Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te szereted a Death metalt? Mert en stratocastert nem tudnek a gitaros kezebe elkepzelni... Nekem egyetlen Death metal egyuttes tetszik, a Fintroll, es igenis, ok muveszien uzik az ipart, ...ezert az egyetlen, ami tetszik😊 Es igen jo tekerogep a csavo, es muveszien teker, nem ugy ossze vissza az e 6 os hurt porgeti, mint mostanaban egyre tobben... Es az o kezeben ez a gityo jol nezne ki...:
Nekem egyebkent ez a giar tetszik... Lehet erte fikazni, meg utalni, de nekem tetszik...
Ja, es bocs, ha olyat mondtam volna, amivel a te izlesedet fikaztam, mert valo igaz, a te izlesed, es a te szuveren jogod, hogy eldontsd, milyen gitaron jatszol...😊
`Take a look to the sky just before you die`
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Mellesleg miért az ESP-k a csicsások? szerintem inkább a jacksoonnak vannak festõvászonnak képzelt gitárjai.
Dehát az megánvélemény, abban nincs igaz-nem igaz. Arra bólintani lehet, vagy nem bólintani. Nincs olyan, hogy részben van igazam benne mert teljesen igazam van, hogy tetszik valami, ahogy neked is teljesen igazad van, hogy ugyanaz nem tetszik. Abban nem lehet tévedni, hogy a kék a kedvenc színem 😊
Te olyan vagy, oké ! A saját szemszögedbõl igazad van teljesen, meg tudod indokolni. Szakmád, stb alapján ezek jönnek be. Én meg meg tudom indokolni, hogy amazok, ahogy le is írtam. A letisztultságot szeretem elsõsorban, nem a rongyrázást.
És persze, hogy a hangja a legfontosabb, csak te a küllemet hoztad fel ezért erre reagáltam.
Az meg, hogy mi alapján ítélek ? Gyarló az ember, errõl szól az életünk, nem állítottam soha hogy szent lennék és erkölcsi tanácsokra sincs szükségem, mert mindenki ilyen. Ki-ki a bõrszín, haj, ruha (stb) alapján ítéli meg a másikat én elsõ blikkre egy gitárosnál, hogy mivel állt színpadra. Tökéletesen tükrözi a gitár a zenész személyiségét és tök mindegy, hogy egy olcsó gitár, vagy drága, de ha a hangszer az otromba színpadi pózõrségével már akkor az arcomba tolakszik erõszakosan, amikor még egy húrt sem pendítettek meg rajta, az számomra unszinpatikus.
Másrészt pedig lehet, hogy lemaradok egy jó gitáros produkcióról, bár nehezen tudom elképzelni, mert aki eljutotott szellemileg a zenei evolúció egy bizonyos lelki fokára, az nem vesz kézbe ilyen hangszert, csupán színpadiasságból. Az lehet jó tekerõgép, de a zene felé nincs alázata, gondolkodásmódja pedig színpadias. Biztos pár ember magára veszi, dehát istenem, ez a privát véleményem. Nem akarok persze senkit megbántani ezzel. Hangsúlyoznom kell, hogy nem a Telcasterrel játszókat tartom a másik végletnek az evolúció csúcsának. És alapvetõen az sem igaz, hogy aki mundjuk egy egyszerû Strato-n játszik az biztos magasfokú zenei gondolkodás birtokosa. Általam nagyrabecsült gitáros nem venne a kezébe ilyen hangszert, tehát, aki ilyennel áll színpadra az rossz ponttal indít nálam. Ez magamutogatás, bár pl. a rockzene nagyrészt az. 😊
Ezek lehet nyugodtan szarozni bárkinek a Stratokat, Teléket, Les Paulokat, engem meg vaskalapos maradi, zenei rasszistának kikiáltani, de a véleményem attól még ugyanaz marad.
íszeirntem a gitár kinézetét a tulajdonosa határozza meg...vagyis hoyg neki milyen tetszik. Szerintem a blues-os kollégák is furcsán néztek elõször albert kingre, amikor felment a színpadra a flying V-vel, hoyg most õk bluest játszanak.
A tele egy ocsmány gitár....olyannira hoyg így natúrba az egyik legszebb a világon 😊
A tele szerintem ebben a színben szép csak...a többi valahogy nem jön be.
Kedvenc gitárszineim: fekete, fehér, citromsárga, króm, natúr.
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Az meg hogy ha meglatsz valakinel egy ilyen gitart, es mar meg sem hallgatod mit tud,... Hulyeseg... Lehet tobbet vesztesz, mintha a gyerek egy telecasterrel nyomna... Mert nem a gitar teszi a mestert, hanem a mester teszi a gitart... Szal en mindenkit meghallgatok mindenfele gitarral, mert nem a gitartol fugg, hogy jo e a zene... Persze reszben attol is, de leginkabb toled Lateralus, es az + jopont a kozonseg szemeben, ha olyan axeod van, ami felhivja a figyelmet...
A leendo gityomrol meg annyit( amit sajat magam csinalok) a hangszedok felett ledek lesznek, ketszinuek... keken fogok alapbol mind1ik vilagitani, es ha rezgest eszlelnek, es nyomnak jelet, az aktualis ledek pirosra valtanak... Igaz nehez lesz ezt zajmentesen megoldani😊 de kurvajol fog kinezni...😊 Es meg van parszaz otletem , amiket beleepitek, szal nagyon kool lesz, majd meglaSSatok😄
IBANEZ UV777 Rulez
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Persze ez is magánvélemény.
És most még csak a kinézetérõl írtam, pedig a a hangja mellett az eltörpül.
Gondolom a mondatod második része meg poén volt. Õszintén szólva a nõies formákat kedvelem a hangszereknél is, nem lenne nagyon ingerenciám kinzó és kivégzõeszközökkel színpadra állni. 😊
A telecasternek olyan gagyi formaja van, egy koncerten nem jelennek meg vele, de egy ilyennel😊):

Én meg útálom a... ami neked van 😊))

www.satriani.com
www.satriani.com
VAlaki javítson ki.
IBANEZ UV777 Rulez

A másik egy deluxe plus, az olyan tizenakárhány éves.
STRATOCASTER POWER!!!

Egyébként milyen típusra cserélted? Én egy amerikai stratot sha nem cserélnék el, márcsak azért sem, mert sztem nem olyan könnyû beszerezni. Feltéve, hogy nem új, hanem esetleg több tíz éves. Vagy csak pénz kell hozzá? Esetleg a tengerentúlon könnyebb?
Más...
Van egy Fender Stratom (USA) Lace Sensorokkal 😊) Most cseréltem el az Ibanezre.Remélem nem jártam rosszul.
Back To Szeged.Csõ veletek!
www.satriani.com

IBANEZ UV777 Rulez
Satch: mit nézzek, egy-öt perc eltéréssel 3-4 egymás után.
Neh de egyébként ez scak egy konstruktívna szánt megjegyzés volt, mert Al hozzászólásainak legalább tartalma is van, csak egyben jobban mutatna... 😊
Vettem egy expression(volume) pedált a Dg-stomphoz, de nem egyenletesen változtat, hanem a pedálút legelején már annyit dolgozik, hogy ezután már nem is hallom, hogy csinálna valamit. Biztos a pedállal van valami, csak nem tudom hogy lehet ne megoldani. Esetleg egy jobb poti kéne bele? Jó lenne, ha a pedál útját egyenletesen kihasználná...ötlet?