Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
és jó gyakorlást 😊
Ma végre sikerült lecserélnem eddigi "szuper", vermona regent vm10-tipusu "erõsitõmet"
!! Elmentem eldorado bácsihoz, hogy mi mennyiért hogyan. Ott mutatott a figura nagyon egy washburn erõsitõt(megjegyzem már a kinézetete sem tetszett
), szóvl mutatta hogy ilyen bivaly, meg olyan zárt doboza van és ez kiráály, meg hogy óccsóbban is adja ha ugy alakul. 46 volt asszem alapból, 40-ért vihettem volna, de valahogy nekem nem jött be. Sztem fo volt árához képest. Mondtam neki hogy van az a Fender, azzal miva'? Mire õ: hátaz is jó csak kicsit zajos. Mondtam neki hogy próbáljuk ki és gyerekek!!! Komolyan mondom 2 percet játszott rajta a srác, torzitva, meg tisztán, és teljesen lenyûgözött...Egy 100 ezres Kramer-en nyomatta, (gondoltam magamba, azért az otthoni Ep. Lesp. St. még tán' ennél jobb is lesz. ) és azonnal lecsptam rá. Használtan volt 30 ezer(15W). Jó persze nem egy H&K, vagy Marshall dög, vagy ilyesmi, de otthonra sztem király.(ja és abszolúúút nem zajos) Szóval nagyon szép hangja van. Nyaknál, tisztán egyszerûen tökéj (nekem). A Washburn meg csak pihenjen, mert az volt szerintem a kakukktojás a bótban... Most nagyon örülök!! Ja bocsi, hogy mindekit a saját "örömömmel" nyaggatok, de muszály volt valahol "kiörülnöm" magam. Csákó! \"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
Nézzétek meg a Peavey honlapját!
Vannak érdekességek: - 5150 amp
- XXX amp
- Wolfgang gitár
Tudjátok, Eddie Van Halen Signiture gitárja volt régen a Music Mannél, amit most Axisnak hívnak. Most a Peaveynél van, de sztem ez jobban néz ki. Nagyon gyilkos a custom shop!!!!!
Peavey Home
Custom Shop!!
Na pá!
nincs is csak egy öreg musimád 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
jelentem megjött az IBANEZ UV777-em 😊 hát naon pönge a cucc, harap a kicsike nagyon...
amoint lesz rendes net képet is kaptok a pofámrol és a hangszerröl😊 csakhogy ne mondjátok hogy kamázok 😊
IBANEZ UV777 Rulez
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Ha minden tökéletesen megy, akkor 85k körül lehet hozzájutni egy Goth SG-hez, ami elég korrekt ár. Lehet, hogy a jövõ héten rendelek tõlük.

a szallitas valtozo, lehet hozatni hajoval meg ketnapos fedex-szel is :-))
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
Írtam a németeknek, hogy mennyiért postáznák, megvárom, mert nekem Bécs is eléggé messzi van, és nem nagyon tudok utitársat szervezni magam mellé. Szal ott 319 EUR a Goth SG és lehet hogy a postaköltség kevesebb lenne mint a benya + 399 EUR.
Van egy eladó Epiphone LP-100-asom, 80-90e Ft körül, nem kell valakinek? 😊))
nem dárga az a pickup 😊))
forintba leglább kétzer annyi 😄DDD
drágább euro-ba mint dollárba. )))
bedig a kettõ között több mint 50 foritn különbség van 😄
Én is a musik-porduktivot ajánlom neked Bécsben. Ennek külön oldala van, mert a Németo.-i üzletben valamennyivel olcsóbbak a cuccok. Itt a link.
Ami te akarsz,(Lp úgy láttam nincs, már csak sg.) az itt 399 euro, ami a napi középárfolyamon 100254 Ft. 😊
Rendelni szerintem macerásabb és drágább is, mint mondjuk négyen beülni egy kocsiba és kimenni. Így a bezinköltség is csökken(fejenkét kb. 3-4000) Ráadásul az egy egész napos program lenne😉.
Gothic Sg
Annyit még, hogy mielõtt kimennél, írj nekik, hogy épp van-e és ha nincs akkor mikor jön, jobb nem potyára kimenni😊
Goth-ba meg az explorer a király 😄DDD
Nézegettem még a BC Rich gitárokat, azok között is van pár ami tetszik. Nem hallottam még róluk túl sokat (az sem pozitív volt). Milyenek a BC Rich gitárok (minõség, hang, ütésállóság 😊)?
az KB ugyan annyi mondjuk mint dollárba (ez pozitív).
800 dolcsiért már a gibsonokat is meg leheztett venni mielõbb beszüntették volna a szériát.
A Ré lehet hoyg jókat csinál de minden áruk az égig ér....
pickup-öt annyiért akarnak nekem adni hazsnáltan, hoyg olcsóbban megúszom ha behozatom (újonnan) amcsiból.
http://www.musik-produktiv.de/
ide erdemes benezni
Tinxtu: Bécsben hova érdemes menni? Talán ezt a gityómat még 80 körül el tudnám adni, és ha tényleg 400 eur körül van ilyen gityó, nem is kell sokat hozzátennem. Tényleg: mennyit érhet egy Epi LP-100-as gityó? Megkímélt állapotban van 😊
így könnyebb elképzelni
két hete adtam el az LTD K-500-ast, az is matt fekete volt, bikan nézett ki (kicsit sajnáltam is)
Na de viccet félretéve, én is csatlakoznék a nagyobb táborhoz, fõleg, ha még a floydrózsi sem kell rá.
Gitár elad, bécsbe kimegy, epiphone gothic les paul ha jól emlékszem 400 euró körül mozog. Utazási költséggel együtt jobban jársz, mintha megcsináltatnád.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A pozíciójelzõ pöttyöket nemtom, hogy tüntetik el (nem festett a gityómon, hanem berakás), gondolom lecsiszolnak 1-2 tized mm-t a fogólapból, attól nem hiszem, hogy vastagabb lenne a cucc. Amúgy nem kókányolnak az említett helyen, többen mondták már, hogy ha custom gitárt akarsz csináltatni, náluk kell kezdeni.
Nem jön senki? Más nem tanul klasszikus gitárt?
Egyébként szerdán elmegyek zeneiskolába levizsgázni. Nem ott tanulok, csak papír kell, hogy a hajamra kenhessem. 😊
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
amugy a poziciojelzo pontokat hogy tunteti el? kiszedi es betomi valamivel? gondolom egy fogolap csere nincs meg 10-15-bol... szoval az eleg kokler megoldas lenne
Meg Match-nek igaza van. Ha valami egyedi és drága gitár kinézetét kéne másolni, akkor meggondolandó, de add el a mostanit és kábé plusz azért a pénzért, amibe az átalakítás kerülne kapsz egy ugyanilyet. Nem hasonlót...ilyet.
ha jól emléxem a goth szériák 400 dolcsi körül mozognak.
Így nézzen ki:
Bocs ha nagy a második kép, de nem találtam kisebbet. A V52-t kérdeztem ott 45-50-et mondtak festésre, és 10-15-öt arra hogy ekltüntetik a fogólapról a pöttyöket és a 12-eshez egyedi gyöngyházberakást csinálnak. Én ezt eléggé soknak találom, autót nem kerül ennyibe festetni felületarányosan hiperjó tuning festékkel sem...
http://www.blues.ru/nbf/gallery/02/buddy-guy3.jpg