Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ilyen teszkót én is elfogadnék itt...bár hamar kivágnának onnan amikor beûállítanék hálózsákkal, 1 heti kajával meg sátorral 😊
Meg vagy 200 pengetõvel 😊
H.Peti: rég nemláttunk....ennyi ideig feszült gyakorlás ment? 😊
A Vox szerintem is jó erölködõ, fõleg a vintage hangzása miatt, bár nem az én stílusom.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ha valaki szeretné élõben látni a világ egyik legjobb basszgitárosát, akkor jövõ hétfõn megteheti az A38 állóhajón, ahol a Living Colour zenekar lép fel, mely soraiban tudhatja Doug Wimbish-t. Villogás, magamutogatás nem hiszem, hogy lesz, mert nem szólóprojektrõl van szó, hanem egy normális zenekarról, ami nemrég összeállt újra és most elõször jutottak el kishazánkba. Szóval itt õ is ugyanolyan tag, mint a többiek. A többiek egyébként mind vérprofik, így a gitárosoknak is érdekes lehet pl. Vernon Reid-et élõben egy klubban közelrõl szemlélni.
A zenekar amúgy behatárolhatatlan, progresszív zenét játszik, ami a jazz, blues, R&B, funky, rock és metal keveréke.

`Take a look to the sky just before you die`
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Errõl a német oldalról én is hallottam, iszonyat durva lehet

www.satriani.com
Hát ez a 30-ezer forintos ez nem tudom milyen minõség (lehet, hogy jó), de az ára alapján tényleg egy gyakorló szobakombó, kis pénzû gitárosoknak és valószínûleg szorgos kis sárga kezel rakták össze valahol a távol-keleten. Ez a Brian May model ? A fehér ?
Gyakorolni tényleg elég lehet (A Regenttõl talán jobb, bár az más vintage cucc 😊), meg tényleg eredeti Vox, de inkább csak nevében. Persze Brian May signature modellként reklámozzák, meg, hogy benne van a May hangzása, de a May hangzása az AC30-ban van van benne, meg a neki gyártott gitárban, de fõleg a kezében. A Marshall is úgy reklámozza az 1 wattos övre akasztható mûanyagdobozkáját, hogy Marshall hangzás, de tegyük már egy plexi Marshal fej meg egy 59-es láda mellé, oszt kapcsoljuk be...
Szóval 33-ezerért kapsz egy Brian May nevével fémjelzett, távol-keleti kis szobamotyót, eredeti Vox-ot. A torzításuk nem valami bika. A B.May pl. külön használ hozzá egy szintén neki gyártott "treble boostert" a nevébõl ítélve ez a cucc a magasakat nyomja meg a torzított hangon belül, szóval az eredeti torzított hangja ilyen orrhangú, folytott 60-as évek fíling lehet. Namost a Brian May nem egy feszett death metal harcos, de neki sem elég karcos alapból a Vox torzított hangja. Persze ez az AC30-ra vonatkozik, ezt a kis gépet meg úgy hirdetik, hogy ebben benne van a B.May féle "magasemelt" torzított hang is. Szerintem sima overdrive, egy kicsit több magassal. Nem hiszem, hogy egy 150 dolcsis erõsítõ hangzását olyan komolyan fejlesztgették, meg hol akarunk színpadi suondot egy szobaerõsítõtõl ?!
Vox -okat nagyonm nem hallotam meg jok azok a cuccok?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
aztán a határon le se sz*rták a határõrök... :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

, majd este haza. Jó kis program lenne egy unalmas, meleg nyári napra..nem?
ZzZz, szerintem azok inkább Hughes & Kettner cuccok. (Tubeman, Replex, Rotosphere és hasonlók...)
a második képen ott elõl azt a csinos kis öthúros Warwick Streamert nagyon bevállalnám :-) bár még ott háttérben is körbenézegetnék :-))
IBANEZ UV777 Rulez
Nekik is jó, ha én náluk veszek gitárt. Félnapos próbálgatás nélkül pedig nem fogok jósok pénzt fizetni, amikor egy olyan személyreszabott dologról van szó, mint egy hangszer... mindegy, majd egyszer jól Bécsben, a tõkekiáramlás meg a nemzetgazdaság helyzete meg be is kaphatja, ha nem szabályozzák törvényileg a hangszervásárlást! Félpályás útlezárást gitárral a kézben! Viva le Resistance!

Május 1-tõl nincs útlevél és vám. asszem megvan a nyári programom
..Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

de ha belépünk a Zeu-ba, akkor elméletileg olcsóbbal lesznek a gityók, nem?
A kép nem mûxik, de én arra a helyre EL AKAROK MENNI. 😊
Képzelj el egy Tesco nagyságú hangszerboltot külön billentyûs, fúvós, akusztikus gitár, elektromos gitár basszgitár stbstb... részlegekkel. Ott van a falon egy rakat gitár, alatta egy rakat erõsítõ, azt veszel le amit akarsz, abba dugod be amibe jól esik és addig amíg nem szégyelled. Nemrég voltam kinn bátyámmal(nyitástól zárásig
) épp egy MusicMan Petrucci-t akartam leakasztani a falról, de magasan volt, gondoltam szólok a személyzetnek, meghát azért mégsem két forintos gitár és én a magyar viszonyokhoz vagyok szokva(nenyújjáhozzáköcsög...). Szal odamentem, elhabogtam mijabajom, mire "visszazavartak" hogy oldjam meg
Végül egy kis csendélet(Bátyámmal össedobtuk amink van):

www.tar.hu/gitart/index.html
vagy:
www.tar.hu/gitart/htm/gitar.htm
Valamelyik csak jó.
ezen a honlapon nálam többnyire semmi nem jön be...
80ért squier strato fender elektronikával.
Amit látva még f*stam a röhögéstõl, az a Craftsman hármas ikergitár. 12, 6 húros + asszem 7-es. Na ez fura.
Match! Fender 60-ért? Jöhet!!