Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
mivelk 2 tekercses, viszont az egyik tekercs csak "fantom".
tehát elvileg nem szól bele a hangba, csak a zajt szûri ki.
ha szétszeded látni is bennehogy 4 kivezets van párhuzamosan kötve és 2 vezetéken megy ki.
elég jó pickup, én szeretem.
ha érdekel, lesz egy nyaki/közép és egy hídhoz való eladó hamarosan.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
másik straton 3 gold lace sensor van.
a legendbe american standard delta tone.
a squierbe texas special.
a texasnak olyasmi hangja avn mint amiket SRV hasznbált.
Tipikus fenderes blues hangzás, baromisok magassal...szépeket reccsen egy jó erõsítõvel.
annyi a bajom vele hogy mint minden single coil, nagy torzítással elég zajos.
Csak azért tudom, mert a Scenes From a Memory az egyik legkedvenczebb albumom😊
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
A Warcraft 2-nek végre megvan. Nagyon pallos, majd a Hammerite fedõnevû sárkánygyilokmetálzenekarommal feldolgozzuk. 😛
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Ezt a gityót meg Ibanez Destroyernek hívják, asszem úgy '88-ig gyártották, de úgy tudom, harcolnak érte, hogy visszakerüljön a sorozatgyártásba.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
sazl : c
Szal a második szám dobja az úgy van, hogy a Cakewalk Guitar Tracks cd-jén van egy Audio Loops nevû könyvtár amiben pár stúdióban felvett loop található (van pár metál riff, néhány basszus téma, meg egy csomó dob. Most néztem meg, itt van egy url, õk csinálták egy részét: www.smartloops.com A másik része pedig Drumatic (www.drumatic.com) Szal ebbõl hoztam össze egy dobot, de nem teljesen fedi a témát, mert a dobosunk elég sok helyen belenyom twinpedálos részeket.
mellesleg csak orulnek neki ha olyan pontos lennek mint egy svajci ora 😊 van jopar hiba ezekbe a szamokba is..
Lord AnonymouS : kb 5-6 eve van gitarom de "komolyabban" 1-2 eve jatszom rajta..
most jelenleg ciszre de neha lehangolok B-re..
Királyul nyomod, mióta játszol? Ja, és mire van hangolva a gitárod?
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Dashed, két dolog van amiért a zenéid nagyon bejönnek(nem a "szaund" 😊). Az egyik, hogy mindegyiknek van húzása, tetszenek az ötletek, a másik, hogy olyan pontos vagy mint egy sváci óra
. Ez nagyonkurvára teccik😊 Ha szereznél egy Randall Fullstacket, összehoznál egy együttest és faszán csinálnátok ezekbõl egy lemezt, megvenném, jól😊
Ja a szunyog meg nagyon killer
szinte elképzelem ahogy mondjuk a six feet underes csóka röfögi alatta, hogy "megfogtam egy szunyogot..."
Ja, Pec, a gitárt a Dg-stompba dugtam, onnan ment egy mezei Sound Blaster Live line bemenetébe, a felvételhez pedig a Cool Edit Pro 2(?)-t használtam. A dob pedig egy egszerû pattern, netrõl szedtem még ezer éve, kb 10 másodpertz, ezt loopoltam végig.
Amivel csináltam a cuccot, az a Cakewalk Guitar Track + Amplitube VST plugin. A progiban vannak dob loop-ok, azokat használtam (az elso szamnal midiben gyürtem a dobtémát). A basszust midiben csináltam és wav-ként importáltam a Guitar Tracks-be. A gitárt simán torzítón keresztül a hangkártya line-in aljzatába dugtam.
Itt vannak a felvételek, remélem mûködik a link:
Szam 1
Szam 2
Várom a kritikákat 😊
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
`Take a look to the sky just before you die`
Pec, ja saját. Majd szeretném megcsinálni normális dobbal, basszussal, hibátlanul..stb. Van még 1-2 ilyesmi ha érdekel, csak a mostanában készültek legtöbbje még félkész állapotú..
Ja még annyit hozzá, hogy a bátyám Ibanezével vettem fel, mert szebbek a tiszta hangszínei(van nyaki humbucker), és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a torzítottak is ezerszer jobban szólnak ezen a gitáron a gyári EMG-vel, mint a Yamahámon DiMarci PafPro-val. De nembaj, nemsokára én is átpártolok az Ibanezhez😊 Szóval akinek kell egy Yamaha RGX612 DiMarzioval, kisebb nagyobb hibákkal, olcsóé, jól, az ne fogja vissza magát😊
(vmiért az Iron Maiden: The Nomad ugrott be, nemtom miért)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

`Take a look to the sky just before you die`
Na mindegy, úgy hallgassátok, hogy inkább DG-stomp hangminta, mint valami kész dolog, fõleg hogy egy darab dobloop megy végig és basszus sincs, csak gitár.Zenye

a slide gyûrût, amit üvegbõl készítenek, azt szokták üvegnyaknak is nevezni.
a resonator meg ugyan az szinte mint az akusztkus csak fémesebb a hangja.
valamelyiknél az egész test fém, valamelyiknél csak a lyuk heylén van egy nagy fémlap (dizájnosan kilyuggatva 😊)
a lényeg hoyg alapjaiban ugyan az mint az akusztiksu csak fémesebb a hangja.
ez is az? (Vintage52-bõl)
Samick Dobro
és üvegnyaka van???
és hogyhogy nem felelt meg?
aztán úgy alakult, hogy az eredeti funkciónak nem igen feleltek meg, de üvegnyakkal marha jól szólnak, ilyen õsbluesokhoz alap az ilyen. Lehet kapni szögletes nyakkal is, azon csak üvegnyakkal lehet pl. játszani, másképp nem is.