Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van a GITartnál szharmonika kb 3000-7000-ig. Bocs, nem emlékszem pontosan.
van ilyen hogy magától játsza a basszust, a dobot meg egy pár egyéb hangszert, és nekem mindig csak a hangot kell megmondani hogy mire váltson, +ha valami refrént vagy ilyesmit akarok akkor van egy Fill gomb, és azzal lehet váltani.
Tehát csak akkor kell legatozni amikor hangot akarok váltani, vagy refrénre térek át 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Most fogtam fel. Szintin az alapot és gitáron szólóztál? Hogyan? Folyamatos hammerrel?
Respect!

Az árakról nem tudok semmit, de egyik haverom asszem 5k alatt vett egyet. Amúgy nem egy nagy szám, mint hangszer, de ha valakiben csörgedezik egy csöppnyi kis blues-vér, vagy felkapja a fejét, mikor Satch Mester Extremist c. számában belép a szharmonika, az pokolian fogja élvezni a hangzásvilágát. Ahogy én is.
Nemrég véletlenül betértem egy (viszonylag) új hangszerboltba a nyugatinál. Isten õrizz, nem akarok reklámozni senkit és semmit, csak leírom, mit láttam. Kívülrõl egy gang oldalán nagy GITart poszter egy szép kis Gibsonnal. Ejnye, hát összecsordult a nyál a számban és benéztem. Nagyon kicsi, de nagyon komoly gépek vannak és jó fej az eladó. Tele van Gibsonnal, meg Epiphone-nal, de találni itt Ibanezt, PRS-t, Fendert is!
Egész komoly a honlapja, nézzétek meg!
www.tar.hu/gitart
Jómagam odáig jutottam egyszer, hoyg egy rock and roll alapot benyomtam szintin, és a hangokat, meg a váltásokat vezéreltem jobb kézzel, ballal meg szólóztam....
Viszotna s zájharmónika érdekelne.
Mennyi egy olyan? meg nehéz rajta megtanulni?
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
IBANEZ UV777 Rulez
no no lehet aztat ugy is csinalni am, hogy nnem szakadnak a hurok...
bar ez kisse korulmenyes, de a kozonseg hanyattvagja magat tole
`Take a look to the sky just before you die`

`Take a look to the sky just before you die`
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
az én jelenlegi hansgzeremnek meg tök mind1 😊 az már szerencsétlen megjátra a poklot is 😊
egy rakás heyen lejött a festék meg hasonlo nyalánkságok 😊 de azért imádom.
IBANEZ UV777 Rulez
Más! Hangszertörés... Na igen. Elõzõ hétvégén fel akartam tenni a gityót a szekrényre, a helyére, erre nem beakadt a kábel a kanapéba?! A kábel megfeszült, én meg azzal a lendülettel, ahogy fel akartam pásszintani, ráb*sztam a test alsó ívét(franc tudja, hogy hívják) a bútor sarkára. Csúnya lett. Majd' elsírtam magam, hiszen A Gyilkos egy elég komoly játékszer.
Na pá! Ennyi voltam.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Én is gondolkozom szájharmonikán, gitár mellett blúzolni vele . 😊
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
én pölö most a szájharmonikát pörgetem, ill. próbálom hogyan lehet vele a nyak mögött jáccani

IBANEZ UV777 Rulez

Satri mester iet sose csinál 😊
IBANEZ UV777 Rulez

Én régen a fejem mögött játszottam a Sweet child o' mine kezdõ szólóját, de a gitár nem esett le.. Valamit elb@szhattam?

www.satriani.com
A gitárobn mellesleg nem is látni..egy kb fél centis csík van a hátulján, ahol nekivágódott a szekrány oldalának...
amúgy fasza volt..lepergett elõttem az életem filmje. 😊

Egyébként még ha max. vmi hát mögötti játékot akarnék megtanulni, akkor is vennék vmi szart, mint ahogy stain mondja. 😊
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
De ha mégis gitárt, akkor kell venni 5ezerért, aztán azzal lehet gyakorolni. Csak gumiszoba sem árt, hogy ne jöjjön le a vakolat.
hát ezt én nem vállalnám be az uv-vel 😊
meg is ütne a guta 😊
szitu megjön a hangszer, ma akor pörgessük, azt landol lent a kutyánál 😊 azt az amilyen hülye le is brunyálná 😊
én meg mehetnék venni kötelet hoyg felkössem magam 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Tudjátok van az a pörgetés amit malmsteen szokott cisnálni 😊
Átdobja a bal vállán a gitárt, körbemegy, aztán elkapja valahogy...
Nos nekem nem jött vissza 😊
Vagyis ha sikerült volna elkapni akkor jó lett volna...
de nem sikerült...
Repül a gitár, ki tudja hol áll meg...
Dehát strato...erre született...bírja a gyûrõdést.
BÁr akkor kiszakadt a csavar menetestül 😊)))))
ha mégis akkor egy próbányira befizetnék rá .-))
Ez a digitech egyik ága, olyasmi, mint a DOD. Ez a cég gyártja pl a j-stationt is.
Itt van a honlapjuk
Satch: a delta tone a sima standard egy kis plussz tone lófasszal...pontosan nem tudom mit csinál plusszba, de valamit a tone potival.
Eredetileg az enyémbe is olyan volt...nem sokban különbözik a sima standardtõl.