Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Match
hát igen...ami szép az szép...
Bár nekem olyan gitárok is tetszenek, amitõl a legtöbb ember hányingert kap 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Al Bundy23
azért akármennyire eltérö a zenei világunk látom, egy egy szép hangszerre mindenki rápálik 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Match
Stain: nane...ez a tiéd????
Ha igen akkor csinálj róla egy vaku nélküli matt képet, azon jobban fog kinézni, vagy inkább természetes fénynél.
Ha az inlay-ek zöldek, akkor jól láttam a képen is...az Abalone, egyfajta gyöngyház, amit nagyion nemszeretek, dizájntechnikai okokból (magyarul nem tetszik).
De azzól függetlenül gyönyörû.

Én azt javaslom, hogy vegyél egy original fender stratot eric clapton aláírással, aztán ha megunod, akkor átvállalom 50 rugóért 😊

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Match: hát rohadt nehéz rendesen lefotózni, a színe sem olyan, mint a képen. Az inlay eredetiben nem csillog így, csak a vakutól, és zöldes árnyalatú.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Al Bundy23
na ja, de hát nincs is annál felemelöbb érzés ha az ember szenved valamivel és a végén el tudja játszani 😊 hát az a legCOOLabb 😊

IBANEZ UV777 Rulez

her Valo
azt talán tényleg nem lehet, de feladni igen, és fõleg az elején nagyon konnyu bedobni a torolkozot

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Al Bundy23
meg lehet ezt unni? 😊 nekem még sosem sikerült 😊

IBANEZ UV777 Rulez

her Valo
amilyenen akarod, meg amilyenre van pénzed

de eleinte jobb egy olcso gityot venni, hogyha megunod ne bukj rajta akkorát :-)

hello! ha gitározni szeretnék tanulni akkor milyen gitáron kell ketdeni meg ilyesmik?!

Vanek
depressziótab tudtok vahol?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

az elso 2 albumon asszem csoka volt bar lehet utana kene neznem
igen egy istenno enekel benne ahogy mondod (najo kicsit tulzas, de ahogy nyomja az szigoru) es igen Tarja (nem a felvagott) elott pedig
lehet hogy hulye vagyok de az uj archban no "enekelget"nem?
ahogy a regebbi albumokon is... mellesleg imadom a noi enekeseket.. mindegy hogy Horog mint egy vaddiszno vagy normalis hangon enekel (Pl Tarja 😊 )..
mostani enekes nagyon durva es kign! meg kijott uj in flames is asszem...
Match
Ez már nem is szép...ez már szebb 😊
Bár az inlay-ek nem tetszenek, de az lehet hogy csak a fénykép hibája.

Al Bundy23
hát ez bizony egy szép hangszer!!

Dashed: Na ennek örül a kicsi bucim, mert már vártam hoyg mikor jön a megkövezés hogy iylen "szarokat" hallagatok 😊

IBANEZ UV777 Rulez

hat ez a gityo eleg tren nez ki, szerintem.. B.c. Richek jutnak rola eszembe...
udv..
en nem szolnek bele ebbe a vitazgatasba ugyhogy kis pihenteto kerdes feletek 😊
Mennyit erhet egy Kustom kla 80as kombo???
foleg itthonra kene a 100as H&K helyett..
45ert most tudnek eggyet szerezni csak 1 bibije van , hogy a zengeto halott..viszont elvileg ez konnyen orvosolhato..

Mellesleg Al -el eggyet ertek
"megvadulok a franko finn zenékért 😊 Children of bodom, sonata arctica, nightwish 😊 mind kibaszott penge zene 😊 "
es en meg hozza irnam az Arch enemyt (foleg az uj albumukat) illetve az InFlames-t..
Õ hogy tetszik nektek?

Satchfan
Emberek!
Mi ez a nagy fikázódás????
Ne felejtsétek el, hogy mi itt egy kis közösség vagyunk, és ami összetart minket az nem más, mint a GITÁROZÁS !!! PEACE!!!

Azért hozzászólnék Lateralus-hoz (#7984),a gitár és a gitáros személyisége közötti összefüggésrõl. Errõl szerintem abban az esetben beszélhetnénk, ha mindenki ténylegesen a számára szimpatikus gitárt vásárolhatná meg. De ez sajna nem így van.. Nekem pl azért van Gibsonom, mert qrv@ olcsón juthattam hozzá anno, de ha tele lennék lóvéval, lehet, hogy egy hozzám közelebb álló gitárt vettem volna (tévedés ne essék, imádom a nighthawkomat).
De ez csak egy utópia 😊

www.satriani.com

gergou
nem volt bent egy virga gitaros , hat az oszkep is sux volt sztem...

Lateralus: bocs, elirtam...😊 de az akkor is sux a blackkel egyutt😊

`Take a look to the sky just before you die`

Match
beatles sux 😊

Al Bundy23
hehehe ugyvan 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Beatles powah !!!

😊))

Al Bundy23
meg amugy is a zene nem attol jo hoyg virgák a gitárosok meg satobbi 😊 az összképe a dolgonak 😊na az a lényeg.nézzed meg a bidlsz-t 😊))) ott sem volt 1 vigra zenész sem 😊 legalábbis számomra azt mégis olyan siker vot mint ide nagykáta 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Nem trash !
THRASH !
Nagy a különbség !
Kábé akkora, mint a Finntroll és a Fingtroll között 😊)

Amúgy meg persze, bármit lehet szarozni...

Al Bundy23
elképesztö hoyg tudjátok fikázni itt a zenei stilusokat 😊
na akkor fikázzatok engem is kicsit, én spec megvadulok a franko finn zenékért 😊 Children of bodom, sonata arctica, nightwish 😊 mind kibaszott penge zene 😊 szal most engem fikázzastok kicsit emiatt 😊

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
jod, akko legyen trash, ugyanolyan szar az is😊

😊))

Oké akkor troll metál, nekem mindegy.
Nekem ez black metal akármilyen címkét találnak is ki maguknak. Errõl egy volt magyar zenekar jut eszembe a Diktátor, akik kitalálták, hogy õk animal metal zenekar. Ha õk mondják... ! 😊
A Tankcsapda kitalálta (vagy kitalálták nekik) anno, hogy õk
punk'n'roll, jól hangzik az is, csak semmit nem jelent. Mint a HIM love metalja például. Erõltetett cimkék.Csak egyetlen zenekart takarnak általában, stílusnak nem nevezhetõk.

A death metal nem arról szól, mint a Finntroll. Arról szól, amit anno a Death, Obituary, Cannibal Corpse, Cancer és még sorolhatnánk, vittek.
Manapság már annyira rétegzettek a mûfajok, hogy egy-egy mûfajnak alig van színtiszta képviselõje, ha akarom ebbe is abba is belepaszírozhatom ha akarom. A death metal régi képviselõi is sokan átmentek más mûfajokba, vagy egyéb elemekkel színesítik a repertoárt.

A Megadeath spec. soha sem volt black metal. Thrash metal zenekarként indult a Metallicából zûrös körülmények között kivágott Dave Mustainnel az élén és utolsó néhány albumáig meg is maradt ezen a csapáson.

Al Bundy23
megadeth mint black metal??huha vagy én vagyok nagyon eltévedve zenei stilusokba.....

IBANEZ UV777 Rulez

azt a konyvet nem ismerjuk
Tinxtu
Hát igen, az új Rgx-ek 6XX szériától már elég jók.
A TT szintén kedvencek között van.

her Valo
RGX-bol van a TT... az még nagyon durva... egyszer majd talan olyanom is lesz, bár most bõségesen elég egy gtár :-)

Tinxtu
köszönöm a gitár nevében is😊
Egyébként ennek a szériának a csúcsa(rgx custom) bennevan a Nagy Gitárkönyvben is, a 112. oldalon.

megadeth? nem neztel valamit felre?
gergou
akkor hadd meseljem el, hogy a Finntroll Troll metalt jatszik, ami death metal polkaval, es kicsi klasszik zenevel keverve... A black metalt utalom, fortelmesen szar... a la Megadeath... na a Fintroll soha nem black...

Match
kurvajól néz ki 😊

Tinxtu
Yamaha Rgx-612s
Nem mai darab, de nagyon ceretem😊

Match
wow!
ez miylen gityó?

Al Bundy23

IBANEZ UV777 Rulez

Tinxtu

Ez az én kicsikém😊
Én is a visszafogottabb gitárokat csipázom.
Álmom egy teljesen natúr(thung oiled vagy mi) gitár lakkozatlan jávor fogólappal..

Finntroll... ja hát pl.róluk beszéltem az elõzõekben 😊))
Nekik egyenesen kötelezõ ez a gitár 😊
Szerintetek ?

Hallottam tõlük egy lemezt....

Utolsó infóim szerint black metal zenekar finn polkával keverve. Átmentek volna death metalba ? Nocsak ! Akkor fejlõdnek 😊

Match
Gergou....ne leygél már idióta.....

p)ec
Egyetértek Lat véleményével, a szolid, zenei gitárok nekem is jobban bejönnek, de azért azt az ltd-t is elfogadnám, mert néha jólesik olyanok elõtt is felvágni egy kicsit, akik elõtt zeneileg nem lehetne. 😊 De komolyan csak vmi fendergibzon-egyébjazzgitár kaliberût gondolnék.

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Al Bundy23
na ebbe én már nem szólok bele gyerekek, mert itt piszokul lehetne vitatkozni és igazábol senkinem sem lenne igaza, mert mindenki a saját kis véleményét fujja, és ez igy is van rendjén. Csak gyerek tatrsuk már tiszteletben egymás izlését és ne arrol vitázzunk hoyg kinek milyen hansgzer való a kezébe....nekem pl e léggitár lenne a legjob me hot szar vagyok, de hát istenem ez van vállalom 😊 szal peace gyeree és a hangszerre koncetnréjunk inkább és ne egymás vélémeényének eltiprására 😊 Szal Peace 😊 Amugy sarti mester nekem is jobban bejön mint vai, bár vannak vai mesternek is egy két kifejezetten kellemes dala 😊

IBANEZ UV777 Rulez

gergou
Es persze kurva szar rajt jatszani, es persze kurva recsegoen szol, es szinte szetmallik a kezedben😄

Match
na igen mindent lehet szépen csinálni..nekem mégis a puritán gitárok jönnek be...
A design számomra ha egy gitár kurva használtnak látszik (és persze kurvahasznált is 😊)))

Nem a szép festéssel van gondom, nem is a gyöngyházberakással, vagy aranyozott ez-meg-azzal. Ezekkel együtt is keltheti szép, összefogott hagszer benyomását egy gitár.
Egy autó is szép metálfénnyel, meg krómfelnivel, de egy otromba sportspoiler, meg a hátsó szélvédõt kitöltõ Rallye-matrica, már megbontják az összképet 😊

gergou
EditeD:

` Finntroll`

Csak a korrekcio kedveert😊