Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Hm..,valóban,szinte ingyen van,szinte
Pedig tényleg marhaolcsó ahhoz képest,hogy szériás,ráadásul az egyik kedvencem...
ez nem ?? Rohadt atw... folyton b@szakodik a link..
www.satriani.com
na..
lefényképeztem, a pickupo kábeleinek szinei olyan, mint a katalógusban a texas special.nem tom már mi van.
a képek:
http://petrot.atw.hu/gitar/kep/pickup
www.satriani.com
Ha vintage a cucc akkor szövet szigetelés van rajta...asszem az a fekete, a sárga és a fehér szinetk kefvefrésébõl áll, de nem biztos...az egyiknél úgy volt nekem is, de már nem meléxem milyen...az biztos hogy a szigetelés szövet.
Holnap nyomok fényképet, ha kibuherálom..
www.satriani.com
www.satriani.com
Ha nincs rajta logo, és választani kell hoyg delta vagy texas akkor delta. A hang elméletileg nem változik a földeléssel, de elõbb néz d meg hoyg milyen 2 szedõvel, mert a a középsõ fordított polaritású, és ha 2 szól, akkor ugyanúgy kiszûri a zajt mint a humbuckerek.
Egyébként az idegesít legjobban, hogy nem tudom, h milyenek a pickupok. Szépen szólnak, zajzárral (a korgomon 8/10) nem vészes a zaj, de erõsítõn most nem tudom meghallgatni,csak hifin 😞
Ha teszek rá + földelést azzal megváltozik a hang, vagy csak a zaj tûnik el???
www.satriani.com
Na ez egy értelmes hozzászólás volt...

www.satriani.com
A texas rohadt zajos...nemhiába, nem agyontorzított metál szedõ. A delta tone átlagos, de azért a single-ös zaja megvan.
Ha akkor is zajos amikor 2 pickup szól egyszerre akkor földelési vagy elkötési hiba. Különben meg simán úgy szól a pickup.
SÜRGÕS !!!!
www.satriani.com
www.satriani.com
Szerintem kurvanagy ötlet...vlszeg hamarosan beszerzek egyet.
(az enyémnek is pont ilyen feje van...csinálhattak volna vlami dizájnt 😊) bár ez így tökéletes 😊
(jut eszembe ez a kép is lehetne akár az enyém is 😊
(és ez is)
Najó, tulajdonképpen egy sima strato de akkor is szép 😊

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
www.satriani.com
Nekem PowerTab-ban van meg + az eredeti kotta (fõleg ebbõl tanultam). A Guitar Pro-s kottát nem ismerem. Amit ajánlani tudok az az, hogy végezz különbözõ gyakorlatokat a nótában lévõ technikákra. Én klasszikus gitáron is játszottam 7 évet, uh könnyebben ment a vegyes pengetés (pengetõ+ujjak), (sõt ezt egyre többet használom saját témáknál is). A két szólót mindenképpen extra lassú tempóban gyakorold! Az üveghangos részeket - nem tudom, hogy tudod-e, ezért inkább ezt is leírom - egy spec. technikával játsza Johnson úr. Ez a következõ:
(Én így játszom😊
-Pengetõ a hüvelyk és a középsõ ujj között, a mutató ujjam szabad.
-Fogj le egy hangot a gitáron, legyen ez mondjuk a g5.
-A jobb kezed mutatóujját tedd a G17 fölé, mintha üveghangot játszanál.
-A fent módon fogott pengetõvel pengesd meg, így kapsz egy üveghangot.
-A bonyolultam rész az, amit Eric bá' is csinál, ti. Õ kombinálja ezt ujjpengetéssel is. A nótában lévõ üveghangos akkordbontásokat ezért én az elõbb leírt módon + a gyûrûsujjammal való pengetéssel játszom.
Csináltam egy képet róla, remélem átlátható.

www.satriani.com
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Ja, és hétfõn megyek dream theaterre 😊
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
A Manhattan-el kapcsolatban tudok segíteni, ha érdekel, tavaly nyáron magamévá tettem én is 😊 Milyen kottából tanulod?
www.satriani.com
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
nem rossz kép...

Nagy szerelmem pl. a Washburn N2-es(vagy inkább N4 - de az kicsit más árkategória) mert natúr meg jajdejó jajdefinom stbstb.. Aztán megláttam ezt az új NX3-ast...na egy elektronika cserével úgy életem végéig babusgatnám. 600$-ról indult, most 250... láttam egyet itthon a Finkey-nél 165ezerér. bazz. Kicsit messze van a kettõ. Még az is jobban megérné, hogy szállítmányozó céggel hazacipeltessem, csak ebben is az idegesít, hogy ha 8.000 km-rel arrébb élnék, nekem ez 250$-ba kerülne.
Mindegy, túlélem a csóró diákéveket, és az elsõ keresetembõl veszek egy N4-est bosszúból.
`Take a look to the sky just before you die`
a júliusi programból csak az elsõ hetet hagyták fent, azért nincs bp
A dalok:
Satriani-The Extremist - õ játszik szájharmonikán, hehe, SZENZÁCIÓ! De tényleg, nagyon fasza.
Vai: I know you're here
Malmsteen: Far beyond the sun
Jeff Beck, George Clinton, James Brown, Joe Satriani, Annie Lennox, Seal, Mick Jagger, Rolling Stones, Madonna, Billy Idol, Depeche Mode, Busta Rhymes
Ezen felül saját modelleket gyárt neki a Spector, külön Ibanez signature modellje van és a baszgitárerõsítõk Mesa Boogie-jának számító SWR erõsítõ oldal nyitóképén õ grimaszol. Nincs basszusgitáros, aki nem ismeri.
A gitáros Vernon Reid rendszeresen címlapon volt a 90-es évek gitármagazinjain, több leckéje jelent meg ugyanitt, ezen felül különféle elég jelentõs jazz zenészekkel dolgozott együtt valamint olyanokkal, mint a Public Enemy, B.B. King, The Ramones, Mariah Carey, Mick Jagger, Tracy Chapman, vagy Santana.
Szerintem nagyon jó, de én nem szeretem, mert eléggé értelmezhetetlen, se füle se farka, dekonstruált szólói vannak, ami csak Kim Thayil-nak áll jól 😊
A zenekar egyébként többszörös platina lemezes, és grammy díjjas volt a 80-as évek végén, 90-es évek elején. 95-ben feloszlottak, pár éve újjáalakultak. Keress rá pl. a Leave it Alone c. nótára és hallgasd meg, abból kb. le lehet szûrni, hogy mirõl van szó. Villogást ne keress benne, de ha valaki többször meghallgatja és odafigyel a részletekre, akkor pl. van benne pár basszusmorzsa, amit nem a "Basszusgitár kezdõknek" tankönyvben oktatnak.
Itt elsõsorban zenei alázat van, laza funky-rock-metal-akármi.