Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben igazából mikrofonnal jó felvenni a hangot, ami kijön a ládából.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Egyébként nincs véletlenül valami közötök egy Road nevû domoszlói zenekarhoz?😊 Az énekes hangja kajak ugyanaz.
Tõlük van egy hivatalosan (még?) nem kiadott anyagom, amin Bon Jovit, Natalia Oreiro-t, és hasonló csodákat dolgoznak fel kõ metálra, és alig lehet rájuk ismerni. 😊
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
A Boss MD-2 pedál milyen zenékhez jó, illetve milyen hangszíneket lehet vele elérni ? És melyik a jobb, egy MD-2 17 e Ft - ért, vagy egy DS-2 15 e Ft - ért ?
- ha csak simán a gitárt dugom be line inbe, akkor elég hangos, de nagyon tompán szól.
- ha az erõsítõ elé dugom a gitárt, akkor még nagyon sokat kell a gépen is erõsíteni rajta, de ekkor nagyon zajos, és kicsit tompa is.
- ha mikrofonnal akusztikuson veszek fel, akkor az még halkabb, úgyhogy még zajosabb, viszont a hangszín jó.
Mivel lehet ezen segíteni? Hatékonyan lehet csökkenteni a zajt jobb minõségû kábelekkel, kevesebb átalakítgatással?
és képzeljétek, a városi könyvtárban megtaláltam a Nagy gitárkönyvet!

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Én a Liquid Tension Experiment révén ismerem.
Ezenkívül van neki ilyenje:
Musicman. Azt hittem, signature series, de úgy látszik, mégsem.
És játszik sticken is. Meg õ is King Crimsonos még.
de az a két csávó fejjel lefele mit csinál??? :-)

Gondolom Tony Levin neve ha másnak nem is, praksinak ismerõs.
Tony lesz a basszer, Pat Mastelotto a dobos, és Adrien Belew gitározni fog. Robert Fripp pedig King Crimson alapító.
A bontást egyébként saját magam szedtem le az akkordok alapján. Nem olyan nehéz, mint amilyennek tûnik, hamar rááll az ember keze. Mellesleg a g-moll és az A-dúr egymásutánjánál nem is kell egyszerre mind a 4 hangot. Én, hogy mindenképpen bírjam a tempót az osztály mellett, kihagyom a magas hangok közül a középsõt.
Gondoltam benézek ide, elvégre gitározok én is 😊
Egy zenekarban nyomulok tavaly nyár közepe óta. Elõtte is volt pár zenekarom, de abbahagytam vagy 3-4 évre a zenélést eladtam a cuccomat, így most újíthattam be megint újra 😊
Itt az oldal alján megtalálhatjátok a zenekarom demo felvételét szétdrabolva rar-al (valamiért nemtok feltölteni 5 MB-nál nagyobb fileokat): Lithium demo
Várom a kritikákat 😊
Más:
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Cakewalk Guitar Pro 3-ban található AmplitudeLE (ha jól emlékszem) erõsítõ szimulációhoz hasonló, cakewalkba ágyazható effecteket (fõleg erõsítõ szimuláció érdekelne) hol lehet találni a neten (ha van crack az sem árt, akár a progiban alapból lévõ szimulátorhoz is 😉)
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
mi elvileg jövõ hét pénteken adjuk elõ, ballagásra, meg lesz még a Szállj sólyom szárnyán, az már megy rendesen.
és milyen lesz a felállás? nálunk gitár-basszus-szinti
Egyébként ez a Vigier valami francia gitármanufaktúra ha jól tévedek..
tényleg, vki nem tudna segíteni? Zorántól az Ünnep c. szám kottája kéne. nem az akkordkíséret, hanem a teljes
és ne számonként töltsed, hanem a komplett albumot rar-ban
Most próbáltam a Kazaaval és nem jött össze. Talán nektek is volt ilyen, hogy ott az egész album, letöltöd és minden szám ugyanaz. Jelen esetben a Satch-féle TopGun változat.

Nem tudtok olyan oldalakat, mint mondjuk az e-tabs? (www.e-tabs.org)
mondjuk az alsót festmény formájában elviselném, de gitáron nem tetszik.
viszont érdekesnek találtam, mivel mind 100% handmade.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
www.satriani.com

milyen gyöngyszemet találtam:

(ebbõl 3 db 😊)
Elég veszett lesz velük a strato 😊)))
www.satriani.com
April 23, 2004
G3 Europe - Hungary Date Added
A show has been added on July 11, 2004 in Hungary, Budapest. Visit out Tour Dates page for more info.
yes yes yes
*
szerintem olyan 8 rugó körül lesz a jegy

)Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.