "jo pap holtig tanul" szindroma 😊 hát ugy gitárral már több mint 10 éve, ebböl volt pár év amikor csak pihent a hangszer. szóval sajnos volt sok kihagyás is.ugyhoyg igazábol pontosan nem tudnám megmondani hogy miota csinálom "komolyan". és azért nem irom egybe mert életben tartom a forumot 😊 és amugy is nem filingesebb hogy belépsz és látod hogy van 5 uj üzenet? ebböl 4 az enyém egymás után 😊))))
IBANEZ UV777 Rulez
Nem azt mondtad, hogy még 3-4 év megfeszített gyakorlás kell? A Universal Mindra pedig már azért verheti az ember a mellét, legalább annyira, hogy ne hiányozzon még 3-4 év. Mióta gitározol? És amikor egynmás után 4 üzeneted van, miért nem gondolod át, és írod be egybe? 😛
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
okes estére berakok letölteni valót: ) mondtam a többieknek hoyg max zárodalnak vagyok hajlandó elkenni mert addigra be is megelszem annyira hoyg eljátszam 😊
IBANEZ UV777 Rulez
báz ha megkapom egy tavay elötti koncertfelvételünket ahol elkentük a liquid tension experimenttöl a Universal mind-ot, felteszem ide.
IBANEZ UV777 Rulez
hát nekem egy két fikcsinél a satri ugrott be. Eric-et meg nem ismerem, ugyhoyg azt nem mondhattam hogy olyan 😊
IBANEZ UV777 Rulez
A játékstílus inkább Eric Johnsonos (ebben a nótában) szerintem szerezz be tõle egy pár albumot, MEGÉRI!
Ha lesz idõm, majd eljátszom Satch-tõl a Summer Songot, a Cryin'-t + Eric Johnsontól a Cliffs Of Dovert (át kell nézni
), meg hát a Manhattan-t is újra, mert közel sem tökéletes...
Ha lesz idõm, majd eljátszom Satch-tõl a Summer Songot, a Cryin'-t + Eric Johnsontól a Cliffs Of Dovert (át kell nézni
), meg hát a Manhattan-t is újra, mert közel sem tökéletes...www.satriani.com
már szolsz is, a dalt nem ismerem, de ez nagyon COOL kicsit jobb minöségü is mint az enyém
IBANEZ UV777 Rulez
pedig engem csak überelni lehet.....még, de majd 1x még 3-4 év megfeszitett gyakorlás
IBANEZ UV777 Rulez
COOL navégrer csak beinditottam itt a zenélgesssünk itt egymásnak projectet 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Van 
Asszem te még nem hallottad ezt:
Eric Johnson - Manhattan (kiséret: Backing Track, Szóló: Mr.Satchfan 😊)

Asszem te még nem hallottad ezt:
Eric Johnson - Manhattan (kiséret: Backing Track, Szóló: Mr.Satchfan 😊)
www.satriani.com
Ha minden jól megy, már nem sokáig lesz nálam, de azért még nem akarok elõre inni a medve bõrére... HOLNAP sok minden kiderül 😊)
www.satriani.com
Mellesleg én is szívesen tennék fel valami kis muzsikot,de sem nem tudom,hogyan kell,de a nagyobb baj az,hogy nincsen hozzá szerkóm,hogy gépre felnyomjam. 😞(
Szóval teljes a csõd.. 😊
Szóval teljes a csõd.. 😊
hihi na felismerted? guitar pro 4
children of bodom - follow the reaper 2. gityo soloja 😊 vagyis hát csk az eleje az a többi improbol ment 😊
children of bodom - follow the reaper 2. gityo soloja 😊 vagyis hát csk az eleje az a többi improbol ment 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Lehet,hogy süket vagyok,a gitár az cool 😊,de alatta a dob és a ritmusgitár honnan való?
megtörtént 😊
http://aaohun.uw.hu/bundy/Gnek.mp3
bocsi a fos minöségért 😊 szal bohockodtam ma kicsit sajna a házistudiom szar ugyhogy nem fikázni a minöséget 😊
bocsi a fos minöségért 😊 szal bohockodtam ma kicsit sajna a házistudiom szar ugyhogy nem fikázni a minöséget 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Én benne lennék, de 1. épp nincs hangfalam.
2. nem tudom, hogy kell feltenni az ftp-re
2. nem tudom, hogy kell feltenni az ftp-re
na nem játszunk olyat hoyg mindenki felktesz egy kis szösszemnetet a gitárjátékábol ide a forumra???
szabadon választott fikcsi a minöség iscsak annyira legyen hoyg meg lehessen hallgatni 😊 és rövid legyen max fél perc 😊
szabadon választott fikcsi a minöség iscsak annyira legyen hoyg meg lehessen hallgatni 😊 és rövid legyen max fél perc 😊
IBANEZ UV777 Rulez
No szép...
A fika meg a gusztustalankodás (lsd.tepsik) az megy 😊,de Richie Blackmore-nak semmi visszhangja sincs! 😞(
Pedig be zsép is lenne az a hang!
A fika meg a gusztustalankodás (lsd.tepsik) az megy 😊,de Richie Blackmore-nak semmi visszhangja sincs! 😞(
Pedig be zsép is lenne az a hang!
A legjobb a a felsõ képen a jobboldali. Olyan, mint valami napközis tanárnõ. 😊
Egyébként gitárokat megnézhetitek úgy, hogy jobb klikk, tulajdonságok, és a címet beillesztitek felül.
Egyébként gitárokat megnézhetitek úgy, hogy jobb klikk, tulajdonságok, és a címet beillesztitek felül.