Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem kell egy ilyen!!!

Ezen nem dísz a vasalás.... 😊

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

üdvözlöm a szomszédokat 😊

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

gratula 😊
és jó gyakorlást 😊

H. Peti
Sziasztok!
Ma végre sikerült lecserélnem eddigi "szuper", vermona regent vm10-tipusu "erõsitõmet" !! Elmentem eldorado bácsihoz, hogy mi mennyiért hogyan. Ott mutatott a figura nagyon egy washburn erõsitõt(megjegyzem már a kinézetete sem tetszett ), szóvl mutatta hogy ilyen bivaly, meg olyan zárt doboza van és ez kiráály, meg hogy óccsóbban is adja ha ugy alakul. 46 volt asszem alapból, 40-ért vihettem volna, de valahogy nekem nem jött be. Sztem fo volt árához képest. Mondtam neki hogy van az a Fender, azzal miva'? Mire õ: hátaz is jó csak kicsit zajos. Mondtam neki hogy próbáljuk ki és gyerekek!!! Komolyan mondom 2 percet játszott rajta a srác, torzitva, meg tisztán, és teljesen lenyûgözött...Egy 100 ezres Kramer-en nyomatta, (gondoltam magamba, azért az otthoni Ep. Lesp. St. még tán' ennél jobb is lesz. ) és azonnal lecsptam rá. Használtan volt 30 ezer(15W). Jó persze nem egy H&K, vagy Marshall dög, vagy ilyesmi, de otthonra sztem király.(ja és abszolúúút nem zajos) Szóval nagyon szép hangja van. Nyaknál, tisztán egyszerûen tökéj (nekem). A Washburn meg csak pihenjen, mert az volt szerintem a kakukktojás a bótban... Most nagyon örülök!! Ja bocsi, hogy mindekit a saját "örömömmel" nyaggatok, de muszály volt valahol "kiörülnöm" magam. Csákó!

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Persze, ha mondjuk mikrofont akarnék venni, akkor már nem itt venném, mert nekik csak mOkrofonjuk van, abból is két fajta, "hiperkard vokal" és "vokal/beszéd". Ez jól ki lennék segítve. Csak tudnám mi az a "hiperkard" ? Talán valami jedi fegyver a Star Warsból ! 😊))

Hellhammer!
A gitArt-nál 155.500 Ft az Epiphone Gothic Les Paul Studio.

gitArt

Jól leálltatok, bakker!
Nézzétek meg a Peavey honlapját!
Vannak érdekességek: - 5150 amp
- XXX amp
- Wolfgang gitár
Tudjátok, Eddie Van Halen Signiture gitárja volt régen a Music Mannél, amit most Axisnak hívnak. Most a Peaveynél van, de sztem ez jobban néz ki. Nagyon gyilkos a custom shop!!!!!

Peavey Home

Custom Shop!!

Na pá!

Match
márpedig az egész hazugság 😊
nincs is csak egy öreg musimád 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Al Bundy23
dobre vecser 😊

jelentem megjött az IBANEZ UV777-em 😊 hát naon pönge a cucc, harap a kicsike nagyon...
amoint lesz rendes net képet is kaptok a pofámrol és a hangszerröl😊 csakhogy ne mondjátok hogy kamázok 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Lord AnonymouS
Én is a Musik-Produktiv-ben vettem az Ibanez S370-esem és tökéletesen meg voltam elégedve. Hatalmas a választék, nincsenek ezren, de az eladók segítõkészek, mindent ki lehet próbálni... szóval jó.

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Hellhammer
Írtam levelet mindkettõ német boltnak, eddig a Thomann válaszolt lényegében (a Musik-Produktiv is válaszolt, de egyelõre csak további infot kértek). Szóval ha a Thomann-tól vásárlok a neten, akkor annak az elküldése Magyarországra 32 EUR-ba fáj. Biztosítva küldik, azaz a postásk nem fogják szétrúgni 😊
Ha minden tökéletesen megy, akkor 85k körül lehet hozzájutni egy Goth SG-hez, ami elég korrekt ár. Lehet, hogy a jövõ héten rendelek tõlük.

Szal amit õ ott nekem azon a pár órán az egy hét alatt elmondott és megtanított a gitározás alapjairól,azzal azóta is egész jól elvagyok,tanárnál sem voltam azóta sem (hivatalosan klarinétozok.. 😄),ennek ellenére a tepsis kollegák szerint nem vok egy uccsó pancser.. (persze nem is egy S.Vai.. 😞 )
hogy elkísértem öcsémet,mint kezdõ gitárost abba a bizonyos táborba,amit ugyan akkor nem Sanyi szervezett,de ott volt mint tanár és mint elõadó..,de õ adott elõször a kezembe gitárt,amiért örökké hálás leszek neki!!
Én kb.6 éve,hogy gitáozok,ami pusztán annak a szerencsés véletlennek a mûve
Szerintem nem az esztergomi hepajra gondoltál,ahogyan Match mondta,hanem Miskolchoz elég közel (legalábbis Esztergomhoz képest 😉 ),Encsen lesz egy jó kis tábor,Papp Sándor szervezésében,és ahogy mondtad,külföldi - többek közt olasz - vendégtanárokkal.Ha akarsz valamit tanulni,oda aztán érdemes menni! 😊)
her Valo
rendelhetsz az ebay-rol
a szallitas valtozo, lehet hozatni hajoval meg ketnapos fedex-szel is :-))

Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...

Tinxtu
Her Valo, és ott pontosan honnan? Mennyibe kerül egy gitár szállítása? Egyenként szállítatod, vagy egyszerre több dogot hozatsz?

Tinxtu
Ha már Németország, akkor a Thomann Musikhaus-t se hagyd ki, talán még olcsóbb, mint a MP.

her Valo
én mennék, csak nekem borsosak ezek az euro árak, inkább maradok az USA-nal

Hellhammer
Köszi a linket és a tippet 😊
Írtam a németeknek, hogy mennyiért postáznák, megvárom, mert nekem Bécs is eléggé messzi van, és nem nagyon tudok utitársat szervezni magam mellé. Szal ott 319 EUR a Goth SG és lehet hogy a postaköltség kevesebb lenne mint a benya + 399 EUR.

Van egy eladó Epiphone LP-100-asom, 80-90e Ft körül, nem kell valakinek? 😊))

Match
hEHHE!!!
nem dárga az a pickup 😊))
forintba leglább kétzer annyi 😄DDD
drágább euro-ba mint dollárba. )))
bedig a kettõ között több mint 50 foritn különbség van 😄

Match
ahogy elnézem pickup-öt még midig usából rendelünk, onnan olcsóbb sokkal 😊

Tinxtu
Hellhammer!
Én is a musik-porduktivot ajánlom neked Bécsben. Ennek külön oldala van, mert a Németo.-i üzletben valamennyivel olcsóbbak a cuccok. Itt a link.
Ami te akarsz,(Lp úgy láttam nincs, már csak sg.) az itt 399 euro, ami a napi középárfolyamon 100254 Ft. 😊
Rendelni szerintem macerásabb és drágább is, mint mondjuk négyen beülni egy kocsiba és kimenni. Így a bezinköltség is csökken(fejenkét kb. 3-4000) Ráadásul az egy egész napos program lenne😉.
Gothic Sg
Annyit még, hogy mielõtt kimennél, írj nekik, hogy épp van-e és ha nincs akkor mikor jön, jobb nem potyára kimenni😊

Match
szerintem a BC rich-ek inkább a felsõ kategóriában jók, az alja az elég gagyi.

Goth-ba meg az explorer a király 😄DDD

Hellhammer
Épp néztem, hogy valóban 300 eur környékén lehet venni ilyen gitárt (ráadásul SG-t akartam venni elõször, mert jobban bejön a formája, mint a Les Paul-é). Ha rendelek tõlük, akkor azt postázzák Magyarországra?
Nézegettem még a BC Rich gitárokat, azok között is van pár ami tetszik. Nem hallottam még róluk túl sokat (az sem pozitív volt). Milyenek a BC Rich gitárok (minõség, hang, ütésállóság 😊)?

Match
jah és a musik produktivon a goth sg 319 euro.
az KB ugyan annyi mondjuk mint dollárba (ez pozitív).
800 dolcsiért már a gibsonokat is meg leheztett venni mielõbb beszüntették volna a szériát.

Match
A goth széria 450 dolcsi kint, euroba nem tudom mennyi.

A Ré lehet hoyg jókat csinál de minden áruk az égig ér....
pickup-öt annyiért akarnak nekem adni hazsnáltan, hoyg olcsóbban megúszom ha behozatom (újonnan) amcsiból.

Élõben nagyon súlyosan néz ki pedig!

her Valo
133 az új ára, 90-ért szerintem ellehet nyomni

http://www.musik-produktiv.de/
ide erdemes benezni

Hellhammer
Kicsit sok lett a "gityó", de már késõ van és ilyenkor szûkül a szókincsem 😊

Hellhammer
Ha ennyibe kerül, jó lesz a régi is 😊

Tinxtu: Bécsben hova érdemes menni? Talán ezt a gityómat még 80 körül el tudnám adni, és ha tényleg 400 eur körül van ilyen gityó, nem is kell sokat hozzátennem. Tényleg: mennyit érhet egy Epi LP-100-as gityó? Megkímélt állapotban van 😊

her Valo
maga a gitár nekem annyira nem tetszik, de a gibson formatok szép nagyon ami a képen van

http://www.gibson.com/products/gibson/voodoo/index.html

így könnyebb elképzelni

A voodoo lp-k is elég ütõsek. Meg csinálnak sg-bõl is voodoo-t, azt hiszem. Mocsári kõris teste van, aminek az erezetét valami trükkel pirosra festik, az alapszín viszont fekete. Nyitott humbuckerek, egyik piros, másik fekete, nyakon halálfej berakás... 😊

Szerintem amúgy 50++ e Ft-t nem ér meg simán átfestetni a gityót... Miért nemjó neked a régi ? 😊

her Valo
a matt fekete valóban ütõs
két hete adtam el az LTD K-500-ast, az is matt fekete volt, bikan nézett ki (kicsit sajnáltam is)

Tinxtu
Pont ugyanilyet tudsz csinálni, ha megveszed a legócsóbb magyar matt fekete akrilfestéket oszt ráfújod😊
Na de viccet félretéve, én is csatlakoznék a nagyobb táborhoz, fõleg, ha még a floydrózsi sem kell rá.
Gitár elad, bécsbe kimegy, epiphone gothic les paul ha jól emlékszem 400 euró körül mozog. Utazási költséggel együtt jobban jársz, mintha megcsináltatnád.

az szóló, nem?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

szacsi
Ibanez GRX170 az szar?

:-O http://www.ashes.hu O-:

Hellhammer
Nyaksatu és tremolo nem kell nekem, én egyedül a festésre mentem rá, mert nagyon bejön ez a matt fekete szín (a hangsúly a matton van, mert csillogó lakkal nem tetszik a fekete). A festést lenne jó megoldani, mert a fekete szerelvények kijönnek olyan 15-20 dollár körül. A Goth széria asszem $800 körül van.

A pozíciójelzõ pöttyöket nemtom, hogy tüntetik el (nem festett a gityómon, hanem berakás), gondolom lecsiszolnak 1-2 tized mm-t a fogólapból, attól nem hiszem, hogy vastagabb lenne a cucc. Amúgy nem kókányolnak az említett helyen, többen mondták már, hogy ha custom gitárt akarsz csináltatni, náluk kell kezdeni.

p)ec
Jól van na, nekem csak mesélték 😊Tanárom mondta, meg hogy 30 körül lesz jövõ hónapban egy hét.
Nem jön senki? Más nem tanul klasszikus gitárt?

Egyébként szerdán elmegyek zeneiskolába levizsgázni. Nem ott tanulok, csak papír kell, hogy a hajamra kenhessem. 😊

\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"

Lehet, hogy csak simán festve vannak a pozíciójelzõk és nem gyöngyházberakás.

her Valo
pontosan, ez az amit nem éri meg megcsináltatni

amugy a poziciojelzo pontokat hogy tunteti el? kiszedi es betomi valamivel? gondolom egy fogolap csere nincs meg 10-15-bol... szoval az eleg kokler megoldas lenne

És a jól kinézõ sunburst helyett akarsz ilyen dögunalom metálfekete, vagy milyen, festést ???

Meg Match-nek igaza van. Ha valami egyedi és drága gitár kinézetét kéne másolni, akkor meggondolandó, de add el a mostanit és kábé plusz azért a pénzért, amibe az átalakítás kerülne kapsz egy ugyanilyet. Nem hasonlót...ilyet.

Match
aztán eladod a mostani gitárdaltés bveszel ehgy ilyet...
ha jól emléxem a goth szériák 400 dolcsi körül mozognak.

És a nyaksatura, tremolóra mit mondtak ?

Hellhammer
Szerintetek azt össze lehet hozni, hogy az így kinézõ gitárom:

Így nézzen ki:

Bocs ha nagy a második kép, de nem találtam kisebbet. A V52-t kérdeztem ott 45-50-et mondtak festésre, és 10-15-öt arra hogy ekltüntetik a fogólapról a pöttyöket és a 12-eshez egyedi gyöngyházberakást csinálnak. Én ezt eléggé soknak találom, autót nem kerül ennyibe festetni felületarányosan hiperjó tuning festékkel sem...

Ez sem rossz design:

http://www.blues.ru/nbf/gallery/02/buddy-guy3.jpg

her Valo
nem azért mondtam :-))
enis szeretem a stratokat

Hát ne játszál rajta átlagosan, és akkor már nem is átlagos... 😊 Különben meg igazi texas blues-t csak ilyenen lehet játszani, nekem azért kellett.