Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
www.satriani.com
ahogy az egyik ismerõsöm mondaná, legjobb, ha az ember a használt gitárokat keresi, mer ha teszem azt 8 éves, és szól, akkor még 5 évig biztos szólni fog! (persze ha nem Nirvánásat játszunk
)Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Mondjuk, lehet, hogy a basszus ennyire nem szar.
)
bár attól függ, milyen zenére akarod használni.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

IBANEZ UV777 Rulez
...feleslegesen...
Inkább kapcsold ki a gépet és gyakorolj

www.satriani.com
IBANEZ UV777 Rulez

www.satriani.com
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3709661502&category=33043#ebayphotohosting
Hiába van rajta Vai aláírás, attól még kell mellé egy hányózacskó is, szvsz.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
mondjuk a star wars-ba elment volna a moszájszli-i bárba 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Ez olyan death metal gitár. Belzebub emelkedik ki a fekete lángokból 😊
Az ebay-en van egy pár elfajzott kinézetû hangszer. Pl. nem értem, hogy indulhat ennek a valaminek az ára 50ezer dollártól ? Oké, hogy biztos ez az egy van belõle a világon, de biz isten meg is venném, ha rájönnék mi ez tulajdonképpen és mire jó ?

hát ha ez ibanez, bizisten soha többé kezembe nem veszek ibanezt 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Jó az új logód, Bundy mester!

www.satriani.com

Ha meg valami modernebb formára vágysz (Ibanez, Warwick), akkor a kínai Vorson-féle kopik is jók lehetnek.Itt.
2. basszusgitárral nem túl gyakori akkordokat játszani, inkább a dob és a gitár közti átkötõ szerepe van, hagyományos értelemben. Hogy milyen gyorsan haladsz az megjósolhatatlan, de elsõsorban tõled függ, hogy mennyi érzéked van hozzá és mennyit gyakorolsz. Egy jó tanár sokat segíthet, vagy haver, akivel lehet versenyezni, hogy ki tanul be elõbb egy nehéz futamot. Sokat segít ha egy zenekart csinálsz, vagy beszállsz egybe. Tök mindegy, hogy kutyütõk vagytok az elején, de megtanulod alárendelni a hangszered a közös zenének (jobb esetben). A több éves elõképzettség nagyon jó, mert van alapod.
-Mennyibe kerül egy belépõ szintû basszus gitár?
-Mennyi idõ alatt lehet eljutni a nulláról addíg, hogy mondjuk ha elémraknak egy gitár kottát, és csak egyszerû akkordok vannak akkor letudjam játszani?
Tanárom van/lesz, kb heti 2-3 óra, gitárom még nincs, arra most spórolok. Zenei elõképzettségem van, 2 másik hangszeren játszom több mint 10 éve már.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
IBANEZ UV777 Rulez
Ibanez PGM:Nekem nagyon nem tecc ez a gitár azokkal a ráfestett f-luykakkal... egyébként sem vagyok ibanez párti. Nemrég pl kipróbáltam egy Steve Vai modellt, és egyáltalán nem fogott meg
. Utána a kezembe vettem egy natúr MusicMan Axis-t....
amúgy meg ha kérdésed van, akkor ircneten a gitár csatira gyere fel
gl hf

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mondjuk így rock/metál felé orientálódok általában, de ésszerûbbnek találtam elõször elkezdeni az acoustic vonalon. Ajánljatok már plz egy akusztikus gitárt(legyen kezdõknek jo, tehát árban tûrhetõ, nyúzható legyen, és vmi boltot is mondjatok, ahol körül lehet nézni, és ahol a járak a földön járnak bocs reklámszlogehn😮)
Imádom a hülye poénjait!Gondolom láttátok már valamelyik oktatóvideóját😊)Azokon mit össze baromkodik😊Fõleg az intense rock I. -en:9Érdemes megnézni!
Meg a honlapja is tele van poénos fotókkal meg szöveggel😊
Egyébként a gityó nekem is tetszik!A 2 f minta még elmegy,de szerintem a fordított fej télleg fölösleges.
IBANEZ UV777 Rulez

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...