Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nekem olyan gitárok is tetszenek, amitõl a legtöbb ember hányingert kap 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
IBANEZ UV777 Rulez
Ha igen akkor csinálj róla egy vaku nélküli matt képet, azon jobban fog kinézni, vagy inkább természetes fénynél.
Ha az inlay-ek zöldek, akkor jól láttam a képen is...az Abalone, egyfajta gyöngyház, amit nagyion nemszeretek, dizájntechnikai okokból (magyarul nem tetszik).
De azzól függetlenül gyönyörû.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
IBANEZ UV777 Rulez
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
de eleinte jobb egy olcso gityot venni, hogyha megunod ne bukj rajta akkorát :-)

) es igen Tarja (nem a felvagott) elott pedig 

ahogy a regebbi albumokon is... mellesleg imadom a noi enekeseket.. mindegy hogy Horog mint egy vaddiszno vagy normalis hangon enekel (Pl Tarja 😊 )..

Bár az inlay-ek nem tetszenek, de az lehet hogy csak a fénykép hibája.
Dashed: Na ennek örül a kicsi bucim, mert már vártam hoyg mikor jön a megkövezés hogy iylen "szarokat" hallagatok 😊
IBANEZ UV777 Rulez
en nem szolnek bele ebbe a vitazgatasba ugyhogy kis pihenteto kerdes feletek 😊
Mennyit erhet egy Kustom kla 80as kombo???
foleg itthonra kene a 100as H&K helyett..
45ert most tudnek eggyet szerezni csak 1 bibije van , hogy a zengeto halott..viszont elvileg ez konnyen orvosolhato..
Mellesleg Al -el eggyet ertek
"megvadulok a franko finn zenékért 😊 Children of bodom, sonata arctica, nightwish 😊 mind kibaszott penge zene 😊 "
es en meg hozza irnam az Arch enemyt (foleg az uj albumukat) illetve az InFlames-t..
Mi ez a nagy fikázódás????

Ne felejtsétek el, hogy mi itt egy kis közösség vagyunk, és ami összetart minket az nem más, mint a GITÁROZÁS !!! PEACE!!!
Azért hozzászólnék Lateralus-hoz (#7984),a gitár és a gitáros személyisége közötti összefüggésrõl. Errõl szerintem abban az esetben beszélhetnénk, ha mindenki ténylegesen a számára szimpatikus gitárt vásárolhatná meg. De ez sajna nem így van.. Nekem pl azért van Gibsonom, mert qrv@ olcsón juthattam hozzá anno, de ha tele lennék lóvéval, lehet, hogy egy hozzám közelebb álló gitárt vettem volna (tévedés ne essék, imádom a nighthawkomat).
De ez csak egy utópia 😊
www.satriani.com
Lateralus: bocs, elirtam...😊 de az akkor is sux a blackkel egyutt😊
`Take a look to the sky just before you die`
😊))
IBANEZ UV777 Rulez
THRASH !
Nagy a különbség !
Kábé akkora, mint a Finntroll és a Fingtroll között 😊)
Amúgy meg persze, bármit lehet szarozni...
na akkor fikázzatok engem is kicsit, én spec megvadulok a franko finn zenékért 😊 Children of bodom, sonata arctica, nightwish 😊 mind kibaszott penge zene 😊 szal most engem fikázzastok kicsit emiatt 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Oké akkor troll metál, nekem mindegy.
Nekem ez black metal akármilyen címkét találnak is ki maguknak. Errõl egy volt magyar zenekar jut eszembe a Diktátor, akik kitalálták, hogy õk animal metal zenekar. Ha õk mondják... ! 😊
A Tankcsapda kitalálta (vagy kitalálták nekik) anno, hogy õk
punk'n'roll, jól hangzik az is, csak semmit nem jelent. Mint a HIM love metalja például. Erõltetett cimkék.Csak egyetlen zenekart takarnak általában, stílusnak nem nevezhetõk.
A death metal nem arról szól, mint a Finntroll. Arról szól, amit anno a Death, Obituary, Cannibal Corpse, Cancer és még sorolhatnánk, vittek.
Manapság már annyira rétegzettek a mûfajok, hogy egy-egy mûfajnak alig van színtiszta képviselõje, ha akarom ebbe is abba is belepaszírozhatom ha akarom. A death metal régi képviselõi is sokan átmentek más mûfajokba, vagy egyéb elemekkel színesítik a repertoárt.
A Megadeath spec. soha sem volt black metal. Thrash metal zenekarként indult a Metallicából zûrös körülmények között kivágott Dave Mustainnel az élén és utolsó néhány albumáig meg is maradt ezen a csapáson.
IBANEZ UV777 Rulez

Egyébként ennek a szériának a csúcsa(rgx custom) bennevan a Nagy Gitárkönyvben is, a 112. oldalon.

Ez az én kicsikém😊
Én is a visszafogottabb gitárokat csipázom.
Álmom egy teljesen natúr(thung oiled vagy mi) gitár lakkozatlan jávor fogólappal..
Nekik egyenesen kötelezõ ez a gitár 😊
Szerintetek ?
Hallottam tõlük egy lemezt....
Utolsó infóim szerint black metal zenekar finn polkával keverve. Átmentek volna death metalba ? Nocsak ! Akkor fejlõdnek 😊
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
IBANEZ UV777 Rulez
A design számomra ha egy gitár kurva használtnak látszik (és persze kurvahasznált is 😊)))
Egy autó is szép metálfénnyel, meg krómfelnivel, de egy otromba sportspoiler, meg a hátsó szélvédõt kitöltõ Rallye-matrica, már megbontják az összképet 😊