Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Tud nekem valaki ajánlani egy BP-i gitár tanárt(lehetõleg elektromos gitáron szeretnék megtanulni)?
God Said to Abraham: Kill me your son...
Mondd mégegyszer hogy \"hogy mi?\"...
már leírtam lentebb...
króm pickupfedõkkel nem annyira jó...egybefolyó krómmassza lett 😄
semmi gitár alakja nincs.
Tehát gondoltam így marad...
és szerintem jobban is néz ki.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
ha jolvettem ki abbol amit irtal vannak
azzal állat lesz :-)

Bocsi a képek méretéért.
cask a híd magasságát kell variálni....
a nyakat úgy kell, hogy:
lefogod az elsõ bundon az E húrt (a véknyat) és rányomod az utolsóra is... (ha nem érted szólj).
aztán asszem a 8. bundnál kell nézni a távolságot a húr alja és a bund teteje között. ennek kb 1 E húrnyinak kell lennie (a 10-esnek).
ah nem jó, akkor huzogatsz rajta.
miután változtattál rajta, mindig kicsit hajlígasd meg a nyakat, hoyg beálljon az új helyére.
Arra kíváncsi vagyok, hogy hogyan kell nyakat állítani, mert még nem mertem vele kísérletezni. Lehet, hogy nem is a saját gitáromon fogok 😊
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
ha 2 akkor szerezz bele egyet.
3-al simán csavard beljebb a rögzítõcsavarokat (hátul, ami azt a lapot tartja, amibe a rugók akadnak).
és valóban állítani kellesz a nyakat, ha érdekel leírom hogy.
a híd magasságának 1/8-ad colnak kell lennie.
ha maradsz ugyanabban a hangolasban majd a nyakat is allitani kell valoszinu
az a tábor a szendrey karpell lászló alapította nemzetközi gitárfesztivál esztergomban.
elég messze miskolctól 😄
de megéri, ha elég a regisztrációs díj a részvételhez (4000 forint). De lehet hoyg lesz másik is, csak én nem tudok róla.
meglett a gityóm dizájnolása sajnos közben meghalt az egyik pickup-öm. Merthoyg az amerikai ipar egy nagy szar...
a sharp concepts által legyáárztott koptatón természetesen rengeteg elszabás volt, még fúrnom is kellett rajta egy jópárat.
a potik gatyik eléggé...pláne az árukhoz...sima mûanyag egy nem éoppen hosszúéletû krómbevonattal...
a pickupfedõk 2* olyan magasak mint a pickup-öm, és a krómbevonat vezetpõ rajta, rovidrezárta az egyik tekercset...végül még az egyik pickup-öm is meghalt mert a kedves pickupfedõ elszakította a vezetéket benne.
kicsit ideges voltam...
írok a vintage52-nek hoyg mennyiért szereznek be egy új pickup-öt (45 dolcsi) erre mondja hogy használtan 20 ezer körül szokott lenni, de ajánlott egy dimarziót 30 ezerért...
hát vámmal postaköltséggel olcsóbban kijövök ha behozaatom....
elkmegy a kurva anyjába az egész ország....
viszont a gitárom baromi jól néz ki, kicsit átkötöttem az elektronikáját olyanra mint a humbuckeres 2 pu-s gityóknál...
.érdekes hangja van de a középsõt úgyse használtam sokat.
majd linkelek képeket!
Nyáron Miskolc környékén lesz majd vhol klasszikusgitár-tábor. Lesz argentin meg olasz vendéggitáros, követelmény alapfokú kottaolvasás. Na ki jön? 😊
Match: tiéd?😊
\"Aaapaa! Aaapaa! Kééérsz csookiiit???\"
Amit ajánlani tudok neked: www.internetvilag.hu
Akár autó méretû tárgyakat is behoznak neked, és rendelhetsz olyantól is aki csak amerikába szállít + az összes amerika on-line shopból is.
Kinéztem egy fejet, az olyan 60x30x40 centis meg vagy 18 kg. Sztem több lenne a postaköltség mint a fej ára...

G3 koncertre hol lehet jegyet venni? Szegeden nem tudtam... 😞
www.satriani.com
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
fizetés? paypal nálunk nincs, marad a money order, wire transfer és a bank trasfer (egyikse a legjobb)
két hónapja már a biztosítási érték és a szállítási díj is vámérték növelõ tétel
cca 28e Ft alatti értéknél ha magánszemély adja fel vámmentes, amúgy 8% vám és a vámolt érték, tehát a cucc 1,08%-os árából számolt 25% ÁFA terheli a csomagot
ládát semmiképp sem éri meg behozni USA-bol, fejet ha már mesa dualt akarsz akkor igen